20 Уникални имена и значения на африкански момичета Стилове в живота

Имената на африканските момичета са доста сладки и идват с красиви значения. Ако сте влюбени в такива имена, тогава в тази статия ще обсъждаме някои от най-добрите имена в тази категория, които ще бъдат напълно подходящи за момичета.

африкански Girl Names

Топ 20 красиви африкански момичета Имена и значения:

Ето списък на най-известните и традиционни африкански момичета като Follows.

1. Abimbola:

Това е едно от най-добрите имена за африканските деца. Името идва с много красиво значение и всеки родител ще бъде повече от щастлив да назове своето женско дете с това име. Значението на името "Abimboal" е "богато дете". Това са имената, на които момичето наистина се гордее да говори и ще се възхищава особено от това име.

2. Adisa:

Вие определено сте чували това име преди. Тя се казва, че е едно от най-добрите имена за всички момичета, които са родени в африканските региони. Удивителното нещо за това име е, че то ще бъде доста ефективно използвано и може да се каже, че е едно от най-добрите имена там за всички женски деца. Адиса означава "ясната".

3. Afua:

Значението на името Афуа е "петъчно родено дете". Това означава, че ако бебето е женско и е родено в петък, тогава можете да назовете тук тук. Тя ще бъде напълно подходяща за вас и може да се каже, че е едно от тези имена, които ще бъдат подходящи за всички жени там.

4. Akachi:

Това име подсказва "Божията ръка". Името прави благословеното дете, на което е дадено това име. Това е едно от най-престижните имена на дете и когато това дете израства, за да бъде независима жена, тя ще осъзнае, че колко късметлията ще бъде наречена от това красиво име.

5. Akua:

Ако в сряда се роди африканско момиче, често се нарича "Akua". Името обикновено се дава на онези специални деца, които са родени в този ден.

6. Afolabi:

Името Afolabi означава "Дете с високо качество". Това е различно от всички имена, които сте виждали досега. Името е доста уникално и ще направи женското дете наистина специално.

7. Akinyi:

Ако някое момиче в Африка се роди по време на предупреждението, често се нарича "Акини". Вероятно сте познали смисъла на името досега. Той е "роден на прага".

8. Adebowale:

Това име е доста очарователно и е нещо, което почти всички ще се възхищават. Смисълът е еднакво красив като самата дума. Значението е "връщане на короната".

9. Amara:

Това е красиво име за момиче. Значението на това име е "благодат" и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички африкански момичета там.

10. Arusi:

Това име означава "роден по време на сватбения сезон". Името е доста завладяващо за едно момиче.

11. Ebele:

Значението на това име е "състрадание". Това означава, че момичето, назовано с това име, вероятно ще има състрадателно поведение.

12. Ekene:

Екене означава "аплодирана". Това е доста старо и доста се използва за неговото значение. Ако искате да назовете детето си с нещо уникално и това звучи добре, тогава това може да е и за нея. Името е доста привлекателно.

Вижте повече: Френски момичета за бебета

13. Desta:

Всеки би бил повече от щастлив да назове тяхното женско дете с това име. Desta означава "удоволствие". Случаят може би е нещо подобно, че раждането на детето е осигурило на майката и бащата безкрайно удоволствие.

14. Dubaka:

Това означава детето, което се е родило на 11-то място. Името е доста фантастично и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички африкански деца отвън. Ако търсите едно от най-модерните имена на вашето дете, това може да е точното за вас.

15. Дада:

Може би сте чували това име преди. Много жени в Африка имат вълнообразна коса и затова се наричат ​​"дада", което означава "една с вълнообразна коса". Това може да се каже, че е едно от най-красивите имена на бебетата от Африка, за които никога няма да чуете.

16. Ekua:

Значението на името Екуа е "дете, родено в сряда". Това име обикновено се дава на женските африкански деца, които са родени в този конкретен ден. Името се смята за доста добро и свято за човека и за всички привлекателни черти на името е едно от най-добрите имена за детето там.

Вижте още: Английските бебешки имена

17. Femi:

Името Феми означава "обожавано от Бога". Това е едно от най-добрите имена за детето там, които са жени и принадлежат към африканската култура. Освен това е привлекателна природа, името ще е подходящо за всички жени там.

18. Ако:

Това е едно от най-очарователните имена за малки бебешки момичета. Името означава "жена на любовта".

19. Furaha:

Значението на това прекрасно име е "наслада". Тя се казва, че е едно от най-добрите имена за африкански бебешки момичета и името й подсказва красивия характер на онзи, който се нарича от него. Ако смятате да назовете детето си с едно от най-добрите африкански имена, то това може да е едно.

20. Фолами:

Фолами е този, който изисква уважение. Човек, назован по този начин, обикновено се ползва с най-голямо уважение на първо място. Името ще върви ръка за ръка с впечатляваща личност.

Вижте повече: Популярни азиатски бебешки имена

Leave A Comment

7 + 2 =