20 снимки на Прийанка Чопра без грим Стилове в живота

Дълго назад в младостта си, през 2000 г., едно момиче е записало името си във "Femina Miss India". Тя спечели грациозно и след това продължи да спечели още. Смята се, че тя се превърна в пропусната световна 2000 година. Същото момиче е международно призната пълноценна актриса, танцьорка на певицата, известна в света за нейната красота и тяло заедно с нейното ангелско лице. Тя е нашето собствено Б-град момиче с рози. Priyanka Chopra започва своя свят на барабанен живот, като се занимава с моделиране и оттогава този "екзотичен" производител на красота не е спрял за дъх. В един нормален ден тя разкрива забързания си живот, където се движи насам-натам, само за да опакова чантите си и да замине за чужбина, тъй като трябва да изпълнява песента си на международната сцена. Това е прекрасният живот на Приянка Чопра.

Приянка chopra without makeup

Подобно на всяка друга актриса през 2002 г. тя участва в тамилски филм и по-късно успешно е била призната от директорите на града, когато претендирала, че е носител на ролята на съблазнител в "Aitraaz". Оттогава сме виждали Прияйка в разнообразни роли, като играе разнообразни жени по кожата. Ролята на нейния модел на живот в модата демонстрира своите възходи и падения за малка градска момиче на мода с висока модна фигура. Ролята на "Saat Khoon Maaf" показа седемте си роли в седем различни атриума, където тя грациозно изигра ролята на различни култури. В ролята си в "Барфи" тя надмина всичките ни очаквания, като се облича като аутистичен пациент, но всички те са екран, където всеки един човек е длъжен да изглежда безупречно. С добре оборудваните съвременни художници за грим и технологично разумно оборудване, изглеждащи безупречно в телевизията, не е трудна сделка.

Priyanka Chopra винаги е ослепила на екрана, изглеждаща небесно, но има моменти, когато дори една знаменитост, която е само човек, може да стигне дотам, за да изглежда красива. Понякога Priyanka решава да бъде естественото си себе си и да се оттегли.

Прийанка Чопра без грим Изглежда:

Има моменти, когато признаваме, че всички ние имаме лош ден за коса или уморен поглед на лицето си, но тук са някои от най-добрите гримирани прически на Priyanka, които ще ни накарат отново да се влюбим в нея.

1. Просто красиво:

просто pretty

Тук Приянка Чопра е била видяна да напуска летището в естественото си себе си без грим на лицето си и от външния вид на нея, е невъзможно красотата й с нейния успех да се е повишила на високо. Тя се заслепява на екрана с пухкавите си котешки очи и принцесови къдрици и на екрана тя е сладка като бутон. Дори без грим тя изглежда безумна, със слаба светлина и перфектна лъскава коса.

2. Обикновена Джейн:

обикновен Jane

Тя е блестяща личност на телевизионния екран, но дори и от време на време, най-добрите от големите изстрели се нуждаят от почивен ден, за да се прекланят с пресни лица. Прийанка Чопра изпусна високите си токчета за един ден в Мумбай, където използва бандана на главата си и облечена в обикновен черен резервоар, който се осмели да излезе през нощта. Лицето й изглежда лишено от грим, но свеж и красив.

Виж повече: Индийски знаменитости без грим

3. Bare Beauty:

гол beauty

Излизайки от колата в секси черно кожено яке с нейните Рей Забрани, Прийанка Чопра изглеждаше съвсем обикновена Джейн, но тази гола красота все още успява да издърпа главата и да се обърне. Priyanka винаги е била доста ослепителна и дори с черните нюанси можете да се обзаложите, че тя изглежда перфектно.

4. Бяла красота:

бял beauty

Неотдавнашното време бе доста обезсърчително за Приянка, когато баща й почина и напусна семейството си и разочарованието й. Тази картина беше направена в погребението на баща й, където изглеждаше проста като всяка жена от съседството ти. Облечена в бял костюм, тя изглеждаше с разперени очи и се разпадна, но кожата й беше безупречна и свежа, както обикновено.

5. Разходка с летище:

летище walk

Най-добрият начин да разпознаете знаменитост в естествената им красота е когато бягат от една страна в друга. В забързания си график често ще забележите, че те вървят около безформен грим точно като тази картина на Приянка, където тя е застреляна, напускайки летището в Мумбай. Тя изглеждаше изключително модна и разбираемо, дори и с обикновена прическа и свежо лице.

6. Погребение Chic:

Погребение chic

Това е още една погребална картина, където Прияйка присъства на погребението на Шамми Капор и както винаги дори разтърси погребалния си облик с обикновен бял традиционен костюм и без грим лице. До сега бихте знаели, че тя е най-добрата, когато става дума за свежа красота.

7. Парти хора:

страна people

Ето една снимка на Приякан, която се забавляваше във Вега с DJ Vice. С бялата си ангелска рокля на Роберто Кавали, тя използва малък цвят на устните и очите си, но дори и с най-добрия грим тя все още успява да изглежда огнена гореща и сладка.

8. Заснемане на вентилатори:

фен shoot

Ето една картина на Прийанка Чопра със своя фен, където нямаше намек за грим на лицето й, но все пак изглеждаше блестяща и прекрасна, както винаги. Нейните естествени цветове в красивите й блузи, заедно със златното си тен, безупречно лице и перфектна коса, изглеждаха невероятно.

9. Ice Cool Look:

лед cool look

Прийанка Чопра тук е фотографирана, оставяйки бунгалото с палмово пролетно пролетно легло, където носеше ледените със синьо дънкови дънки, снабдени с бяла тениска и прости черни помпи. Косата й е издърпана в кошара и тя се движи с безупречното си лице и без грим тя изглежда красива.

10. Фен любов:

фен love

Приянка винаги е била известна с яркото си представяне и когато нейният фен в Лас Вегас искаше снимка с нея, тя позирала за едно без колебание, без да обръща внимание на факта, че няма грим. Както обикновено, тя има естествената си аура, която покрива нейната украса.

11. Каре и кожа:

Приянка Чопра--без-грим-11

В тази снимка Прийанка Чопра носи кадифена риза, съчетана със синьо кожено яке. Тази снимка изглежда доста стара. Косата на Приянка се отпуща назад и едва ли носи грим, макар че определено може да се види руж по бузата й. Като цяло, това е видът на не-грим вид, който някое колежно момиче ще носи.

12. Nerdy Chic:

Приянка Чопра--без-грим-12

Priyanka е стилна и дори без грим тя изглежда прекалено готина. Глупав поглед с пресните очила и космите в колбаса, Приянка забеляза в тази снимка. Тя носи връх на танка с ивици навсякъде, с черно и маслено яке и печатни панталони. Тя носи светло оцветено червило, а останалата част от лицето й е чиста, но кожата й изглежда безупречно.

13. Сладък графичен чай:

Приянка Чопра--без-грим-13

В този образ на Приянка изглежда, че тя е облечена като колежно момиче, носейки сладък графичен бухал с печатна чанта и някакъв невероятен шрифт и тя го сдвоява с чифт черни косми. Космите й бяха привързани като кошута, изкривени и ноктите й боядисани в черно. Прийанка изобщо не носи никакъв грим, освен неутрален сянка на устните.

14. Класически земни тонове:

Приянка Чопра--без-грим-14

Елегантното облекло е по-очарователно. Piggy Chops носи много елегантно облекло - кафяво сако, снабдено със светлосини джинси и бежова чанта около ръката й. Нейните неутрални тонове, които е интегрирала в нейното облекло, изглеждат най-добре. Тя също носеше чифт прекалено големи ретро очила, които увеличават целия й вид и се преодоляват от факта, че тя не носи грим.

15. Бизнес като:

Приянка Чопра--без-грим-15

Може би Priyanka ще се занимава с бизнес пътувания, затова тя търси бизнес като тук. Тази снимка е още едно натискане на летището на Прийанка с минимален грим. Тя носи черно палто, розов връх, подравнен с черни косми. Тя носи черна кожена чанта, която е единственият аксесоар, носена от нея. Косата й изглежда копринено, а лицето й няма грим, изглеждащ много естествен.

16. В изборите Priyanka Chopra Без грим:

Приянка Чопра--без-грим-16

Тази картина на Приянка Чопра е от ден на изборите, когато всички граждани трябва да гласуват, а тя прави същото и с гордост показва размазания си пръст, показвайки, че тя е отговорна гражданка. Тя е облечена в бяло облекло и с големи размери слънчеви очила. Тя определено не носи някакъв грим в тази картина, но все още изглежда красива.

17. Desi Girl:

Приянка Чопра--без-грим-17

В тази снимка Priyanka я е потърсила. Тя носи бяла обикновена курта с колоритен дупката с червена коприна. Косата й е изсушена директно, което дава естествен вид. Piggy Chops е без никакъв грим в този образ, но кожата й изглежда безупречно като във филмите. Това е една от най-добрите снимки на priyanka chopra без грим.

18. Прахово синьо:

Приянка Чопра--без-грим-18

Тук Приянка е облечена в прахово синьо яке и бяло се вписва отдолу и е събрало небесните си Лубутини с нея. Черните й мокри моливи изглеждат прекалено зашеметяващи. Косата й е навита и тя носи минимален грим. За грима тя има само цветни удари по бузите и розов цвят на устните. Тя изглежда красива и зашеметяваща.

19. Чудното момиче на летището:

Приянка Чопра--без-грим-19

Прийанка Чепра наскоро бе забелязана на летището в Мумбай, като размаха баба си, носеше много готина сива тениска с рамо и чифт деним. Нейните ярки червени прокрадвания изглеждат различно. Тя има косата си в опашка, за да привлече вниманието към рамото. Тя не носи грим, освен балсам за устни.

20. Kirtan Събитие:

Приянка Чопра--без-грим-20

На тази картинка беше натиснат на събитието "kirtan", организирано от баща й. Цялото семейство Чопра е поканено. Приянка изглеждаше сладка в зелен камерен с палета на главата си, готов да потърси пооджа. Тя се вижда без грим с изключение на неутрален сянка на устните. Прост, но красив поглед.

Грижата на Приянка обикновено е на неутрална страна, тя отива за по-земни тонове, като е сурова красота. Тя поддържа минимален грим, а понякога не и грим, но все пак изглежда красива. Тя дори символизира, че красотата е в себе си.

Известната боливудска дива Приянка Чопра, която със сигурност ще се движи без грим, забелязана, без абсолютно никаква козметика на по-добри места и поводи.

Leave A Comment

56 − = 55