20 уникални бразилски бебешки имена и значения

Бразилските имена са напълно различни от тези, които сте чували досега. Името е доста интересно и всички звучат доста добре. В тази статия ще имаме някои от най-добрите бразилски имена на всички времена, които идват с впечатляващи значения.

бразилски baby names

Красиви бразилски имена за момичета и момчета:

Топ 20-те бразилски бебешки имена, обсъдени по-долу, и предлагат някои от най-важните данни на всички времена заедно с страхотните значения и произход ги правят толкова добри.

Бразилски момичета за момичета:

Ето списък на някои от най-добрите бразилски имена за момичета, както следва.

1. Abai:

Нека започнем списъка с красиво име за бразилските момичета там. Това определено е едно от най-хубавите имена за всички момичета, които са родени в бразилски семейства. Абай означава "река Нил".

2. Andresa:

Това е добро име за бразилското бебе. Името е доста могъщо като самия смисъл. Името Андреа означава "силно" или "смело". Ако търсите добро име, за да назовете вашето бебе, тогава това е едно от бразилските имена на бебета, които някога ще дойдат.

3. Бранка:

Бранка е една от най-старите имена според бразилските бебешки названия и все още се използва за именуване на бебешките момичета от тази култура. Името е доста привлекателно и почти всеки ще се влюби в него.

4. Canciana:

Това е едно от най-добрите бразилски бебешки имена на всички времена. Името има страхотно произношение и значението е доста впечатляващо. Името означава някой от Италия. Това е чудесен начин да назовем всички бразилски бебешки момичета.

5. Corliss:

Корлис означава "любезен" и има английски произход. Името е подходящо за бразилските бебешки момичета и определено е едно от най-добрите имена, които родителят може да използва, за да назове своето момиче.

6. Folade:

Folade е едно от най-престижните имена в бразилската история. Името е от изключителна чест и е едно от най-аристократичните имена на всички времена, а и смисълът е доста красив. Folade означава "чест пристига" и най-вече поради значението, че е едно от най-добрите имена за бразилските момичета.

7. Флавия:

Това показва момичето с жълта или руса коса. В Бразилия, това име е доста популярно и почти бразилски момичета са наречени от него. Смята се, че е едно от най-красивите имена на момичетата от този регион.

8. Fethee:

Значението на това име е Съд и за всички страхотни черти за смисъла и начина на произнасяне на това име е доста впечатляващо и е достатъчно, за да убеди почти всеки да назове бебетата си с това име. Твърди се, че е едно от най-добрите имена за момичета (бразилски).

9. Димас:

Името Димас означава "залез", а ако търсите едно от най-хубавите имена там, това може да е точното за вас. Името е доста очарователно и ще бъде подходящо за всички бразилски момичета там.

Виж повече: Испанските имена за момичета

10. Колома:

Името Coloma ще бъде подходящо за повечето момичета там. Бразилските бебешки момичета често се наричат ​​от нея и това означава "гълъб". Значението прави името толкова красиво автоматично, че всеки родител ще бъде готов да назове бебето си.

Бразилските имена на бебето:

Ето списък на някои от най-добрите бразилски имена на момчета, както следва.

11. Abilio:

Значението на това име е "умело" и поради всички страхотни причини това може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички бразилски бебета, които ще бъдат кръстени с име, което идва с голямо значение. Името определя човека, който е кръстен тук.

12. Едуардо

Вероятно сте чували за това име преди. Името е доста завладяващо и ще бъде подходящо за повечето бразилски бебета. Името звучи добре на ушите и има впечатляващо значение също. Едуардо означава "пазител на просперитета".

13. Francisco:

Името Francisco означава човек, който е от Франция и е от португалски произход. Името е доста завладяващо за всички жени там и може да се каже, че е едно от най-добрите имена за всички момчета.

14. Eusebio:

Това е страхотно име за бразилските бебета и за приличното значение и отличното бразилско виене, което може да се каже, че е едно от най-добрите имена за почти всяко момче.

15. Emerico:

Името Емерико означава "силата на работата". Името е доста интересно и се счита за едно от най-добрите имена, които може да се даде на бразилско бебе.

Виж повече: Персийски имена за момчета

16. Drake:

Името Дрейк е едно от най-добрите имена за всички бразилски момчета там. Името се използва доста често и поради приличното й значение името е толкова широко използвано, че надминава популярността на всички известни бразилски бебешки имена там.

17. Ernesto:

Името Ернесто означава "битка на смъртта". Значението е доста тъмно и затова се използва малко по-малко в сравнение с всички там. Произходът на името я свързва с португалските имена.

18. Fayre:

Значението на името е точно същото, както звучи името. Значението на това име е "справедливо" и за него е голямо значение това име е нещо, което може да се каже, че е напълно подходящо за бразилските бебешки момчета.

19. Daysi:

Името означава цвете и красиво. Значението на името Daysi е "бяло и жълто цвете". Името се използва широко от бразилците за именуване на бебетата им. Значението е доста добро и за добрите характеристики това име е нещо, което всеки ще предпочете да вика.

Виж повече: Холандски имена за момичета

20. Fethee:

Името Fethee означава "преценка" и това е име на висока чест. Това е такова име, което ще бъде напълно подходящо за всички бразилски момчета там и за тази страхотна особеност по отношение на смисъла и начина на произнасяне.

Следват някои от най-добрите имена, които някога ще намерите за назоваване на бразилско дете. Имената са толкова невероятни, че всеки ще е готов да предложи на своите бебета такива красиви имена. Имената са толкова привлекателни, че почти всяко дете, когато стане достатъчно зряло, за да разбере значението на имената, ще се гордее с родителите си.

Източник на изображението: Shutterstock

Leave A Comment

46 − 45 =