7 най-добрите медицински шампоани Selsun за загуба на коса и пърхот

Една от най-застрашаващите проблеми с косата и скалпа е пърхотът, който се топи и се залепва за кожата на главата, което не позволява на порите да дишат правилно. В резултат на това запушени пори сила надолу върху главата улавяне в излишния себум причинява косата да стане безжизнен и тъп. По това време, от което се нуждаете, е медицински грижи, натрупани в скъп ден за спа процедури. Сега се възползвайте от предимствата и на двете, почистващи препарати за шампоани и медикаментозно заболяване за проблемите с косата, с класическата гама от шампоани Selsun.

Selsun Shampoos

Косата ви преминава през много стрес и напрежение през дните. Тя може да бъде над излагане на слънчеви лъчи или просто друго неблагоприятно климатично състояние. Тя може да бъде химически третирана с топлинно оформена коса или просто външен цвят на косата в ягодовите ябълки акценти. Така или иначе, тази достъпна марка шампоан продукт наистина е приятел за тежките времена, когато не само може да се поправи, но и да се предпази косата от по-нататъшно увреждане, като се избере този обхват на грижа за косата.

Selsun шампоани в Индия:

Опитвате ли се да имате безплатна коса при дома? Ето шампоани от selsun, които могат да предотвратят проблемите с пърхота и загуба на коса завинаги.

1. Selsun Селен сулфид Локален шампоан:

Selsun Selenium Sulphide Topical Shampoo

Селен сулфид е антибиотик, който ви помага да се справяте леко с някои инфекции и несъвършенства на скалпа, без да причинявате странични ефекти. Ето защо в този шампоан смесихме топично решение, което не само се бори срещу пърхот, а също и борба с лющене, лющене, сърбеж и, разбира се, обезцветяване на скалпа. Това е медикаментозно заболяване, което намалява инфекцията на дрожди, като по този начин показва бързо подобрение.

2. Шел:

Selsun Gold Shampoo

Опакован в подходяща жълта златна бутилка, златният шампоан Selsun отново е медицинско заболяване за експертен контрол на пърхота. Регулиране на производството на себум чрез контролиране на pH баланса в скалпа ви, златист шампоан също ви помага да лекувате състояния на кожата и скалпа като себореен дерматит и Tinea Capitis.

3. Selsun 7 Flowers Shampoo:

Selsun 7 Flowers Shampoo

Шампоан за цветя Selsun 7 използва странна комбинация от екзотични флорални екстракти, седем на брой, всеки от които се усъвършенства, за да се бори със симптомите на стареене, освен очевидните пърхот и скалпа. Всеки от седемте цветя работи за елиминиране не само на пърхот, но и натрупване на продукти и нечистотии заедно с възобновяване на увреждането на косата, за да създаде мек, бляскав младежки вид.

4. Шелсо Силс 5 Шампоан:

Selsun Blue 5 Shampoo

Сблъсквайки се с 5 различни проблема за косата и скалпа, шампоанът Selsun blue 5 поддържа косата гладка, подскачаща и здраво, докато се бори с 5 различни знака. Първата грижа включва здраве на скалпа, който трябва да бъде регулиран, за да се бори с второто състояние, пърхот. С пърхота косата не може да остане чиста и това е третият критерий. С чиста коса сега можете да постигнете управляемост и блясък, които формират последните два критерия за красиво красива коса.

5. Шампоан за шампоан против пърхот Selsun Blue:

Selsun Blue Anti- Dandruff Shampoo

Селен сулфид е медицински антибиотичен скалп и изискване за коса, което третира състояния на скалпа като пърхот, обезцветяване и т.н. Шампоанът против пърхот използва 1% от сулфида на селена, за да се бори предимно с най-честите проблеми с косата, пърхот. Премахването на натрупването на продукти и замърсяването от замърсяването на всеки ден е още една функция за това.

Виж повече:  Шампоан за суха коса

6. Selsun Blue Salon Цинк Пърхот Шампоан:

Selsun Blue Salon Zinc Dandruff

Заедно с пърхот идва сърбеж, лющене и това може да отстъпи място на сериозни състояния на скалпа, които разхлабват силата на косата чрез изкореняване на фоликулите на косата ви от самия корен. Ето защо, за да се контролира пърхот и спомагателен проблем, Selsun салон използва цинк като една от основните съставки, които регулират скалпа условия, различни от почистване.

Виж повече:  Шампоан Шикакай

7. Oro Суспензия Selsun Пърхот Шампоан:

Selsun Oro Suspension Shampoo

Шампоанът Selsun Oro използва тежка техника за пърхота за отстраняване на следи или остатъци от пърхот, така че упоритият пърхот не дава възможност за проблеми като себорея. Шампоанът за суспензия се предлага в кремообразна формула с мека пенлива пяна, която ви позволява да потапяте косата си в защитната грижа.

Виж повече: Selsun Blue шампоан Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

54 − 44 =