25 най-добри официални блейзъри за жени в Индия

Клубът за лодка Маргарет Лоут (1825 г.) е клуб за гребане на колежа "Св. Джон" в Кеймбридж. Членовете носеха червено сако или блейзър. От там се появи дума "блейзър". По този начин блейзърът беше червен фланел. Този стил поражда всички видове якета, използвани в тенис, крикет, тенис, лодки и морски облекла.

Блейзърите бяха официално носени от Кралския флот преди редовните им униформи. Блейзърите бяха бели със сини ивици. До 1845 г. един и същ персонал на HMS носел блейзъри със сини и бели ивици. Блейзърите за хладилници бяха подобни на блейзърите. Те бяха къси двойни гърди, за да се сблъскат с тежко време.

блейзъри for women

Във Великобритания тези блейзъри са били в модата в началото на 60-те години на миналия век. Те бяха обратно в стил в края на 70-те години на миналия век. Блейзърите имаха цветни дебели / тънки ивици. Имаше три копчета с единични гърди, пет / шест инча странични / централни вентилационни отвори. Имаше ръкавни ръкави с много копчета. Първоначално бутоните за блейзъри бяха черни рога, но по-късно имаше метални бутони. Блейзърите бяха в стил и мода на жените.

Стилни блейзъри за жени в къси и дълги:

Ето и последните 25 модни блейзъри за жени. Тя дава доста поглед на партита и офиса.

1. Casual Blazer на жените в черно:

черно blazer

Този елемент е черен блейзер за студени зимни месеци. Тъй като този блейзър е черен, той върви добре с черни панталони или дънки. Тя е напълно облицована. Той има закопчаване на копчето и назъбени яки. Материалът, използван за този памучен сатен.

2. Кожа Tan Blazer Жени:

тен blazers

Този елемент е тен бояджийски боровинки. Материалът е изработен от изкуствена кожа. Има подплата. Цветът е кафяв. Има цвят на прореза. Това е идеално направено с джобове отпред. Можете да носите този блейзър, когато посещавате официални обиколки или срещи. Този блейзър има яка яка. Също така има предни джобове. Тъмният цвят е чудесен контраст с черни панталони от дънки.

3. Girls Dark Blazers за партита:

тъмен blazers

Този елемент е черен блейзер, който може да се използва при посещение на партии. Блейзърът е изработен от акрилен и полиестерен сатен, велур. Блейзърът е изцяло облицован. Използваният материал е акрилен туид. Този блейзър е със сивкаво оцветяване. По този начин този блейзър може да се носи с тъмни нюанси на дънки и панталони.

4. Дамски флот Blue Blazer в памук:

военноморски флот blue blazer

Този елемент е цвят на флота, отпред отворен и облицован. Тъй като цветът на флота е много тъмно син, почти черен, блейзърът върви добре с тъмни панталони и дънки. Материалът, използван за направата на този блейзър, е памук. Следователно този блейзър може да се носи през пролетта и есента.

5. Бежов или бежов блейзер за жени:

светлобежов or beige blazer

Този елемент е бежов или бежов цвят. Има подплата и предни джобове. Блейзърът е изцяло облицован. Изработена е от полиестерен сатен. Този блейзър може да се носи със сини дънки.

6. Женски къси блейзър в светло сиво:

Светлина grey blazer

Този елемент е светло сив цвят. Тя е изработена от плетен памук с джобове отпред. Има яка яка. Блейзърът е облицована. Сивият цвят е чудесен контраст с тъмночервени дънки или панталони.

7. Светло бебе розово блеърче Жени:

Светлина Baby pink blazer

Този елемент е дизайнерско изглеждащо парче. Подходящ за всяка знаменитост. Цветът е мек бебе розов и има само един бутон, който може да бъде закрепен. Материалът, използван за този блейзър, е платното бельо. Също така има памучен воал. Блейзърът е изцяло облицован. Има предни джобове. Меката розова изглежда чудесно и може да се носи с бели дънки. Също така можете да се носите с тъмни цветове, които биха извадили контрастиращите цветове.

8. Royal Blue Blue Blazers за жени:

царски blue blazer

Този елемент е с кралски син цвят. Може да се носи с тъмни поли или панталони. Материалът, използван за направата на този блейзер, е памучен кепър. По този начин материалът е памучен кепър и полиестерно крепче. Блейзърът е изцяло облицован. Има бутони за закрепване. Също така, има яка яка.

9. Женски блейзери в ярко жълто:

Ярък yellow

Това е ярък жълт блейзер. Можете да носите това върху отпечатано отдолу износване. Материалът е изработен от памучно бельо и полиестерна подплата. Има два бели бутона.

10. Scarlett Red Womens Blazer:

Скарлет Red blazer

Този елемент е червен боядисан в червено. Тя върви много добре, когато се носят със сини дънки. Материалът на блейзер е изкуствена кожа, която не е изтъкана. Блейзърът е изцяло облицован и има бутони отпред.

Виж повече: Дами Блек Блейзър

11. Блейзър за жени:

черно party time blazer

Този елемент е полиестерен пайети блейзър. Тя е напълно облицована и има кадифена ревера. Има закрепване с един бутон. Също така, има яка яка. Този черен блейзер е предназначен за партита. Приятелите биха харесали блейзера много. Този блейзер за жени се чуди с черни дъна.

12. Стилни блейзъри за момичета:

сметана blazer

Този елемент се предлага в крем и червен или сметанов и черен. Има един бутон за закрепване на блейзер. В случай на крем и червен блейзер яката от шията до бутона е червена. Освен това двата предни джоба имат червена граница при отварянето. По същия начин, черно е на яката близо до врата и до бутона. Също така предните джобове имат черна граница при отварянето.

13. Случайни блейзери за жени:

небрежен Blazers for women

Този елемент е дамски блейзъри. Предлага се в черни, морски и кафяви цветове. Блейзърът има вътрешна облицовка. Има един бутон за закрепване. Също така има два предни джоба. Пълните ръкави могат да се търкалят за най-добър комфорт.

14. Womens Blazer в сьомга розово:

сьомга pink blazer

Този елемент е интересен, модерен блейзер с два цвята. Има вътрешно бяло и навън има розова сьомга. Няма бутони за закрепване. Може да се носи върху кремава или бяла тениска със сини дънки. Блейзърът е страхотно износване на пружини, когато температурата е доста хладна.

15. Сив цвят Жените Blazer в Long:

сив Blazer

Този елемент е сив блейзер, но също е като яке. Има обичайната яка яка. Има бутони отпред за закрепване. Също така има два предни джоба, които имат граничен материал. Ръкавите достигат до лакътя и се сгъват в края. На двете страни има странични процепи в долния ръб.

Виж повече: Бял блясък за мъже

16. Тънък Fit Red Womens Blazer:

Втален red blazer

Този елемент е тънък червен блейзър, който върви много добре с чифт сини дънки. Има три наклонени ципа за двата предни джоба и главното отваряне. Дизайнът е много елегантен и интересен. Този блейзър може да се носи за излизане и среща с приятели.

17. Фланелка на модния син моден треньор Жени:

военноморски флот blue trendy blazer

Този елемент е модерен, тъмносин блейзър. Може да се носи с пола и панталони. Следователно, тя може да се използва официално и неофициално. Има само един бутон, който се използва за закрепване на блейзера. Той е близо до предния джоб. Освен това има три бутона на ръкавите.

18. Бежови блейзери за жени:

бежов blazer

Този елемент е бежов цвят, който е много елегантно оформен. Има яка и зашит прорез, много очевиден отзад. Отпред има два джоба, които са добре подгънати в отвора. Също така има пълни ръкави.

19. Черни официални блейзери за жени:

черно formal blazer

Този елемент е черно официално блейзер. Материалът, използван за този блейзер, е чист памук. Блейзърът има два предни джоба и пълен ръкав. Тъй като този блейзер е черен на цвят, той изглежда добре с черни панталони или полите на поли. Предимството на този блейзър е, че може да се носи през летните месеци.

20. Женски къси блейзери в сиво:

сив blazer 20

Този елемент е сив цвят блейзър. Тя е изработена от смес от полиестер и спандекс. Този блейзер изглежда добре за жени, когато се носят с бели джинси или светлосини дънки. Блейзърът има пълни ръкави, два предни джоба и ламелирана яка.

Виж повече: Стилни блейзъри за мъже

21. Royal Blue Blazers в дълги и къси:

царски Blue Blazer -21

Тази стока е налична във флота и кралското синьо. Има висока яка за блейзер. От горния до долния край на предните джобове има шест бутона. Те се използват за гладуване и задържане на студ. Също така има съвпадащи бутони на пълен ръкав и джобове. Тази женска блейзер изглежда добре и приляга върху черни корнизи.

22. Polka-Dotted Blazer за дами:

Polka-осеян blazer

Този елемент е много малък бял на черна полка бодър. Блейзърът е изработен от 70% полиестер, 26% вискоза, 4% спандекс. Отново за облицовката има 96% полиестер и 4% спандекс. Блейзърът има обичайната яка и достига до талията. Има бутони - един отвън и един скрит. Също така има пълни ръкави.

23. Грей Блейзър с черна граница:

сив blazer with black border

Този елемент е сив цвят с черна граница. Има дълга яка от областта на шията до гръдния кош. Има два предни бутона за закрепване. Също така има два джоба. Границата на блейзер и отварянето на джобовете са оградени с черно. Това палто е за прохладен летен ден.

24. най-новата светло кафява цветна блясък:

Светлина brown colour blazer

Този елемент е светлокафяв или светлокафяв блейзер за жени. Това е много елегантен, тънък гол блейзер, който може да се носи с поли, поли или дънки. Има яка яка. Пълните ръкави могат лесно да бъдат изтласкани нагоре. Има един бутон за закрепване на блейзер. Също така има два предни джоба.

25. Khaki женски Blazer Casual:

каки women’s blazer

Този елемент е Khaki дамски блейзър. Има една яка яка и отваряне на предната част. Ръкавите са до лакътя. Също така има два предни джоба. Този блейзър може да се носи на студен летен ден.

Заключаваме, че блейзърите за жени обикновено се носят, за да се държат топло и удобно. Има обаче някои леко претеглени блейзери, които са за прохладни температури на пролетта, лятото и есента.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 3 = 2