20 Последни дизайнерки Salwar костюми дизайни за жените Стилове в живота

Salwar kameez е най-удобното и популярно облекло, което се използва от десетилетия насам, а дори и в днешно време това е един от най-очарователните облекла както за работещите жени, така и за домакиня. Тъй като това е една от най-желаните облекла за жени, те са приспособили и проектирали този елемент по-очарователен и доходоносен чрез сложни бродерии и стилни разфасовки. Без съмнение дизайнерът Salwar Kameez изглежда стилен и модерен и може да се носи във всякакви сфери на живота.

дизайнер Salwar Suits

Красива и привлекателна дизайнерска колекция Salwar Suit в Индия

Нека да разгледаме топ 20 дизайна на дизайнер Salwar kameez за дами

1. Дизайнер Anarklai Salwar Костюми:

дизайнер Anarklai Salwar Suits1

Дизайнерският анаркали е един от поелите дъх и красивите костюми, които отговарят на всеки повод и всяка форма на тялото. Това сарвар камеез има здраво прилягане на бюста линия и тече всички по талията до дъното. Тези костюми изглеждат хипнотизирани и много елегантни, когато се носят на вечерни партита.

2. Червеният кадифе дизайнер Салур Камез:

червен Velvet Designer Salwar Kmeez

Този тип яркочервени костюми за кадифе привличат вниманието на всички. Затворената врата с красива и сложна работа нарязана на деколтето с нагънат шуридар прави костюмът на сауру да изглежда изключителен и дизайнер. Минималните аксесоари биха били идеални за носене с този костюм, тъй като това облекло привлича вниманието лесно.

3. Стилен дизайнер Churidar Pattern Костюми на Salwar:

стилен Churidar Pattern Designer Suits3

Този тип стилни дизайнерски стегнати костюми ви карат да изглеждате стилни и умни, когато ги носите. Широкото деколте подчертава зоната на торса, красивата сложна кръпка работи в долната част на камееса и тежката дупка с нагънат шуридар подчертава костюма, като по този начин ви се струва стилен и секси, когато се носи.

4. Джорджет Пурпъл дизайнерски костюм:

жоржет Purple Designer Suit

В тъканта на георгите има хубаво падане върху тялото, което прави части от тялото ви секси и горещи. Този дизайнерски костюм има невероятна сребърна работа на линията на талията и на ръбовете на курти с прозрачни ръкави, което прави ръцете ви видими. Малките мотиви, обесени на дупата, правят този костюм привлекателен и доста при носене.

5. Червен булчински Resham Work дизайнерски костюм:

червен Bridal Resham Work Designer Suit

Тъй като всяка жена иска да се появи изключително в своя специален ден, дизайнерът е създал хипнотизиращ костюм за булки за сватбения си ден. Този червен костюм е проектиран в мрежеста тъкан с уникални бродерии и мотиви, релефни, така че да изглеждат традиционни и небесни, най-доброто облекло за този специален ден.

6. Дизайнер Long Salwar Kameez Дизайн:

дизайнер Long Salwar Kameez Design

Този вид дълъг папагал зелен salwar kameez е много популярен и прави роклята елегантна и стилна при носене. Самостоятелният дизайн на куртито, заедно с дантели по краищата и дупата, заедно с нагънатия шуридар, ви карат да изглеждате елегантни и модерни, когато се носите по всяко време.

7. Костюм дизайнер Salwar костюми:

Кръгъл Neck Designer Salwar Suits

Най-уникалният и обичайният модел на врата е кръглото гърло. Дизайнерът е дал на тази изработка нов вид, като изработва малки сложни тръби около шията и в талията. Малките гранули, висящи на талията с конец, дават на дизайнера вид на облеклото, като по този начин създават страхотен външен вид, когато се носят.

8. Sizzling White Net Дизайнер Salwar Костюм:

цвъртящ White Net Designer Salwar Suit

Тъканта на мрежата приятно пада върху тялото, което ви дава възможност да покажете вашите криви. Удивителната комбинация от бял и искрящ оранжев дава искра на облеклото, което ви прави красива, когато се носите на вечерни партита или клубове.

9. Бродиран дизайнер Salwar Kameez Костюм:

Бродирани Designer Salwar Kameez Suit

Тези видове бродирани салварски костюми съществуват от десетилетия насам, но дизайнерите дадоха на тази рокля нов вид, използвайки колоритен конец и художествена бродерия в цялото курти. Затворената врата дава привлекателно и кралско докосване на костюма, което ви прави готов да разкъсате партито по ваш облик.

10. Без ръкав Дизайнер Salwar Дизайн:

без ръкави Designer Salwar Kameez Design 10

Този тип дизайнер без ръкави курти и работата по него се открояват. В този черен цвят на курти тежката работа на едно рамо и в долната част на роклята, заедно с работата по дупата придава на костюма прекрасен и привлекателен външен вид.

Виж повече: Костюми на Палацо Салвар

11. Яке Стил дизайнер Salwar костюми:

яке Style Designer Salwar Suits

Този тип дизайнерска сауна, подходяща за якета, отговаря на удивителните и чудесни при носене. Сложната бродерия, направена от сакото и от китката, заедно с панталоните, подобрява външния вид на екипажа. Слоевете, които се подскачат от талията, със стилната разрязана отпред, изглеждат прекрасно, когато се носят.

12. Дизайнер памук Salwar Kameez за момичета:

дизайнер Cotton Salwar Kameez for Girls12

Памучните панталони са много модерни и популярни сред жените, тъй като те са много удобни за носене и поддръжка. Дизайнерът даде този памучен костюм наново, като проектира флорални отпечатъци към краищата и дантелените тъкани на дъното и на дупата, като по този начин даде сензационен вид.

13. Индо западната дизайнерка Salwar Designs:

индо Western Designer Salwar Suit Design

Този тип стил на дхоти стил има много плисета, произхождащи отпред и се върна настрани, така че прилича на U-образна форма. Невероятната работа на дъното на dhoti и на kurti прави този дизайнерски костюм перфектен индо западен външен вид, където има сливане на някои дизайни както на културата.

14. Печатни дизайнери Salwar Suit Дизайн:

печатен Designer Salwar Suit Design

Печатни салвар камеез са много чести, тъй като те могат да бъдат използвани на дневна база също. Но на тези костюми дизайнерът го е гравирал с красива конци бродерия на врата, като по този начин я придаде изключителен външен вид. Дънните са стил на панталони, в които са създадени малки бутони, което може би ще ви накара да изглеждате по-обикновени, когато ги носите.

15. Коледен дизайнер на китайски якичка Salwar:

Китайски Collar Neck Designer Suits

Този тип китайски костюм дизайн на шията дизайнер изглежда сложни. Огледалото работи на яката и между курти с флорална бродерия и дълги ръкави подчертава външния вид на костюма. Зири пластирът работи на върха на курти прави този костюм много стилен и модерен, когато се носи на всякакви партита, клубове и всеки специален повод също.

Виж повече: Фънси Салвар Камейд Дизайн

16. Party Wear дизайнер Salwar Kameez костюми:

страна Wear Designer Salwau Kameez Suits

Този тип дълга страна носи костюм със силен дизайнер с високи вратове, дава нов и различен облик на ползвателя. Сливането на оранжево и златисто в костюмите дава екзотичен и зашеметяващ външен вид на екипажа. Златните петна по шията, в ръкавите и в дъното на куртистите с нагънат оранжев куридар дават великолепния външен вид, когато се носят на всички страни или по какъвто и да е повод. Сянката на дупката придава още по-голяма благодат на салар камезе.

17. Костюм дизайнер V Salw костюми:

V Neck Designer Salwar Suits

Този тип дълбоко дизайнерски костюми с V-образно гърло изглежда страхотно. Тези типове врата ви позволяват да покажете секси зоната на торса. Костюмът има екзотична бродерия в цялото курти и красивите дантели, релефни в деколтето и в центъра, дава допълнителен и умен поглед към костюма. Сгънатият куридар заедно с дупата допълва вида на костюма и ви кара да изглеждате елегантни и елегантни в тълпата.

18. Ежедневни облекла дизайнерски костюм дизайн:

небрежен Wear Designer Suit Design

Тъй като salwar костюм се счита за най-удобното облекло за всички жени, така че те обожават да носят тази рокля на небрежно, на дневна база също. Дизайнерът е дал на този костюм нов облик за вливане на нови блокови отпечатъци в курти и комбинацията от пастелни цветове дава и великолепен външен вид на ползвателя.

19. Костюми от дизайнерски стил Angrakha:

Angrakha Style Designer Suits

Тези типове дизайнерски костюми от стил ангракха са популярни и изглеждат кралски, когато се носят. Първоначално този вид екипировка беше червей от кралските дворове, но сега е станала модерна за женския народ. Двете клапи, които се припокриват помежду си с резки, пригодени за затваряне, заедно с малки завеси в долната част на конеца, придават на дрехите си вълнуващ и бляскав външен вид. Оформлението ви кара да изглеждате традиционни, но модерни, когато ги носите по всяко време.

Виж повече: Салвар Камеес Снимки

20. Дизайнер Silk Salwar Kameez Дизайн:

дизайнер Silk Salwar Kameez Designs

Тъканта от коприна прави човек кралски и елегантен, а ако костюмът е проектиран от дизайнер, той подобрява вида на роклята с много гънки. Куртито е разделено на две половини, една част има красива бродерия, а другата е отпечатана с къси ръкави, имащи дантели, пригодени накрая, което прави костюмът страхотен и различен от другите. Сянката на бялото и розовото дупка придава повече поглед на потребителя и на костюма, като по този начин е перфектен костюм за всички жени.

Дизайнер Salwar Kameez, ако се носят, след като веднъж бихте искали да носите тази комфортна модна част на дневна база. Дизайнерските костюми добавят още красота и глем към външния вид, тъй като имат различни разфасовки и използването на аксесоари като копчета, вериги и колани правят модела да изглежда модерен и изглежда екстравагантен. Стилната ръкава и деколтето са пригодени, различни от обикновените и готови салар камее_. Така че, за да вземете стилен, модерен костюм, винаги се сдобийте с дизайнер и подхванете стила си.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

36 + = 40