5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

ягода face packs

Плодовете не само са вкусни и здравословни, но и полезни за вашата кожа. Има различни плодове, които могат да се нанасят върху лицето, за да направят кожата здрава, блестяща, предотвратяване на тен, бръчки и почистване на кожата. Ето няколко опаковки за лице, които имат ягода като основна съставка.

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

Ягодите са добри за кожата, поради стягащите, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Предотвратява стареенето, изсушаването и дефектите на кожата, придава блясък, блясък и светлина на кожата. Традиционно ягодите се пюрират във вода или мляко и се нанасят върху бебетата, за да ги направят справедливи и да облекчат тонуса на кожата. Ягодите също така подобряват текстурата на кожата и могат да намалят неравномерността на акне и кожата, богата на пъпки.

Плодове с ягоди:

Ето 5 наши най-добри домашни пакети за лице за ягоди за здрава кожа.

1. Маска, използваща ягода и пресен крем:

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

Почистете няколко ягоди в блендера и използвайте пюрето за маската. Смесете с малко кисело мляко, ако имате мазна кожа или със свежа сметана, ако имате суха кожа и добавете чаена лъжичка мед за овлажняване. Смесете съставките и нанесете пакета незабавно върху лицето и шията. Оставете за 10 минути и изплакнете с хладка вода. Маската на лицето придава блясък на кожата и е идеална и за акне склонна към кожата. Това е най-добрият пакет за лице за ягоди за мазна кожа.

Виж повече: Бананов пакет за лице за блестяща кожа

2. Маска за лице с шоколад и ягоди:

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

Шоколадът дълбоко подхранва кожата и рекламите сияят. За да направите маската, вземете 2-3 ягоди; добавете чаена лъжичка какао на прах и половин чаена лъжичка мед. Пъхнете съставките заедно, за да направите курс. Нанесете пастата върху кожата и я оставете да изсъхне. Това трябва да отнеме около 20 минути. Нанесете топлата вода върху лицето и направете пакета влажен. Масажирайте кожата за дълбоко подхранване. Направете това за около 3 минути, преди да го почистете добре с топла вода. Това е една от най-добрите пакети за лице с ягоди.

3. Лимон и ягода лице Pack:

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

Смесете 2-3 ягоди, за да направите фина паста. Стиснете сока на един лимон и го добавете към пастата за ягоди. Нанесете върху кожата и оставете за 10 минути. След това изплакнете със студена вода. При първоначално приложение опаковката може да предизвика усещане за изтръпване за няколко секунди, но ако усещането продължава да се измива веднага. Тази опаковка е полезна за намаляване на тъмните петна, неравномерния тон на цвета, акнето и пъпките и е добър за дезапиране на кожата. Това е добър пакет за лице за ягоди за блестяща кожа.

4. Пчелен мед и ягоди:

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

На малка чиния, вземете една голяма ягода. Мас с вилица, докато се превърне в паста. Добавете чаена лъжичка мед и го разбъркайте добре. Нанесете върху чистата кожа за 20 минути и изплакнете с хладка вода. Медът има антиоксидантни свойства, които дълбоко почистват кожата и намаляват петна. В допълнение, медът добавя влага към кожата и я прави еластична и светеща. След дълъг тежък ден опаковката освежава кожата и почиства примесите, като по този начин я запазва от проблеми като акне и пъпки.

Виж повече: Mango Face Pack & Бонбони за лице маска

5. Райс брашно и ягода лице маска:

5 домашни пакетчета за лице с ягоди за здрава кожа Стилове в живота

Смесете ягоди, за да направите гладко и фино пюре. Вземете една чаена лъжичка пюре в малка купа и добавете оризовото брашно само толкова, колкото е необходимо, за да направите паста и нанесете върху кожата. Оставете за 15 минути и изплакнете с топла вода. Тъй като приготвянето на малки количества пюре може да се окаже неудобство, можете да направите пюрето в добро количество и да охладите в херметически затворен контейнер. Това е удобен начин и можете да използвате пакета, без да сте мързеливи. Няколко капки лимон могат да се добавят към опаковката, ако имате кожа и кожа с дъбена и пигментирана кожа. Това е най-добрата маска за лице за ягода за блестяща кожа.

Тези пакети за лице са здрави за кожата и могат лесно да бъдат направени у дома. При редовна употреба можете да видите как кожата се излекува от проблемите си и как ягодата работи магията си върху кожата.

Leave A Comment

− 1 = 1