50 Последни и различни прически за дълги коси | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

50 Последни и различни прически за дълги коси | Стилове в живота

Дългите ключалки са толкова женствени, колкото и ти. Обикновено хората с косми, които са по-дълги от рамото им, може да се каже, че имат дълга коса. От възрастта на времето, дългата коса е най-желаната особеност при една жена. В Индия е било обидно за една жена дори да мисли за отрязването на косата си. Но тези дни в нашата страна толкова много жени отрязват дългата си коса за удобство, докато жените на запад прегръщат дългите си ключалки.

прически for long hair

Това, което трябва да разберем, е, че дългата коса може да бъде толкова лесно, колкото късата коса, а е много по-гъвкава. Не е нужно да го носите отворени по всяко време. Можете да го носите по редица безкрайни начини, които да отговарят на вашето настроение, облекло и дори да го превключвате според времето.

Различен Hairstyles For Long Hair

Тук ви давам най-добрите 50 прически, които можете да правите на дълга коса и ви казвам как да ги направите.

Нови и стилни прически за дълги коси за 2017 със снимки:

1. Side Braid:

различен hairstyles for long hair 1

Технологията на плетене в този вид е същата като основната плитка. В този случай, вземете цялата си коса на една страна, за предпочитане страната, противоположна на разделянето на косата, и започнете да сплетете много слабо. След това го плийте до самия край на косата си и поставете еластичен в края.

2. Коносан опашка:

завързани Ponytail

Това е друг измамно лесен поглед. Просто разделете косата надолу по средата и след това с двете части, направете простия възел 2-3 пъти и след това го закрепете на място с помощта на някои боби болтове. Опашката опашка е една от най-добрите прически за дълго коси момичета в различни варианти.

3. Оплетен бунк:

сплетен Bun

За тази прическа, изчеткайте всички възли в косата си, разделете я на части и направете три плитки. Всяка плитка трябва да бъде направена по следния начин; Разделете косата на три. Направете малка нормална плитка, използвайки първата нишка. След това се заплита цялата секция, като се използват другите две невидими нишки и тази малка плетена нишка. След като направите всеки раздел по този начин. Обърнете плитката бавно около себе си и завийте на място.

4. Наполовина нагоре Половина надолу Crown Braid:

наполовина up Half down Crown Braid

Тази прическа е изключително лесна. Просто дразни короната на косата, за да получите известна сила. След това вземете малка част от косата от всяка страна на главата и направете основен плитка. Опаковайте тези плитки на противоположните страни и ги закрепете на място с помощта на боби болтове с цвят на косата.

5. Основната оплетка:

най-доброто hairstyles for long hair 5

Прическата не е по-основна от основната трипластова плитка. Разделете косата си на три, замислете се като A, B и C, започвайки отдясно. Вземете A над B, след това вземете C над A, след това B над C и повторете това по дължината на косата, докато не получите хубава плитка.

6. Fishtail Braid:

най-доброто hairstyles for long hair 6

В тази плитка разделихте косата си на две части в средата. Най-напред вземете малко количество коса отдолу на първата секция и пресечете я до втората част. След това вземете няколко косми от втората секция и я пресечете в първата секция. Повторете този процес отново и отново, докато не получите желания облик.

7. French Braid:

Френски Braid

Това е импровизирана версия на основния плитка. Вие коса от короната на косата си и започнете да плетете нормална плитка. Но всеки път, когато прекосявате косата от дясно или от ляво над средната част, добавете малко допълнително коса отстрани. Този процес се повтаря до носа на врата. Тогава останалата част от косата е плетена по нормалния начин. Това са най-добрите прически за дълга коса.

8. Dutch Braid:

холандски Braid

Тази плитка изглежда много сложна, но е много лесно да се направи. Това е основно обърната френска плитка. Вместо да пресичате косата отляво или над средната част, пресечете я под средната част, като добавите допълнителни коси от двете страни на главата. Този процес отново се повтаря надолу по косата до шията на гърлото, след това процесът продължава като нормална плитка (но нишките се въртят по-скоро, отколкото над).

Виж повече: Холандска прическа за прически

9. Дамски ширит:

Дантела Braid

Тази прическа е идеална за онези, които отглеждат бретон, или за тези, които искат да запазят косата от лицето си. За да получите този външен вид, просто започнете, като направите странична част. След това вземете косата отпред, точно от мястото, където е частта. След това я разделете на три и френски плитка. Но вместо да добавите допълнителни коси от двете страни, добавете само косата от дясната страна, а не от косата. Нагласете плитката, така че да очертае лицето ви. Продължавайте да добавяте повече косми, докато не достигнете линията на челюстта си. След това продължете сплетенето като нормална плитка и най-накрая го завържете с еластична.

10. Китайски стълбище Braid:

За да направите тази прическа поставете косата си в странична опашка. После вземете косъм от това пони. С тази нишка направете формата на четвърто число, като я вземете и го огънете над опашката. След това вземете края на веригата и я завъртете и направете възел. Оставете първата част да отиде и да вземе друга част и да повтори процеса. Единственият недостатък е, че се нуждаете от дълга коса без слоеве, за да направите това ефективно.

Виж повече: Сладко парти прически за дълги коси

11. Waterfall Braid:

водопад Braid

За да направите това, погледнете част от горната трета част на косата си. Разделете това на три части. Започнете с плетене на косата като френски плитка. Но след като завършите първите една или две плитки, можете да започнете да давате каскаден ефект. За да постигнете това, оставете косата от горната част да падне, след като сте прекосили средата. На мястото на капсулата, която е пусната, добавете в друга част от косата от горната част. Повторете този процес, докато достигнете желаната от вас дължина.

Виж повече: Водопад Облечи прически

12. Пет направления:

пет Strand Braid

За да направите тази плитка, изчеткайте всички възли в косата. След това разделете косата на пет равни части. Докато се научавате да правите плитката, помислете дали всяка нишка ще бъде номерирана от една до пет. Започнете, като вземете веригата, над нишка 2 и под направление 3. Сега от противоположната страна, поставете направление 5 над направление 4 и под средната нишка, това е направление 1 сега. Повторете тези стъпки от всяка страна и скоро ще видите плетената форма. Уверете се, че сте плътно и сигурно при плетиво и го завържете, като го свържете с еластичен. Това е красива прическа за дълга коса.

13. Milkmaid Braid:

доячка Braid

Млекожието или плетката на Хеиди са едни от най-леките плитки, които трябва да направите. За да направите това, разделете косата надолу по средата и я направете на две високи кони от двете страни на главата. Обърнете тези конски колена по нормалния начин и ги завържете с еластични в краищата си. Вземете тези две плитки и го обвийте около главата си, лъскайте лента за коса и пъхнете краищата под един до друг с помощта на боби болтове и този външен вид е готов.

14. Messy Bun:

разхвърлян Bun

Тази прическа не е плетена. Просто изтъркайте косата си, напръскайте в продукт като спрей за морска сол за текстура и сложете косата си на панделка. Вземете косата до края й, хвърлете я в колба и я пъхнете наоколо и завийте на място с някои бомби. Човек, който обича разхвърлян кей определено ще бъде един от различните прически за дълга коса в живота й.

Виж повече: Индийски булчински прически за дълги коси

15. Основният бунк:

Най- Basic Bun

Друга основна прическа, която всяко момиче трябва да знае, е основният кок. За да направите тази прическа, съберете цялата си коса в ръката си и я поставете там, където искате да бъдете добри. След това го завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка. Обърнете косата, докато се завърти около себе си. Сега го държи плътно и поставете еластичен около него или поставете много боби болтове от всички страни или поставете 2 пръчици за коса от всяка страна.

16. Половината нагоре Половината надолу коса лък:

Най- Half up Half Down Hair Bow

Това е една от най-женствените прически, до които се натъкнах досега. За да постигнете този външен вид, съберете космите от всяка страна на главата си и направете конска опашка с нея, като използвате еластична, но не я издърпайте през целия път, когато я обвиете за последен път. Ще получите линия, разделете тази линия на две и завъртете една линия с помощта на държач за коса. Разстилайте един цикъл и го завийте на плосък с помощта на два щифта bobby (единият се изкачва и единият се спуска). Повторете същото на другата линия. Накрая вземете останалата част от опашката и я обвийте около центъра на носа и около еластичния, за да го скриете. Обезопасете това и с помощта на боби болт.

Виж повече: Прически за дълги къдрави коси

17. Оплетен върха на възел:

сплетен Top Knot

Друга версия на плетената кошница. Просто сложете косата си на лъскава опашка. Покрийте 5-6 малки влакна от тази козина и закрепете краищата им с ясна еластичност. След това увийте всеки от тези плитки около основата на опашката, за да оформите плетена горна част на възела. Различни допустими отклонения са възможни с горния тип възли прически.

18. Гибсън Тък:

Най- Gibson Tuck

Това е много елегантен и сложен, но лесен за изпълнение. Просто започнете, като съберете цялата си коса в лъскава ниска опашка. Издърпайте еластичния косъм и завъртете косата си, за да направите изкривена опашка. След това дразни цялата коса, за да даде повече обем. Съберете цялата тази коса и я оформете в паста, както се вижда на снимката. Сложете го в обръщането на опашката и здраво го закрепете на място с помощта на щифтовете на боби.

19. Bow Bow:

Лък Bun

Поставете косата си в странична опашка зад ухото. След това разделете косата на три, средната нишка трябва да е по-малко дебела от страничните нишки. Като вземете една от страничните нишки, издърпайте я добре и след това започнете да я обвивате отново и отново около отворената длан, за да оформите линия. Сплетете и изпънете. Закрепете я на гърба на главата си сигурно, като използвате много боби болтове в кръстче. Направете същото и в другия цикъл. Накрая вземете средната нишка и я обвийте на средна, за да завършите лъка.

20. Уплътнен буфант:

сплетен Bouffant

Започнете, като дразни короната на косата си. Направете горната част на косата във висок косъм. Спрей и го закрепете на място. След това разделете останалата част на косата на две и я направете в нормални плитки и сигурни краища с еластичен. След това вземете тези плитки и го увийте около главата като косми и закрепете на място. Уверете се, че сте сложили краищата на плитките под един до друг, за да скриете еластичния. Оплетена коса е една от най-популярните прически за дълъг косъм с перфектност.

21. Twisted Bun:

усукан Bun

Тази прическа изглежда страхотно само с по-дебела коса. Поставете цялата си коса на опашка. Разделете опашната опашка на две и я завъртете настрани до края. След това завъртете това около основата на опашката, за да създадете котлето.

22. Upside Down French Braid Bun:

най-доброто hairstyles for long hair 22

Флотът с френски плик е много интересен за класическите прически. Единственото нещо, което трябва да направите, е да обърнете главата си надолу и да започнете да френски плетете косата си от шията на врата до короната на главата си. Когато стигнете до короната, съберете останалата част от косата и я направете в простия кит.

23. Boho Chic Updo (с шал):

Boho Chic Updo (With Scarf)

Опаковайте тънък колоритен шал около главата си като лента за глава. Направете косата си в опашка заедно с шалчето. Разцепете опашката в средата и направете двете направления в два разхвърляни кифли. Завийте на място. След това поставете ресни в шал в страните на лицето, за да завършите облика.

24. Loose Pigtails:

хлабав Pigtails

Тази прическа е толкова основна, колкото получава. Прости разделете косата на две и я завържете с две еластични. Можете да дразни косата си, за да ви даде повече обем, преди да го поставите в pigtails. Свободните пигтейли са перфектната прическа за дълга коса.

25. Sock Bun:

чорап Bun

За да направите чорапа бана, просто отсечете предната част на чорапа и го завъртете плътно, докато не получите правилен кифла. Не поставяйте косата си на опашка. Поставете чорапа на чорапа в края на опашката и издърпайте и обвийте косата около този чорап груб спретнато. Продължавайте да правите това, докато стигнете до основата на опашката. Защитете го на място с помощта на щифтовете bobby. Това са лесните прически за дълга коса.

26. Двойна спираловидна въдица:

двойно Rope Braid Bun

Разделете косата си на две и ги сложете в коношеви коси. Направете тези две в въжета плитки, като се обвиват един около друг. Закрепете края на въжетата с прозрачен еластичен материал. Обърнете пръста на първото въже по кръгъл начин и го закрепете срещу главата си. Обърнете и завъртете второто въже за въже в кръга, направен от първия плитка. Направете и това.

27. Бляскави странични прически:

бляскав Side Bun

Разделете горните две трети от косата и я завийте. Накажете по-ниската една трета, за да й дадете по-голям обем. С тази долна част направете една лъскава страна на гърба и завийте на място. Сега свалете горната част на косата. Обвийте около страничния кит и закопчайте под него, като използвате боби болтове. Изглаждайте всякакви платформи и разпръснете големи количества лак за коса, за да я задържате на място.

28. Рибарка Брийдън Буун:

рибя опашка Braid Bun

За да направите това, просто направете риза опашка от едната страна на косата. Издърпайте барабаните бавно, за да ги разхлабите и да ги направите по-големи. Сега пъхнете тази плитка в буца и завийте на място.

29. French Twist:

Френски Twist

Френският обрат напомня на актриса от миналото като Бриджит Бардо. За да получите този поглед, секция от най-горната една трета от косата си. Сега, като вземете долните две трети, завъртете косата на едната страна и я залепете по стегнат начин до гърба на главата си. Сега свали най-горната една трета. Добавете тази горна част към обрат и я закрепете на място.

30. Цветната лента:

Най- Flower Braid

В цветя плитка изглежда, че отнема часове, за да изглежда толкова страхотно, но всъщност, отнема само няколко минути, за да завърши този външен вид. Просто вземете косата от всяка страна на главата си и я пликнете, докато стигне до задната част на главата си. Задръжте я тук с ясна еластичност. Сега направете един плитка и го вратовръзка с еластични, както добре. Издърпайте и изравнете тази плитка. Сега обърнете тази плитка в кръг и я залепете, като използвате нещо боби болтове, за да й придадете вид на цвете. Тази плитка изглежда най-добре с навита коса.

31. Прическа за буфан и къдрици:

Bouffant and curls

За този много интелигентен, но горещ поглед опитайте една от тези бурни прически за дълга коса. Това е така, защото те не само отговарят на официалното износване, но и са подходящи за всякакви партита или големи поводи. Това е една страхотна прическа за хора, които имат къдрава коса и не са сигурни как да ги стил. Това също е много лесно, тъй като това, което просто трябва да направите, е да започнете с нормален половин наполовина надолу стил, но не забравяйте да направите хубаво издухване на короната, за да създадете този перфектен буфант и след това да го закрепите нормално. Останалите къдрици се развързват.

32. Сплетена половина нагоре - половин надолу:

сплетен half up- half down

Дългата коса всъщност е предимство и просто не е нужно дори да мислите много за подстригването за дълга коса, защото можете да я оформите по какъвто и да е начин, който искате. На снимката, както можете да видите, е една много лесна и много формална прическа, която можете да опитате, когато имате наистина дълга коса. Тук трябва да простирате косата си от двете страни във френски плик и след това просто да закрепите плитка, когато достигне задната част на главата от двете страни и оставете останалата част от косата да се развърже.

33. Плетена коса:

Различен Hairstyles For Long Hair-Braided Hair Band

Това е прическата за дълга коса, която е модернизирана версия на обикновената прическа за кърмачета, която вече е била упомената в списъка преди това. В тази вие просто трябва да вземете косата от едната страна на главата и след това да започнете да я плетете нормално и след това да я вземете над главата си като лента за коса. Сега го застопорете от другата страна и оставете останалата част от косата да се развърже и да направите останалата част от разговора.

34. Свободно и красиво:

хлабав and lovely

Когато става въпрос за различни прически за дълга коса, просто не можете да пропуснете най-простия облик на всички. Това е, когато оставяте косата си свободна, без да я обвързвате. Това е просто миене косата си добре и след това оставяйки точно така. Един избор, който имате тук, е как искате да разделите косата си, защото това зависи единствено от формата на лицето ви или може би какъв вид ви предпочитате. Това е една от най-простите и лесни прически за дълга коса.

35. Обикновен фиксиране:

прост pin- up

Простата пин е една от лесните прически за дълга коса и е една от най-популярните. В този случай просто гребете косата си добре и след това я оставете свободно и просто завъртете нагоре, като сгънете всяка част от предната част на своя избор. Това се случва най-добре, когато имате дълги ресни и искате да изглеждате добре. Просто вземете ребрата си, сгънете я и я закрепете на главата.

36. Layered Look:

Layered look

Простотата е най-добрият начин да изразявате своята вътрешна красота и това е една от обикновените прически за дълга коса, където не се изисква абсолютно никакъв стил. В това вие получавате косата си нарязана на слоеста версия и просто я оставяйте да разговаря. Просто направете средна делителна или странична раздяла и след това я изчеткайте добре. Можете също така да направите просто отрязване тук и там, ако се чувствате като, но най-добре е да го оставите свободно.

37. Несправедливите къдрици:

объркан up curls

Това е о-толкова романтично сред всички прически за дълга коса, защото това е един от най-подходящите за сватби и приеми. В тази една къдрава коса е най-подходящата и не е нужно да работите върху това твърде много. Тук просто трябва да гребете косата си само малко и след това пинги вълни на случаен принцип, като намерите на снимката.

38. Сватбената опашка:

Най- wedding pony tail

Името казва, че всичко това е една прическа за дълга коса, която е една от най-честите за булките, които са объркани в сватбения си ден. Това е изключително лесно и дори можете да го направите без никаква помощ. Освен аксесоарите, всичко прави по-хубаво и по-чаровно.

39. Супер дълги къдрици:

супер curls

За момичетата с къдрава коса, това е един от най-красивите прически за дълга коса, а най-хубавата част е, че тази прическа се справя добре с всичко, което бихте искали да носите. Започвайки от любимите си приятелки джинси на тази рокля, която тече и удобния чифт разкъсани и разкъсани дънки, тази подстригване просто върви с всички тях. Най-хубавата прическа за примамка на тази прическа е, че оставяте косата свободна и приятна.

40. Реколта:

реколта braid

Тази прическа е основно за дамите, които имат изключително дълга коса. Можете просто да помислите за Рапунцел и тази прическа ще стане ясна за вас. Тук това е едностранен плитка и прическата е ретро стил. Просто трябва да вземете цялата си коса от едната страна на рамото и да направите свободна и ниска плитка, която да виси добре. Крилата няма да бъдат закрепени изобщо.

41. Горещият възел:

горещ knot

Това е много лесна прическа, но изглежда много приятна дори за най-големите партита и събития. В тази се слагат косите от едната страна, я гребете и след това завържете странично възела на пони-опашката, като тази, която обикновено правите на гърба. По-добре е, ако имате леко вълниста или къдрава коса, защото правият косъм няма да получи точния ефект, тъй като това, но винаги можете да създавате свои собствени стилове.

42. Най-горната част на опашката на понито:

Връх shot pony tail

Изглежда, че това е един стил на реколтата, но със сигурност може да бъде пресъздаден и очарован като един от най-модерните в списъка, защото е различен. Това е такава прическа за Барби момиче и можете да направите това от самата снимка. Момичето тук има много дълга коса и това, което е направила, е просто да върже висока опашка и след това остави цялата си коса насипно. Сигурни сте, че трябва да имате добра коса за това и е необходима и много поддръжка.

43. Semi- Dutch Braid:

полу- Dutch braid

Това са нови прически за дълга коса и сливане на холандския плик и също така и водопада. Това изглежда вълшебно по начин, защото от разстояние просто ще можете да видите плитка от средата на свободната коса. В този случай трябва да вземете тънки влакна и да направите плитка от средата на косата, сякаш искате да скриете началото и края. Това е модерен и сладък също. Това е една от различните прически за дълга коса.

44. Сладък дълъг прически с принадлежности:

аксесоар

Аксесоари и особено аксесоари за косата са едни от най-честите неща, които момичетата използват, за да изглеждат по-добре. Дори и в тази картина ще можете да видите, че има хубав подробен аксесоар, направен върху косата. Също така тези къдрици изглеждат супер творчески и нивото на изкуството в тази прическа е невероятно.

45. Супер цветове:

супер colours

Това са момичетата, които харесват модерните и го правят с нагласи. На първо място е много рисковано оцветяване на цялата коса в нестандартни цветове и дори е по-рисковано да използвате толкова много цветове. Това със сигурност не е обичайно и много хора може да го сметнат за изключително странно, но в случай, че искате да преминете през тази дива фаза на стил, вие сте добре дошли.

46. ​​Вълна опашка:

вълнообразен ponytail

Тази прическа има както вълни, така и възел на собствените си места. Това е просто друга версия на опакованата опашка. Единствената разлика е, че тук най-напред си направиш възела от косъмче и после завъртиш косата си, за да изглеждаш като спирална ролка. Картината ще ви покаже точно как.

47. Арабската принцеса:

арабски princess

Това е трудна, но една страхотна прическа, която можете да използвате правилно за сватба или може би за вашата собствена сватба. Говорейки за арабската принцеса, това може да е подходящо за принцеса от всяко място в света. Трябва да потърсите помощ от професионалист, ако искате тази прическа да се направи поне за първите два пъти.

48. Сладки и подскачащи къдрави:

Сладка and curly

Това е много проста прическа, където къдравата коса е най-подходяща. В това можете да направите проста ниско пони и след това да я сгънете по начин, който изглежда творчески. Също така можете да създадете допълнителни къдрици по цялата прическа, за да дадете този розов и изкусен вид.

49. Плътна странична лента:

дебел side braid

Това е една прическа, която изглежда много великолепна, но за тази се нуждаете от много добро косъмче в главата си. Тук трябва да започнете отстрани, разделяйки косата си. Сега от страна, където сте поставили повече коса, просто започнете да я опънете. След като сте готови, можете да продължите да плетете от тази страна, докато стигнете до края на косата абсолютно. В курса можете или да вземете цялата си коса или може би част от косата. Това са прости прически за дълга коса.

50. Грънчният поглед:

гръндж look

Ярост с тийнейджъри и посетители в колежа сега е да експериментирате с подстригване и преобразяване. Това е един такъв пример, когато момичето има дълга коса, но предната ресни изглежда като емо. Тя вижда ms да бъде сливане на две прически и тя го flaunting с някои розов цвят на косата. Това ли звучи прекалено фънки? Е, това се нарича творчество и всичко това!

Дългата и приятна коса е като пожелание на момичетата и можете да я оформите по начина, по който искате. Вие ще имате толкова много възможности и тук са някои прически за дълга коса, за да избирате по всяко време, когато сте объркани.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map