25 Най-новите модни чанти за връзване в тенденция за мъже и жени

Чантата за салфетки е торбичките, в които лентите са закачени в горната част на торбата, а другият край е свързан към втората половина на чантата. Тези видове чанти са много търсени и популярни както при мъжете, така и при жените и са дори надеждни, тъй като те могат да се използват за по-дълъг период от време. Този тип торба ви кара да изглеждате много привлекателни и модерни, когато се носите. Торбичките могат да бъдат пренасяни безпроблемно във всички сфери на живота.

прашка bags

Стилен дизайнерски Sling чанти за момичета и момчета:

Нека да разгледаме 25-те най-добри дизайна на чували за прашка в малки и големи размери.

1. Bridal коприна цвете Sling чанта:

булчински Silk Flower Sling Bag -1

Този тип торбички изглежда изключително при носене. Торбата за прашка е с плисиран дизайн в предната част с красиво изглеждащо цвете, прикрепено към торбата, което подобрява вида на чантата с много гънки. Той има малка вътрешна част за съхраняване на нещата и умна дървена дръжка за пренасяне. Това е перфектна чанта, която да се носи от булките на деня им.

2. Бяла кръгла форма Sling чанта за жените:

бял Round Shape Sling Bag for Women -2

Тук идва красиво изглеждащата чанта за жени. Торбата е с кръгла форма и е изработена от чиста бяла кожа, което дава изключителен външен вид, когато се носи. Ъгълът на веригата има пръстени, подобрявайки по този начин външния вид. Торбата за чанта е с каменна лента, прикрепена към чантата в бяло и златисто. Торбата е привлекателна за окото и привлича всяко око, когато се носи.

3. Кожена малка чанта за прашка в червено:

Кожа Small Sling Bag -3

Този тип малка чанта за прашка е идеална за млади момичета. Чантата е малка по размер, но има малки джобове вътре, за да можете да държите статиите си вътре. Малкият дизайн на металната птица в предната част подобрява вида на чантата. Чантата има примамлива верига, прикрепена вместо каишка, като по този начин дава стилен вид на младите момичета, когато се носят.

4. Пеперуда бежово Sling чанта:

пеперуда Beige Sling Bag -4

Този тип торбички са идеални за носене на жените, тъй като увеличават своя вид с много гънки. Пеперудата, структурирана отпред, правят чантата за прашка да изглежда фантастична и впечатляваща. Чантата има стоманена верига, прикрепена вместо каишка. Тази торба за бижута е идеална за вечерни партита.

5. Течаща чанта за течащи ресни:

течаща Fringes Sling Bag -5

Тук идва изключителна и умна чанта за връзване, която има течащи ресни в цялата чанта. Торбата има формата на кофа и изглежда изключително модерна, когато се носи от момичета. Този тип торбичка е идеален за партита, офисна употреба и дори подходящ за пазаруване в него има достатъчно място за съхранение.

6. Плетена чанта за плетене на една кука:

плетене на една кука Sling bag -6

Плетене на една кука се нарича като занаят, в който преждата се превръща в тъкан с помощта на иглата. Тези чанти за прашка могат да бъдат ръчно изработени и изглеждат невероятни, когато се носят. Чантата е изтъкана в различен модел като вълна, с възел и можете да направите торбичката по Ваш избор. По този начин тя изглежда различна и много хубава да изглежда. Торбите изглеждат хладни, когато се използват от млади или млади момичета.

7. Обикновена чанта за млади момичета:

прост Sling Bag for Young Girls -7

Някои млади момичета предпочитат да притежават чанта за прашка, която е лесна за гледане, но изглежда елегантна и уникална, когато се носи. Тази чанта праскова цвят е просто да изглежда, но изглежда изключителен. Страните и ръбовете са добре пришити и малката капачка в горната част на чантата дава динамичен вид. Каишката има регулируема каишка за удобство и можете да я нагласите според нуждите си.

8. Дизайнер едно рамо Sling чанта за момчета:

дизайнер One Shoulder Sling Bag for Boys -8

Тези видове раменни торбички изглеждат много впечатляващи, когато се носят. Торбата има различни камери за съхранение на изделия вътре и силна верига за заключване. Чантата има умна раменна каишка, което дава страхотен външен вид, когато се носи от млади момчета или мъже.

9. Wave Pattern Sling Bag за момичета:

Вълна Pattern Sling Bag for Girls -9

Тази торба е отпечатана в модела на вълните и синьо-бялата комбинация прави чантата за прашка да изглежда чудесно. Тази чанта има само вътрешен джоб, в който можете да съхранявате ценните си. Торбичката има тънка, но здрава лента за носене. Чантата е малък размер, но изглежда невероятно, когато се носи от момичета и е перфектна чанта за офис и дори изглежда добре за вечерни партита.

10. Вълна Sling Чанти за дами:

вълна Sling Bags -10

Тази стилна чанта е изработена от вълна, като по този начин придават на чантата примерен образ. Торбата е малка по размер и се отваря отпред. Вълните са обвързани с вълнообразния модел, което го прави страхотно. Закрепената каишка е изработена от кожа, което я придава на дизайнерския й вид. Тази чанта за прашка не притиска джобовете ви много високо, за да можете да притежавате колкото искате и да я пригодите с вашето облекло и да се възползвате от своя собствен стил.

Виж повече: Най-добрите марки пътни чанти

11. Кожена чанта за жени:

Кожа Sling Bag for Women -11

Кожените чанти са винаги в търсенето, тъй като ви придават елегантен вид. Чантата за прашка е изработена от фина черна кожа. Торбата е малка по размер и има камери за съхранение. Ремъка е с регулируема подвижна подложка, за да ви улесни при носене на чантата. Кожените торби за чанти са издръжливи и никога не излизат от модата. Така че, щом вземете кожена чанта за прашка, можете да използвате колкото искате.

12. Трейдинг чанта за чанта:

В крак с модата Bucket Sling Bag -12

Както името описва торбичката е проектирана във формата на кофа. Този тип чанта има достатъчно място за съхранение на нещата и е идеален за жени или момичета. Уникалното нещо на чантата е, че има струни за заключване, като по този начин дава изключителен външен вид. Чантите се предлагат в различни цветове и са идеални за пазаруване и офис употреба. Тя ви дава модерен и стилен външен вид.

13. Сладки Sling Чанти Sling за млади момичета:

сладък Cat Sling Bags for Young Girls -13

Момичетата от младите тийнейджъри обичат да носят прашка, която изглежда различно от другите и подобрява външния им вид и те изглеждат по-стилни. Тази чанта е подходяща във формата на котка и я прави по-привлекателна, а отпред котките са проектирани със златист цвят. Върху горната част на шията й са изработени широки уши, които дават на чантата истинска форма на котката.

14. Слингова чанта за мъже:

прашка Bag for Men -14

Мъжките са много специални за външния си вид и предпочитат торби, които са удобни за носене и ги правят да изглеждат добре. По този начин чантата за прашка е идеалният избор за мъжете. Чантата има две отделения, откъдето могат да си обличат нещата с качествени ципове. Това е перфектна и стилна чанта и може да бъде обесната за пътуване, както и за целите на hangouts дори.

15. Каменни Studded Sling Bag:

камък Studded Sling Bag -15

Торбата торби изглежда много привлекателна и привлекателна. Освен това, ако върху чантата камъни работата е изработена тя дава на чантата изключителен и кралски вид. Торбата за прашка има овална структура и в центъра на торбичката са залепени златните камъни, което дава на чантата елегантен вид. Дамата, която държи чантата, ще бъде център на атракция и ще бъде натоварена с комплименти.

Виж повече: Троли чанти

16. Слингова чанта за деца:

прашка Bag for Kids -16

Тъй като старейшините и тийнейджърите се притесняват за външния си вид, същото се отнася и за децата. Този тип чанта за прашка е специално разработена за деца. Торбата обикновено има картината на любимата си карикатура, а ъглите и ръбовете са добре пришити, така че да не ги нарани. Той е направен от лек материал и прави децата да изглеждат хладно и сладко.

17. Черна чанта за момичета:

черно Sling Bag for Girls -17

Черните чанти за прашка са винаги добре дошли и търсени, когато ги приравнявате с вашето облекло без никакво колебание. Чантата за прашка е изработена от фина кожа и има припокриващ се капак над главната камера. Той има джобове отстрани, за да поддържате мобилния си и други ценни. Чантата има дръжка и дори каишка, която има регулируема раменна подложка, която ви помага да се чувствате комфортно през целия ден. Чантата е идеална за срещи и за всякакви вечерни hangouts.

18. Trendy Palm Sling Чанти в големи:

В крак с модата Palm Sling Bags -18

Тук идва чанта за момичета, които са влюбени в природата и иска да отрази същото и в чантата си. Тази чанта за прашка има отпечатъка, ако палмовите дървета подобряват вида на чантата и я правят изключителен. Торбата има достатъчно място за съхранение и има дългата дръжка за задържане. Има ключалка за захващане на торбата. Чантата е идеална за офис употреба и дори е добра за ежедневна употреба.

19. Дигитална опаковъчна торба за текстил:

Дигитален Print Fabric Sling Bag -19

Тъй като дигиталният печат придобива популярност, дизайнерите са наложили печат върху торбичката, като по този начин дават на чантата модерен и модерен външен вид. Чантата е изработена от плат и е с правоъгълна форма, като по този начин има достатъчно място. Вместо лента сребърна верига е релефно за предаване целта, като по този начин дава на чантата изключителен външен вид.

20. Cool Blue Деним Sling Чанти в малки:

Готино Blue Denim Sling Bags -20

Всичко, което е направено от деним е много популярно, тъй като неговата лека тежест и лесна за поддръжка също. Дънковите торбички за чанти изглеждат много готини от младите момчета и момичета. Чантата има множество джобове, в които можете да съхранявате ключовете, валутата, мобилните си телефони и отделни камери, за да избегнете всякакви размирици. Това е перфектна торба за колажи и дори ще съвпада с вашите дрехи.

Виж повече: Дизайн на поли чанта

21. Платно лаптоп Sling чанти за момчета:

Платно Sling Bags for Boys -21

Тези чанти изглеждат много умни, когато се носят от млади момчета. Торбичката е изработена от платнен материал, който е изключително издържлив и лесен за поддръжка, тъй като може лесно да се измие без страх. Чантата има две широки и дълбоки камери с висококачествен цип на върха и хладна каишка за закачане във всеки ъгъл, който желаете.

22. Малък полиестер марка Sling чанта:

малък Polyester Sling Bag -22

Торбичката е малка по размер, но има достатъчно помещения за съхранение. Чантата е изработена от полиестерна тъкан. Тъй като платът е много лек по тегло, което прави торбата също лека по тегло. Чантата за прашка е налична в различни форми и шарки и можете да изберете тази според вашите изисквания. Тези видове чанти са идеални за пазаруване и дори за вечерни партита.

23. Интелигентна сгъваема чанта:

умен Foldable Sling Bag -23

Тъй като момчетата са винаги загрижени за външния си вид и се радват да носят нещата, които придават повече персонажи на външния вид. По този начин тези сгъваеми колани са идеални за тях, тъй като могат да бъдат регулирани според техните изисквания и нужди. Изработена от лек тъкан от полиестер, така лесно се поддържа и. Чантата има широка регулируема каишка, която го прави лесен за носене.

24. Тъкан за чантата за талията на талията:

талия Chest Sling Bag -24

Тези торбички са много популярни сред момчетата и мъжете, тъй като са свързани с гърдите ви. Така че тези торбички са удобни за носене и ръката ви е свободна във всеки момент от времето. Този тип торбички са невероятни за мотоциклетистите, тъй като те могат да се вратовръзка срещу гърдите си и да се возят безплатно на колелото. За да добавите повече комфорт, чантата е снабдена с мини портфейл.

25. Маркирана чанта за жени:

Обвинени Sling Bag for Women -25

Тъй като торбичките изглеждат различно и преди всичко е проектирано от дизайнера, то е трудно за всяка жена да се съпротивлява на това, което му се дължи. Чантата е изработена от висококачествена кожа, което дава на чантата чист и привлекателен външен вид. Има странични джобове и основно отделение за запазване на вашите предмети. Веригата, прикрепена към тази чанта, е златиста на цвят, което я прави модерна и стилна.

Прашка торбички са много модерни и набира популярност в младостта, тъй като е доста лесно да се носят и са на разположение в различни дизайни и модел. Той е изработен от различни материали, като полиестер, вълна, камъни, кожа и много други и можете да изберете този по ваш избор и джобен размер. Прашка торбички могат да бъдат персонализирани според вашите изисквания също. Така че бързо да вземете торби за себе си и да отбележете впечатление на другите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

38 − 36 =