30 Стилни и модерни идеи за дизайн на кухня Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

30 Стилни и модерни идеи за дизайн на кухня Стилове в живота

В сърцето на къщата, която определено е кухнята, която се нуждае от хубав дизайн с уникални дизайнерски артикули, съчетани с красиви картини или стенни декори. Причината, поради която кухнята се нарича сърцето на къщата, е самообясняваща, тъй като помага в приготвянето на вкусна храна, която се наслаждаваме на добра атмосфера. Добрата атмосфера се прави, като се комбинира перфектното количество декор и цветова комбинация.

Последни и уникални идеи за дизайн на кухня:

За да получите кратка представа за това как да проектирате новата кухня или кухня, която се нуждае от ремоделиране на тази статия Топ 30 идеи за дизайн на кухни ще ви помогнат при определянето с по-малко караници и напрежение.

1. Просто миниатюрен дизайн на кухнята с произведение на изкуството:

прост Miniature Kitchen Design with Artwork

Просто студио апартамент може да бъде модернизиран с прост кухненски дизайн, който включва газов плот с фурна прикрепени странични вградени шкафове, страничната стена може да бъде направена по-цветни чрез боядисване на стената или заковаване някои модерни живопис картини. Малкият дизайн на кухнята е подходящ за студио, където отворената кухня може да бъде единствената възможност за създаване на кухня.

2. Холандски стил Кухня:

холандски Style Kitchen

Холандските продукти Deco са известни навсякъде по света, използва се основният домашен кухненски прибори, който включва газов котлон или електрическа керамична печка с приставка за пещ, страничните шкафове са успоредни една на друга, което помага да се съхранява всичко в малко затворено пространство. Холандците са известни с показването на своите стари традиционни декори, които включват полилеи, дървени дизайнерски изделия.

3. висулка осветен брояч:

медальон lighted Countertop

Този нов кухненски дизайн в излагането на луминисцентните крушки през прозрачния стъклен капак се превърна в известен и също е лесно да го направите сами идея. Водещите крушки могат да бъдат с различна форма и размер, които могат да бъдат избрани според избора, вместо да се използват старомодни осветителни тела на тавана, този тип осветителна система с висулка е прикрепена към плота.

4. Кухня с триъгълна форма:

триъгълно shaped kitchen

Триъгълно оформен кухненски дизайн е най-новият кухненски дизайн в проектирането на всякакъв тип съвременна кухня. Тази триъгълна кухня е предназначена за лекота при вземането на храна от хладилника от една точка на триъгълния, нарязвайки ги от другата страна на триъгълника, е свързващата точка за формиране на формата на триъгълника. Този тип кухня е подходящ за модулен кухненски дизайн.

5. Интериор Дизайн Кухня:

околност interior designed Kitchen

Дизайнът на провинцията в кухнята придава спокоен и естествен дизайн в кухнята, направена от оригинални бамбукови пръчици и дървени чипове. Интериорът е прост и елегантен, който е проверил завеси, покриващи долните шкафове, а стените на кухнята са украсени с дървени кошове или бамбукови кошове, купи или шапки.

6. Луксозна кухня дизайнер:

лукс designer Kitchen

Проектирането на луксозна кухня се нуждае от много изследвания в поставянето на подходящия вид мебели и интериорни декоративни елементи. Най-важните мебели са столовете и осветителната система. Две елегантни и богати изглеждащи светлини, прикрепени отстрани, с екран, покриващ долната част на плота и страничните шкафове, което дава театрално усещане

7. Vintage вдъхновена кухня дизайн:

реколта Inspired Kitchen Design

Vintage дизайн е един от най-популярните проекти в изграждането на модерна кухня през последните години, младото поколение мисли, че този ретро дизайн има своя собствена красота, която не може да бъде съчетана с нов модулен кухненски дизайн. Общите дизайнерски решения са дървената маса за хранене, поставена в кухнята, която има колела, прикрепени към масата. Стените на кухнята са направени от червена тухла и са оставени без картина над нея.

8. Цветни идеи за дизайн на кухня:

Цветен kitchen design ideas

За разлика от дизайна на дървени и бели боядисани стени, този тип цветни дизайни на кухнята го правят по-интересно не само за човека, който готви, но и за децата, които помагат на родителите им да почистват и подреждат ястията. Цветната тема хвърчило може да се постигне с помощта на колоритен килим подови настилки със светли цветове.

9. Дизайн на британската кухня:

британски style Kitchen Design

Британската къща е известна със своите уникални и стилно изглеждащи дизайнерски стаи, които включват и кухнята. Кухненските шкафове са изработени от рециклирана дървесина, боядисана с бяла боя с метални дръжки. Плотовете също са изработени от дърво с отворени рафтове от двете страни на масата.

10. Бяла тема Класически дизайн Кухня:

бял theme classic design kitchen

Бялото е кралски цвят, който е известен факт, този богат цвят се използва при проектирането на кухненски интериор с някои невероятни рафтове и контра дизайн. Печката е също боядисана в бяло. Малкият остров за хранене е снабден с висок стол, който е с контрастен цвят.

11. Кухня "Дзен дизайн":

Дзен Design Kitchen

Дзен дизайн е типична японска дизайнерска кухня, която се състои от мраморни броячи и ръчно изработени дървени плъзгащи се шкафове с метална мивка и дървена дъска за рязане, плъзгаща се над мивката, която се вижда около тезгяха. Най-важната част от дървените маси са пеперуда стават от дърво. Този тип дизайн обикновено се вижда само в японски дизайн.

12. Дизайн на открито кухня:

на открито Kitchen Design

За хората, които притежават морски курорт или хора, които имат голяма сглобяема стена, може да мислите за това да направите новаторска идея, като инсталирате кухня около балкона с минимални приспособления. Контейнерите могат да бъдат изработени от бетон или тухлена стена с вградена печка, съдомиялна машина и мивка.

13. Rustic Look Kitchen Design:

селски look Kitchen Design

Рустик вид дизайн кухня, направени от чиста дървесина, която изисква прецизна работа, за да превърне светло изглеждащи дърво в този селски стар вид. Този тип дизайн попада под луксозния кухненски дизайн. Шкафовете, плота, комина и трапезарията са направени от чист тик или розова дървесина.

14. Проектиране на подвижни кухни:

подвижен counter top kitchen design

Този тип дизайн се вписва в кухнята, която се нуждае от ремонт с минимални промени в съществуващите мебели и дизайн. Този тип импровизиран дизайн може да бъде от дърво или дървен крак с стоманен връх. Долната част на масата е снабдена със стелажи за съхраняване на подправки и други бързоразвалящи се продукти. За маса, която няма рафтове, могат да се поставят отделни кошници в долната част на масата.

15. Полу-кръгова модулна кухня Дизайн:

Полукръгла Modular kitchen design

Този лесен за изграждане дизайн, наречен модулна кухня, придобива значението си повече от десетилетие и все още, този тип кухня е запазила своята стойност със своите модернизирани дизайн и завършване. Този полукръгъл кухненски дизайн има контрастни цветни шкафове с кръгла плоча и разтегаема странична маса с високи столове.

16. Гланцова интериорна модулна кухня:

лъскав Interior Modular kitchen

Модулната кухня може да бъде не лъскава, както и лъскава, определено е лъскав завършен кухненски дизайн, който придобива значението. Цветът на шкафовете може да бъде ярък, като жълт, червен или фин цвят като небесно синьо. Тази лъскава кухня е направена във форма L с широка работна площ. Гланцираните шкафове се нуждаят от добра поддръжка, което се извършва чрез редовно почистване с течно стъкло.

17. Марокански отворен кабинет Кухненски дизайн:

марокански Open Cabinet Kitchen Design

Мароканският кухненски дизайн е известен с откритата си просторна дизайнерска кухня, която предлага по-просторна визия. Работата по отваряне и затваряне на вратите на шкафа става по-малка. Дизайнът на отворения шкаф е изработен от дървени или стоманени рафтове. Стените под шкафовете са направени по-цветни чрез залепване на тапети или дизайнерски плочки.

18. Blue Beach Тема Кухня Дизайн:

Син Beach Theme Kitchen Design

Темата на плажа дава светъл поглед към кухнята чрез малки малки произведения на изкуството и сини заглавия, прикрепени към стените на стената, прилежащи към шкафовете. Броячът е изработен от бял боядисан връх със сини боядисани крака. Прозоречните завеси също са направени от син цвят с ръчно изработени чертежи върху него. Плочките, използвани за декориране на стените, са доста блестящи и са придружени от плочки за дизайн на черупките в долната част на шкафовете.

19. Аптекарски кухненски шкафове:

аптекар Designed kitchen cabinets

Шкафове, проектирани с апарат, са малки сладки рафтове с приспособление за врати. Този тип шкафове се виждат точно под плота. Тези малки шкафове спомагат за съхраняването на малки съдове или подправки. Някои от тях се размножават като чекмеджета, предназначени за съхраняване на таблетки в аптеката.

20. Кухня с рециклирана мивка и кран:

реколта Sink and tap Designed Kitchen

Концепцията за ретро декор в кухнята се превърна в една от най-известните избрани идеи в декорирането на кухнята. Мивката е изработена от дървена основа с медна или стоманена чешма с уникален дизайн.

21. Кухня от дървена тавана:

дървен Ceiling Designed Kitchen

Дървеният таван беше стандартен дизайн, който се виждаше във всички европейски домакинства, които в наши дни се интересуват от Индия. Таванът, изработен от дървени пръти, е доста стабилен и твърд. Тези дървени пръти са осветени с LED светлини.

22. Дизайн на френската кухня:

Френски Window kitchen design

Френската концепция за прозорци е доста популярен прозорец, който се използва при проектирането на зала. Този дълъг прозорец е доста удобен при отваряне и затваряне, което спомага за добра циркулация на въздуха и намалява дима в кухнята.

23. Джет Черно Дизайн Кухня:

30 Стилни и модерни идеи за дизайн на кухня Стилове в живота

Джет черен кухненски дизайн е идеалният цвят за индийската кухня, тъй като индийската храна съдържа много цветни подправки, най-добре е да отидете на черния цвят на плота и на печката, прикрепена към бюрото. Тази черна кухня отговаря добре на дървена полукръгла маса за закуска.

24. Дизайн на яхтения стил Кухня:

Яхта style designed Kitchen

Поддържане на дизайн на яхтата като основна концепция в дизайна на кухнята, която дава различно ниво на архитектурен дизайн при изработването на уникална кухненска концепция с дървен таван и извита на вид със синя настилка.

25. Кухня на френски стил дизайнер:

Френски Style designer kitchen

Това е модерна френска кухня с гранитогрес. Френската кухня стил е известна със спокойния и прост кухненски дизайн. Френският народ предпочита крема като основен цвят при декорирането на стените на кухнята и шкафовете.

26. Дизайн на кухнята в скандинавски стил:

скандинавски style Kitchen deisgn

Северната част на света е известно, че нещата са много чисти и точни. Това включва в проектирането на кухнята и поддържането й добре. Тъй като поддръжката не е проблем, шкафовете са проектирани в бял цвят с огромен блок за месар, изработен от дърво.

27. Екологичен дизайн кухня:

Екологичен Kitchen design

Зеленото е цветът на мира, както и символ на отдаване под наем на хората да знаят, че обичаме да бъдем екологични. Тази концепция за отглеждане на малки растения се насърчава чрез създаване на подходяща атмосфера, която се постига чрез боядисване на зелената стена и съчетаване на бяла боядисана маса за хранене със зелени боядисани стоманени столове.

28. Висококачествен стъклен брояч:

Високо shine glass counter top

Този модернизиран кухненски дизайн може да се използва в концепция за отворена или затворена кухня. Стъклото може да бъде или обикновен чифт стъклен плот или дизайнерски стъклен плот, който дава богат поглед към кухнята. Това стъкло брояч връх дава различен вид от други каменни проектирани брояч.

29. Бар стол проектирана кухня:

бар stool designed kitchen

Кухнята в днешно време е проектирана със странична маса за закуска, която се нуждае от добри столове, придружаващи приложената маса. Тъй като закуската е прикрепена към L-образна или триъгълно оформена кухня, височината на масата е по-голяма от обичайната, така че се използва висок стол, който се нарича бар стол.

30. Дизайн на скритата кухня:

скрит Kitchen Design

Скритият кухненски дизайн е най-подходящият кухненски дизайн за едностаен апартамент, който има огромна зала и спалня. Този тип кухня е под отворена кухня категория. Тази кухня може да се използва чрез натискане на плъзгащата се врата на дървена рамка и след това тази рамка може да се затвори обратно и се формира като рамка или фалшива стена.

Проектирането на кухня се нуждае от добри изследвания и познания за продуктите и тяхната издръжливост. Не всички видове, споменати по-горе, могат да се използват при проектирането на кухня. Всеки дизайн има своя собствена уникална идентичност, но един често използван дизайн в декорирането на кухнята ще отглежда малки растения в кухнята, които могат да се използват и за готвене. Изберете мъдро и ги въведете в кухнята си!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map