30 най-красиви очи в света със снимки

Когато говориш за красота, започва със съблазнителен поглед на очите. Чифт красиви очи може да привлече вниманието ми и да обърне главите във всяка посока. Правилно е казано, че очите разкриват много за личността на човека. Това е прозорец за вашата душа. Вземете пътуване с нас, за да откриете най-красивите очи на жените от всички краища на света:

Очите са една от най-важните характеристики на лицето на човека. Нищо чудно, че момичетата наоколо се опитват да изпробват различни форми на грима за очи само за да подобрят вида на очите си. Първото нещо, което главно забелязва човек, когато говорите с него, е очите му. Ето защо винаги е важно да държите добре веждите си и да носите хубав грим за очи. Различни фотографи и списания често са казвали как обичат някои от актрисите или моделите само заради очите си. Очите могат да бъдат с различни цветове. Те могат да бъдат черни, тъмно кафяви, светло кафяви, лешникови, зелени, сини или сиви. Няма значение какъв цвят са очите ви, но ако носите подходящ грим или очите ви имат приятна форма естествено, може да имате само една много красива двойка очи.

Най-красивите очи в света с снимки:

Повечето кино актриси имат красивите очи, затова те са много блестящи и страхотни. Днес тази статия ще обясни около 30 снимки на красиви очи в света.

1) Мила Кунис:

красив eyes

Смята се, че актрисата има двойка наистина прекрасни очи. Някои си мислеха, че очите й са зелени или сиви. Но истината е, че е страдала от състояние на очите, наречено хроничен ирит, което я накарало да стане почти сляпо в едното око. Тя се е борила, но има и друго око състояние. Нарича се хетерохром иридий. Това условие причинява две очи да бъдат с различни цветове. Знаете ли, че това преди? Да, трудно е да забележите разликата в цвета на двете й очи, но това всъщност е истинска истинност. Лявото й око е кафяво, докато дясното му око е зелено. Виждате ли, красотата на очите не е точно в това, колко е техният цвят. Дори със странно око, Мила Кунис все още смята, че има една красива двойка очи.

2) Меган Фокс:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя има прекрасна двойка сини очи. Тя носи грим на очите в такава форма, че външният им вид изглежда по-очертан и подобрен. Тя е заета в списъка, който съдържа най-красивите очи в света.

Виж повече: Предимства за розовата вода за очите

3) Шила Шети Кундра:

30 най-красиви очи в света със снимки

Смята се, че има така наречените големи красиви индийски очи. Тя може да няма лешникови или сиви очи, но определено има едно от най-красивите очи, които Боливуд е виждал досега. В съчетание с тези перфектно извити вежди, очите й изглеждат още по-добре.

4) Анджелина Джоли:

30 най-красиви очи в света със снимки

Мис Лара Крофт има сини очи и гримът на очите е един от горещите фаворити на момичета отвсякъде. Артистичните вежди на Анджелина Джоли също са много желано нещо за повечето момичета. Тя има тези перфектно извити вежди, за да отиде с тези прекрасни сини очи.

5) Ким Кардашиан:

30 най-красиви очи в света със снимки

Ким Кардашиан влезе в светлината на място с реалност показва и почти грабна непосредствено внимание за нея smokey поглед грим изглежда. Това е горещ фаворит на много художници грим оттогава. Тя има кафяви очи и тя е най-вече уловена, носеща само опушен грим за очи, която търси награди или Червен килим. Едно от горещите й фаворити е да подрежда под мишниците бели линии. В тази картина можете да забележите, че тя има красиви и привлекателни очи с отлична благодат.

6) Лили Колинс:

30 най-красиви очи в света със снимки

Красивата актриса има красива двойка светлокафяви очи, които тя обича да изглежда възможно най-естествено с неутрални и бежови нюанси. В тази снимка тя има грим за очите си, които са много привлекателни и сладки също.

7) Кейра Найтли:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя има хубав чифт кафяви очи, за да отиде с контурното си лице. Нейните грим очи изглеждат най-вече неутрални и естествени, докато тя също така и спортно омекотявам очи за момичетата си за моделиране. Окото й ще се появи в списъка на красивите очи в света.

8) Адриана Лима:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тази зловеща сирена често е известна с пронизващия си външен вид. Тя има чифт прекрасни сини очи, за да отиде с много контурното си лице. Нейните фенове винаги са влюбени в хипнотизиращите си очи.

9) Пенелопе Крус:

30 най-красиви очи в света със снимки

Пенелопе Крус се смята за една от най-природните изглеждащи актриси на всички времена. Ако не я помните от други филми, със сигурност ще я помните от известната серия филми Pirates of the Caribbean. Тя изглежда много секси в тези прекрасни двойки кафяви очи. Тя поддържа грима си минимална и тя също е известно, че е спортен сух грим вид и тъмни опушени очи.

Виж повече: Медът използва очите

10) Сара Джесика Паркър:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя е най-известна с ролята си в поредицата "Сексът и градът", а също и много известна като треньор, който обича да държи нещата на мода. Тя има чифт сини очи и тя обича да я държи неутрална или димна.

11) Камерън Диас:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя е много обичана и много любима актриса на много хора. Тя има много оформено овално лице и е позната и за прическите й. Тя почти винаги е била любима на модните фотографи, главно за пиърсинга си чифт сини очи. Тя почти винаги е била наблюдавана в светли опушен външен вид на грим или неутрални сенки за очи, защото обича да държи очите си възможно най-естествени. Тук в тези изображения красивата актриса ме привлича и със своите лъчисти очи.

12) Барбара Мори:

30 най-красиви очи в света със снимки

Ако наистина не я познаваш добре, със сигурност можеш да я проследиш от филма "Хвърчила", който е индийски боливудски филми, тъй като преди няколко години тя играеше с Хритик Рошан. Тя има красива двойка зелени очи, които много фотографи обичат.

13) Ева Лонгория:

30 най-красиви очи в света със снимки

Има хубава двойка удължени тъмнокафяви очи. Линиите й носят опашка или крила, както и много спирала, която подобрява цялостния външен вид на очите й. Можете да опитате същите техники, за да подчертаете и очите си. Тя има една от най-красивите очи в света.

14) Ема Стоун:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя е все по-голям фаворит на много хора. Модните фотографи я обичат най-вече заради контурното си овално лице и зелените й очи. Тя има хубава чифт зелени очи, които акцентира с правилния вид грим. Очите й допълнително се засилват от красивата форма на веждите й.

15) Салма Хайек:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя е много добре позната актриса. Тя е известна с водещите си роли в много филми. Тя има чифт кафяви очи, които вървят добре, когато тя изглежда спокоен грим и опушени очи. Очите й могат да привлекат всичките си фенове

16) Рейчъл Макадамс:

30 най-красиви очи в света със снимки

Рейчъл Мак Адамс има прекрасни зелени очи. Ако сте я забелязали във филмите, тя винаги ги пази естествено. Едва ли сме забелязали Рейчъл да носи тежки и смели очи.

17) Луси Лиу:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя има чифт перфектни азиатски черни очи. Тя е добре позната за различни филми. Люси Лиу носи очила в горния капак по начин, по който повечето азиатски момичета, особено китайските и японските жени, носят. Очите им са по-малки от всички останали раси като например индийската раса. Така че понякога те дори се опитват фалшиви лещи, които дават илюзия за по-голям ирис. Въпреки това едва ли сме виждали Луси Лиу да носят такива фалшиви лещи. Тя държи сянката на очите до минимум, но очертава перфектно очите й. Ние също така сме забелязали, че я носи по-тъмно опушен грим за очите. Една тежка маскара може да подчертае външния вид на хората, които имат очи като нея.

18) Скарлет Йохансон:

30 най-красиви очи в света със снимки

Зелените й очи са горещ фаворит на мнозина. Черната вдовица със сигурност знае как да спортни смели устни с онези зелени очи. Тя поддържа грима за очите си като повечето други актриси в нашия списък на 20-те много прости. По-тъмните и по-смели цветове не са от любимите й очи. Въпреки това, тя е била видяна в златисти и светло зелени сенки за очи. Тя обича спортни тъмни смели червени устни. Това е един от горещите си любими. Нейният общ външен вид, дори когато става въпрос за нея, е много естествен, който съвпада с нейния тон на кожата.

19) Ева Мендес:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя е известна с мрачния си вик като тъмнокафяви очи. Тя със сигурност знае как да се грижи за спортни крилати. Това е едно от стилните твърдения, които можем да свържем много с появата на Червения килим. Тя е тази, която обича тези остри и крилати външности. Тя също обича да спортува тези графични образи понякога. Можете да изпробвате подобни крилати версии на грима за очите, ако имате кафяви очи. Това дава визуален облик и акцентира върху вашия грим за очи. Очите й не са изключително големи. Те са насочени към по-малката страна и поради това крилатият вид го прави удължен. Тя също обича да поддържа устните си прости и неутрални през повечето време. Това придава по-голямо внимание на очите й и й дава младежки вид.

Виж повече: Витамин Е Капсули за кожа

20) Aishwarya Rai Bachhan:

30 най-красиви очи в света със снимки

Тя често е била известна с красивите си очи. Въпреки това имаше много противоречия по отношение на точния цвят на очите й. В детските си фотографии мнозина казват, че е била видяна като светлокафяви очи. Мнозина дори смятат, че естественият цвят на очите всъщност е зелен или сив. Някои казват, че спортните обичаи правят сини контакти. Въпреки това, без значение какъв е точният цвят на очите й, тя има приятен чифт очи, които тя обича да спортува с смели гримове и тежки маска. Тя е една красива актриса със славни очи.

21) Леона Луис:

30 най-красиви очи в света със снимки

Леона Луис е британска писателка и певица, за която се говори най-вече за прекрасната си двойка големи зелени очи. Да, необичайният цвят на очите й е това, което хваща вниманието. Хората от цял ​​свят не са просто привлечени от нейната характерна музика, която достига до душата, но контрастният цвят между очите й и текстурата на кожата е това, което прави нейната личност още по-привлекателна. Леона Луис се стреми към международната слава с пускането на първия си музикален албум през 2008 година. Оттогава не е имало търсачи за нея.

22) Кристин Креук:

Красив Eyes in the World - Kristin Kreu

Кристин Креук е знаменитост на канадските актриси със сетивни зелени очи, които могат да накарат мъжете да потънат в коленете си. Неговите съблазняващи очи дори бяха надхитрили супермен. Кристин Креук също е изпълнителен продуцент, който е признат за ролята си на Лана Янг в популярния телевизионен сериал "Smallville". Също така тя беше поставена според очите в списъка на най-красивите очи в света.

23) Чарлийз Терон:

Красив Eyes in the World - Charlize Theron

Списъкът с най-красивите очи е непълен без включването на Чарлийз Терон. Една успешна актриса и известен Южноафрикански модел, очите на Чарлийз Терон добавят искрица към нейната личност. Очите й разкриват много за нейната личност и са много изразителни. Несъмнено очите й са й помогнали много в професията си, като емоциите са били предадени още по-силно, отколкото можеха дори да кажат думи. Чарлийз Терон засвири до слава в края на 90-те години и спечели Оскар за най-добра актриса за ролята си във филма "Чудовище".

24) Giada De Laurentitis:

Красив Eyes in the World - Giada De Laurentitis

Giada Pamela De Laurentitis е известна телевизионна личност, която е и известен италиански готвач и писател. Много повече от нейните творби, дамата беше в светлината на прожекторите за красивата и интригуваща двойка очи. Giada De Laurntitis споделя своите рецепти за готвене чрез програмата си "Everyday Italian" и понастоящем е домакин на програмата за хранителна мрежа.

25) Селина Хайтли:

Красив Eyes in the World - Celina Jaitley

Селина Хайтли е бивша кралица красавица, модел и бореща се актриса в Боливуд. Макар че графиката й за кариера никога не е стреляла твърде високо, актрисата с право намира място в списъка с картини с красиви очи. Celina Jaitley също е спечелила титлата "Femina Miss India Universe" през 2001 година. Актрисата проявява забележителни азиатски черти на лицето, а очите й са уникално оформени като лешникообразни, които по някакъв начин са свързани с нейния произход от Кашмир. Celina Jaitley има най-красивите очи сред другите индийски актриси.

26) Мила Йовович:

Красив Eyes in the World - Milla Jovovich

Мила Йовович е една от най-аплодираните американска актриса, модел, моден дизайнер и музикант. Въпреки, че тя показва много таланти, дамата най-често говори за нейните чувствени и сюрреалистични очи. В кариерата си Мила Йовович работи в няколко екшън-тематични и научно-фантастични филма и също така е наричана "царица царица на ритник" в музикалния канал VH1.

27) Елизабет Тейлър:

Красив Eyes in the World - Elizabeth Taylor

Елизабет Тейлър беше екранна икона от златната ера на Холивуд, която не може да се споменава, когато обсъждаме най-красивите очи. Тя е британско-американска актриса с световна репутация и също така грабна няколко награди "Оскар" в категорията "Най-добра актриса" за ролята си във филма "Кой се страхува от Вирджиния Улф" и "Масло от 8". Елизабет Тейлър не е призната за успешната си актьорска кариера, но и за най-необичайната двойка съблазнителни сини очи. Цветът на очите й блестящо подобри структурата на кожата и накара мъжете да се разпадат завинаги. Тя също живееше в най-бляскавия начин на живот.

28) Sharbat Gula:

Красив Eyes in the World - Sharbat Gula

Sharbat Gula е лицето на National Geographic Channel. Нейните зашеметяващи и блестящи очи я превърнаха в покрито момиче и я доведоха в светлината на прожекторите. Очите й разказват своята отличителна история с такава известност, че не можете да задържите, за да научите повече за това момиче. Шарбат Гула е заснета за първи път от известния фотограф Стив Къри и оттогава хората обсъждат несравнимата красота на очите й. Очите й винаги искряха.

29) София Лорен:

Красив Eyes in the World - Sophia Loren

София Лорен е прочута актриса и италиански моден модел, който има най-съблазнителната двойка очи, които жената някога е притежавала. Дори на 81-годишна възраст, чифт красиви, зелени лисици, я правят център на атракция. Софи Лорен първо се стреми да се слави, след като спечели престижната Оскар за най-добра актриса през 1962 г. за филма си "Две жени". Тя беше и първата жена, която спечели Оскар за представяне на чужд език.

30) Одри Хепбърн:

Красив Eyes in the World - Audrey Hepburn

Последно, но ни най-малкото, списъкът с красиви очи изображения не е пълен с споменаването на Одри Хепбърн, въпреки че тя не присъства днес. Одри Хепбърн беше една от най-големите британски актриси, които също бяха първите жени, спечелили наградите "Оскар". Тя също беше добра хуманитарна, чиито дълбоки медни очи все още се запомнят с еднакво привързаност. Одри Хепбърн е екранна легенда и модна икона, която винаги ще остане в сърцето ни.

Така че тук е пълният списък на най-красивите очи на женските личности от всички сфери на живота и отвъд границите. За всяка жена очите й са най-ценните активи и тези жени със сигурност знаят как да работят в тяхна полза. Бяхме полагали много усилия, за да ви предоставим изтънчен списък с красиви очи и да се надяваме, че сте ги ползвали, много по същия начин,.

Leave A Comment

− 2 = 1