50 модерни и уникални дизайни на стена със снимки | Стилове в живота

Смята се, часовниците бавно стават остарели поради използването на клетъчни телефони и компютри. Но часовниците не винаги са свързани с функционалност. Те също така служат като огромно изявление във вашия дом. С новите и иновативни часовници, излизащи ежедневно, това е най-доброто време за притежаване на часовник за стена. Този списък на стенните часовници преминава през всеки един от тях в детайли.

Contents

Най-добър дизайн на стенен часовник със снимки:

Нека да ги проверим, нали?

1. 3D Retro Vintage Стенен часовник:

50 модерни и уникални дизайни на стена със снимки | Стилове в живота

Това е един от онези големи стенни часовници, които изглеждат като взрив от миналото, благодарение на огромния диаметър 23 инча. Напълно изработена от лека дървесина, този без рамки дизайн на стените включва добре изглеждащи декоративни големи зъбни колела и подобрени ръце за по-добра видимост. Също така, има движение без квази, което е толкова безшумно и безшумно в работата му. Това е идеалният начин да покажете любовта си към историята.

2. Часовник с кукувица:

кукувица Clock

Говорейки за часовниците с кукувица, това принадлежи към семейството на големи часовници за стена, и с право с огромна височина 10,5 инча. Дизайнът е прост, елегантен, бял на цвят, този часовник може да бъде поставен върху всяко работно бюро или може лесно да бъде окачен на всяка стена. Кукувицата излиза на всеки час и половин час, а светлинният сензор автоматично затваря кукувицата, когато стане тъмно.

3. Прост модерен часовник:

прост Modern Wall Clock

Изработени само от естествена, конструирана дървесина, това е висококачествен модерен часовник за стена. Ръцете са направени от чисто естествено дърво, а лицето е направено от инженерно дърво. Осветен стенен часовник носи много прост скандинавски модерен стил, който ще изглежда красив във всяка стая, независимо дали е вашият офис или дом. Също така, часовникът е напълно мълчалив със своето кварцово движение. A трябва да има за всяко модерно семейство.

4. Икона Часовник:

икона Clock

Това е един от модерните часовници за стена. Какво е красиво за този часовник е неговият минимален и много опростенчески външен вид. Определено един от онези часовници, които лесно могат да скрият дома ви в съвременен подслон. Също така, изглежда чудесно със своите фини цветове, които лесно могат да изяснят вашия мрачен ден.

5. Стенен часовник за модерно изкуство:

модерен Art Wall Clock

Този модерен стенен часовник е вдъхновен от художествения район с модерния дизайн на занаятите. Този часовник със сигурност ще допълни модерния ви дизайн. Това е безшумно движение без движение, което ще ви спести от всякакви разсейвания, за да можете да се концентрирате върху работата си или да спите. И за да се осигури дълголетие, този часовник е съставен от висококачествени материали.

6. Vintage Стенен часовник с махало:

реколта Wall Clock With Pendulum

Това определено е един от големите стенови часовници, които бихте харесали в стаята си. Изцяло ретро тематични, с римски цифри, които са лесни за четене и се побират в какъвто и да е вид стая - било то вашето фоайе или вашия офис. Устойчивостта на този часовник е много висока благодарение на използването му на висококачествена дървесина. Часовникът идва с ритмично махало, което изглежда страхотно. Той прави много минимален шум и работи с AA батерия.

7. Стенен часовник с 3D паун:

3D Peacock Wall Clock

Един от малкото големи часовници за стена, които се побират като перфектен подарък за нова къща или дори празничен подарък. Електрическият стенен часовник има огромен диаметър 20,8 инча, изработен от метал. Рамката е изработена от желязо, а копчето е изработено от алуминий. Часовникът е изцяло ръчно изработен и затова изглежда толкова красив. Също така часовникът е напълно безшумен в работата си, като ви дава добър нощен сън. Работи само на една AA батерия.

8. Модерен повишен номинален стенен часовник:

модерен Raised Numeral Wall Clock

Този часовник има много елегантно изглеждащ модерен дизайн на стенен часовник. Ръцете за час и минута са добре декорирани, а сребърните повдигнати цифри са лесни за четене за всеки. Той притежава точно кварцово движение и следователно е наистина безпроблемна и дава правилно време. Предната част на часовника има стъклена леща, прикрепена към него.

9. Индустриален тавански метален стенен часовник:

индустриален Loft Metal Wall Clock

Този часовник е с изцяло индустриално изглеждащ дизайн на стенен часовник. Дайте на домашния си интериор съвременен усет с този часовник. Разполага с точно кварцово движение, което осигурява надеждно разказване на времето, а металната конструкция е изцяло ръчно изработена за добър и приятен чист вид. Този часовник също е вдигнал бронзови цифри за по-добра видимост и 3D ефект, така че дори децата и възрастните да могат да видят времето лесно.

10. Допълнителен нормален стенен часовник:

екстра Normal Wall Clock

Отначало ще почувствате, че това е много минимален и елегантен часовник. Но ако копаете по-дълбоко, ще знаете, че това е един от най-хладните часовници за стена, които някога сте виждали. Часовникът разполага с отвор, изрязан с лазер, който се върти около центъра на всяко число и разкрива красиво всеки час. Часовата ръка ще покаже времето, като покаже само частта от цифрата. Определено трябва да купя.

11. Четвърти комерсиален стенен часовник:

4-ти Dimension Concrete Wall Clock

Един от най-добрите охладителни часовници за стена, които ще ви откъснат. Този часовник е истинско произведение на изкуството с кулминация на иновативен дизайн и опитен изработка. Разполага със спирала, стълби като дизайн и това е бетонна конструкция добавя модерен подход към интериорното проектиране. Часовникът има чисти алуминиеви ръце, които са ръчно изработени, а конструкцията е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Просто се нуждае от AA батерия да работи.

12. Панделка за стена:

панделка Wall Clock

Това е един от онези хладни стенни часовници, които абсолютно обичате в стаята си. Изгладените стоманени панделки означават часовете на този модерен часовник, а червените ръце правят лесно да се чете времето. Също така има кварцов часовник, който го прави по-точен и без поддръжка, и е напълно зареден с батерии тип AA.

13. Минималистичен сив часовник:

Най- Minimalist Wall Clock

Един от най-уникалните часовници за стена, които някога ще видите в живота си. Дисплеят на този двустранен стенен часовник е направен от лъскав черен акрил, а корпусът е от шперплат. Акрилният циферблат е този, който се върти, а триъгълното рязане от едната страна на диска ще даде време - ще действа като часовата ръка. Има и голяма бяла ръка и малка втора ръка. Също така, часовникът е напълно безшумен - така че да не ви безпокоят шум. Отлично за дневна и трапезария.

14. Rosendahl Стенни часовници:

Rosendahl Wall Clock

Един от най-красноречивите и тихи уникални стени часовници, които някога ще намерите. Тези часовници имат за цел да дадат на зрителите снимка на времето, отколкото точното време. Часовникът умело използва голямата точка като ръката на часовника, докато ръката на минутата е нормална. Много приятно изглеждащо и наистина минимално изглеждащо произведение на изкуството.

15. История на артистичния часовник:

история of Art Wall Clock

Проектиран от Доналд Сейц, това е един от най-замислените уникални уоки часовници, които човек може да купи. Понякога се научаваме да купуваме неща за нашия дом според нашите интериорни идеи, дайте този часовник за стена на изкуството, за да увеличите интелигентното докосване до вашия хол. Този тип часовник показва любовта ви към историята, няколко известни благородни мъже и усмихнати лица на художниците дават очарователен вид часовник.

16. Тайният часовник:

Най- Tower Wall Clock

Ако имате голяма стена с отворено пространство, тогава този огромен стенен часовник ще ви хареса най-много. Този часовник може да превърне всяко отрицателно пространство в реколта, художествено, декоративно пространство. Разполага с метална рамка с римски цифри. Бронзовите цветни цифри и часовниковите ръце носят контрастен подход към черната рамка. Този часовник ще ви донесе елегантен вид във вашия дом или офис.

17. Голям Vintage дървени часовник часовник:

огромен Vintage Wood Wall Clock

Този 30-инчов огромен стенен часовник се отличава с ретро дизайн, с голяма дървена рамка, както и с релефен винт. Числата на диска са черни и рустикални. Има и промишлен акцент в горната част, с чаша, покриваща предната част - вътре има две черни ръчни часовници. За да заредите тази ретро парче, ще ви трябва само една AA батерия.

18. Световна карта Стенен часовник:

свят Map Wall Clock

Можете лесно да наречете този огромен стенен часовник, просто като погледнете диаметъра му, който е огромен 48 инча. Това добре закръглено твърдо парче часовник е изцяло ръчно изработено в САЩ, а красивото отпечатване се прави върху твърдо парче дърво. Той също така разполага с кварцово движение, така че няма досаден шум от тиктакане - само чиста тиха работа. Предната част е отворена с лице и няма стъкло, поради което не се вижда и лесно се чете от всички ъгли.

19. Leaf Metal Giant Wall Clock:

листо Metal Wall Clock

Този стилен часовник за стена е перфектен подарък за затопляне на къщата, сватба или социални събирания. Вдъхновен от листа, този луксозен стенен часовник е ръчно изработен от черен метал и малки мъниста в центъра на всеки лист. Много привлекателен часовник, който да се използва в офиса, в спалнята или в хола. Не само това, че черни арабски цифри за лесно четене и идва с не-ticking, тихо и гладко движение кварц.

20. Пролетно цъфти Метален часовник:

пружина Blooms Metal Wall Clock

Този огромен 23,5-инчов стилен стенен часовник е вдъхновен от изящните цветове на прекрасните пролетни цветя. Ръчно изработен в златен и черен метал, този монтиран на стената часовник е идеален за любителите на подаръци. Може да се използва във всяко пространство, включително в офиса, а мълчаливото му кварцово движение не само ще ви държи в течение с точно време, но и никога няма да ви отвлече вниманието от това, което правите. Изисква само една AA батерия.

21. Часовник за стена на вретеното:

Вретено Wall Clock

Този стилен часовник за стена от средата на 20-ти век е напълно допълнен с домашния декор. Часовникът на шпиндела е наистина изработен от масивно дърво в тъмно еспресо цвят с фантастични хромирани акценти. Изключително голям часовник за стена също използва точно кварцово движение и работи само с една AA батерия.

22. Най-добър часовник Стенен часовник:

най-доброто Quartz Wall Clock

Quarts е марката, която е известна в часовниковата колекция на дизайни, те дават най-добрите стени часовници, които в момента ще получите повече на пазара. Ще получите арабски основен цифров и пластмасов капак върху опаковката. Това е най-добрият избор за дългосрочен избор на стенен часовник за спалнята и банята.

23. Лого на Батман Аркхам Сити Най-добър стенен часовник:

свръзка Arkham City Logo Best Wall Clock

Това е един от най-добрите часовници, които ще положат усмивка на лицето на приятеля ви. Това е страхотен винилен часовник с уникален дизайн вътре и ще бъде уникален подарък за вашето семейство или приятели. Този часовник показва колко много ги обичате. Не само този часовник има персонализирано лого на Батман, но и функция на цялостен безшумен механизъм.

24. Най-добър часовник, контролиран от дизайнера:

най-доброто Designer Radio Controlled Clock

Това определено е един от най-добрите часовници за стена, които са контролирани от радио. Изглежда много красив и подходящ за всяко пространство във вашия дом. Никога няма да ви се налага да променяте времето, защото винаги ще даде точно време, тъй като настройва автоматично времето с радиоконтролиран сигнал. Обективът се състои от акрил, докато рамката е изработена от пластмаса. Той е с диаметър 12 инча и включва четири настройки на часови зони (източен, централен, планински и тихоокеански).

25. Най-добър часовник 3D Moving Gear:

най-доброто 3D Moving Gear Wall Clock

Един от най-добрите часовници, изцяло изработени от висококачествена пластмаса и метал за повишена издръжливост. Този голям зъбен часовник осигурява високо качество и издръжливост. Изработена с прекрасна точна изработка, тя е цяло парче от изобразителното изкуство. Проектиран, за да бъде обесен на стена, това е чудесно решение за декориране на всекидневна, ресторант и др. Освен това, всички съоръжения са подвижни и могат лесно да се изключат - показвайки истинската си красота. Страхотен подарък за домашно приготвяне или всякакви други годишнини.

26. Кученца кръг часовник:

кученца Round Clock

Ако искате стенен часовник с изображения, това ще бъде идеалното решение за вас. Този съвременен стенни часовник има сладък дизайн на кученцата, с лесни за четене цифри, които могат да се видят от всеки. Декоративните ръце допълват хубавото изображение. Също така, то има прецизно движение на кварц за точното време, което показва и това.

27. Северно осветление правоъгълник Стенен часовник:

северен Lights Wall Clock

Този часовник за стенен правоъгълник съдържа изображения, които се основават на красивата Северна светлина на Норвегия. Този часовник може да удовлетворява всяка стая в дома или офиса, чиято рамка е по-малка, с висока ярко огледало, покрита с ултравиолетово покритие и е подходяща дори за среда с висока влажност. Той също така разполага с мълчаливо кварцово движение за точна и без тактилиране.

28. Стенен часовник за дървени стени:

В крак с модата Wood Wall Clock

Ако сте в търсене на модни стенни часовници, това ще бъде идеалното за вас. Напълно изработени от метал и дърво, този часовник е с квадратна форма с дървени рамки. Колелото е бяло, докато ръцете са черни, с написани върху тях римски номера. Този часовник е лесен за почистване и поддръжка, а този часовник може лесно да се превърне в добра опция за подарък. Вашите посетители ще хареса този часовник.

29. Моят световен барок часовник:

мой World Baroque Clock

Стенните часовници стават все по-креативни и това е един от онези модни часовници, които всеки ще иска един. Този часовник е произведение на изкуството с алуминиева конструкция, на която се отпечатват и координират часовниковите ръце, които съответстват на цветовата палитра. Мисленето зад този часовник е напълно изключителна. Часовникът също така разполага с кварцово движение за точно и точно време.

30. Стенен часовник Piatto:

Piatto Wall Clock

Този най-нов стенни часовник следва тенденцията на използване на смесени материали с бетонно лице и рамкирани медни джанти. Изработен изцяло от бетон и метал, този часовник е чудесен за модерни и ежедневни проектирани жилища. Измервайки с диаметър 10 инча, този часовник също има кварцов часовников механизъм за точно предаване на времето.

31. Овен часовник:

Овен Wall Clock

Този 8,5-инчов часовник за стена е приятно изработен от шлифован никел, който напълно поддържа тенденция с днешните интериорни стилове. Зад стъкления кристал белият циферблат се отличава с черни арабски цифри, часови и минни ръчички и черна втора ръка. Тя има 3-точкова система за закрепване с винт, подходяща за лодки или развлекателни автомобили. Този часовник също има кварцово движение за много точно проследяване на времето.

32. Удивителен метален акрилен стенен часовник:

удивителен Metal Acrylic Wall Clock

Ако търсите невероятни стенни часовници, то вие сте дошли на точното място. Този часовник часовник е елегантен в изглед и дава привлекателен изявление, където се съхранява. Изработен от качествен метал, който ще издържи години наред, часовникът също така има модел на слънчевите лъчи с кристал в края на всеки удар. Без съмнение този фънки стенен часовник ще привлече всички посетители и семейното ви внимание. Също така е страхотно и за дарбата.

33. Изключителен часовник Карина:

удивителен Carina Wall Clock

Това е един от най-добрите невероятни часовници за стена, които можете да намерите на пазара в момента. С елегантната си камбанария и искрящ дизайн този фантастен часовник на стена със сигурност ще направи главите да се обърнат. Съставен от пластмаса, това е музикален часовник с традиционен стил. Той също така има и кимоно кварцово движение, така че да дава точен час всеки ден, всеки ден.

34. Стенен часовник на Augustina:

Августина Wall Clock

Това е един от най-античните удивителни часовници за стена, които можете да закупите. Този стар часовник с часовник разполага с различни антични детайли, като римските числа и объркано кремаво часовниково лице. Часовникът се помещава в класическа метална рамка в черно и може да изглежда чудесно във всяка стая, независимо дали става дума за дневна или спалня. Часовникът има и хубава ключалка за лесно окачване.

35. Птици и цветя Стенни часовници:

Птици & Flowers Wall Clock

Това е абсолютно най-красивите часовници за стена, които някога сте виждали. Този красив стенен часовник се отличава с метална рамка, създадена, за да изглежда като цъфтящо дърво с птици, кацнали в клоните. Овалното лице с аналогов часовник включва лесни за черни ръце и час маркировки срещу светъл фон. Не само, че този часовник може лесно да се монтира с помощта на подходящ хардуер за инсталиране. Той винаги ще бъде в списъка на часовниците на спалнята.

36. Декоративен часовник:

декоративен Wall Clock

Този часовник трябва да бъде в списъка ви за най-хубавите красиви часовници за стена. Тя носи приятен и красив, уникален пластмасов кръгъл дизайн. Часовникът изглежда напълно ретро в античните си цветове и декоративна граница. Това е не-закръгляне Quartz мълчаливо движение ще ви даде правилно време, както и никакви отвличане на вниманието от това, което правите.

37. Класически стенен часовник:

класически Wall Clock

Простотата се крие в това парче класически стенен часовник. Този часовник има кръгла дървена рамка, с лесни за четене номера и бял часовник. Ръцете за час и минута са черни на цвят, а втората ръка е златиста на цвят, която съвпада с цялата рамка. Изисква само една AA батерия да работи.

38. Класическа вила Стенен часовник:

класически Villa Wall Clock

Топлият завършек и европейският стил на този класически стенен часовник го правят идеален за кухня или всекидневна. Бронзовият завършен римски цифров грил се поставя над стъклената леща, давайки му актуализиран обрат на стандартното лице. Часовникът е изработен от трайна и лека пластмасова рамка, което го прави по-малко склонна към драскотини и драскотини, отколкото традиционната дървена рамка. Също така разполага с кварцово движение.

39. Амбър цвете мозайка стенна часовник:

кехлибар Flower Mosaic Wall Clock

Това е един от най-декоративните елегантни стенни часовници, които някога ще купите. Този 19-инчов часовник е декориран ръчно с черен цимент. На диска има защитно стъкло, което ще предпази диска. Този часовник ще съответства на повечето интериорни декори и мебели във вашия дом и ще бъде перфектен подарък за домашно приготвяне или почивка.

40. Ретро Винтидж Империал Стил Елегантен Стенен Часовник:

Ретро Vintage Imperial Style Elegant Wall Clock

Това е един от големите елегантни часовници за стена, които ще получите веднага. Часовникът ви дава античен вид, чийто дървен цвят съвпада перфектно със съвременните осветителни тела и махагоновите мебели. Това е най-уникалната характеристика е махалото, тъй като люлки не спират. Все пак, часовникът е много тих и изобщо не звучи. Изисква само две AA батерии за работа.

41. Стенен часовник на пеперуда:

пеперуда Wall Clock

Този часовник пеперуда е един от най-страхотните и гъвкави изглеждащи красиви стени часовници. Перфектен за дневна или офис център и изглежда страхотно. Качеството на този часовник е много издръжлив и напълно изработен от висококачествени материали. Тя също може да бъде уникален подарък за някой, когото обичате.

42. Кръгъл часовник с красив паун:

Красива Peacock Round Clock

Доста стенни часовници трудно се намират, особено когато това е красиво - точно като паун. Предната част е отпечатана в цветове на паун, заедно с координиращите ръце. Този 12-инчов часовник е направен по поръчка в САЩ, а също така идва с включен монтажен хардуер. Той разполага с кварцово движение за точно предаване на времето.

43. Часовник за часовника на поп:

поп Quiz Clock

Интересните стенни часовници са перфектен начин за подаръчни учители, студенти, инженери или счетоводители. Аналоговият дисплей на този часовник е изработен от матиран черен прахообразно покрит метал с бели букви и цифри, което е чудесно за класни стаи или за офиса. Уникалната функция е като часовникът кърлежи, ръцете се движат около колелото, посочвайки времето на деня чрез различен математически проблем за всеки час. Най-добрият творчески начин да следите времето, тъй като упражнява мозъка ви.

44. Goofy винил Рекорд стена часовник:

шантав Vinyl Record Wall Clock

Един от най-уникалните и интересни стенни часовници, които можете да притежавате. Съставен от използвани винилови записи, движението на часовника е напълно мълчаливо. Този 12-инчов часовник е изцяло ръчно изработен и лесно ще задоволи всеки интериорен дизайн. Страхотен вариант и за дарбата.

45. Обикновено модерен кръг стенни часовник:

прост Modern Round Wall Clock

Този прост кръгъл часовник е съставен от естествено и изработено дърво. Това дърво е нетоксично, устойчиво на влага и има отлична цветна устойчивост. Скандинавският дизайн е много прост, но модерен, който ще изглежда красив във всяка стая, независимо дали е вашата стая или офис. Също така, той идва с мълчаливо движение Quartz за точна и безшумна работа.

46. ​​Декоративен стенни часовник:

декоративен Wall Clock

Това е един прост кръгъл часовник, но с полиран и модерен дизайн. Този декоративен часовник е част от изкуството. Часовникът е лек, е напълно безшумен за използване в леглата или офиса. Също така, той се състои от изкуствена кожа и безвреден EVA материал, който го прави безопасен за деца.

47. Качествен кварцов часовник:

качество Quartz Wall Clock

Качествените стенни часовници винаги траят дълго и затова този часовник идва с здрав пластмасов корпус и стъклена леща, която го предпазва от прах. Големите черни удебеления номера са лесни за четене и точното движение Quartz обещава точно време. Идеален за офис, баня или всяка стая в дома ви.

48. Качествен кварцов метален стенни часовник:

качество Quartz Metal Wall Clock

Това е един от малкото качествени часовници за стена, които бихте харесали на стената. Той е с много специален и елегантен дизайн, за да задоволи всичките ви декоративни нужди. Изглежда много стилен, не е тактилен - затова е абсолютно тихо, за да се осигури приятна и спокойна обстановка. Необходима е една AA батерия за работа.

49. Сладък кафяв мече часовник:

сладък Brown Bear Wall Clock

Искате да подарите сладки часовници за стена на някого? След това трябва да проверите това. Този сладък часовник не издава звук и има този прекрасен, очарователен дизайн, който е едновременно декорация и приятелски настроен към децата. Също така е отпечатан номер на минута, който улеснява особено децата да се учат и да четат. Перфектен за рождени дни или новородени и др.

50. Сладък часовник Cat часовник:

сладък Cat Wall Clock

Ако обичате сладките стени часовници за котки, то определено ще получите това. Този страхотен часовник за котки е зашеметяващ и интересен. В семейства за повече от 4 поколения и продължава да бъде най-обичан часовник Cat. Измервайки се на височина 18 инча, с опашната опашка. Часовникът е напълно безшумен и е страхотен, ако имате деца във вашия дом.

Часовниците са добър начин да разширите и подобрите дизайна на интериора на дома. Те също са страхотни като подаръци, за вашите близки или деца. Различните часовници имат различни дизайни, така че всеки да има свой собствен приятен дизайн. По този начин този списък обхваща всеки един от тях, така че да можете да изберете подходящия за даден повод.

Leave A Comment

9 + 1 =