5 Удивителна черна маска за лице махнете комплекти в Индия | Стилове в живота

Кой не иска да изглежда умен или красив? Може ли да назовеш един човек, който не иска да свали всички черни глави от лицето си, за да изглежда по-умен? Е, има няколко начина, по които можете да го направите у дома си по ваше удобство. Пазарът идва с няколко добри маски за лице, които ви помагат да се отървете от черни точки, да ексфолирате кожата си и да направите да изглеждате излъчвани. Най-често срещаната черна маска за лице е тази, която е преобладаваща с екстракти от дървени въглища.

Най-черна маска за лице маска Изключване комплекти за черни глави:

Ето няколко най-добри маски за черна маска, от които можете да избирате,

1. Масажът за лице от космически магазин Хималайска дървесина:

Най- Body Shop Himalayan Charcoal Face Mask

Масажът Himalayan Charcoal за дълготрайно почистване на черна маска за лице може да се счита за един от най-добрите продукти в черно маски за лице. Тя има двоен ефект - едно дълбоко почистване и другото пречистване на кожата. Една от основните свойства на тази маска за лице е нейната висока текстура, която служи като отличен ексфолиращ агент.

Метод / Как да кандидатствате / Колко често трябва да направите това?

Трябва да се приложи дебел слой, оставяйки окото, веждите, косата и устните. Уверете се, че сте приложили равномерен слой. Оставете го докато изсъхне и след това внимателно се отлепи, като се започне от външните ръбове. Изплакнете и нанесете овлажнител. Използвайте това веднъж седмично в началото, за да изчистите всички черни точки.

Защо това работи

Примесите и токсините се отстраняват лесно и внимателно от кожата.

Внимание

При отлепване може да причини дразнене на чувствителната кожа.

Ползи:

Това е много лесно да се използва, тъй като тази въглен маска е кална текстурирана маска.

2. Оригинално ясни подобрения Активна въглен маска:

произход Clear Improvement Active Charcoal Mask

Това друго най-добро черно лице маска се отлепи. Основните съставки на "Origins Face Mask" са бамбукови въглища и бели китайски глини, които се смесват с глицерин и мирта. Те са полезни при поддържане на хидратирането на кожата, вместо да я подкопават. Също така е много добра черна маска за черни точки.

Метод / Как да кандидатствате / Колко често трябва да направите това?

Нанесете тънък, равномерен слой по лицето и половината от шията и отлепете, когато сте изсъхнали. Направете малко овлажняване. Вземете подходящи предпазни мерки за избягване на очите, веждите, устните и линията на косата. Използвайте веднъж на 15 дни, за да запазите недостатъците на кожата на лицето си.

Защо това работи

Бамбуковото дърво и бялата глина в Китай действат като мощни магнити. Те извличат замърсявания и замърсявания. Също така помага при контрола на петрола.

Внимание

Бъдете много внимателни докато пилинг, тъй като може да стане малко болезнено и да дразни кожата.

Ползи:

Тази черна маска за лице е чудесно ефективна върху черни точки, тъй като има тенденция да изчисти запушените пори, предотвратявайки черни точки.

Виж повече: Blackhead Face Mask

3. Началото с ясна подобрена активна въглен маска:

произход with Clear Improvement Active Charcoal Mask

Тази маска за черно въглен е дълбоко сива и се смесва с микро черни въгленни частици. Той е гладък текстуриран. Помага за подмладяване на сухата и тъпа кожа.

Метод / Как да кандидатствате / Колко често трябва да направите това?

Нанесете малко количество върху цялото лице и шията. Оставете го за около 15 минути и изплакнете с топла вода. Използвайте го два пъти седмично.

Защо това работи

Тази маска за лице е специално формулирана за хора с мазна кожа. Той контролира излишното масло от лицето и дълбоко почиства порите.

Внимание

Не използвайте твърде много, тъй като текстурата предотвратява нанасянето на дебел слой. Светлината след премахването на маската не трае повече от 2 дни.

Ползи:

Като много кремообразна, само малко количество покрива цялото лице и също изсъхва много бързо. Той се чувства свеж и релаксиращ. Дълбоко почиства кожата и я освежава.

4. Арома магически активен бамбуков въглен:

аромат Magic Activated Bamboo Charcoal

Тази маска за лице с черен пор има висок процент активен въглен, витамини и минерали. Тя се ексфолира много внимателно. Лесно ви помага да се отървете от грима

Метод / Как да кандидатствате / Колко често трябва да направите това?

Измийте лицето си с мек сапун или почистващ препарат. Използвайте малко количество от опаковката и разпространявайте тънък, равен слой на лицето си. Оставя се за 15 минути и се измива с топла вода. Тя е толкова лека, че може да се използва ежедневно през нощта.

Защо това работи

Високият процент активен въглен помага лесно да се премахнат маслото, мръсотията и грима. Тя не изсушава кожата, тъй като е богата на витамини и минерали.

Внимание

Наличието на високо количество активен въглен може да предизвика дразнене на чувствителната кожа.

Ползи:

Подхранва и хидратира кожата. Редовната употреба стяга порите, а антибактериалният щит освежава кожата.

Виж повече: Химически пилинг пакет за лице

5. Маска за активен въглен Rocky Mountain:

скалист Mountain Activated Charcoal Mask

Тази черна глава маска продукт коричка е сравнително нова на пазара, но се продава доста успешно. Установено е, че е идеално подходящ за комбинация или мазна кожа.

Метод / Как да кандидатствате / Колко често трябва да направите това?

Първо измийте с топла вода или избършете лицето с кърпа, потопена в топла вода, за да отворите порите. Маската трябва да се нанася равномерно върху лицето и шията. След като изсъхне напълно, избършете го внимателно с влажна мека кърпа и нанесете овлажнител.

Защо това работи

Присъствието на активен въглен от кокосов орех с бентонитова глина го прави мощен детоксикатор и оставя кожата чиста и свежа. Тази маска твърди, че има черна перла, която помага за затягане на порите и подобрява качеството на кожата.

Внимание

Не е подходящ за много чувствителна кожа.

Ползи:

При редовна употреба проблемите с акнето и черните очи се намаляват значително. Той дълбоко почиства порите и подхранва добре кожата. Тъй като това не е отлепваща маска, това е много безопасно. Също така е свободен от сурови химикали, затова се оказва, че е напълно безопасен.

Черните маски за лице се оказват доста ефективни за кожни проблеми като черни точки, акне, пъпки и т.н. Има и няколко маски с анти-стареене свойства също. Винаги се уверете, че тествате продукта на гърба на ръката си преди употреба, за да проверите дали е подходящ за вас или не.

Виж повече: Начало средства за намаляване на порите

Leave A Comment

33 + = 35