30 нови стила на мъжки ризи в модата за 2018 г. | Стилове в живота

Ризата е необходим и търсещ вид дрехи, когато става въпрос за мъжки ежедневни дрехи. На пазара има разновидности на ризи, които са подходящи според Вашия избор. Мъжете като разходки, екскурзии на открито, плажуване и т.н. Те се чувстват по-добре в ризи, отколкото тениски. Широка селекция от различни видове ризи се предлага по ваш избор.

Докато купувате риза, няма нужда да се безпокоите за бюджета, защото от ниски до високи цени можете да изберете добре изглеждащи ризи в бюджета си. Обикновено мъжете предпочитат да пазаруват с приятели, така че да могат да избират и приятелите си. Удобна риза, монтирана на рамо, гърдите и ръцете от тениски. Различни марки са на разположение за ризи, можете да изберете от широка колекция от представителни марки. Онлайн пазаруването е най-добрият вариант в този вид условие, вие ще получите добър вариант на едно място.

РИЗИ FOR MEN

В старите времена обикновено мъжете използват един тип ризи като дълги пълни и половин ръкави. Този път мъжете бяха заети цял ден, така че използваха риза с комбинация от пълни панталони. След няколко години международното западно износване дойде на пазара с различни разновидности, изборът на мъжката риза се промени. Те имат добри възможности, както на сезон и поводи, парти облекло, редовно облекло, ежедневни облекла или дизайнер износване видове ризи на разположение на мъжете. Мъжете носят ризи ден навътре и навън, за да отговарят на търсенето има много видове и видове ризи дизайн на пазара.

Ризи за мъже - горещи и умни изглежда

Ето 30 най-добре изглеждащи ризи за мъже, които "той" определено трябва да са наясно!!

1. Официални обикновени ризи с дълъг ръкав за мъже:

формален Plain Full sleeve shirt

Официалните ризи в гардероба на мъжете трябва да се видят, фактът, че мъжете обичат да носят риза по-често, отколкото при подходящо ставане. За да донесе формален поглед, мъжете носят пълна нормална риза с чифт официални панталони и колани.

2. Официална Full Sleeve Slim Fit Мъжки ризи:

формален Full sleeve Slim Fit Shirts

Тънките ризи се използват най-често от младежи и мъже, които са в представяне на обученото от тях тяло. Тънката форма обикновено се препоръчва за мъже с перфектна форма на тялото. Тази риза се вписва правилно на рамото, гърдите и ръцете. Мъжете, които са сериозни за своята фитнес, предпочитат този тип риза.

3. Causal тънки годни мъжки ризи:

причинен Slim fit Shirt

Ежедневните ризи се предлагат в много цветове, които вървят добре с джин или чинка. Тънкият монтаж ще има ефект на прегръдка на тялото, носен от малки до средни мъже. Сортовете се предлагат с различни размери. Марките се предлагат и на пазара. Вие ще получите този тип ризи за младежи в техния бюджет.

4. Ежедневни ръкавици за мъже:

небрежен Half Sleeve Shirt

Ежедневните ризи са по-често носени от всяка възрастова група, тъй като е болезнено удобно, след това нормалните тениски. Този тип половин ръкав случайни ризи идва в редовно съвпадение с проекти като проверени, куб или дори обикновен. Непостоянният ръкав ще бъде добър избор за ежедневно износване. Ако планирате да излезете или пазарувате, можете да го носите с дънки или панталони.

5. Железни официални мъжки ризи:

Iron-Free Formal Shirt

В този забързан и натоварен живот мъжете искат да направят нещата лесни, като избягват гладенето на ризи всеки ден, особено кои са единични. Този тип ризи са изработени от памучна и синтетична комбинация, която помага да се предотврати натрошаването на материала и има предимството да се използва отново.

6. Проверени официални ризи мъжки:

Проверени Formal Half Sleeve Shirt

Половината контролирани ризи са един от най-старите дизайни, които все още са в тенденция. Половин ръкави ризи могат да бъдат използвани като ежедневно офис облекло ризи, както и за всякакви бизнес формални партита. Тази мъжка риза може да използва и за редовна употреба. Комбинацията с панталон ще се побере на различна контролирана риза. Половин ръкав костюми за фитнес мъже.

7. Риза с дълъг ръкав за мъже:

Гола Half sleeve Shirt

Това е друг популярен дизайн сред мъжете, който също е най-старият дизайн, но все още е популярен сред средностатисти мъже тълпи и силно продавани на пазара. Този дизайн е най-вече носен като официална риза, заедно с официални панталони и вратовръзка.

8. Проверена официална мъжка риза с дълъг ръкав:

Проверени Formal Full sleeve Shirt

Пълните ризи също са най-предпочитаният тип риза за всякакъв повод. Първо в списъка са обикновени ризи, а следващият най-често използван дизайн е провереният модел. Проверките могат да бъдат с различен размер и дължина. В този дизайн има много цветове.

9. Пролетно зелено оцветен мъжки риза:

пружина green Colored Shirt

Жизненият цвят на зеленото, който подхожда на добре формираните мъже, се носи около пролетния сезон, който най-често се слива с климата. Този пролетен зелен цвят може да се носи като официална риза с пълен ръкав или ръка с половин ръка с сгъваеми маншети.

10. Обикновени бели ленени ризи за мъже:

обикновен White Linen Shirt

Тениските са най-удобният материал, който се използва през летния сезон. Този материал дава богато и кралско покритие. Простият бял цвят е най-често използван за всякакъв повод.

Виж повече: Дънкова мъжка риза

11. Хоризонтална лента с полусвободен хоризонтален ръкав:

хоризонтален Stripped Half sleeve casual Shirt

Хоризонталните ивици се подхождат добре за всеки цвят и форма на тялото. Това предимство улеснява живота на мъжете. Момчетата го носят заедно с чифт кино или къси панталони. През лятото памучни хоризонтално размазани ризи са много чести.

12. Хоризонтално отрязани официални мъжки ризи:

хоризонтален Stripped Formal shirt

Официални хоризонтални ризи, които са обикновени и тънки. Тесните ризи се избират от мъже, поддържащи тялото. Мъжете, които са издигнати, могат да използват този тип риза. Официална риза, полезна за тях на заседание в офиса, семинари или ежедневно официално облекло. Редовното износване е често срещано при средна до голяма форма на тялото.

13. Обикновена бутонна риза за мъже:

обикновен Button Down Shirt

Най-често срещаният дизайн в изложбената зала на кърпата е обикновен риза с копче надолу. Разликата между нормалната риза е, че якостта на яката се поддържа през целия ден, тъй като малкият бутон ги държи здраво, което се вижда около страната на края на яката.

14. Проверена риза за дядо:

Проверени grandad down Shirt

За лятото този дизайн яка е най-доброто, което помага за предотвратяване на обриви и сърбеж, причинени от нормалната яка, прегръщайки областта на шията. Гръдната яка е закрепена в краищата с бутонна система.

15. Най-новите маркови ризи за мъже:

печатен Shirt

Печатни ризи са сред първите в списъка за ежедневни ризи. Печатът може да бъде от всякакъв дизайн или геометричен, животински печат на картината на всяка известна личност. Вие ще получите този тип отпечатана риза в половин или пълен ръкав, опитайте тази риза с панталон или джинси. Ще бъдете внимателни от приятелите си.

16. Мъжки ризи с пълна ръкав:

пълен Sleeve Plaid Shirt

Плетени ризи са най-удобните ризи до лак ризи поради мекотата на материала. Плитираните ризи са кръстосано кръстосани, направени от тартан, създадени с помощта на фланелен материал, който е мек материал от кладенеца. Сега е ден, направен от вълна, материал от синтетични влакна.

17. Обикновени ризи Denim Jean за мъже:

обикновен Jean Shirt

Всяка форма на джин материал винаги се вижда в гардероба за мъже и жени. За мъжете, без чифт живот Jean не започва.С това, дизайнерите проектирани джин материал в риза форма, която обикновено се носят като случайни и полу-случайни облекло.

18. Печатни Jean Shirts ризи:

печатен Jean Shirt

Отпечатването на дънки е трудна задача, но дизайнерите са извадили многобройни ризи с прости дизайни. Проектите могат да бъдат от животински печат като конна печат. Брит печат, а също и пчелен печат. Размерът на печата за мъжка риза е малък до среден.

19. Patch Работи Жан ризи за мъже:

кръпка worked Jean shirt

Работата с кръпка е много проста дизайнерска риза, която дори може да направи у дома с проста пластир. На пазара има много атрактивно проектирани пакетирани джобове или дизайн с патентована ръка, който съвпада добре с разкъсания джин ефект.

20. Hot Look Faded Jean Риза:

избелял Jean Shirt

Изтъненият джин или избеленият ефект на джин е в тенденция сред по-младото поколение. Колежа, който ще ходи на момчета или момчета, може да използва този тип ризи дънки за екскурзия на открито. За зимния сезон и мъжете могат да предпочитат тази риза. Този избелващ ефект дава двойно оцветяване, което го прави по-забележително и привлекателно в тълпата.

Виж повече: Черна риза шарка

21. Duo color Shirt Man:

Duo color Shirt

Двуцветните ризи също могат да бъдат случайни цветни ризи поради своя дизайн и перспектива. Цветовата комбинация може да бъде фина, а също така и привлекателна. Цветът на върха е различен от дъното на материала на ризата

22. Gents Printed маншет риза за офис:

печатен Cuff Shirt

Маншетът е важна част от ризата, която придава по-привлекателен външен вид, когато се подчертава чрез създаване на контрастен цвят или печатен дизайн. Отпечатаният дизайн може да бъде с цветни линии или цветен геометричен печат, който подчертава обикновената риза.

23. Марка извита риза:

яка twisted Shirt

Тенденцията на носене на твърди нашивки има промяна в извитата яка, която също остава твърда дори и да е усукана. Краищата на яката се навиват настрани и задържат същата позиция. Този тип яка предназначена риза се използва като официална износваща се риза.

24. Традиционни хади ризи за мъже:

Khadi Shirt

Хади материалът е много съвместим материал през лятото, което помага да се абсорбира пот лесно. Този материал осигурява охлаждащ ефект при износване. Цветовете обикновено са тънки с дървения завършен бутон, за разлика от меката обикновена риза.

25. лъскави ризи за мъже в сватба:

лъскав Shirt

Блестящи ризи, наричани също като сватбени ризи, направени от канчипурам копринени тъкани, носени от мъже на всеки празничен повод, особено по време на сватбата. Този тип ризи са обикновени ризи с пълен ръкав също могат да бъдат персонализирани като половин ръкав.

Виж повече: Обикновена бяла риза

26. Мъжка риза с бутален джоб:

риза with buttoned Pocket

Стилът на джобовете е изчезнал, за да се въведе отново джобната риза, сега дизайнерите са докарали джобния дизайн. Този дизайн не се превръща в мода, но също така помага да се осигурят ценни предмети в джоба, без риск от падане.

27. Arm Green Camo Мъжка риза:

ръка Green Camo Shirt

Армейският дизайн е много известен и в дизайнерските дрехи. Този камуфлажен ефект на армейския зелен печат върху една риза има огромна зависимост между мъжете. Това отпечатано листче дава смела перспектива. Младежите се виждат обикновено носещи тази риза за случайни срещи.

28. Paisley Print Редовна форма Риза:

Пейсли print Regular fit Shirt

Това е типичен печат с персийски произход. Този отпечатък има мотив с растителна форма в дизайна на капчици. Този дизайн се печата, а не тъкат на ръка. Този отпечатък върви добре със синтетичен материал. Този вид риза се използва като полу-случайни парти носят по един чифт джин.

29. Мъжки сатен плат ризи:

памучен сатен Shirt

Мъжете, които харесват блестящата, но модерна рисунка на риза, а след това и сатенен ризи са най-добри. Сатенираните ризи обикновено са обикновени с твърди маншети и висящи яка. Този тип риза се използва и за много случаи, особено по време на прием.

30. Големи ризи за момчета:

Извънгабаритни Shirt

Младежи, които имат хладен вид пич. Тогава тези извънгабаритни ризи, които имат падащ шарка на рамото и дължината пада надолу по бедрата, е тази, за която трябва да се мисли. Този тип риза се сдвоява с разкъсан джин.

31. Мъжка риза стил на бродерия:

бродерия Shirt

Тениските за бродерия днес са съчетани с дизайнерска риза с риза или ризи с дуо, което прави ризата да изглежда по-модерна от обикновена бродерия. Дизайнът може да бъде проста линия или пеперуда печат или дори може да се напише веднъж име на ризата.

Мъжете могат да направят различни избори в своята селекция от ризи, а мъжете ще получат най-добър външен вид с комбинация от сини или черни дънки. Панталоните са твърде добра опция за ризи. Вместо тениски, мъжете ще се чувстват комфортно с износване на ризата. Във всеки сезон мъжете могат да избират по свой избор, ризи са хубави и за ежедневно износване.

Маркираните ризи най-вече с по-висока цена, но в бюджета си ще получите добри опции при нисък бюджет. Предпочитайте търговския център или онлайн пазаруването на ризи, там ще получите разновидности в ризи с размери. Мъжки ризи дизайн винаги ще продължат да растат, но мъжете там трябва да актуализират по-новите тенденции и да останат на път с модернизираната епоха. За да следвате традиционното облекло също е важен фактор, който може да се покаже, ако носите блестяща памучна риза или обикновени ризи khadhi за всеки празничен сезон.

Опитвате се да създадете новата си линия на колекция риза ??? След това продължете да добавите риза, изработена от маншета, или от Checked grandda down Shirt в списъка.

Leave A Comment

6 + 4 =