25 най – добрите природни средства за вътрешни средства за алергии Стилове в живота

Алергиите могат да бъдат от много видове и също да се различават от човек на човек, в зависимост от сезона, който причинява чувствителност в телата им. Някои хора изпитват алергиите през пролетния сезон, докато някои през зимата. Освен това, алергии могат да се появят във всички възрастови групи, като се започне от деца на млади хора и дори на възрастни хора. Симптомите на повечето алергии са почти същите, водещи до дискомфорт, чувство на задръстване, както и на студ и кашлица в повечето случаи. Въпреки това, след като сте сигурни за появата на алергия, има някои най-важни начини за това как да се справите с тях и да ги лекувате.

У дома remedies for allergy

Тук споменахме по-долу домашни средства за защита, които могат да бъдат използвани за лечение на алергии, ако някои от тях са редовно спазвани.

Най-добрите природни средства за вътрешни средства за алергия:

1. Използвайте Neti Pot:

У дома Remedies For Allergy Neti pot

Нети пота е по-скоро като оборудване, което се използва по време на задръстване на носния проход, независимо дали при инфекции на синусите или при алергии. Необходимо е да попълните нети гърне със солена вода и след това да издигнем главата по такъв начин, че водата от нети гърне да преминава през една ноздра на другата и след това попада в басейна. Същото трябва да се повтаря и с другата ноздра. Уверете се, че не издигнете главата назад, тъй като тя ще накара солната вода да влезе в канала, причинявайки по-голямо дразнене. Това е едно от най-простите и най-добрите естествени средства за алергия.

Виж повече: Начало средства за повръщане

2. Капки от солена вода:

У дома Remedies For Allergy saline nasal drops

Друго лесно средство за алергия, което използва и солената вода, е и назалните капки. Опитайте и поставете 2-3 капки солена вода във всяка от ноздрите и вижте колко добре отваря назъбените проходи и ви освобождава от запушвания, което е един общ симптом на алергиите.

3. Медните чудеса:

25 най - добрите природни средства за вътрешни средства за алергии Стилове в живота

За хората с алергии от прашец, всеки ден всеки мед ще осигури правилното излекуване от кризата. Можете да имате 1-2 супени лъжици местен мед или да го включите в чай. Това със сигурност дава облекчаване на симптомите на алергиите и води до постепенно излекуване.

Виж повече: Астма Cure Начало обжалване

4. Пилешка супа:

Пиле soup (2)

Пилешката супа е чудно, когато става дума за блокирани носни пасажи, както и за възпалено гърло и кашлица. Свойствата на пилешката супа са такива, че тя ви дава незабавно облекчение и води до правилно лечение от алергиите. Опитайте се да го направите веднъж в ежедневната храна за резултатите.

5. Умокрял работи за алергия:

употреба a Humidifier

Много хора имат алергии поради сухия въздух през студените сезони. В този случай, ако поставите овлажнител в стаята, където прекарвате достатъчно време, то ще ви помогне да добавите влажност и влага във въздуха и да ви помогнем при лечението на алергии.

6. Билкови ползи:

Билки

Има някои специфични билки като златисто, спирулина и светло око, които наистина могат да работят добре върху алергиите и да ви дадат идеалното лечение. Дозата трябва да се консултира с професионалист, преди да го използвате. Билките са перфектни средства за домашни средства за алергии, които нямат странични ефекти също.

7. Доплащане за рибено масло:

риба oil

Приемането на добавка от рибено масло е една от идеалните неща, които трябва да направите, когато става дума за домашна коригираща терапия за алергии. Маслото от риба съдържа много мастни киселини и източници на Омега 3, които са много полезни за хидратиране на кожата и предотвратяване на всякакви видове алергии и инфекции. Той също така е много висок източник на витамин D и по този начин помага в правилното кръвообращение и изграждане на мускули също. Таблетките с рибено масло също се предлагат на пазара, но за алергии, които прилагат рибено масло, директно се оказва по-полезно. Опитайте и изскочете една от капсулите всеки ден, за да получите отлични резултати по проблема.

8. Топъл душ:

жена showering

За тези, които имат блокиран нос и проблеми с задръствания в носния проход и гърдите могат да вземат топъл душ за незабавно облекчаване на признаците на алергия. Това ще осигури известно постепенно лечение, заедно с други идеи за отстраняване на дома.

Виж повече: Кашлица лекарства у дома

9. Вземете пара:

25 най - добрите природни средства за вътрешни средства за алергии Стилове в живота

Поемането на пара на лицето, използвайки гореща вана с вода, покриваща главата с кърпа, е едно от нещата, които трябва да се лекуват с проблемите на алергията. Парата помага при облекчаване на признаците на алергия по идеален начин. Това е много прост природно лекарство, което трябва да следвате и дава бързо облекчение от алергии.

10. Алое Вера за алергия:

алое вера 1

Алое Вера е една от съставките, които помагат при лечението на алергии, също толкова опасни, колкото псориазисът. Гелът от Алое Вера е един от вътрешните средства за алергия и е изключително добър при лекуването на обриви, които идват като резултат от алергии. За да постигнете най-добри резултати, трябва да прилагате Алое Вера най-малко 3-4 пъти всеки ден и не трябва също така да разтривате гел грубо.

11. Банан:

органичен bananas

Бананът винаги е известен като много добра съставка за лечение на кожата и всяка част от банана има съществени качества, които също са добри за лечение на кожни алергии. Банановият пилинг са известни като една от най-добрите средства за домашни алергии и са изключително ефективни за всякакъв тип алергии. Това, което ще трябва да направите, е да вземете банановата кора, след това да поставите бялата част отдолу и да продължите добре да разтривате засегнатите области.

12. Ябълков сайдер оцет:

ябълка cider vinegar 123

Този тип оцет е много полезен за лечение на кожни алергии и можете да го използвате по два различни начина в зависимост от вашия комфорт. На първо място, като един от дома средства за кожни алергии този оцет може да се разрежда във вода и се прилага върху засегнатата област и след това търка и се изплаква леко. Можете също така да добавите малко оцет във водата в банята и да я използвате също така.

13. Лайка:

лайка

Това красиво цвете е известно също като съставка за здравословен чай и се използва широко в целия свят. Сега, говорейки конкретно за Европа, Лаймът се използва широко като средство за кожни алергии и се използва във всички форми там. Сега той стана популярен и в други части на света.

14. Кайенска пипер за алергия:

Cayene Pepper

Може да бъдете изненадани да знаете, че дори чушки могат да се използват за лечение на алергии и със сигурност не горят. Кайеновият пипер е един от вътрешните средства за алергия и се използва широко като противовъзпалителен продукт. По-добре е да използвате кремообразната форма на лют червен пипер, която също се предлага в медицинските магазини. Просто се уверете, че не го прилагате върху счупена кожа.

15. Масло от ядки от кашу:

кашу Nut Oil

Това определено не е част от изследванията за ароматерапия, но е много популярно етерично масло, особено необходимо при кожни инфекции, алергии и псориазис. Това масло може да се използва за масажиране на порциите, засегнати от алергия, за да се отстрани изсушената и люспеста кожа и да се направи повърхността гладка и предпазва зоната от сушене.

16. Касторово масло:

бобър oil

Това е много важен вид петрол и една от най-добрите алергични домашни лекарства също. Трябва да направите гъста суспензия с рициново масло и бакпулвер и след това да я нанесете върху засегнатите области ежедневно, преди да си легнете. Уверете се, че това не се прилага върху счупена кожа. Определено ще получите резултати в рамките на една седмица или две.

17. Кокосово масло:

Кокосов орех oil 4561

Простото кокосово масло е като магическо средство за безбройни проблеми и заболявания. Малко топло кокосово масло е чудесен начин да поддържате кожата овлажнена и това се отнася за кожата, заразена с алергия, която обикновено изсъхва много лесно. Това изобщо не е сурово и по този начин лекува всички видове изгаряния и сърбеж усещания. Това също е чудесен начин за овлажняване на кожата. Едно от другите чудесни средства за лечение на алергия е кокосовото масло.

18. Чесън масло за алергия:

Чесън Oil

Противовъзпалителните свойства на чесъна и лечебните свойства в него са полезни при лечението на кожни инфекции и алергии. За да използвате това, трябва да смесите еднакви количества алое вера и чесънно масло и след това да направите хубаво решение. Трябва да прилагате това на заразените и алергичните зони и да ги масажирате много внимателно всеки ден поне два пъти.

19. Сок за печене:

печене soda

Чудесно средство за лечение на алергии е комбинацията от сода и вода. За това трябва да смесите сода и водата в съотношение съответно 1: 4 и по този начин да направите решение, а не паста. Сега ще трябва да прилагате същото на зоните с инфекция с алергии всяка вечер, преди да излезете да спите и да видите разликата, която прави.

20. Растително масло за алергия:

зеленчук Oil

Растителното масло е продукт, който често пренебрегваме, когато става дума за лечение на кожата, особено по време на инфекции, алергии, кипене и други подобни. Това е така, защото маслото е дебело и малко лепкаво и помага да се запази влагата в кожата непокътнато, след като сте я масажирали. Не е необходимо да поставяте маслото само в заразените райони, защото може да нанесете и масло в района.

21. Избор на сапуни:

сапун

Изборът на сапун, който е за всекидневната Ви употреба, е много важен. Още по-важно е да знаете, че сапунът, който сте избрали да използвате всеки ден, трябва да има високо съдържание на влага, защото без влага, сапунът е сух и само химически, което е много лошо нещо. Когато използвате такива сапуни, ще откриете, че раждате кожни заболявания.

22. Слънчева светлина:

изгрев

Има дори и витамин в ранните лъчи на слънцето. Да, това е вярно, че слънчевата светлина се напълва богато с добротата на витамин D и по този начин всяка алергия, с изключение на слънчевите алергии, дори ако това е псориазис, може да получи добри ефекти от лъчите на слънцето. Просто се уверете, че това е рано сутринта. Също така използването на лосион за слънце блокче е задължително по всяко време след ранната сутрешна сесия.

23. Редовно къпане:

горещ bath

Има много хора, които се държат далеч от къпане, ако те не се чувстват като. Това е нещо, което не бива да правите. Баня редовно не е необходимо, защото е горещо, а е, защото трябва да се държите чисти и да вървите. Банята премахва всички видове мъртви кожни клетки и нестабилни кожи и ви дава цялата хидратирана кожа. Уверете се, че изберете меки сапуни на мястото на суровите.

24. Яжте здрави:

Яжте healthy food

Преди всичко не трябва дори да докосвате елементите, за които може да сте алергични, защото алергиите могат да имат много неблагоприятни резултати. Също така много важни са зелените зеленчуци и продуктите с разнообразие от минерали и витамини. Добавянето на зелени зеленчуци, добра риба, месо, както и мляко и млечни продукти са много необходими, за да останат здрави.

Leave A Comment

22 − 19 =