25 различни вида кожени колани за мъже и жени

От много древни времена коланите се използват по целия свят. От бронзовата епоха, записите и артефактите доказват, че коланите се използват за мъжко облекло. Започвайки от векове назад, бе установено, че един колан е със сигурност функционален сам, но днес коланите са приети повече като модно изявление и утилитарни причини. По целия свят коланите са приети и силно вградени с декоративния си външен вид. Коланите се използват много от мъжете, но сега жените започват да носят по желание. Частта за ремъка на коланите може да бъде направена от всякакви материали като плата, тъкани влакна, неръждаеми стомани и кожи.

По-рано, утилитарните колани са изработени от плат или от каквото и да е възможно. Но днес модерните колани са направени със здрав и издръжлив материал. Можете да видите полицейски и военни колани, които са изработени от висококачествена тъкан, която може да понесе всякаква интензивна ситуация. Днес начинът за закрепване на коланите също е направен в няколко дизайна, като например триещите се закопчалки и кадифените катарами. Украсени с велур и кантовани колани със специални катарами, където са прикрепени големи метални пластини към другия край на каишката, са много по-избрани.

различни типове-на-кожени колани-за-мъже-и-жени

Можете да видите много видове колани като луксозните кожени колани за мъже, които са популярни и функционални. Тези колани ще бъдат отличаващи се и дълготрайни. Кожени колани за мъже ще бъдат доказани като популярни, тъй като за тяхната издръжливост и по-силни. Особено кафяви колани са най-популярни. От всичко, съвсем различно е, че коланите от неръждаема стомана са известни със своята уникалност и също така ще бъде играчка за ръце, която да има наоколо. Вместо да използвате колана от стария стил, опитайте се да отидете с колана за целомъдрие, който се движи около китката.

В нашия настоящ начин на живот, истински ръчно изработени кожени колани стават много популярни сред мъжете и жените. Много мъже и жени в САЩ търсят тези видове истински кожени колани, тъй като те са с високо качество и не са имитация на евтини кожени колани. Носенето на истински кожен колан ще покаже на човека, който го носи, като човек, който знае как да носи правилния колан в точното време.

Най-добрите кожени колани за мъже и жени:

Всичко, което трябва да знаете, е стилът, който харесвате, и вида на колана, от който се нуждаете. Тук в тази статия ще научите за най-добрите 25 най-добри колани за мъже и жени.

1. Мъжки релефен черен кожен колан:

релефна черна кожа колан-1

Кожените колани са по-трайни и дълготрайни за носене; те дават класическия и модерен външен вид на талията ви. Кожените колани за мъже са начин за добавяне на аксесоари към техния екип. Този релефен черен кожен колан е изработен от естествена кожа и завършен. Можете да носите този тип колан за вашите формалности.

2. Истински кафяв кожен колан:

истински-кафяв кожен колан-2

Съществуват разновидности от кожени колани за мъже, които се предлагат на пазара. Те се предлагат в широк спектър от стилове и дизайн, повечето от мъжете избират този кожен колан за мъжествения им вид. Коланите, които са проектирани с естествена кожа с уникален дизайн, дават формален вид. Този кожен кафяв колан ще ви даде официалното облекло.

3. Най-зашит лента перо Edge:

най-зашити-перо-край колан-3

Горният конец на ръба на перото е изработен от чиста и стандартна кожа и е завършен с дизайн на перата. Краят на колана е с горни шевове с фино перо и има сребърен завършек на ключалката. Този колан, завършен с пера, осигурява чистия и перфектен външен вид.

4. Плетена кожена лента за мъжки колан:

мъжки кожа оплетка колан-4

Кожените колани за мъже са най-популярните стилове за мъже. Но те са достъпни в огромни колекции, като коланът и ключалката са двете най-различни части. Този кожен колан е проектиран с дизайн на оплетка. Това дава богат вид на талията ви.

5. Кожен колан на тънката жена:

дамски кожа тънък колан-5

Кожените колани за жени се предлагат в различни цветове, размери и форми. Те са много ефективни при вземането на определени дрехи и поддържат вашия външен вид толкова красив. Този колан може да бъде изработен с черна кожа, този кльощав пояс изглежда чудесно свързан с всичко в гардероба ви.

6. Застрашен кожен колан:

затруднено-кожа колан-6

Този колан има класически отчайващ ретро вид, който е по-елегантен за гледане. Този колан е снабден със закопчалки за смяна на катарами, просто "захващане и изключване", за да постигнете най-доброто за съответното облекло. Този колан е зашит около краищата, за да му даде повече сила. Тя ще се спусне около кръста и ще даде завършено завършено облекло за потребителя, който го носи.

7. Двоен зашит мъжки официални кожени колани:

кожа двойно зашити-колан-7

Този силен и тежък двойно зашит колан е вдъхновен от западния дизайн и е направен от истинска италианска кожа от кожи. Това е истински мек кожен колан с горно зашити детайли и контрастира цвят вътре. Дизайнът се допълва от затварянето на ключалката с единичен край. Това ще придаде допълнителна атракция към зрителите.

8. Вентил женски колан в кожа:

махаха-дамски колан-8

Коланът е с дизайн на вълната със закопчаваща се катарама. Този еластичен кожен колан на талията за жени ще запълни всички видове тяло, ще има уникален външен вид за партито, когато се носи по този повод. Той има златна катарама за затваряне и ще направи подобрен поглед на колана с блестящ външен вид.

9. Бежов кожен колан за мъжки:

бежов кожен ремък-9

Това най-добре с класическата кафява кожена кожа ще бъде задължителна колекция на мъжкия гардероб. Тя върви най-добре с официалните рокли, деним и киносци. Текстурата в него ще бъде фактор, който ще го направи различен от обикновените класически колекции от колани.

10. Първоначален кожен пояс Unisex:

унисекс-първоначалната кожа колан-10

Първоначалният кожен колан на Unisex е комбинация от стил и комфорт, заедно с твърдо черно оцветяване с катарама за закотвяне на колани за по-лесен достъп, както и стил дизайн, който ще го направи уникален за гледане. Той е изработен от твърда кожа, която осигурява дълготрайност за дълъг период от време.

Виж повече: Обръщащ се колан

11. Уникални зелени колани за дамски и мъжки костюми:

Уникалната-зелен колан-11

Този зелен цвят колан е уникален тип, който е изработен от кожен материал. Тя може да се носи от мъжете и жените, които отговарят на всички стилове на облекло. Носенето на този колан със страната носи ще направи допълнителна красота. Зеленият цвят е най-харесван от всички хора.

12. Ръчно изработен кожен колан Motif:

ръчна изработка-мотив-колан-12

Други предмети. Ако искате да отидете с ръчно изработения артикул, можете да отидете с този колан, който ви прави перфектни с простите костюми. Получаването на този колан става лесно, когато пазарувате през онлайн магазините.

13. Традиционни кожени колани за жени:

традиционен кожа колан-13

Има някои категории хора, които винаги искат да имат традиционните колани, особено жените. Ако сте един от тях, можете да изберете и да отидете с този стил, тъй като това е като черни цветни ремъци със златист вън финиширане.

14. Античен катарама Кафяв кожен колан:

античен катарама-кафяв кожен колан-14

Античен катарама кафява кожа колан е най-добрия колан, тъй като това е със стилна катарама, която е вградена с камъни. Това е специално направено дизайн, който особено отговаря на дамите, които украсяват да носят различен тип колан аксесоар. Когато се носят на партита и специални случаи, това ще добави допълнителна допълнителна красота.

15. Колан от истинска кожа:

ковано кожа колан-15

Коженият колан, изработен от ковано желязо, е перфектният избор за хората, които обичат да носят дрехите от западния стил. Жените, които носят дълга рокля, могат да носят този колан, който прави позициите на бедрата им подредени в колана. В този колан се вкарват метали, които правят това да изглежда както традиционно, и древно.

Виж повече: Мъжки платнени колани

16. Изтеглени кожени колани за тийнейджъри:

дестилира кожа колан-16

Тийнейджъри особено момичетата обичат да носят различен тип колани, които правят красотата им изложена на другите. За тях този свален кожен колан е най-добрият избор, тъй като идва в многоцветна форма, която прилича на старите кожени колани. Носенето на този колан ще ви направи по-моден наркоман.

17. Позлатени кожени колани за момичета:

позлатен-кожа-колан-17

Позлатените кожени колани са просто очарователен тип, който е обичан от тийнейджърите, особено малките жени на възраст. Това изглежда меко направени материали и също елегантни от друга страна. Тези колани идват във всички размери и цветове и можете да получите перфектната, която съответства на вашето облекло.

18. Двоен цвят тъкани кожени колани:

двоен цветен вплетени зашити-кожа-колан-18

Двойните цветни колани ще бъдат модернизирани, когато се носят и ако имате нужда, можете да използвате различни цветови комбинации, както предписвате. Това е тъкан тип колан, който се вписва в бюджета, но никога не успява да получи очакваното качество и стандарт. Можете да отидете с тази селекция, ако искате да направите себе си елегантен на външен вид.

19. Кожени колани с колан:

кожа шипове колан-19

Кожените кантовани колани са невероятна колекция, която харесва повечето хора. Това е наистина модерен и модерен със супер цветната комбинация от черно и сребристо. Отидете модерни, като носите този тип колани за вашето облекло. Това ще бъде най-добрият избор, когато искате да си купите колан.

20. Колан за истински кожен цвят:

флорален дизайн-кожа-колан-20

Флоралните дизайни се очаква от някои хора, тъй като те наистина ще се различават от тези на другите модели кожени колани. Получаването на този колан определено ще направи вашата инвестиция на стойност и това ще бъде дълготраен вид в сравнение с други.

Виж повече: Италиански пояси

21. Кожена кожа със стерлинги сребрист колан за булчински:

подтиквани кожа-с-лира-сребърен колан-21

Тази кожена кадифена лента е с премиум дизайн. Медните акценти върху тях ще добавят по-голяма стойност към него с традиционните дизайни в закопчалката, което го прави по-привлекателна сред наблюдателите. Този колан ще бъде перфектен мач, независимо дали е сценария за театър, специално събитие или ренесансов панаир.

22. Широка кожа с прозрачен колан за колан:

широк кожа с прозрачен-ключалката колан-22

Коланът от естествена кожа, който има прозрачна катарама, ще бъде по-удобен за лесно носене. Просто включете и натиснете бутона. Това ще бъде добро допълнение към много дрехи. Това е чист кожен колан, изработен от растителна естествена кожа, който е много гладък за носене.

23. Ръчно изработена вълна с кожен колан:

ръчно-вълна с кожа колан

Тази уникална колекция на колана е направена от вълна с много празнични цветове. Коланът има много цветя, цветни в червено, жълто и лилаво палитри на тюркоазеното поле. Това е ръчно изработен колан на традиционен стан. Също така има акценти от кожено велурче на края, за да сграбчите закопчалката.

24. Искряща кожа с верижен колан:

пенливо-кожа с верига колан-24

Кожените колани ще бъдат естествено изключителни, но когато са проектирани с веригите, ще ви дадат проклетен сладък външен вид. Това е специален тип колан, носен от модните ориентирани хора, които искат да изложат модерната природа на другите.

25. Handcrafted Fringed Hip Pocket Belt в кожа:

ръчно кожа ресни-хип-колан с джоба-25

Ръчно изработената кожена джапанка с джоб ще бъде наистина най-добрите кожени колани за мъже и жени. Изкупуването на този колан ще помогне на хората да носят джаджите си заедно с този колан.

Коланите, като част от дрехите, са били наоколо за по-дълго време. Като цяло, хората ще го използват за сигурно задържане на чифт панталони, чифт джинси или дори чифт къси панталони, които им попречат да паднат, особено когато двойката е малко хлабава. Всъщност коланите са част от аксесоарите, произхождащи от бронзовата епоха; Въпреки това те се използват от мъже от всички възрасти до наши дни. В древността, коланите са предназначени изключително за мъжете сами, но дните са изчезнали, тъй като жените започват да носят коланите като моден аксесоар, който ги кара да пасват в костюмите си. Днес можете да получите повече разновидности на мъжки колани на пазара, отколкото тези, които са на разположение на жените.

Днес можете да получите многобройни колани от пазарите, които са изработени от различни материали. Кожата е една от тях, която допринася основно за производството на колан, тъй като те са дълготрайни и са създадени еластични материали, като се използва тен на кожата на животно, което е сурово скрито. Получаването на добри кожени колани за мъже и жени ще бъде по-скъпо и следователно, вие сте склонни да получите истинските кожени колани, които са на разположение в диапазона от 1000 INR до 10000 INR в зависимост от тяхното качество, дизайн, украса и използваната майсторска изработка. Има някои съображения при закупуването на колана, а първият от всички е размерът. Трябва да изберете правилния с правилна дължина и ширина.

Докато купувате кожените колани за мъже или жени, трябва да имате предвид коя кожа е използвана, тъй като кожата се предлага в категории като основна кожа, декорирана кожа и плетена кожа. Основната категория се отнася за коланите от колан за единични колани, докато декорираните колани ще се появяват в изрезката и боядисани дизайни, които са гравирани в тях. Обикновено най-добре оплетените колани са направени от едно парче кожа с цел по-дълъг срок на експлоатация. Но ако останат неизползвани за по-дълго време, ще получат някои форми и мухъл. Поддръжката е много важна, когато притежавате кожен колан толкова просто, както да го използвате всеки ден или като го държите на място без влага.

Leave A Comment

9 + 1 =