4 Amazing Multani Mitti сапуни на разположение в Индия | Стилове в живота

Multani mitti, известна още като "Фулър", е индийска глина, която се използва широко в козметичните процедури. Той има много свойства, които облагодетелстват кожата. Той работи чудесно, за да работи като анти акне лечение поради наличието на магнезиев хлорид. Той изпомпва излишните масла от нефт и го използва безопасно и естествено. Така че дори и тези с най-чувствителните видове кожа могат да я използват. Прочетете по-долу, за да научите за най-добрите сапуни на Multani mitti, налични на индийските пазари.

Multani mitti soap

Популярни сапуни на Multani Mitti в Индия:

Нека да разгледаме първите 4 мулти минти сапуни.

1. Patanjali Ojas Multani Mitti Soap:

Сайпът Mutti mitti на Patanjali е този, който е най-лесно достъпен на пазарите, както и онлайн. Той има доста впечатляващ списък с съставки и всеки ентусиаст на красотата като мен, който знае за ползите от различните съставки, ще го купи незабавно.

Multani mitti soaps1

За да спомена няколко съставки, този сапун Ojas има следното:

 • куркума или haldi: анти септични и противовъзпалителни
 • сандалово дърво или кандан: противовъзпалителни и охлаждащи свойствата на кожата
 • Алое вера или кумари: има омекотяващи и омекотяващи свойства
 • Neem: антибактериален
 • Ликворик: свойства за избелване на кожата, полезни при лечение на екзема, причинени от кожни заболявания
 • Цинков оксид: антисептичен, стягащ, противовъзпалителен, широкоспектърен слънцезащитен агент
 • Mulatani mitti: премахва дълбоко замърсената мръсотия, излишните масла и помага при лечение на акне.

Има приятен аромат на жасмин, който наистина е освежаващ по време на къпане. Това е много целесъобразно в Rs.35 за 75 грама.Не чувствам, че няма причина да не купуват този сапун.

2. Iba Луксозен сапун за лице с Multani Mitti:

Този мулти-мита базов сапун от марката Iba се претендира, че е направен от естествени съставки, които са неприятни за кожата, които изобщо не са сурови за кожата ви. Този сапун е напълно лишен от химикали. Той помага да се премахнат мръсотията, излишната мазнина и замърсителите, които се настаняват на повърхността и дълбоко в примесите на кожата ви. Тя го прави, без да отстранява влагата от кожата.

Multani mitti soaps2

 • Той има добротата на следните съставки:
 • Мултани Мити - Пречиства кожата
 • Туркерният екстракт разкрива справедливостта
 • Растителна глицерин - омекотява кожата
 • Алое Вера - успокоява кожата

Това е сравнително на цена от 40 грама за 25 грама.

Виж повече:  Мултини Мити Кремове

3. Vkare Fuschia натурален ръчно изработен билков сапун Multani Mitti:

Multani mitti soaps3

Този сапун твърди, че е двойно предназначен и може да се използва както за кожа, така и за коса. Това е чудесно за тези, които страдат от акне и пъпки поради наличието на магнезиев хлорид, който има антибактериален ефект върху акнето. Предполага се, че той е полезен и за облекчаване на кожни петна и придаване на гладък, спокоен цвят на кожата. Добротата на естествените минерали в този сапун спомага за свиване на размера на порите на лицето ви, което ги прави по-малко изпъкнали. Той дълбоко почиства и отпушва вашите пори на лицето и по този начин помага да се правят бели глави и черни точки, като по този начин помагат за по-лесното им отстраняване. Растителният глицерин, който се съдържа в тази сапунена лента, спомага за поддържане на кожата мека и подхранвана.

Ако имате прекомерно мазна скалпа, след това нанесете този мюканън мити сапун на мястото на шампоана, за да абсорбирате допълнително себум от скалпа. Той също така прави естествено косата ви.

Това е малко по-висока страна INR 200 за 100 грама, в сравнение с други сапуни на разположение там.

Виж повече:  Най-добър крем против бръчки в Индия

4. Етеричен сапун на Мултани Мити:

Multani mitti soaps4

Този мюсюлмански сапунен бар от Etheric е произведен чрез студена компресия. Той има внимателно пропорционални количества мултани мити, гел от алое вера и кокосово масло и малки количества етерични масла, които са подходящи за кожата, за да поддържат идеалното ниво на влагата на кожата ви.

Виж повече:  Най-добри продукти против тен

Той има богато съдържание на магнезиев хлорид, който третира сегашното акне и намалява честотата на появата на нови. Той почиства и изчиства мръсотията, мръсотията, мъртвите клетки на кожата и допълнително масло от кожата ви. Цената му е равна на 90 долара.

Leave A Comment

− 2 = 3