35 седмици от бременността – симптоми и развитие на плода Стилове в живота

Простият преход от жената към майката е, когато най-накрая започнете да осъзнавате колко привилегировани сме ние като жени, които имат способността да подкрепят нов цъфтящ живот точно пред нас. По-ранните месеци са най-трудни с новия роден живот, който все още не е в нейните сетива, опитвайки се да се впише в подобно на всеки от нас. Сутрешната болест, безсънните нощи - сега, когато погледнеш назад, си струваха, ако в края на дъгата има чаша злато, което те чака.

Бебето, тъй като дните се търкалят, изисква постоянен мониторинг и следователно целият деветмесечен процес на бременност се разделя на седмичен формат, където в медицински план 40 седмици съставляват целия процес на бременност. Ето защо от 35-тата седмица знаете, че вече сте се ориентирали към последния ден.

35 Weeks of Pregnancy

Признаване по пол:

Вече не трябва да чакате имената на бебето да се прибират. До 35-тата седмица ултразвукът ще може да разбере дали ходите на него или на нея. Плодът в утробата ви, растящ през тази седмица, със сигурност щеше да развие и да узрее своите полови органи досега. Въпреки че процесът започна да се връща, до края на тази седмица ще се усъвършенства. В случай на момче, развитието на скротума на плода ви се е развило до най-голяма степен и сега тестисите са почти просто се плъзгат надолу и чакат да падне. В случай на бебе, нейните гениталии скоро щеше да узреят, а външните устни срахуваха устни. Ще бъдете изненадани да знаете, че вече разполага със съхранение на седем милиарда примитивни яйца. След това броенето ще се понижи до две, докато се ражда.

Reflex:

Знаеш ли как се прозяваш, когато си сън и как мигаш, когато ярка светлина те тревожи? Е, никой не го е научил на това, а вашето малко бебе е същото. До тази седмица ще забележите, че малкото сърце показва някакъв общ рефлекс. Първото стартиране е с хълцане, което е бавно и постепенно и може да се усети от майката. Още веднъж никой от тях няма проблем. Следващият рефлекс е прозяване, последвано от сън, което е, когато, ако имате достатъчно късмет, можете да го хванете да спи в любимото си положение.

Вземете Flabs:

Първоначално, когато бебето започна да расте, това не е нищо друго освен скелетна структура, която се опитва да се направи перфектна. С течение на времето той нарастваше все повече и сега, до края на тази седмица, той щеше да бъде изпълнен с тромави бузи и спуснати ръце. Бавно като Vernix caseosa, мекото сирене като вещество, покриващо тялото му, започва да се стопява, мастните слоеве се натрупват надолу и следователно бебето ви до края на тази седмица ще бъде здравословно и отпуснато. Той расте с все повече тегло с течение на времето и сега тежи малко над 5 килограма.

Отговор:

През цялото това време бебето ви слуша, говорите, слушате любимото си сладко и оценявате света около вас. Така че, до края на 35-тата седмица, ще разберете, че вашето бебе вече се е запознало с тези специфични гласове и е започнало да отговаря на него. Можете да използвате гласа си, за да задействате движенията й в ултразвука. Също така чувствителността й към светлината към светлината се развива и затова, ако ослепиш лицето си над стомаха, ще я накараш да се размърда или да погледне настрани. Тя може да ви отговори с фин удар или удар.

Виж повече: 32 седмици за бременност на плода

Вероятна мярка:

Бебето ще бъде измерено веднага щом той пристигне. Правилното измерване на бебето винаги се изисква, тъй като то ще определи неговия или нейния живот. На 35-седмичния период бебето ще тежи около 2,4 килограма и ще бъде около 46 см (от главата до петите). Това е основното измерване на бебето и ако е повече от това, тогава ще има някои проблеми с процедурата по раждане.

Амниотични течности:

В сравнение с останалите седмици, ще има по-малко амниотични течности и ще има по-голяма част от бебето в матката. Което означава, че бавно се насочвате към последната седмица и ще дадете обиколка няколко дни по-късно.

Заедно с бебето майката претърпява някои промени. 40 седмичната рамка е разделена на три тримесечия, където в първия триместър началото на процеса е маркирано с дискомфорт, който бавно се успокоява през втория триместър. Третият триместър след това вижда бебето и майката отново пред проблемите.

Стомашно разстройство:

Тъй като бебето расте все повече и повече, можете да си представите, че бебето бута и рита неща, за да направи място за себе си. По време на този процес бебето изтласква съдържанието на стомаха, което приютява мускулната торбичка в стомаха. С намаляването на пространството за торбата функциите също са засегнати, тъй като чашата на стомаха вече изпитва недостиг на място за обработка на храната. Това може да е нарастваща причина за тежко храносмилане.

Често прекъсване на банята:

Необходимостта от прекъсване на банята се увеличава, тъй като бебето сега поставя много повече натиск върху долната част на корема, където е пикочния мехур. В нормален ден, без да е бременна, жената може да пусне басейна на урината, докато тя се запълни и след това се освободи. С бебето, преминаващо собствената си урина и излишния натиск, който създава, майката вече губи способността да държи в урината и по този начин често се нарушават баните на първия триместър..

Маска на бременността:

До сега ще забележите, че маската за бременност става все по-ясна. С времето бебето расте и заедно с него и другите проблеми. Акнето на вашите тийнейджърски години отново ви преследва заедно с петна и лунички, които растат с всеки един ден. Въпреки това не се разстройвайте за това, тъй като вашите дни на бременността приключват, така че вашите петна и петна.

Трудова подготовка:

По това време трудът на Бракстън Хик щял да се удря със стабилна скорост, като се увеличаваха интервалите. Това са празни контракции, които вашето тяло практикува и като част от това неволно демо, трябва да се адаптирате към дискомфорта и да получите първакво преживяване на това, което ще бъде. Това е само призив за събуждане, за да може вашето тяло да продължи да се развива в практиката за предстоящите действия.

Качване на тегло:

Нарастването на теглото може да бъде истински проблем за бременната жена. Освен това, допълнителната тежест на бебето, повечето жени изглежда да се поставят на някои излишни килограми по време на бременност и с прекомерно количество здравословни храни може да се нарече отговорна за това. Ако имате сериозни проблеми с храненето, опитайте се да отрежете измамните ястия, тъй като понякога имате и някои нездравословни храни, тъй като никой не може да яде здравословни храни направо в продължение на много седмици. Ако имате проблеми с организирането на вашата диета, консултирайте се с експерт. Понякога подобни проблеми с увеличаването на теглото могат да възникнат много, поради по-малко упражнения. Дори и когато сте бременна, трябва да се опитате да останете във форма колкото е възможно повече. Само ще трябва да носите излишните килограми и никой друг няма. Да останеш хидратиран също така помага да останеш годни и да намалиш храните. Хранене на малки ястия в рамките на по-кратки интервали от време трик също помага за поддържане на правилното тегло по време на бременност.

Виж повече: 33 седмици бременно бебе тегло

Тревожните гърди:

Един от най-честите симптоми на бременността е нежните гърди. Ако се занимавате с нежна болка в гърдите и гърдите, освен консултация с експерт (лекар), няма какво да направите. От друга страна, има неща, които нямат такова дълготраен облекчение. Но можете да ги опитате. Ледният пакет, масажът на гърдата, направен от жертвата, чистата зрънце и т.н., са някои от нещата, които помагат и могат да бъдат направени от жената, която се занимава с такива видове гръдни проблеми.

Седмица Дейност:

Тази седмица ежедневните ви дейности ще бъдат малко по-различни от това, което някога са били. Има някои сериозни промени в дейностите тази седмица, което напълно ще промени начина ви на живот. Например, ще трябва да сте напълно сигурни за размера на почивката, която получавате. Тъй като се приближавате бавно към последните седмици, ще има увеличение на часовете за сън и просто ще трябва да минете през това. Ако сте готови да запазите себе си и бебето здрави, след това следвайте диетичния график, който е дал лекар. За фитнес, вземете кратки разходки извън дома си. Полето ще бъде подходящо за вас, а улиците може да са малко рискови през това време. Ако се чувствате седмица, отидете за по-добра диета и се консултирайте с диетолога. За да останете щастливи и здрави, следвайте здравословен начин на живот. Растящото бебе взема малко повече пространство в утробата, отколкото се очакваше. Очевидно всеки мисли колко малко пространство може да получи малкото бебе. Но тези неща не се случват според вашите очаквания. Теглото на бебето ви кара да се разболявате и може да получите мазнините си, както добре, и това е, когато остане fit през това време идва в уравнението.

Седмична диета и упражнения:

Необходимо е правилното хранене по това време на бременността. В края на краищата, това, което ядете бебето, ще бъде осигурено с това. Бебето е деликатно и очевидно ще мине през определени промени, докато то е прибрано в корема. По този начин едно от най-важните неща през това време е диетата, която ще ви позволи да се следите с предстоящите промени. Диетата е голяма част, така че нека да обсъдим малко за нея.

Храненето е добре тук:

Богати и мастни храни:

ако страдате от проблеми с храносмилането, стомашна инфекция и т.н., престанете да имате предястия с шоколад и също така спрете да ядете богати и мазни храни. Има някои пикантни храни, които не помагат и по този начин с изключение на някои подправки, избягвайте останалата част или може да получите наистина болни от лошо храносмилане, киселинност, киселини и т.н., и това няма да бъде хубаво, особено през тази 35-та седмица.

Виж повече: 37-та седмица на грижите за бременността

Карфиол:

Необходим е правилен прием на витамин К през 35-ия период. Ако сте готови да останете здрави, вземете зелените листни зеленчуци, които идват с витамин К и един от тях е Карфиол. Има и други храни, богати на витамин К, като броколи, зеле, зелен боб и др.

Soyabean:

Това е още едно страхотно нещо, което ще ви поддържа здрави. Soyabean идва с добри пропорции на витамин К и това очевидно ще ви бъде от полза. Ако не искате да страдате от лошо храносмилане и все още имате някои здравословни храни, вземете соя. Те са наистина добра и здравословна храна.

Упражнение:

Увеличаването на теглото е един от проблемите, които дразнят тези жени, особено тези, които живеят в здравословен начин на живот. Те просто ще трябва да се справят с това сега. Но все още можете да останете здрави и гъвкави, като ядете здравословни храни и правите сутрешни разходки с ниска интензивност. Ходенето винаги помага за поддържане на здравето на тялото и активирането на ума.

Секс през тази седмица:

Със сигурност можете да се отдадете на някои сексуални дейности тази седмица. През тази седмица сексът е наред и ако и докато не го направите доста интензивен, със сигурност ще имате някакъв секс. Включването в любовта няма да навреди на бебето и винаги има място за нови трикове, които могат да облекчат жената. Всички мъже трябва да помислят, че това е специална възможност да се хареса на любящата си съпруга през това време, тъй като през последните седмици.

Съвети за преодоляване на стреса по време на 35 седмици Бременност:

Стресът е едно от тези неща по време на бременност, които не могат да бъдат избегнати. Пазете се, ще ви удари твърдо. Не можете да сте подготвени за това, но можете да предприемете някои мерки, за да го намалите и да останете позитивни от ума. Следващите са някои неща, които можете да направите, за да намалите стреса лесно.

Говорете на хората за него:

Говоренето с хората за стрес ви със сигурност ще помогне да го намалите. Хората може да са били във вашата ситуация и можете да получите някаква добра помощ от хората. Те ще предложат вашите съвети, за да имат позитивен ум и биха могли да искат да ви посрещнат и да обсъждат проблема ви лице в лице.

Вземете нощ с приятели:

кога ще навлязат нуждаещите се? Вземете една вечер с приятели и опитайте да си поръчате няколко напитки с нисък процент алкохол. Махнете храненията, както и понякога слушането на вашата топлина може да намали депресията.

Упражнявай се всеки ден :

Правилното упражнение може да направи живота ви велик. Правенето на някаква медитация ще спомогне за намаляване на стреса и депресията. Освен това ежедневието трябва да се изпълнява така или иначе. Трябва да е като начин на живот.

Направете някои планове за семейния живот - представете си как ще живеете живота си с детето и съпруга ви. Направете някои планове за това и това ще ви позволи да прекарате известно време и да не се отегчите и което на свой ред ще доведе до по-малко депресия.

Приемете ситуацията, в която се намирате - някои жени не искат точно семейния живот и за съжаление, в крайна сметка имат бебе веднага след брака. Ако искате да живеете щастливо със семейството си без никакъв стрес и депресия, тогава се отървете от лошите чувства и просто приемете ситуацията, в която се намирате.

Медицинско лечение и редовна проверка:

Медицинското лечение и редовните прегледи са от решаващо значение през това време. Стойте далеч от ограничените храни и правете редовни проверки, за да проследявате движението на бебето.

Лекарствата трябва да се ползват, когато почувствате умора или симптоми на стомашна инфекция.

Много от жените се сблъскват с гърло по време на бременност и за щастие този проблем може да бъде решен. Това не е нищо друго освен обикновена бактериална инфекция, която се появява в гърлото и се извършва и в сливиците. Тя може да причини болезнени ефекти в гърлото и бременната жена може да се сблъска с проблеми, говорещи. Вземете лекарства за възпалено гърло като Coricidin HBP Орално.

Ако изпитвате грип, тогава Tamiflu ще ви бъде достатъчен. Това е нещо, което бременната трябва да вземе преди всичко друго.

Ако страдате от болки, тогава редовните лекарства като ацетаминофен ще бъдат достатъчни.

Ако сте изправени пред някои проблеми на движението на червата, които са довели до запек, консултирайте се с лекар. Но първо вземете Colace, което е предписано от почти всички лекари.

Седмица Съвети и предпазни мерки за 35 седмици Бременност:

Вие бихте искали да останете здрави и да държите тялото си в наклонена напред позиция, но не се огъвайте толкова, че да паднете. Това ще намали силното налягане, което позволява на главата на бебето да се движи автоматично и гладко надолу по шийката на матката.

През това време ще бъдете изпитани с наличието на някои опасни бактерии и това е сериозна предпазна мярка. Тази бактерия може да бъде предадена на бебето и трябва да се отървете от него, като вземете някакво лекарство, след като сте диагностицирани с него.

Ако искате да научите някои експерти информация относно вашата 35-седмична бременност, тогава тази статия е идеалното място за съответните знания. Ако изпитвате някакви промени, то тук има точки, които няма да ви накарат да се чувствате сами. Тъй като много жени ще бъдат изправени пред тях и информация за това как да се преодолеят са предвидени тук.

Изображения Източник: Затворен фонд

Leave A Comment

57 − 48 =