30 нови и стилни ежедневни обувки за мъже и жени в тренд

Готови с пазаруване за почивка! Имате ли и чифт удобни обувки също! Обувките също играят важна роля, докато се готвят за всякакви партита, събития или просто пикник. Обувките също трябва да бъдат достатъчно удобни за краката, за да можете лесно да пътувате.

30 New & Stylish Casual Shoes for Mens & Womens in Trend

Точно както официалните облекла имат официални обувки, които да носят, немците също имат собствен стил на небрежните обувки. Непринудените обувки добавят усет към вашата личност, когато са избрани справедливо, изработени от кожа, плат, платно, велур, каучук и др. С няколко цвята.

Най-новите и най-добрите дизайни на обувки в ежедневни облекла за мъже и жени:

Ето няколко невероятни дизайна на небрежните обувки, които бихте умрели да имате във вашата колекция:

1. Крем-нагоре Casual мъжки обувки:

Стягам Casual Shoes for Men

Тези обувки от погребението са идеалната двойка случайни обувки за мъже. Обувките са изработени от дантела, изработени от кожа. Обувките идват в различни цветове, от които да избирате. Той идва с перфектни линии и ръчно изпичан тен.

2. Опел Deck Casual Обувки за мъже:

опера Deck casual shoes for men -2

Искате стилен външен вид за всяко случайно събитие или кажете сватби! Официалните обувки в категорията на небрежните обувки за мъже са най-добрият избор. Обувките от естествена кожа се предлагат с модерни цветове. Обувките получават лека пета с странични платна за комфорт. На предната част на обувката се дава и ключалка, която да придаде на нейния чар.

3. Sperry Casual Shoe за жените:

Спери casual shoes for women -3

Уникалният дизайн на небрежната обувка за дамски е направен от фина кожа и е дал дантелена работа отпред и отстрани. Обувките също така получават перфектно бода в предната част, докато страните получават обвързан с лодка вид.

4. Ежедневни обувки за многоцветни дами:

Multi colored women’s casual shoes -4

Обичайте да имате този спонтанен външен вид! Ето спортен дизайн за такива момичета. Обувките за ежедневна употреба са с пунктиран дизайн с няколко цвята. Изработени от платно, обувките са лесни за почистване и употреба. Те са широко разпространени за плажове и други водни места, тъй като те имат тенденция да изсъхнат скоро.

5. Cut-out бели спортни обувки за жени:

Отрязвам white casual shoes for women -5

Непрекъснатите обувки на жените получават дизайнерско докосване с изрязаните дизайни. На белите обувки се дават малки резници, които формират цветни дизайни на синтетичната двойка. Обувките са направени с текстура на възглавницата върху дантела, за да се осигури максимален комфорт на ползвателя.

6. Несериозни цветя печат Обувки за жените:

цветен print casual shoes for women -6

Ежедневни обувки, проектирани широко за лета, са флоралните печатни обувки. Обувките са изработени от комбинация от платно и кожа. Те получават и лека пета с обвързана дантелена шарка със същия дизайн на вързани страни.

7. Мъжки спортни обувки за летни момичета:

лято loafers’ casual shoes for men -7

Лопатите са най-добрите непринудени обувки за мъже, широко носени в изворите, за да предпазят краката от горещото време. Мокасите са изработени от кожа и имат размазан дизайн. Обувките получават дизайн със скрап от червен цвят и дизайн от задната страна.

8. Мокасини за ежедневни обувки за мъже:

мокасини casual shoes for men -8

Кожените мокасини се оказаха джаз-боксовите обувки за мъже. Обувките с черни обувки дават кадифена визия в предната част. Има и дизайн на ключалката, направен с черно-бяла дантела в закачен дизайн. Обувките също така са с дебела кожа граница, за да запази глезена си част в комфорт.

9. Еспадрил за ежедневни обувки за мъже:

Espadrille casual shoes for men -9

Търсите спортен дизайн в гамата за ежедневни обувки за мъже! Ето ясен дизайн в шаблона. Обувките са изработени от платно и имат тъкачен дизайн на предното и долното ниво.

10. Обувки на мъжки обувки Hudson Belafonte:

Хъдсън Belafonte casual men’s shoes -10

Хъдсън небрежната мъжка обувка винаги е била най-добрата за всеки аспект. Платното обувки получават покритие с нетен материал. На мрежата се дава двойна мрежа, която дава кръгла трикотажна шарка. С невероятна работа на границата, обувките са удобни за разходки на дълги разстояния.

Виж повече: Сватбени обувки

11. Ежедневни момичета за детски обувки:

Детски casual shoes for women -11

Сладък дизайн в дамски спортни обувки е направен с материал за плетене на една кука. Обувките в бяло са най-добрият избор за тийнейджърите в колежите или за красотата в болницата. Обувките също са украсени с лък, направен в бяла лента. Листният дизайн е подходящ за поли и шорти по време на пътуване или на дати.

12. Случайни обувки за маратонки за жени:

подлец casual shoes for women -12

Новите маратонки на "Найки" дават ново определение на модните ориентирани жени. Изработени от платно, на обувките се дават гладки въртящи се завършвания в глезените, които поддържат носещия. В предната част е дадена и дизайн на дантела. малките листни дизайни на обувките го сблъскват с всякакъв вид ежедневно износване.

13. Платформени обувки на платформа за жените:

платформа heel casual shoes for women -13

Ежедневни обувки на дамски дизайни, които оправдават избора на жените, са платформената обувка за обувки. Изработени от кожа, на обувките се дава прост дантелен дизайн, на който се дава пета отпред и отзад. В дизайна са дадени два цветни нюанса, които са кафяви и черни, за да придадат уникално докосване.

14. Случайни обувки с цип за жени:

небрежен shoes with zipper for women -14

Непринудените обувки за жени с отваряне на цип са доста в тенденция в наши дни. На платното обувки са дадени дизайн дантела в предната част, докато обувките трябва да бъдат отворени с цип. Отстрани и гърба има цип за удобно отваряне. На обувките се дава и черен полукръгов дизайн, който показва височината на обувката. Той е широко носен на дълги дънки или поли за уау гледайте да вземете видението.

15. Проверките на Том:

Том Checks casual shoes for men -15

Неофициалните обувки на Том за мъже са известни със своята гъвкавост в дизайна на чековете, които те извеждат. Обувките на платното са направени с проста височина с черно-бели чекове на малки, вдъхновени от шахматната дъска. Обувките са също така дадени дизайни дантела. Това е най-доброто изпълнение на черно-бели дрехи за най-добрата комбинация за почивка.

16. Ежедневни обувки за мъже:

Крак locker men’s casual shoes -16

Дизайн, представен от Nike, е дизайнът на обувките за краката. Мъжките обувки, случайни в черно, са изработени от комбинация от кожа, платно и разтеглив мрежен материал. Обувките също така са с пунктиран дизайн и дантела, които могат да се използват или да се държат като модел. Дебелите ръбове на обувките са прикрепени, за да осигурят максимална подкрепа на краката ви по време на ходене и по този начин те са предпочитани за дълги пътувания на дълги разстояния.

17. Метален пламък Обувки за ежедневни момчета:

метал flame casual mens shoes -17

Неподходящите обувки от страничната верига получават дизайнер, който завършва с дизайна на пламъка в метала. Платното обувки се предлагат в различни цветове с дизайн на дантела, който може да бъде използван или оставен вързан. Обувките дават перфектен контраст на джинсите за социално събитие, парти или просто за вечерни аута.

18. Party Wear Mens Casual Shoes:

небрежен shoes men for party wear -18

Търсите парти да носите случайни обувки! Тук сте с блестяща чифт обувки в златист цвят. Кожените обувки получават златно покритие с дантели в предната част. Също така му се дава лека пета, за да улесни потребителя. С насочен фронт, обувките със сигурност ще добавят някакъв стил към вашия ежедневен екип.

19. Обувки за кърпи за мъже:

Най- buckle casual shoes for men -19

На ежедневните обувки за мъже се дава прекрасна комбинация от кожа и метал, за да се даде нов дизайн. Обувките са изработени от кожа и са с две различни катарами в дъното и отгоре, за да станат по-примамливи. Височината на обувките е опъната до глезена с възглавнички за удобство. Той също така поддържа глезените на краката.

20. Тънките небрежни обувки за мъже:

тънък casual shoes for men -20

А блестящ дизайн кожени обувки за мъже с идеална случайни перспективи са тънки casuals. Обувките са изработени от висококачествена кожа, което дава бляскав външен вид. Обувките имат странични отвори с извит дизайн. С малка пета, тя е широко носена над дънки на партита.

Виж повече: Обувки за деца

21. Denim Mens Casual Shoe:

Дънков плат casual shoes for men -21

Дънките с деним са чудесна комбинация да носят за всякакъв вид социално събитие, функция или просто за екскурзия. Непрекъснатите обувки на мъжете са изработени от деним и кожа, за да дадат страхотен дизайн. Обувките са направени от деним материал в синьо, докато заключващата, предната, гърба и дантелерната лента получават кожено докосване.

22. Панталони за всекидневни обувки за жени:

ленти casual shoes for women -22

Неофициалните обувки на жените придобиват нов дизайн за непринудените дизайнери. Тъмносините обикновени обувки са изработени от платно с кадифено докосване. На обувките се дава предна и задна част, които са покрити. Лентите формират дизайн на триъгълник, докато страните са оставени отворени. Отварянето на обувките става чрез ключалка.

23. Обувки за балерини Casual Casual:

Най- Ballerina casual shoes for women -23

Loafers за жени получават нов невероятен външен вид с кожени и коралови очарование за деликатен външен вид. Обувките се отварят отпред с единична лента в кръст в кожа. Лентата е украсена с корали в кръгла форма. Обувките също имат дизайн на формата на лък от предната страна. Това е най-доброто за всякакъв вид ежедневна рокля за жени.

24. Бродерия Casuals за жени:

бродерия casuals for women -24

Обувките за дамски дамски обувки са с етническо докосване с бродерия в розово и други ярки цветове в конец. Дизайнът покрива предната част на краката и задната част също. Предлагат се в различни цветове и дизайн, за да избират от тях, дават чудесен изглед с всякакъв вид небрежно облекло и над традиционните рокли също.

25. Casuals за жени:

пискюл casuals for women -25

Искате да дадете на вашия екип фънки поглед, давайки модно изявление за всяко социално събитие или така! Опитайте дизайна на пискюла в небрежните обувки. Дизайнът е изработен от кожа. В основния дизайн е даден общ сандален дизайн, който е заобиколен от кожени ивици, формиращи завеса. Те дават на случайните облекла вид, който е верен.

Виж повече: Облечи момичето

26. Поплавките Casuals за мъже:

гаф casuals for men -26

Поплавърите са най-добрият избор от мъже за мусон и лято. Непрекъснатите мъжки обувки са изработени от кожа с пластмасов дизайн. Кожените обувки не позволяват водата да остане върху нея и по този начин е идеално износване за почивка на плажа. Обувките също се предлагат в различни цветове.

27. Gladiator Casuals Shoe за мъже:

гладиатор casual shoes for men -27

Непринуден дизайн, който оставя пръстите на краката ви свободни от всяко стопанство, е доста селективен за посещения на плажове, дълго пътуване или за редовно носене на джинси и шорти. Обувките са изработени от кожа с две ремъци в крака и в горната част, които са свързани с дизайнерска лента.

28. Дишаща се ежедневна обувка за мъже:

Дишаща casual shoes for men -28

Водоустойчив дизайн на случайни обувки, изработени с кожа, е доста селективен с гамата от цветове, които предлага. Обувките получават мрежен дизайн с няколко кръгли дупки. Дизайнът се носи добре на шорти или дънки за лято и зима.

29. Vans Casuals за мъже:

Ванове casuals for men -29

Vans са популярни за дават дизайни, които са меки и спокойни за ежедневната колекция от мъже. Дизайнът на обувката е направен в двоен ефект. Предната част е лесна, докато на страните са дадени дизайни на пеперуда. Кожените обувки са определено за дънките.

30. Висококачествена обувка за котенце за жени:

Най- kitty high casual shoes for women -30

Любов носенето на тези детски дизайни все още! Ето и подобен дизайн за небрежните дамски обувки. Високите обувки в кожата са направени в розово. Отстрани и гърба също се дават котешки отпечатъци, докато предната част е обикновена с котенце за чай в памук.

Непринудените обувки не само ви дават възможност да се наслаждавате на свободното време с комфорт, но и да дадете на краката си достатъчно циркулация на въздуха, така че да останат хидратирани. Приоритет те са били достъпни само в кожа за мъже, но с промяната в модните тенденции, те вече са достъпни дори за жените за уникално модно изявление.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

23 + = 25