25 най – добри африкански прически за жени | Стилове в живота

Африканският стил на прическа е напълно различен от другите прически за страната. Африканските прически са една от най-известните форми на прически, за които светът познава. Тези прически са придобили много популярност през вековете. Можете също да опитате тези прически.

африкански hairstyles

Най-красивите африкански прически за жени с снимки:

Ето списък на най-добрите 25 избора за африкански прически с изображения, които са подходящи за всички видове форми на лицето.

1. Корнроу и плетена гъба:

най-доброто African Hairstyles for Women 1

Това е много популярна африканска прическа. Дизайнът му е такъв, че изглежда, че космите са плетени, но се придържат към определена линия по целия скалп. Тя показва как изглеждат царевичните полета с редове между царевичните култури. По този начин се нарича корен на корен. Ако искате да отидете малко навън с прическата си, можете да се впуснете в хубав салон и да получите прическа, подобна на тази. Това изглежда наистина стилно. Корените от областта на лицето могат да бъдат оплетени надолу и след това всичко може да бъде навита под формата на космат.

2. Прическа за ретро афро:

най-доброто African Hairstyles for Women 2

Това беше една много популярна прическа на ретро ерата. Можете да намерите подобна прилика във филми като Austin Powers Goldmember. В този филм, Beyonce Knowles се сблъсква с подобна прическа, макар и със златен оттенък. Винаги можете да добавите малко тире на оцветяването към косата си, за да ги направите в съответствие с новата тенденция за възрастта. За забавление можете да спортувате този тип прическа с перука. Днес забавни перуки са на разположение в магазините за костюми, които можете да получите ръцете си. Бихте ли опитали това за следващата си страна?

Виж повече: Азиатски прически за жени

3. Натурална плетена коса:

най-доброто African Hairstyles for Women 3

Някои африкански жени коса естествено вълнист и много навити косата. Те обичат да пазят косите си в плитки, за да избегнат бъркотията. Това е популярен африкански прически. Дори можете да спортувате тази прическа. Ако не сте добри с плетени прически, можете да се консултирате с добър фризьор за това. Трябва да поддържате тази прическа с правилно шампоаниране. Използването на серум върху косата поддържа този тип прическа в блестящо състояние.

4. Scattered Dreadlocks:

най-доброто African Hairstyles for Women 4

Това е друга популярна форма на африканската прическа. Това наскоро спечели популярността си по световните модни писти. Дори showstoppers в много модни ревюта са били забелязани да носят така наречените dreadlock прическа изглежда. Момичетата и момчетата могат да изглеждат съвсем различно с този тип прическа. Ако искате да излезнете малко от тълпата и да спортувате нещо уникално, то тази прическа може да бъде много добър избор за вас. Ще трябва да се обърнете за посещение в салон за този тип прическа. Но не забравяйте, че тази прическа може да бъде много вредна за косата. Това също може да бъде добро за прическа на пънк.

5. Афро къдрици:

африкански Hairstyles for Women5

Това е малко подобно на прическата Retro afro. В ерата на ретро и дори сега през 2013 г. тази прическа е доста популярен избор за прическа сред известни личности по цял свят. Не можете да пресъздадете тази прическа у дома. За това определено ще ви трябва посещение в салона, както и редовни сервизи за поддържане на този външен вид. Ако сте свикнали с нормални стилове на прически за подстригване, тогава е време да спортувате нещо подобно. Ще го пробвате?

Виж повече: Сладки корейски прически

6. Тънък Afro Messy Up Do:

25 най - добри африкански прически за жени | Стилове в живота

Уморени ли сте от старомодни къси прически? Отидете за нещо ново и различно. Опитайте този афро спретнато късо. Това изглежда много приятно за жените със сърцевидни форми или удължени форми на лицето.

7. Coiled Bob прическа:

25 най - добри африкански прически за жени | Стилове в живота

Това е много извън обикновения африкански прически. За това е необходимо посещение в салона. Ако сте се уморили от спортни нормални къдрици, тогава можете да дадете навити къдрици опит. Този популярен афро облик може да стане ваш любим избор.

8. Мъниста афро криво Боб прическа:

най-доброто African Hairstyles for Women 8

Нагоре прическите са популярен избор за прическа за много жени. Тази афро-къдрава нагоре прави африкански стил на коса, настроен в bob мода може да ви даде, че перфектният ретро вид за следващата си страна. Не е толкова трудно да се пресъздаде, но може да е необходима подходяща помощ. Среден спрей за коса може да бъде полезен.

Виж повече: Прости афро-американски прически

9. Цветна дълга къдрава Dreadlocks прическа:

25 най - добри африкански прически за жени | Стилове в живота

Както споменахме по-рано, външният вид е един от най-известните афро прически досега. Ако търсите онзи перфектен невероятен външен вид, можете да опитате външния вид. Dreadlocks могат да бъдат оставени дълго или могат да бъдат навити нагоре и оцветени с тъмночервени или златисти за този допълнителен специален външен вид.

10. Обръснат главата:

африкански Hairstyles for Women 10

Когато става въпрос за африкански прически за жени, трябва да знаете, че най-хубавите неща на сцената трябва да са идеална форма на главата и най-добрите характеристики на лицето. Това е само, когато косата е твърде къса, отколкото обикновено. Например погледнете как Danai Gurira изглежда абсолютно перфектна с модното си раздалечаване, което се обръсва, за да бъде направено за видни. Безупречният грим на място добавя към блясъка.

11. Голямата сделка:

африкански Hairstyles for Women 11

Същността на африканската прическа, която певицата Brandy Norwood спортува, е да увеличи обема на обичайната естествена коса. Косата й е къдрава, но няма колко трудно да й придаде косата на място. Тя се превръща в ярък изглеждащ смел човек с този лесен поглед. Отличителният страничен детайл е еднакво модерен и се хваля с шикозния опит на прическа от стилистите й.

12. Мохаук и двете части:

африкански Hairstyles for Women 12

В тази картинка има две обръсвани раздяла, както ясно можете да направите. Драматичният грим за очи изглежда страхотно за Лупита и нека просто каже, че е успяла да промени този външен вид като еталон за модата и хората, които да вземат мотивация. Косата й, която е къса, прави целия Mohawk да изглежда още по-добре и по-подходящ за къдрава коса.

13. Асиметрични къдрици:

африкански Hairstyles for Women 13

Тук можем да видим Тейона Паррис, която повече от веднъж се е признала, че косата й не се подчинява на нейните искания. Това е нещо трудно да се повярва, гледайки колко прекрасна е нейната африкански прическа изглежда с нея всички усмивки и всичко. Тя идва с плясък и най-вероятно е успяла да ви впечатли. Изгледът е очарователен, а и елегантната, очарователна за гледане.

14. Свободни течения:

африкански Hairstyles for Women 14

Когато имате изкривявания, които не могат да ви окажат влияние, вместо това можете да изберете да изглеждате уверени с тях. Това привлича повече внимание към вашата личност. Кели Роуланд, например, тук се гордее с нейните, със стил, цвят и богата текстура, с прекрасните влагове. Красотата на прическата е естествената й дълга коса, която явно не е уморена от омайване.

15. Прическа:

африкански Hairstyles for Women 15

Сред африканските допустими отклонения, повечето могат или да направят или да пречупят вида, като се има предвид нивото на внимание, от което се нуждаят, дори ако са плетени и подредени добре. Идеята тук е да дойдете и да продължите с безплатните къдрици. Корин Бейли Рей се вижда тук с красивата й коса, която ни впечатлява толкова лесно и толкова перфектно. Нуждаете се от вдъхновение за деня? Ето какво трябва да запомните.

16. Crown Braid Updo:

африкански Hairstyles for Women 16

Тази прическа е толкова креативна, колкото получава. И ако косата ви не е прекалено дълга, за да стигнете до тази плитка на главата си, или преминете към следващата (тъжен късмет!) Иначе използвайте копчета, които могат да се прикрепят, за да получите великолепен външен вид без никаква бъркотия. Оставете малката страна да се размаха, за да открадне шоуто, но все пак можете да карате всяка партия, която ще се подрежда добре.

17. Подчертана естествена коса:

африкански Hairstyles for Women 17

Ако имате тип заострена коса като естествена, вземете африканската подстригване на следващото ниво, като добавите малко цвят към сцената. Тук виждаме червено и това е почти перфектно, защото това гарантира, че лицето ви ще остане изядено, а червилото със същия цвят е лесно достъпно. Вашият костюм не може да бъде прекалено блестящ, ако искате да изглеждате шик.

18. Дълга класическа прическа:

африкански Hairstyles for Women 18

Ако имате дълги спирали като повечето африканци, които не искате да се скриете в плитките, ето изход. Този стил е много нежен, но женствен и красив. Дължината е хладна и има вдъхновяващ ефект върху нея. Можете да се насладите на прическата и да я спортувате при случайни и официални случаи. И повярвайте ни, външният вид може да е трудно да се поддържа, но напълно си струва неприятностите.

19. Прическа на линия:

африкански Hairstyles for Women 19

Тази прическа е от книгата за гледане на бебето сестра на Кралица Б Соланж Ноулс в MTV 2014. Прическата придоби доста популярност от модните блогове на толкова много нива.

20. Безгрижни спирали:

африкански Hairstyles for Women 20

Когато искате да работите по тази прическа, едно от най-хубавите неща, които трябва да запомните, е, че зареждането в различен стил може да доведе до лошо качество на косата. Вместо това, когато го отрежете, просто го гребете понякога по този начин, докато не изчезне по-дълго. Самата прическа добавя повече черти към лицето ви и ви помага да изведете най-добрия си вид с качество и грация.

21. Front Bun:

африкански Hairstyles for Women 21

Точно когато мислите, че сте я виждали всичко в прическите на Африка, ето една изненада, надяваме се, че ще се радвате да проверите. Няма нищо, което да мрази за тази красота, а бубата на място я прави толкова модерна и елегантна.

22. Box Braid Bun:

африкански Hairstyles for Women 22

Обелената прическа тук има различна същност и можем да се обзаложим, че знаете защо. Прическата има точното количество стила и грация, с модерен допир до нея, което със сигурност ще обичате.

23. Естествена странична усукана коса:

африкански Hairstyles for Women 23

Ние не сме съвсем сигурни, че това е дребното палто, което приличаше на дългата му дълга коса, но по един или друг начин, изглеждаше наистина.

24. Прическа за цветя "Dreadlock":

африкански Hairstyles for Women 24

Тази прическа може в основни линии да бъде вашата рутина, когато тичате късно. Поставете цялата си коса и отидете за бягство. Разбира се, подчертаването на косата привлича повече тълпа, но това е на теб.

25. Cornrows And Dreadlocks:

африкански Hairstyles for Women 25

По този начин акцентирате върху изявлението си за стил, като поддържате етническата си принадлежност. Този стил е по-скоро разпространен сред известни личности, така че не се колебайте да експериментирате и да видите какво ви е най-подходящо.

Надявам се, че всички горепосочени африкански прически ви привличат със своите умерени и страстни стилове. Просто изберете един от тях и скали другият изглежда.

.

Leave A Comment

1 + 1 =