25 Последни и стилни колани за мъже в различни дизайни

Днес коланите не са предназначени само да запазят панталоните си на място, те се превърнаха в важен аксесоар за мъже и жени. Коланите играят много важна роля в облекчаването на всякакви дрехи. Коланите за мъже и жени са много важен моден аксесоар. Мъжете и жените избират да носят дори истинските ръчно изработени колани, които изобразяват всеки с правилния избор в точното време. Хората също се виждат или разпознават с избора на маркови колани и по този начин създават първо впечатление. Голямо разнообразие от кожени колани влиза в ежедневието на пазара, което ви позволява да потърсите помощ при избора на най-подходящия за вас. Тази статия ще ви помогне да изберете десния колан.

Модни колани за мъже в тенденция:

Нека да разгледаме най-добрите 25 колани за модата в модата.

1. Персонализиран кожен колан за мъже:

Колани for Men

За мъжете коланите винаги са се доказали като модна част на тялото им. Персонализираните кожени колани, които могат да бъдат колани или платнени колани, отговарят най-добре на всяка функция. Мъжкият пояс дава по-добра личност за носещия се човек. Този персонализиран кожен колан за мъже дава формален облик на вашите екипировки. Този луксозен ръчно изработен кожен колан е перфектният подарък за всеки, който цени най-добрите неща в живота.

2. Изгаряне на кожени колани за колани:

изгаряне на мъже-кожа полезност-колан-2

Кожените колани са идеалният аксесоар за вашето облекло. Съществуват разновидности на дизайна на коланите, които са на разположение на мъжете, за да подобрят личността си. Този кожен кожен кожен панел се използва за комунални услуги и има джобове, за да осигури защитена и безопасна позиция, за да поддържа вашите ценности в движение

3. Геометричен колан със златна катарама:

геометрична колан-с-златисто-катарама-3

Геометричният модел на позлатената катарама на колана започва с нарисуваната ръчно илюстрация, която е лазерно рязана и гравирана върху позлатения материал, този колан осигурява по-голяма защита и издръжливост. Закопчалката на колана придава геометричен вид, така че може да се нарича геометричен колан.

4. Wire Опакован дизайн кожена колан:

тел опаковани-дизайн-кожа колан-4

Този жичен опакован дизайнерски пояс, изработен от усукани кожени материали и с мека, лъскава и едноцветен завършек, този колан е идеален аксесоар за всякакъв повод и можете да носите този колан за Вашия случайно облечен.

5. Изчезнали ленти Червен пояс:

жилки-ремъци-червен колан-5

Колани за мъже се предлагат в различни цветове, кожата като материал се оказа популярен толкова дълго, тъй като е еластичен, но и силен и издръжлив в природата, най-добрите колани за мъже са кожени, неръждаеми сребърни колани и памучни платнища. по-трайни.

6. Западен мъжки пояс:

западните мъже-колан-6

Коланите се показват с гордост, за да видят всички. Много колани се произвеждат за мъжки облекла. Това ви прави да изглеждате добре просто и елегантно. Този колан за западните мъже е ръчно изработен с миниатюрни дизайни и декориран с тъмносини цветове, които дават формален поглед.

7. Ключалка с колан:

изкован-ключалката с-бел-7

Мъжките колани се предлагат в редица цветове, ширини и завършвания. Има широки диапазони от най-добрите мъжки колани, които се предлагат на пазара, можете да изберете уникалния си дизайн и да направите своя външен вид толкова мъжествен. Тези колани са изработени от кожа, а ключалката е завършена със златен материал с дизайн на чук.

8. лента лента:

панделка ремък-8

В последната тенденция, има широк спектър от стилове на колан, които могат да избират, колани от различни цветове са направени чрез процеса на умиране. Панделките са широко използвани от всички възрасти на мъжете и тийнейджърите.

9. Мъжки военни пояси:

мъжки-военно-колан-9

Коланите играят важна роля във военната сила; повечето тийнейджъри имат интерес да носят такива военни колани. Можете да носите този колан за всякакъв повод; това дава елегантния и модерен външен вид на вашето облекло.

10. Колани и военноморски подводни вериги:

корал-и-тъмно морски пръстен колан-10

Този корал, морски дамски ринг колан, направен от памучен печат материал. Това може да се предлага в различни размери и цветове. Този пояс бе украсен с тъмно черно котва, което придава на окото увлекателен вид. Можете да носите този колан за всякакъв вид ежедневна екипировка.

Виж повече: Добри марки колани

11. Кафяв кожен реколта колан:

кафява кожа реколта колан-11

Кафявият кожен пояс дава формален и традиционен вид. Този ретровиден западен пояс е от най-висококачествена кожа от телешка кожа и е произведен в САЩ. Малко затруднено на тен кожата и има добро състояние на реколта.

12. Черна кожа с колан от Сребърен Сребърен:

черна кожа с-лира-сребърен колан-12

Изгледът на истинския ръчно изработен кожен колан също ви дава приличен външен вид, правейки ви поразителен човек навсякъде, където можете да се срещнете или да работите с хора. Този черен кожен колан е завършен със стерлинги сребърно оформление, което придава удивителен вид на талията ви.

13. Дървена ключалка с кожен колан:

дървена ключалката с кожен колан-13

Ръчно изработената дървена катарама с кожени колани ви карат да застанете изключителна сред всички останали в случай или среща или просто да се разхождате по улицата. Този малък дървен колан за колана е изработен от кожа и е завършен с дървена катарама, което придава рустик вид. Тази тъмно кафява кожа дава хубава винтидж структура, която може да се направи с елегантна и висококачествена изработка с извити ръбове.

14. Колан за нефрит с бял ивичен дизайн:

тъмно-колан с бяло-оголен-дизайн-14

Класическите колани като тъмносиньото и белият лента са с всичко; това може да бъде новата версия на оригиналните народи на народа, тя е проектирана с бяла лентирана лента с изумрудено зелени ленти с никелов пръстен. Можете да изберете своя собствена цветна панделка, за да съвпадне с цвета на костюма.

15. Уникален черно-бял пояс:

уникален-черно-бял колан-15

Този уникален черно-бял пояс е идеалното решение за любителите на коланите; коланът е изработен от памучен плат и е проектиран с бяла и черна квадратна кутия, което дава по-модерен външен вид на вашите екипировки. Този колан може да бъде удобен, благодарение на своята крива, която осигурява отлична форма.

Виж повече: Модни колани за жени

16. Аква-оцветен пояс:

аква цвят колан-16

Коланите може да отразяват вкусовете и предпочитанията ви. Можете да носите коланите за всякакъв повод и за редовна употреба. Цветът от аква цвят е изработен от чист кожен материал и е проектиран със сребърна регулируема кука. Този ароматен цветен пояс ви дава перфектния елегантен вид за вашите екипировки.

17. Мъжки пояс Macrame:

ресни-мъжки колан-17

Удобният, красив и практичен колан за макарони е идеален за класически панталони и дънки. Този колан се отличава със сиви цветни меки корди, а кабелът позволява използването на туристи, конектори и други, които се нуждаят от закрепване към опционално оборудване и инструменти. Можете да си купите този колан с различни цветове и размери.

18. Кожен колан за ръце:

ръчно оборудвана кожа колан-18

Ръката, изработена от кожен колан, е изработена от кожен материал и разполага с ръчно изработени флорални дизайни, които придават традиционния и формален външен вид на вашето облекло. Можете да носите тези колани за сватбени годишнини и други празненства, които дават пълния персонализиран вид. Този ръчен колан определено ви дава уникален вид от тълпите.

19. Коланът на африканския мъниста:

афро-профилиран мъжки колан-19

Прекрасният велурен пояс е широко разпространен от всички възрасти на мъжете и тийнейджърите, този колан е изработен от мек плат и е украсен с малки бели мъниста, ако сте любов да покажете своя външен вид толкова уникален, , то определено ще ви даде мъжествения външен вид.

20. Многоцветен найлонов пояс:

многоцветен-стреч-найлон ремък-20

Ако имате нужда от колан, който издържа по-дълго, то найлоновите колани са перфектният избор с дълготраен ефект. На пазара има разновидности на декорирани колани, като рингове, нитове и рисувани дизайни. Този многопластов найлонов колан е идеален избор за случайни или бизнес облекла. Найлоновата заплетена е разтеглива и дава удобно усещане за носещия. Докато кожата завършва с метална ключалка, тя насърчава дълголетие и изтънченост

Виж повече: Колани за деца

21. Истински бял кожен колан:

истинска бяла кожа колан-21

Освен цветния колан, този бял пояс ще ви даде чист и перфектен изглед за вашия екип; можете да носите тези колани за костюмите за контрастно оцветяване. Този истински бял кожен колан предлага гладък и полиран външен вид на талията ви. Цветовата координация е най-добрият ключ за избор на колан. Докато можете да закупите колана, уверете се с цвета на колана.

22. Студено Kelly Green Belt:

шипове-Кели-зелен колан-22

Цветните колани добавят някакво модно усещане към всекидневния си износване, всеки човек трябва да притежава колани. Този осеян зелен пояс на Кели предлага очарователния поглед на народите. Три редици от сребърни пирамидални качулки, подчертани в този моден колан. Еднократно закопчалка завършва с имитация на кожен колан, която ще е идеална за костюмите ви за светли цветове. Можете да изберете тези видове колани за сватбени функции и други функции.

23. Копчета риба кожен колан:

треска риба кожа колан-23

Добре изработен колан също е удобен и безопасен за носене, дори и за дълги периоди от време. Има много материали за колани, които се предлагат в онлайн магазините, които са: змия кожа, пластмаса, платове, опъвам, тъкани, плетени, релефни и т.н. Коланът от рибна кожена рибка дава уникална представа за носещите, , отидете с този кожен рибен кожен колан, определено това ще даде уникален вид от другите.

24. Верижен пръстен на алигатора:

алигатори пръстен колан-24

Ако отразявате, че при производството на колани се използва само краве кожа, но при производството на колани се използват също бизони, алигатори, акули, щраус, гущер и копринени кожи. Алигаторните кожени колани се наслагват от изключителен аксесоар за вашето облекло. Тези колани са дълготрайни и осигуряват по-удобно усещане за носещия. Може да се направи с тъмнокафява кожена кожа и да осигури прост и елегантен външен вид на екипировката.

25. Custom кожен колан в Америка:

обичай-американско-кожа-колан-25

Добавете персонализираните дизайни на флага с коланите си, които придават допълнителен атрактивен външен вид на народите. Този колан е изработен от чиста тъмна кожа и е декориран с американски флаг дизайн, които дават специален външен вид на вашето облекло. Можете да изберете Вашите уникални и персонализирани дизайнерски колани, които съответстват на вашите рокли и изяви. Коланът се състои от две звезди, които могат да бъдат осветявани със златен блясък, които дават богатия вид.

В модерния свят коланите са ежедневна модна играчка за много хора. Коланите и катарамите са необходимите елементи за мъжкото облекло, тъй като той служи най-добре да пази панталоните нагоре и здраво. Всъщност коланите се използват, за да държат редица допълнителни статии като тези на мобилните телефони, инструментите и може би другите подобни притурки. Освен употребата, която дава, тя също така казва много повече за личния стил на потребителя. Днес можете да намерите многобройни колекции от колани като стилното цветно платно, печатни дизайни и тъкани модели на пазара. Вашият фокус трябва да бъде поставен върху ключалката, тъй като създава смисъл в модата.

Изчезнали са часовете, когато коланите се използват като поддържащ елемент, за да държат панталоните. Днес това е модно изявление и трябва да изберете най-добрата налична на пазара. Макар че се нарича само моден аксесоар, всъщност играе жизненоважна роля за подобряване на облеклото ви. Трябва да изберете правилния, който става абсолютно необходим. Когато планирате да купите колан, първо помислете за неговия размер. Уверете се, че сте избрали този с правилна дължина и трябва да е по-голям от размера на талията.

Следващия път, когато сте на пазара, да си купите колан, не забравяйте да настроите размера на талията си правилно и след това изберете колан, който измерва размера на талията от центъра на дупката, за да започне да се запушва. Ако тялото ви се промени с течение на времето, все още ще имате гъвкавост от два отвора от двете страни на центъра, за да настроите. Нека се надяваме, че корекцията няма да се развива в по-голяма посока. Ако преминете през онлайн пазаруването, предпочитайте да отидете с размера и цвета, които съвпадат с вас и вашето облекло. Подобно на дължината, ширината трябва да се вземе под внимание. Бъдете особено странни, за да изберете цвета, който доминира в гардероба ви.

Когато се преструвате, че носите дънките, опитайте се да отидете на небрежните колани на мъжете с вериги и метални пайети и куршуми. Когато решите да купувате онлайн, опитайте да изберете магазин, който продава изключително. Ще получите по-високи шансове да намерите най-доброто в тези магазини. За жените можете да намерите този, който добавя окончателно докосване на вашите екипировки. Можете да направите инвестицията си на стойност, като закупите различни такива като разширяващи, слаби и украсени за всеки случай.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

1 + = 7