20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Най-често използваната полинезийска дума на английски език е татуировката. Кога и как се използва думата "татуировка" е тема на много дебати, но няма съмнение, че това е модификация на полинезийската дума "Tatua". По този начин Samoan татуировки са всъщност оригиналния вид татуировки. Техните дизайни имат типичен племенни вид и винаги са черни и не са оцветени. Все пак те винаги успяват да изглеждат изящни и сложни.

самоански tattoo

Самотните татуировки се отличават с много черупки. Това са предимно костенурки, които представляват дълголетие, плодородие, уелнес и мир. Понякога тя показва морски черупки, които символизират щитове, защита и интимност. Те също така използват кръста "Marquesan", който символизира деликатния баланс между различните елементи на природата. Има няколко други подобни типични символа, които се използват от татуировки от Самоа. Тези татуировки обикновено са широко разпространени и покриват големи размери на тялото ви.

Самотни татуировки Значения и образи за мъже и жени:

Samoan Tattoo е красив пример за цялостно изкуство на тялото. Ако сте воин, боец ​​по природа, тогава трябва да отидете за природата на Самоа. В тази статия има списък с най-популярните татуировки на Samoan с картинки и смисъл за вас.

1. Татуировка Samoan Tattoo:

деколтето-самоански-tattoo18

Какъв мъжествен изглежда този Samoan дизайн е. Обликът ни напомня на древните воини. Има лице, което прилича на свято слънце, което е почитано, а другите дизайни, покриващи линията на врата, създават усещане за империя. Борените или мъжете, които обичат войната и битките, биха се радвали на мастилото така, че тамото Samoan Tattoo да покаже своята мъжка сила.

Корените на самонската култура, изкуството на Татау, надхвърля само украсата, но също така символизира мъжествеността и племенните факти. Това показва основния ритуал на преминаването в племето на Самоа. В известен смисъл тя дава и дизайн на бижута. Вратът линия лактите са толкова awesomely издълбани с изобразително изкуство, които наподобяват като бижу. В очертанията се дава размазана сянка, която дава релефен дизайн, изглеждащ като 3D модел.

2. Татуировки на диагоналното тяло:

диагонал body tattoos

Всички сме виждали много цяло тяло и пълен дизайн, когато става въпрос за татуировки в самия стил, а също и много дизайн на гърдите и краката, но този е много различен от останалите. Това може да се оцени като един от най-стилни Samoan племенни татуировки дизайни и позициониране е плюс точка тук.

Тук целият дизайн се прави на предната част, ако тялото се разпростира от единия ъгъл на другия по диагонал. Това е богат дизайн и по този начин покрива голяма част от тялото, но и това по начин, който изглежда много чист и чист.

3. Samoan Floral татуировка дизайни на ръката:

цветен Tattoo designs

Флоралните дизайни ни дават много възможности да избирате, дори когато става дума за племенни или самански татуировки. Не е необходимо да получаваме роза, написана върху тялото ви, защото искате цветен модел. Ако погледнете по-отблизо тази татуировка в Самоа, ще откриете хибискус с лента Samoan, от двете му страни, за да покриете красиво горната част на предмишницата. Типичните модели на Самоа изглеждат много умни и графични и това е страхотно за мъжете и жените.

4. Просто Samoan Tattoo На гърба:

прост-самоански-tattoo16

Това е прост и трезвен дизайн сред татуировките в Самоан. Диаграмата, направена в кръговите граници, символизира вълните на океана, а горната част на кръга се състои от шарка от акули. По същия начин всички модели в полинезийска татуировка означават нещо или другото, което е част от убежденията на традициите.

Тази кръгова татуировка Samoan изглежда добре както за мъжете, така и за жените, поради своята простота. Тъмната мастилена рисунка набляга на нейната красота. Този дизайн на татуировка Samoan може да се направи и на гърба. Съвременната татуировка Samoan включва този модел. Съвременните дизайни на Samoan включват геометрични форми, кръгли форми, различни от традиционните полинезийски остри профили.

5. Feathery женски Samoan татуировка:

пернат-женско-самоански-tattoo17

Какъв красив модел. Всяко момиче би обичало дизайна на пръв поглед. И защо само момичета? Момчетата биха се радвали да погледнат на такава красива татуировка, облечена в татуировки. Samoan Tattoo има страхотни смеси със смислени шарки, които правят дизайн като перо.

Хората по целия свят, които са повлияни от самунската култура, често добавят символи, свързани с природата, които включват пеперуди, птици, костенурки, акули, пера и т.н., дори хората да извадят татуировка зад ухото, макар че е доста болезнено. Но хората преживяват болката за своята страст.

Виж повече: Самурай татуировка дизайни

6. Samoan Spinal Tattoo за момичета:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Това е дизайн, който се простира по целия ви гръб и формира структурата му с помощта на типични полинезийски символи. Събранието на тези символи продължава да изразява различни значения. Но когато го погледнеш, той изглежда като красива рисунка на гърба ти.

7. Пълно тяло Samoan татуировка:

цялото тяло-самоански-татуировка

Мъжете и жените, както сред днешните младежи, обичат да правят цяло тяло изкуство. Има много татуировки, които хората създават върху тялото си. Сред тях най-популярните дизайни са саамоните татуировки. Samoan татуировка дизайни обхваща голяма площ с неговите модели, които са безупречни и могат да бъдат продължени безкрайно.

Човек може да покрие целия крака или цялата ръка с прост черен цвят и малко шарки между тях. Или пък модел със символи. Хората, които избират да мастило цялото тяло със самуанските татуировки, са много по-силни от природата и могат да се справят и да понесат болката от татуирането дори върху меки части на тялото. Точността в тези дизайни е повече от другите дизайни на татуировки.

8. Татуировка на самуанските крака за жени:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Те включват флорални мотиви с другите типични полинезийски символи. Цветята го правят да изглежда по-женствено и тези татуировки са избрани само от жени

9. Тамо:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Тази татуировка е подходяща за вашата предмишница като изящна група. Изглежда някакъв орнамент, който ще се носи от старите египетски фараони. Той има същия общ облик като другите татуировки в Самуи, но означава, че символите, включени в него, символизират.

10. Samoan гръдния костюм татуировка дизайн:

самоански chest tattoo

Тъй като проектите на Samoan в най-добрия случай са тези, които обхващат и обхващат широки области, това може лесно да бъде изброено сред най-добрите дизайнерски татуировки в Самоан. Тук горната част на гръдния кош е красиво напоена с много чист дизайн и също така замаскира мускулите на тонизирания гръден кош.

Този дизайн е специално версия на пеперудата с много племенни модели, за да изглежда много различно и иновативно. Сянките и линиите правят всичко възможно да изглежда толкова технически и трудно да се повярва, че това е само дело на човешката ръка.

Виж повече: Русалка татуировка дизайни

11. Дизайнът на Тамото на Самоанска костенурка:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Костенурката в самоатската култура е важно животно. По принцип символизира дълголетие, уелнес и мир. Костенурките черупки обикновено се използват в Samoan татуировка дизайни.

12. Самоан Пълна крак Татуировка за мъже:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Този вид татуировка се простира през цялата дължина на вашите телешки мускули. Той включва всички типични полинезийски символи на океана, риба и т.н. Голямото умение на татуировките от Самоан е в отличния начин, по който различните символи се сглобяват, за да се слеят помежду си и се появяват като красив дизайн!

13. Samoan Back Татуировка дизайн:

самоански back tattoos

Това е сложна глава, ако искаме да разберем в подробности дизайните и значенията на самуанските татуировки, но това също е много интересно. Виждали сме много татуировки обратно до ден днешен, но тези татуировки от Самоан изглеждат по-смели от много други. Това са войни като татуировки и изобразяват много храброст, която обикновено се среща в самуанските племенни татуировки. Подобен вид на татуировките ги прави чудесни възможности за мъже, които обичат широки дизайни, за да се хвалят с гърба си.

14. Татуировки кръг Самоан:

кръгъл Samoan Tattoos

Винаги има разлика между католическите дизайни на татуировки и останалите, но е грешно, ако смятате, че кръстът се използва само в предишния. В тази татуировка в Самуина ще видите кръгла форма и кръст в средата, но този кръст е по-скоро символ на племенните кръстове, отколкото католически кръст. Има и други символи и дизайни в тази малка татуировка също. Тази татуировка е много чиста и чиста и по този начин може да стане част от всяко място на тялото.

15. Перо Samoan татуировка:

перце Samoan tattoo

Когато говорим за дизайни на татуировки в Самоан, ние не говорим само за племенни дизайни и войнишки отпечатъци. Съществуват много други сходства с Samoan дизайни като този. Това е татуировка с перо със същите Samoan криви и отпечатъци в перото.

Нивото на умение е много добре видимо тук с всички сложни криви и символи и това е една от причините, поради които самонските татуировки са известни по целия свят. Изглеждат толкова графични и измерванията са толкова перфектни от всички ъгли.

16. Самотно племенно рамо татуировка:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Този вид покрива цялото ви острие и голяма част от горната част на бицепса. Тя включва нормалните символи с вихри и спирали, за да запълнят пролуките. Океанските символи често помагат в тази задача. Океанът в самоимската култура символизира смъртта на света отвъд, защото народите в Самуи вярваха, че океана е мястото, където е отишъл след смъртта си.

17. Тамо:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Този вид татуировка минава по цялата дължина на цялата ви ръка. Това е като татуировка с пълен ръкав. Изглежда като част от броня, която може да носиш. Той спортува типичните полинезийски символи и изглежда толкова отличен, колкото и всички останали самонски татуировки.

 

18. Samoan Tattoo Слънце на ръката за мъже:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Слънцето е част от много татуировки от Самоа. Те обикновено са включени с други типични символи, които изразяват важни значения. Слънцето в самата култура е богатство, яркост, величие и лидерство. Това е по-общото значение на слънцето. Но това може да се променя с използването на други символи и дизайни. Видовете лъчи, които се използват или изразите на слънцето и т.н., са важни детерминанти на това, което татуировката всъщност символизира.

19. Самоански татуировка на лицето:

20 Традиционни Samoan Tattoo дизайни и значения

Тази татуировка преминава през лицето и шията. Това ви дава обезкуражаващ древен поглед на воина. Той включва символи като острието, което показва кураж и умение на воина и "ената", които са полинезийски човешки форми, представящи бога и нейната сила.

20. Традиционните модели на Tiki лицето в Samoan татуировка:

най-традицията модели-на-тики-лице-в-самоански-tattoo20

Това е един от оригиналните дизайни на Samoan Tattoo, който идва в полинезийска традиция. Дизайнът в тази татуировка се състои от лице, което има дизайн, наречен под Тики модели, другите модели, които го свързват, означават по различен начин според традицията. Има конкретни имена, дадени на различни модели, направени от различни части на тялото.

Виж повече: Маорски татуировки дизайни и значения

Например, броят на линиите, направени в дизайна, формата, поставена на задната страна, всичко това се различава от характера на лицето, признато в обществото. Да кажем костенурката, морските черупки, лицето на човека, черепа; зъбите на акулата, мишката, вълните на океана и т.н. са основни и силно използвани модели.

Така Samoan татуировка дизайни тук са диференцирани от Tribal татуировка дизайни, която е много често правена грешка и ние също трябва да се знае, че може да има стотици разновидности на тези татуировки, от които можем да изберем най-добрите.

Така че тук са красивите Samoan Tattoo Designs, които следват полинезийската култура. Мъжете и жените до голяма степен се стремят към Samoan Designs, тъй като изглеждат много красиви от далеч и са приятни за окото. Можете да отидете на експерт производител на татуировка, който знае историята на полинезийската култура и знае за различните модели, които са включени в традицията, тъй като описва нещо странно за нея.

Хората с твърда природа силни в средствата за носене на болка и трудности са подложени на такъв избор. Има дори момичета, които избират за твърди дизайни, когато преминават през трудно време на живот. Татуировките отразяват мислите на човешкия ум, затова изберете татуировката си според това.

Leave A Comment

4 + 6 =