6 известни храмове в Лондон Стилове в живота

Лондон, Обединеното кралство е дом на много красиви индийски храмове, сред които някои от тях са световно известни. Всички сме наясно с факта, че индианците пребивават в почти всички краища на света и тъй като сме изключително отдадени на нашата религия, ние се опитваме да установим поклонение независимо от неговия размер, без значение къде отиваме. В Лондон също така ще намерите редица красиви индийски храмове, сред които някои имат историческа и значима история зад конструкцията си. Ето някои от най-добрите храмове, които ще намерите в Лондон.

Красиви снимки на храмовете в Лондон:

1. Храмът Срей Ганапати в Уимбълдън:

храмове in london

Този красив храм се намира в Уимбълдън и се посещава от почти всички индианци, пребиваващи в Лондон. Създаден през 19 век, този страхотен храм е посветен на лорд Ганеша. Почти всички ритуали на хиндуистки поклонение се следят точно в този храм. В този храм се практикуват дейности като философия, религиозни лекции и т.н..

2. Храм Shree Swami Narayan в Уилисден:

Храмовете in London2

Това е едно от най-посещаваните хиндуистки поклонници в Лондон. Разположена в Уилисден, този храм е основан от Shree Swamy Narayan. След като е учреден през 1960 г., този храм е едно от най-популярните места за събиране на хиндуисти в града, където всички идват да учат за религията, Бог, медитират и т.н. Храмът също така организира курсове и здравни семинари.

3. Храмът ISKCON Soho в Лондон:

Храмовете in London3

Едно от най-спокойните и спокойни места в Лондон е храмът ISKCON Soho London и е едно от най-чистите места в страната. Разположен на улица Оксфорд, този храм се смята за значимо и историческо място от индианците. В променят красивото божество на Шри Шри Радха Лондонвивара се показва, което също е една от водещите атракции на този сайт. Храмът предлага на посетителите много възможности за освежаване, с широка гама от магазини за подаръци, медицински магазини, вегански магазини и др. Има и близки ресторанти, които правят този храм популярно туристическо място.

4. Храм Лондон Англия (LDS):

Храмовете in London4

Този храм е основно храм на Мормон. Структурата е построена отдавна и е един от най-значимите исторически обекти в страната. Разположен на около 25 мили южно от Лондон, храмът се състои от масивна зона и в него има няколко стаи и сгради. Сградата е построена в традиционен стил и от разстояние също така изглежда като едно. Храмът се различава, когато слънцето пада с помощта на околното осветление и празничната атмосфера.

Виж повече:  Най-богатите храмове в Индия

5. Храмът Лондон Шри Муруган:

Храмовете in London5

Сред многото индуски храмове в Лондон, това е от особено значение. Предната част на храма трябва да се възхищава. Това индуическо поклонение изглежда красиво отвън и отвътре. Интериорът на сградата е изключително добре украсен с плодове и цветя. Сред многото божества в този храм, лорд Мурга е най-значимият. Въз основа на отзивите от посетителите на храма Шри Муруган може да се каже, че ще имате чудесно време тук.

Виж повече:  Храмове в Канада

6. Храмът Уат Будхападипа:

Храмовете in London6

Това будистко поклонение е едно от най-посещаваните религиозни места в Лондон. Разположен в Уимбълдън, този храм е открит за първи път в края на 19 век. Архитектурата на този храм изобразява красивия тайландски стил на строеж на храма.

Виж повече: Хинду храмове в Америка

Leave A Comment

− 4 = 3