25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Един от най-големите фестивали, празнувани диво в страните от Индия, е фестивалът на светлините, Дивали. Това е един фестивал, който има безброй причини зад него. Докато някои празнуват Дивали да поздравят лорд Лакшми за брака си с лорд Вишну, а другата - за Джейн, да го празнуват, за да отпразнуват благоприятния момент, когато Буда най-накрая постигна нирвана. В бенгалската традиция богинята Кали е почитана.

Друга част от тях разказва историята на могъщия лорд Рама, който се връща в къщата си след 14 години живот в гората. Независимо от празника, страните са красиво украсени, тъй като този 4-дневен фестивал продължава с веселие. Приготвената храна е пищна и толкова са и сладките, които се разпространяват. Сред тях лудните кълнове и красивите домашни дизайни имат специално внимание. Ранголи е форма на произведения на изкуството, направена от женския народ, главно с цветове или цветя, които правят дизайни и декори.

Творчески и цветни дизайни на Rangoli за Diwali с снимки:

Цветът и лампата:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Това е класическа художествена творба, скромна, но красива, където на карирана четири квадратна основа е изработена красива ярко оцветена флорална рисунка. Боядисваните картини са с ярки цветове на гладка трева зелена, полунощ черно и оранжеви и червени нюанси. Има споразумение за пет лампи между тях, за да се създаде красив сценарий.

Виж повече: Ранголи Дизайн Изображения

Триъгълното сърце:

Най- triangular heart

Това е красив дизайн и както се казва, Diwali е велик фестивал на светлините, тук е още едно лампа шоу на основата на скромен ранголи дизайн. Базата е била настроена от усуканите въжета, докато оформяха триъгълника и сърцата, докато цветовете на ранголи ги запълват. Свещите са разположени в красив дизайн.

Полумесецът:

Най- semi halves

Още един чудесно абстрактен дизайн, готов за вечерното светлинно шоу, е този полукръг на сърцето, където по-малките половини в червеникав оттенък правят цвете. По-големите от белезникавия цвят украсяват обкръжението. Оризът от ранголи или оцветен ориз със зелен цвят е в средата, а червените - около полукълбото. С лампите, осветени добре в затъмнена област, блестящите цветя и маргаритки ще блестят, създавайки небесен външен вид.

Гигантският цвете:

Най- giant flower

Ето едно огромно цвете за предния двор, красиво и гигантско, за да бъдете изтръгнати. Това е един от изтеглените ранголи, покриващи целия двор, където просто цвете без усложнения е създадено чрез ранголови цветове. Има смес от оранжево, кафяво и бяло в алтернативни венчелистчета с лампи между тях.

Красивата Lovelorn Дата:

Най- beautiful lovelorn date

Дизайнът тук почти е подобен на свещ светена вечеря rangoli модел, където ранголи дизайн е над задвижвани от красивата светлина лампа, която осветява района ярки и фини. Лампите приличат на формата на сърцето, докато кръгът в центъра на моделите допълнително се подчертава от спомагателните дизайни на контурите и страните.

Пауни в любовта:

Пауни in love

Паунът е величествена птица, чийто скъпоценен камък е опасен в гордост и предразсъдъци. Тук в този дизайн на ранголи има два пауна, обърнати един към друг, ударени от любовта на другия. В дизайна на ранголи любовната любов е била изобразена не само за да означава любов, но и за да се задържи красотата на пепелянките им.

Паунран паун:

Кацнал peacock

Ние всички считаме паун за една от най-красивите птици, които са наоколо. Като национална птица за Индия е подходящо само да включим в дизайна на ранголи докато декорираме къщата. Ето един такъв дизайн на ранголи, в който красотата на опашката се изобразява безупречно.

Кръгът Light Show:

Най- circle light show

Тук е още едно чудо направо от Дивали, където сред осветените лампи, поставени в кръг, е красиво проектиран модел. Центърът витрира цветя, а околността е с червен облицован шаблон.

Cool Cool:

Най- cool blue

Докато през цялото това време беше представен нощни светлинни шоу, тук е чудесна идея за дизайн на предната веранда за деня, когато в студения зимен син нюанс, заедно с бялото на екстериора е създаден красив цветен дизайн.

Абстрактно красота:

абстрактен beauty

Дизайнът на ранголи дори може да изглежда полезен с абстрактен дизайн, направен по пъстър пълен с светлини и лампи. Смесът от живи цветове тук, включващ огнена червена и блестяща синкава, флорална шарка е създадена от структурата на лампата.

Чисто и просто:

обикновен Jane

Този дизайн показва как не само се нуждаете от живи цветове, за да бъдете красиви, но също така изисква сложен поглед чрез простота. Външните джанти са от плюшена виолетова, докато вътрешните кръгове имат по-тъмен сянка. Лампите от външната страна дават добро усещане.

Жълтият слънчоглед:

Най- yellow sunflower

Тук можете да хванете женския народ по време на работа, подготвяйки декора за навечерието. Това е ярко жълт слънчоглед с красиво диво цвете в средата. Страните са украсени от тъмна лилава страна.

Glitter работи:

блясък works

Докато всички ранголи са оцветени и красиви, тук има хубаво малко блестящо шоу с ярки фини цветове като златните и корало червени нюанси. Вътрешният кръг е по-красив с леден син кръг. На фона на бял мрамор, тези блясъци изглеждат чудесно.

Паунът в слава:

Най- peacock in glory

Не бихте ли ви изглеждал небесен, ако красив дизайн като този е гравиран отпред? Тук отново е националната птица на нашата култура, изглеждаща диво в цветовете на живи понятия. Паунът величествен и красив изглежда златен в този златен оттенък с оранжеви и сини нюанси, оформящи перата на перото.

Моделът Star Lit:

Най- star lit pattern

Ето още една красива звезда, направена от най-красивите цветни венчелистчета с лампи между тях, за да изглежда моделът красив и скъп.

Основни Дивали Ранголи Дизайн:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Това е един от най-основните дивали ранголис, който лесно можете да опитате в дома си. Както можете да видите, дизайнерската работа е много проста, но изборът на цветове го направи уникален. Ако искате да го направите по-елегантен, поставете осветени диги в центъра, както и в ъглите на дизайна.

Полукръг Дивали Ранголи:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Това е изключителен дизайн, който можете да направите в портала на вашия дом или всекидневна. Полукръглата форма прави цялото изкуство едно от нейните. Освен това използването на цветовете червено, ярко жълто, зелено, синьо, розово и бяло създаде визуално отношение. Поставете диги по полукръговите линии и се отървете от тъмнината в този дивали.

Чудесно Дивали Ранголи:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Ето още един прекрасен ранголи, който ще даде на вашия дом изключителен външен вид. Голямата кръгла форма, традиционният дизайн, комбинацията от цветове всеки и всичко ще се впише в радостта и празника на дивали. Освен това, осветени диаи, разположени по протежение на външната линия на ранголи, ще създадат перфектната магия на фестивала.

Diya's Rangoli Дизайн:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Сега това е идеален дизайн на дивали ранголи, който дори и любител може да направи, без да полага много усилия. Просто погледнете внимателно снимката и ще разберете, че този ранголи е направен от някои красиви модели. Използването на цвят е много ограничено тук, но осветените diyas го превърнаха в страхотно.

Атрактивен дизайнер Дия Ранголи:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Този атрактивен дизайн на ранголи е направен от съвсем различни форми и модели. Червеникаво-жълто-зеленото комбо даде изцяло ново измерение. Както можете да видите, в средата на цялото творение има малка дия, което го прави по-подходящ за дивали. Ако желаете, можете да поставите истински дия върху него и да го направите по-смислен.

Виж повече:  Ранголи дизайни с цветя

Дизайнът на Раян:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Украсете дома си с този дизайнерски дизайнерски дизайнерски дизайн и постигайте много благодарности от приятелите и семейството си. Лесните, но все още удивителни модели, оживените цветове и компактната рисунка го правят в разрез с останалите. Сърцевидните диази и желанието на "Happy Diwali" са идеални, за да настроят настроението за фестивала.

Колоритен цветен ранголи Дизайн:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Този прекрасен цветен дизайн, направен на пода в хола ви, със сигурност ще направи вашите дивали по-освежаващи и приятни. Дизайнът се състои от цветя, венчелистчета и листа. Въпреки това, можете да изберете свои собствени цветове и да им дадете по-нов облик. Уверете се, че пишете "Shubh Deepawali" с цветове, за да добавите персонално докосване до вашето творение.

Виж повече:  Pookalam Rangoli дизайни

Дивали Ранголи Дизайн на цветни венчелистчета:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота
Сега тук идва дивали ранголи дизайн, който е изцяло от цветни венчелистчета. Цветята се избират много внимателно, за да съответстват на духа на празника, докато дизайнът е създаден толкова спретнато, че прави празника по-весел. Освен това, четири диаса в четирите ъгъла на ранголи добавят много към контекста.

Ярки и цветни ранголи:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Този ярък и колоритен ранголи е подходящ за духовен празник със санскрит "Ом" в центъра. От друга страна, тези прекрасни diiyas изобразени на външния пръстен го правят чудесна идея за домашна декорация за diwali. Изборът на цвят е наистина страхотно тук. Комбинацията от червено и черно е направила изкуството уникално.

Виж повече: Колекции от Ранголи Колам

Удивително Дивали Ранголи Дизайн:

25 Изключителни дизайни на Ранголи за Дивали 2018 | Стилове в живота

Единствената дума, която може да се използва за това изключително творение, е "невероятно"! В нея има дама с осветена дия в ръката си, която е идеално представяне на дивали. Точният дизайн, заслепяващият фон, ярката граница и преди всичко изключителната концепция са достатъчни, за да го превърнат в супер хит за този фестивал.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15.

Leave A Comment

76 + = 86