25 Най-леки багажни колички за багаж Модели за пътуване

Торбички за колички са чантите, които имат колела към края, които се използват за носене на тежки неща, докато сте в движение. Количката има две неподвижни колела от единия край с дръжката, разположена от другата страна за вертикално движение.

Торбичката е тази, която е лесна за носене и поддръжка. Чантата е перфектно проектирана и има огромно пространство за съхранение на артикулите по време на пътуване. Торбичките са леки и лесно се различават от другите торбички по цвят или дизайн.

най-доброто Lightweight Luggage Trolley Bags Models for Travel

Различни видове колички за колички с колела:

Има различни видове чанта за колички и можете да изберете торба, отговаряща на вашите нужди и изисквания. Нека да разгледаме най-добрите 25 дизайни на пътни чанти във всички размери с изображения за мъже и жени.

1. Айфеловата кула багажник колички за мъже:

Eiffle Tower Trolley Bags for Men -1

Торбичката изглежда много умна и стилна, когато се носи. Торбата има картината на великата Айфеловата кула в комбинация от черно и бяло, което я прави изключително удивително. Чантата за количка има въртящи се четири колела с 360 градуса и регулируема дръжка за изтегляне на торбата. Торбата изглежда много умна, когато се носи .

2. Реколта цветни тролей Чанти за пътуване:

реколта Trolley Bag -3

Както подсказва името, това е реколта тип торба, използвана от жените, тъй като торбата има красиви цветни отпечатъци навсякъде. Този тип чанта за пътуване може да се използва за овърнайт или уикенд пътувания, за да може да се съхранява статията с цип в горната част. Чантата има разтегателни дръжки отгоре, което ви позволява да дърпате багажа в изправено положение. Багажът става по-лесен за носене и придърпване, където и да отидете.

3. Тоалетна количка Tote:

мъкна Trolley Bag -3

Тотовете са малка чанта за багаж на кабината, която има джанти в долната част и дръжки за разтегляне за издърпване на торбата. Тъй като торбата е малка по размер, тя е по-лесна за носене. Висококачествената чанта за количка е лека и има небрежен външен вид. Някои tote тролейбусни торби дори имат отделения за лаптоп, които са подплатени, за да осигурят допълнителна защита на лаптопа. Тези торбички правят лицето изглежда умно, когато се носи .

4. Чанти за колички с колела:

тролей Handbags with Wheels -4

Днес някои жени предпочитат чанти с колички, тъй като става по-лесно да дърпате и бутате в желаната посока, без да упражнявате натиск върху ръцете. Тези видове чанти за колички са много удобни за носене, когато сте в движение. Чантата има достатъчно място за съхранение и има силна глътка за заключване. Чантата има интелигентна верига вместо дръжки и разтегаема количка за целта на издърпване.

5. Търговски торбички:

Пазаруване Trolley Bags -5

Торбичките за пазаруване на колички стават популярни, тъй като ви помага да правите пазаруването по-лесно. Чантата е изработена от платно и има големи колела в края, което го прави по-лесна за издърпване. Чантата има големи и затворени джобове, шкафове, така че можете да запазите артикула, докато пазарувате. Той има плетени дръжки, които придават добро сцепление при пазаруване.

6. Торбичка за количка за яйца:

яйце Shaped Trolley Bag for Kids -6

Сладка малка яйцевидна чанта за малки деца. Тази чанта е специално изработена от изключително лек материал и чантата има добро вътрешно пространство, където децата могат да опаковат артикула си за пътуване. За да добавите, че има гладки колела и регулируема дръжка, което го прави лесен за носене и нагоре ламиниран, за да изглежда по-изгоден и стилен.

7. Дизайнерски торбички за малки колички:

малък Trolley Bag -7

Този тип торбички за колички са много удобни за носене и много просторни. Макар че изглежда малък, но има няколко шкафа за съхранение. Чантата има няколко джоба и дори има етикет за багаж, без да се безпокои да загуби чантата си по време на пътуване. Той има регулируеми дръжки и ролкови кутии на дъното, като по този начин улеснява транспортирането навсякъде.

8. Цветна чанта за количка за момичета:

цветен Print Trolley Bag -8

Тъй като младите момичета обичат много цветя, понякога търсят чанта, която отразява стила им. Този вид флорално отпечатана тролейна чанта е перфектната чанта, която може да носи, докато пътуват. Чантата има достатъчно място и цветните комбинации от сини, бели ивици и с червени цветя подобряват вида на чантата. IT има удобни гладки колела и дръжка за натискане на чантата.

9. Торбичка за прах:

прах Proof Trolley Bag -9

Прахоустойчива торбичка за торбички означава, че торбата има пластмасов капак, покрит върху торбичката, който не позволява прахът да се настани върху торбичката по време на пътуване, като по този начин прави чантата ви изглеждана чиста и подредена. Този тип торбичка е много удобен и лесен за поддръжка, тъй като не позволява прах да се сглоби. Чантата се предлага в различни дизайни и модели и можете да изберете тази според избора и комфорта.

10. Чанта за количка с въртяща се колело 360 градуса:

360 Degree Rotating Wheels Trolley Bag -10

Тези видове чанти изглеждат много впечатляващи, когато се носят. Торбата е малка по размер, но има достатъчно място за съхранение на вашите потребности, докато пътувате. Торбичката е много лесна за носене и дръжка, тъй като има колелата, които се въртят на 360 градуса, като по този начин можете да преместите или завъртите чантата под всеки ъгъл, който желаете. По този начин чантата може да бъде избутана или издърпана във всяко мъжко произведение, което желаете.

Вижте още: Чанти за жени за жени

11. Сладки торбички за колички за животни:

сладък Animal Trolley Bags -11

Този тип чантичка за колички е перфектна за младите момичета, тъй като те винаги искат да носят чанта привлекателна и ги кара да изглеждат различно в тълпата. Торбата е с формата на сладко животно и е изработена от мек материал. Малките рога са изработени от колоритни пръстени, което дава впечатляващ външен вид, когато се носи.

12. Кожена чанта за колички:

Кожа Trolley Bag -12

Този тип кожена торбичка е идеална за всеки, който я носи. Торбата достатъчно място за съхранение на предмети и малки джобове в задната част, че можете да запазите малки предмети. Чантата има силна дръжка, която улеснява да се носи от ръцете и дори от интелигентна количка, за да се движи чантата. Чантата е изработена от фино качество на кожата, което дава впечатляващ външен вид, когато се носи.

13. Торбичка за чанти за колички:

тролей Duffle Bag -13

Дъфъл торбичката е торба с формата на цев и обикновено се предпочита от хора, които пътуват небрежно. Чантата има малки камери вътре, за да съхранявате предмета, необходим за пътуване. Този тип торбички се предлагат в различни шарки и цветове и можете да изберете този според Вашия избор и изискване. Чантата има здрава дръжка и колело, което по този начин улеснява носенето на торбата.

14. Многоцветна количка за колички за момичета:

многоцветен Trolley Bag for Girls -14

Някои момичета обичат цвета и искат всичко да е колоритно и светло, дори и чантите им за колички. Тези видове цветни чанти за колички са идеални, тъй като отговарят на техния вкус и личност. Количката за количка е с колела и може удобно да се пренася на всяко място, където пътувате, както и с интелигентно регулируемо дръжка от сребро, което улеснява издърпването на торбата. Торбата е голяма и има цип, за да предпази нещата. Това е перфектна чанта за пътуване, ако планирате да пътувате по-дълго време.

15. Дизайнерска тролейбусна чанта:

дизайнер Trolley Bag -15

Тези видове чанти за колички изглеждат много впечатляващи, когато се носят. Торбата има различни камери за съхранение на изделия вътре и силна верига за заключване. Чантата има умна сребърна дръжка, която улеснява издърпването на торбичките. Тя има прикрепени ролкови колела, които помагат на торбичката да се движи гладко при натискане. Чантата е с интелигентно златно чекмедже навсякъде, което дава впечатляващ и необикновен вид, когато се носи.

Виж повече: Чанти за пътуване за мъже

16. Магнитна тролейбусна чанта:

пурпурен цвят Medium Trolley Bag -16

Този тип торба със среден размер е идеална, ако планирате да пътувате за по-малко дни. Чантата има страхотната цветова комбинация от магента и синьо и може да се носи както от мъже, така и от жени. Има две различни шкафове за съхранение. Чантата има ролково колело и умна лъскава сребърна и черна дръжка, която улеснява издърпването на чантата.

17. Мъжка чанта за пътуване с количка:

Колички for Men -17

Мъжете предпочитат чантите, които са по-лесни за носене и се справят с всякакви главоболия. Така че този тип торба е идеална за тях. Чантата има отделни камери отпред за съхранение и голямо отделение, където можете да съхранявате всичките си потребности, когато сте в движение. Чантата има интелигентно ролково колело и дръжка за гладко носене на торбата.

18. Полиестерна тролейна чанта:

полиестер Trolley Bag -18

Торбичката е малка по размер, но има достатъчно помещения за съхранение. Чантата е изработена от полиестерна тъкан. Тъй като платът е много лек по тегло, което прави торбата също лека по тегло. Торбичката е налична в различни форми и шаблони и можете да изберете тази според вашите изисквания. Чантата има малки колела, които са умни дръжки, което прави чантата да се движи гладко, когато се носи.

19. Чанта за леки колички:

Светлина Weight Trolley Bag -19

Тази торба е изработена от много лек материал и се нарича лекотоварни пътни чанти. Чантата има достатъчно място за съхранение и има компресионни ремъци за запазване на нещата. Той има регулируема единична дръжка и въртящи се колела, което улеснява пренасянето на чантата от едно място на друго. Този вид торбички са предпочитани от хора, които пътуват по въздуха, тъй като чантата тежи много по-малко, като по този начин помага да се носи повече багаж.

20. Многослойна чанта за колички:

Многопластова Trolley Bag -20

Тези видове чанти за пътуване са много удобни, докато пътувате, докато ги настройвате според ситуацията. Торбата има достатъчно камери, откъдето можете да съхранявате нещата. Той също има подплатени кабинети, в които можете да запазите лаптопа си безопасно. Торбата има силни ципове за захващане. Чантата има ролкови колела и силни модерни дръжки за носене на чантата.

Виж повече: Плоски поли чанти

21. Маркирана чанта за мъже:

Обвинени Trolley Bag for Men -21

Много мъже обожават и оценяват да носят само маркови чанти за колички. Сега много големи марки проектират тролейбусни торбички и дори изглеждат елегантни, когато се носят. Чантата има чист и гладък завършек, което го прави страхотно и стилно. Чантата има ролкови колела и лъскави дръжки, за да натисне торбата. Той има висококачествен цип в горната част и дълбоко вътрешно отделение за съхранение.

22. Водоустойчива тролейна чанта:

Водоустойчив Trolley Bag -22

Докато пътувате, ако вода или какъвто и да е сок се разсипва върху чантата, не се безпокойте, че чантата ви е безопасна от всякакви повреди. Тъй като името показва, че торбичката е изработена от материал, върху който няма въздействие на водата, , Чантата за ръце има малка камера, за да съхраните нещата. Цветната комбинация на чантата е страхотна и има умна черна дръжка за издърпване на торбата.

23. Хладилна чанта тип куфар тип куфар:

Готино Suitcase type Trolley Bag -23

Този тип чанта изглежда много сладък и модерен. Чантата има впечатляващ външен вид и е изработена от твърда повърхност. Чантата има достатъчно място за съхраняване на нещо и стилна дръжка и колела за издърпване на торбата.

24. 20 инчов чанта за колички:

20 inch Trolley Bag -24

Ако планирате две пътувания през уикендите за кратко пътуване, то този тип 20-инчова тролейна чанта е перфектна чанта за носене. Чантата се предлага в различни стилове и цветове и можете да изберете тази според Вашия избор. Чантата има две предни колела и здрави дръжки за издърпване на торбата.

25. Чисти бели твърди калъфчета за колички:

чист White Hard Shell Trolley Bag -25

Всичко в бяло изглежда впечатляващо и елегантно, когато се носи. Торбичката има твърда черупка, но е доста лека, когато се носи. Торбата е от тип куфар и има четири въртящи се колела и елегантни, елегантни черни дръжки за издърпване на чантата. Тя дава на жената да изглежда много различно и стилно при носене на тази чанта.

Пътните чанти са станали много чести дни, тъй като това прави вашето пътуване по-лесно и по-гладко. Ако чантите ви станат тежки, не е нужно да се притеснявате, че колелата и прикрепената дръжка ще ви накарат да носите чантата. Чантата за колички се предлага в различни размери и форми, така че вземете един и подхванете своя стил и вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

7 + = 11