30 Различни видове дизайни Salwar шията с картини Стилове в живота

Това едно облекло, което никога не впечатлява, несъмнено е Salwar Kameez с тази поразителна дупка. Бъдете Боливуд знаменитости ходене червен килим, модни модели, сватби, партита, ние виждаме много жени flaunting невероятни salwar kameez с елегантен дизайн, модели на шията, дизайнерска работа и т.н. Salwar kameez е най-удобно, но съвсем съвременно в чувствам. Salwar Kameez е пътувал поколения след поколения с голяма увереност и усет с разнообразие от тъкани като коприна, памук, бельо, мрежа и т.н. Но това, което прави salwar kameez изглежда удивително с намек за чувственост са дизайна на врата. С различни добавки като пайети, дантели, зардози, камъни и т.н. и с въображение и креативни дизайни на врата, salwar kameez е наистина значителен.

Панталони neck designs

Последни и красиви модели на Salwar Suw Neck за жени в Индия:

Ще се впуснем в дизайна на най-горния 30 гърба на дамския костюм за жени.

1. Плосък дизайн на шията:

Квадрат Neck

Независимо дали става дума за скъп костюм или дизайнерски костюм, квадратното деколте има субстанция, която може да направи жената да изглежда уау и показва и по-тънка жена. Това работи най-добре с жена с малки вратни и тесни рамене, за да покаже дребната рамка, шията и яката кост. Памучната тъкан е най-подходяща за квадратни деколте, както в предната, така и в задната част на костюма. Високите токчета и минималистичните бижута допълват външния вид на квадратната врата.

2. Scoop Neck:

черпак Neck

Дълбокото вратно шило в салвара е подходящо за жени с тесни рамене и малка линия на бюста. Тъканта за същото може да бъде шифон, георжет и подобни неща. Лопатката е това, което прави един поглед привлекателен и секси. Малко повече, за да подчертаят сексуалността, могат да бъдат дълги jhumkas или етнически danglers с добре направена коса, за да бъде в светлината на прожекторите. Единият със сигурност ще се справи с този стил на деколте.

3. Halter Neck:

оглавник Neck salwar3

Повлияни от индо-западната култура, халтерните вратове са най-прекрасният начин да покажат на жените по-дръзки страни. Те вървят добре със спагети. Повдигащите се връхчета на врата могат да се удвоят, също като куртис без дупати. Изгледът е лесен за пренасяне с младите хора за свеж, но стилен външен вид. Salwar е обикновено churidar и се вписва като гама.

4. V Neck:

V Neck4

Високото вратно виждане прави един вид тънък и се използва най-вече за колеж и офис облекло. Сравнете го с тънки куридари, гамаши или прави дъна и може да изглежда като дива. Вратът не може да излезе от модата. Този стил е подходящ за много жени и всеки може да пренесе този V образ на врата.

5. Асиметрична шийка:

Асиметричен Neck

Този уникален дизайн, както и в асиметричното деколте, е много на мода в наши дни. Това асиметрично гърло работи добре с повечето тъкани и модели, стилове и бродерии. Това е един сигурен изстрел хит за уникален стил изявление, дори и с традиционните salwar kameez. Това деколте е използвано по различни начини според тъканта, дължината на костюма, стила на гърба, дизайна и т.н..

6. Коланирано шийка:

Беловрата Neck

Вдъхновена от яке стил яка за мъже, collared деколте също е популярен и е известен със своя минималистичен не без смисъл стил. Тази закачена врата изглажда елегантността. С малко бродерия, камък или пайети работят отпред, могат да подчертаят обелена шийка.

7. Шина на лодката:

лодка Neck

Един от най-добрите начини да се подчертае, че прекрасната яка кост е тази лодка стил на гърба salwar. Човек сигурно ще бъде център на атракция в това облекло. Това деколте може да се очарова с грация и чар. Това е един от проектите за сигурен изстрел, когато човек преглежда всеки каталог. Този дизайн на сажуто е идеален за материали като шифон, креп или георгите.

8. Кръгла шийка:

Кръгъл Neck

Кръглата шийка има уникален чар с модерен и традиционен облик. Кръглата шийка е подходяща за всички и е най-елегантна, но и проста. Кръглата врата може лесно да се направи в тъкани като памук, коприна и т.н. Изглежда също така невероятно с безкомпромисен камък.

9. U Neck:

U Neck9

Този прав A-line salwar kameez в бели и черни цветове има подчертана като U-образно гърло с много бутони и високо изрязване в средата. Вратът също има черен тръбопровод, а три четвърти ръкави също работят в геометрични шарки. Също така U врата работи най-добре в почти всички тъкани.

10. Mandarin Collar Neck:

мандарина Collar Neck

Много подобна и близка до колана на врата са тези мандарина яка модел на врата. Най-интересното е, че човек няма нужда от аксесоари по шията. Този ярък оранжев костюм с мандаринска яка е красив с черни печатни палазони. Това може да се носи и без дупат; в противен случай дупатите трябва да бъдат закрепени само от едната страна.

Виж повече: Пола тип Salwar

11. Бродирани врата:

Бродирани Neck

Тежката бродерия на деколтето в салар изглежда красива и дава на дизайнера усещане и изглежда скъпо. Чудесното и вътрешно детайлно изработване в бродерията подобрява цялостната красота на костюма. Високата светлина е тежката бродерия и само големите обеци ще се погрижат за аксесоарите. Тъканите могат да бъдат сатен, коприна, креп, памук и др.

12. Salwar дизайн на шията с Front Dori:

врат design with Front Dori

Dori е конец, използван за връзване с възли с тежки висулки или мъниста. Обикновено дари се използва отзад и този модел е много познат в блузата и дори в салва. Но предната врата sty style е много различна и уникална. Вратът просто изпъква и salwar има дизайнер чувстват към него и отразява чисто изработка.

13. Deep Slit Neck:

Дълбок Slit Neck

Както подсказва името, това е прореза в шията, която е доста дълбока, но изглежда елегантна и очарователна. Деколтето потъва дълбоко, но се присъединява към midriff, което след това се разделя на отваряне до края. Перфектен за всяка етническа война за този клас и благодат.

14. Разделяне на кръглата шийка:

разцепване Round Neck

Жените, които обичат да носят само кръгли вратчета, могат да имат вариация с този кръгъл врат, но с разделяне за този допълнителен чар. Те изглеждат зашеметяващи на салварите, които работят върху шията до пъпа. Човек може да има кръгла врата, но да получи всички похвали с тези разделени експерименти. Изглежда зашеметяващ винаги на разстояние от битката salwar парчета.

15. Сладко сърце:

скъпа Neck

Човек изглежда млад и прекрасен с тази зашеметяваща деколте. Сладкото деколте е идентифицирано от двете криви, които се стесняват по линията на бюста, които формират образеца на врата. Тази специална врата изглежда най-добре в три четвърти ръкави и пълни ръкави. Сладката врата може да има бродерия, която може да извлече най-доброто от костюма.

16. Дизайн на екипажа на Salwar:

екипаж Neck

Много близо до кръглото гърло е екипажната врата, която се вписва малко повече в гърлото. Жените обикновено могат да се възхищават на тези костюми, костюми, вечерни празници и т.н. Младежите предпочитат този стил в техния дизайн в северната част на Индия. този конкретен врат подчертава костюма добре от врата.

17. Ключалка:

ключалка Neck

Не може да пропуснете тази прекрасна врата, която никога не успява да разтърси стила, който човек избира. Обикновено украсени в партита, вечерно облекло и т.н., са тези деколтета за ключалки, където линиите се сливат в предната част на шията под костната яка, образувайки модел на ключалка. Той може да има и връзки или бутони, за да подчертае функцията още.

18. Затворено шийка:

затворен Neck18

Затвореното гърло или лента са едни от най-добрите начини да бъдете център на атракция. Това специално затворено гърло в нюанси на златна мед и черно със златни копчета е само върха на костюма. Мотивът със златистата нишка на костюма увеличава външния вид на костюма, а дългите ръкави дават допълнително измерение на салвара.

19. Cape Neck:

нос Style Neck

Многото в модата и високото тенденция са тези деколте от кеп стил за анаркали и дълги салварски костюми. Знаменитости и дори много социалисти очакват този шикозен и кралски облик. Има едно многопластово усещане, което му придава по-голяма елегантност и изглежда елегантно. Шията на носа е украсена с много украшения, бродерия, пайети и т.н. За да изглежда костюмът небесен. Това прасковено ярене georgette стил anarkali със сигурност ще обърне много глави.

20. Тръба на тръбата:

тръби Placket Neck

Свежите в тенденциите и дизайна са тези най-стилни тръпки в деколтето в салварите. Този модел е интересен с контрастиращи тръби над шията, което дава лек намек за чувственост. Моделът за плакати е за добавяне на контрастиращи платове или дизайнерски дизайни на деколтето с тръбопроводи.

Виж повече: Легенди Салвар

21. Angrakha Neck:

Angrakha Neck

Angrakha шията е обвивка и вратовръзка модел на врата. Много подобно на обвиване и обвързване на кърпа наоколо, е този стил на анграка. Много в тенденцията в Западна Индия; е това уникално деколте и костюм на салвар, наречен angrakha костюми. Дупата може да бъде издърпана в този костюм, за да получите усещане за врата и дължината на връзките. Връзките обикновено се държат диагонално отстрани на центъра.

22. Jewel Neck:

скъпоценен камък Neck

Това специално деколте не се нуждае от бижута, както подсказва името. Шията е толкова украсена и тежка, че се чувства като носенето на тежки и пластове бижута. Този специален вечен син курти е с бродирано тежко гърло в жарджета. Jewel neck красиво се комбинира, за да придаде тонизиран, но все пак елегантен външен вид без аксесоари.

23. Кралица Ана с шипове:

кралица Anne with Scoop Neck23

За всички момичета и момичета, които искат да заспиват всеки в каквато и да е функция, може да се насладите на тази супер секси и бляскава деколте от "Кралица Ан" за добавяне на оуф. Разгледайте тази секси врата с кралски цветове, съчетани с антични финиширащи като Meenakari, Kundan и т.н. За тази кралска Висока или Кралица усещане. Освен това дизайнът на гърба може да бъде смел гръб за жените, които се чувстват комфортно с това или могат да имат мрежеста тъкан с халати и пайети или висулки.

24. Едно рамо Salwar шията дизайни:

един Shoulder Neck

Едно рокля на рамото е много често и много в тенденция също. По същия начин, експериментирането с едното рамо на врата в костюмите за салвар може да бъде за жени, които не са много удобни, без да се държат без презрамки. Човек не се нуждае от дубликат за този костюм и целият поглед може да бъде подобрен с камеез и неговите дизайни. Този оризов камейд прави погледа ви по-висок.

25. Висока шийка:

Високо neck

Отново класика, е моделът с висок врат, който прави един вид по-висок и по-тънък. Високата шийка обикновено се изработва от тъкани като памук, блясък, сатен и т.н., така че външният вид на шията може да се запази непокътнат. Този особен жълт и червен куридар се откроява с отпечатани дупки. Обикновено, salwar е тип churidar.

Виж повече: Салвар Камез Топс

26. Тръбна връзка:

Свирихме Neck

Древният и все още в модата е тръбната врата. Salwar kameez има тази контрастно оцветена тръба за приятна картина. Също така можете да поставите около възли, копчета, връзки и т.н. за допълнителен очарователен външен вид. Човек може да се чувства удобно с това деколте за лекота, докато носенето и вида, който дава.

27. Неръково шише:

без презрамки Neck

Сексуалността и смелостта, комбинирани в едно деколте, могат да бъдат тези без презрамки шийки. Тези яки кости могат да се прославят добре с тези вратове. Сабарният костюм трябва да се вписва перфектно в областта на бюста, за да се получи този поглед, което е изключително важно. Дупатата може да се носят плътно в шията или да се изреждат от стари времена, могат да бъдат вързани в лък или възел на гърлото.

28. Питър Пан Нек:

Петър Pan Neck

Вдъхновен от героя и чувството за превръзка, този дизайн на Питър Пан звучи малко карикатурен, но е най-подходящ за жени с какъвто и да е тип тяло или характеристики. Перфектен стил на яка с традиционната кръгла шия, капакът може да бъде от всякакъв материал като брокат, сатен и т.н., или може да контрастира в плътни цветове според отпечатъците в костюм.

29. Спагети на врата:

спагети Neck

Това е една от смелите, но безкрайни възможности за деколте. Това е горещ любим модел на врата и управлява модния свят. Не е толкова лесно да се пренесе този външен вид, но ако е правилно монтиран и пригоден добре, създаденият външен вид е магически. Човек трябва да се погрижи да инвестира в безпрепятственото вътрешно износване, за да постигне перфектния ох ла ла ла поглед.

30. Illusion Neck:

илюзия Neck

Илюзията за деколтето е, че едно невероятно деколте, проектирано от дизайнерите, чрез прикрепяне на мрежата или друга скъпа тънка тъкан към оригиналния деколте. Също така, пълното нещо също е спечелено от salwar със съвпадение на dupatta. Тази илюзионна шийка изглежда много скъпа и грандиозна, с различни полезност от тъкани и дизайнерски модели.

Просто, като преминете през каталога на дизайнерите на шията в шивачите, може да получите въображението, което се движи високо с най-многобройните дизайни на шията. Изборът на дизайна на врата в една сауна според лицето и типа на тялото допринася за цялостното измерение на костюма. Дизайнът на шията и шаблоните могат да бъдат връхната точка на костюма.

Leave A Comment

− 1 = 3