20 Неизвестни снимки на Кариана Капур без грим | Стилове в живота

Безспорната кралица на Боливуд е достатъчно смела, за да излезе грим безплатно. Тя е смела, уверена и красива, тя не е друга, освен Кариана Капур. Карина Капур Кан се смята за една от най-красивите актриси на Боливуд. Увереността й видимо се проявява, когато тя излезе без грим. Тя е забелязана в летищата, филмовите промоции и в публиката без грим.

Очарователна Kareena Kapoor без грим Снимки:

Естествената красота актрисата Карина е безспорната кралица в боливудската индустрия, дори без нито един грим на лицето. Тук са най-красивите снимки от екрана на карената капор без грим, което ви прави много вълнуващи.

1. Nerdy Look:

Kareena Kapoor Without Makeup

Родена в Капуров, Рандхир и Бабита, Карина е благословена с ясен млечен тен. Нейното име "Карина" се казва, че се пази, защото майка й прочете "Анна Каренина", роман на Лео Толстой, докато тя очакваше. Карина е също така известна като "Бебо" и нейната по-стара сестра, Кариша като "Лоло". Такива екскотични имена за тези Капурови красавици. Тук тя показва естествената си красота без грим.

2. Така че Сладък поглед:

Kareena Kapoor Without Makeup

Кариана Капур излиза с дръзновение, без да се замисля за онези остриета и кръговете около очите. Колко красива е карината в този момент, дори и без грим.

Прочетете още: Изображения на Бипаша Басу без грим

3. Няколко дни назад все още:

Kareena Kapoor Without Makeup

Макар че картината принадлежи на времето, когато не е постигнала "Скардом". Но там тя показва истинската красота на нейното доверие, като отива "без грим". Карени Капор очите са Hazel, което съвпада точно с цвета на косата. Макар че тази красота непрекъснато променя цвета на косата си. Първоначално тя отиде с Blonde Golden Акценти, които купиха слънчева светлина, която я караше да изглежда слънце.

4. Outing Look:

Kareena Kapoor Without Makeup

Красивата Дива не вярва в понятията за лице. Тя не харесва химически базираните продукти за кожата й и се грижи тя да избягва колкото е възможно повече грим. Карина Капур Кан дори избира да отиде минимален или грим безплатно за партита и функции. Можете да разгледате картинката по-горе, Kareena Kapoor прескача напълно Base Makeup. Диаа дори не се мъчи да скрие луничките и несъвършенствата си тук и там. Тя категорично определя красивите й очи и ги кара да видят, за да отклонят поглед от останалата част от лицето си. Тя прескача и прикрива очите си кръгове, както добре. Карина Капоър прескача Blush и оставя нейната естествена руж да поеме бузите й. Тя избира петна над червилата, което прави нейните устни естествен, а не боядисан. Веждите й са подстригани и естествени, дори не ги запълва за този естествен, суров поглед.

5. С и без гримове Stills:

Kareena Kapoor Without Makeup

Ето една картина на Кариана Капур, със и без грим. Кариана Капур има високо изваяни скули и рязка овална челюстна линия. А широкото й чело, съвместимо с линията на челюстта, я оформя в лицето на Плоча. С толкова много вкорененост в красотата й, тя със сигурност може да пропусне лицето на контур.

Прочетете още: Кариша Капур Снимки без грим

6. Стилна красота:

20 Неизвестни снимки на Кариана Капур без грим | Стилове в живота

Нейните вежди имат перфектна дъга с минимална грима, която ще я накара да изглежда красива, дори когато е непочтена или неизпълнена. Но ние харесваме веждите й Облечени и изпълнени, добавя елегантност към лицето си. Кариана Капур има прекрасни коси, дебели и гъсти. Тя ги стилизира елегантно. Тя ги носи прави, бучета с къдрици и шикозни опашки от пони. Но през повечето време тя оставяше косите й свободни с меки къдрици в края или направо. По този начин добавянето на мекота към нейното остри и зачервено лице. Карина Капоър вярва в разкрасяването на косите си с масаж на главата. Тя прави точка да масажира скалпа си ежедневно за подобрено кръвообращение. Тя използва смес от зехтин, бадемово масло, кокосово масло и рициново масло за подхранване.

7. Как тя изразява:

Kareena Kapoor Without Makeup

Карина Капор по-скоро държи косата си проста и никога не сме я виждали с някакъв сложен стил на коса. Ние сме? И ако за устните, Кариана Капур или отива Bare lipped или харесва Бледо розови червила. Кариана Капур предпочита розовите червила, за да отиде с голото си лице. Нейните естествени устни също са розови за здравето. Тази снимка изразява своя малък грим по бузите. Смятаме, че Pink Color подобрява естествения розов цвят на естествените си устни и по този начин я прави по-естествена, избра Бледо розово.

8. Уловени в летището:

Kareena Kapoor Without Makeup

Карина Капоър често е забелязана Грижи се свободно и без очи, докато пътува. Вижте снимката по-горе, Тя е напълно безплатна! Фрекетите й се виждат, макар кожата и устните й да изглеждат малко дехидратирани, може би заради самолета. Но ръцете й са добре поддържани с поп от блестящ неонов оранжев лак за нокти. Косата й е елегантна и блестяща. Това със сигурност изисква огромна увереност, за да присъства на звездата и веднага да се озадачи. И Кариана Капур, мислим, че е прекрасна.

Прочетете още: Снахаши Синха без грим

9. Невинно бебе:

Kareena Kapoor Without Makeup

Ето една ранна картина на Кариана Капур преди дебюта й с бежанец, без грим. И ние със сигурност мислим, че красотата идва от нейните хора, а не от грима. Там откриваме невинността на юношеството по лицето й. Но ние мислим, че думите "Мъжете изглеждат по-добре с възрастта" вървят с Кариана Капур. Тя изглежда по-добре от вчера, всеки ден. Тя поддържа здравословен начин на живот, практикува йога и избягва колкото е възможно. И ние знаем нейните тайни на стареене Красиво.

Виж повече: Звезди без грим

10. Изстрелян от филм:

Kareena Kapoor Without Makeup

Увереността на Кариана Капур, че ще се гримира безплатно, не е ограничена само до нейния личен живот и социализиране. Тя дори е направила крачка напред, за да се освободи грим в нейните Филми. За ролята, която се нуждаеше от "безумна справедливост", тя ги беше взела без никакви други мисли. За филма Asoka, Тя приема ролята на Каурваки, войнска принцеса. От нея се изискваше да излезе свободен с гримирани очи.

Не само това беше за филма Асока, но и тя прие ролята, в която ролята трябва да излезе без грим в Dev, Heroine и последния филм Satyagraha. За ролята на репортер във филма Satyagraha, Карина се отказва от Makeup. Тя дори излезе за популяризирането на филмовия грим по-малко, както във филма.

11. В Casuals:

Kareena Kapoor Without Makeup

Наскоро Карина бе забелязана със съпруга си Сайф Али Кан, облечена в сатенена дълга пола и черна камизол. Карина, която сега е на 39 години, се осмелява да отиде като непринудена и де-глем, дори когато тя се счита в Top Bollywood Actresses. И определено не пропуска да определи очите си, за да ги направи забележимо привличане на лицето си. Тя отива до такава степен, че не маскира недостатъците си с грим, подобрявайки функциите си. Нейната силна буза кост и челюстта линия се засилва с косата си вързани в кок. И нейният Паут, пълен и хидратиран с естествения си цвят на устните.

Прочетете също: Ayesha Takia без грим

12. Преместване за рожден ден:

Kareena Капур--без-грим-12

Придвижвайки се за рожден ден на Кариана, тя изглежда наистина стилна с тази розова с бяла и многоцветна печатна пола. Белият връх е идеалното решение за меката розова пола. В тази картина тя изглежда много красива с класическото и модерно стъкло за очи; тя просто сложи кайал за очите си и само за блясък. Няма допълнителен грим. Тази картина е направена по време на рождения ден на нейния съпруг Kunal Khemu.

13. Свети светилище:

Kareena Капур--без-грим-13

Карина пребивава на популярното място, наречено свети светилище на Свети Хуада Моуиндин Христи. Тя посети това място, за да се моли за успеха на филма си "Фида". Тази снимка е направена през 2004 година. Без никакъв грим тя изглежда прекалено красива и изглежда да се охлади с тъмните си бузи в тази картина. Тук изглеждаше и очарователна.

14. Филмиране:

филм-скрининг

Тази снимка е направена до 2013 г., на 9 май със съпруга й. През това време филмът на съпруга й "Go Goa Gone" е освободен. На тази снимка тя носи прости тройки с тъмночервен цвят, което дава елегантен и великолепен външен вид на лицето и цялата структура. Без грим или допълнителни аксесоари тя изглежда прекалено красива и проста.

15. Обикновено момиче:

Kareena Капур--без-грим-15

В тази картина Карина изглежда много мека, депресирана и уморена. Без каял, блясък на устни или някакъв основен грим тя изглежда като обикновен съвременен момиче. Изглежда много уморена от пътуването. Носенето на бял връх, съчетано с дънки, ще даде особени изяви. Ако погледнем внимателно, може да забележите дефекти по лицето й.

16. Проверка на паспорта:

Kareena Капур--без-грим-16

Това е летището на Кареана Капор, направено по време на проверката на паспортите, разрешителните и личните данни. Тя се облече в ежедневни джинси и тениски без грим. Те са покрити с тъмно розов шал кашмир и изглеждат прости и модерни с проста чанта. Тя изглежда много класическа и проста без грим и допълнителен аксесоар. Без никакъв грим не е кралица кралица, а абсолютно красиво момиче.

17. Меден месец на Саиф и Бебо Снимка:

Kareena Капур--без-грим-17

След красивата сватба и великолепния прием, които приемат феновете и последователите си. Мястото за меден месец на двойката е в Швейцария. Тази картина е взета от феновете на Kareen. В тази картина каренена, облечена с тъмносини и черни панталони, черният шал, който дава невероятен и прекрасен външен вид от съпруга си. След медения си месец те могат да регистрират имената си в хотела, по това време снимката е взета. Без грим тя изглежда много привлекателна.

18. Pale Look:

Kareena Капур--без-грим-18

Карина с обикновени червени копчета и гамаши, забелязани извън къщата на Малика и Амрита. На тази снимка тя изглежда много уморена и пастелна, с леки тъмни кръгове под очите й. Тази снимка потвърждава начина, по който в светлината на перспективите и графика, които Kareena взима последователно, тя има безупречна кожа. В тази картина тя изглежда с тъжно лице и без никакъв грим.

19. Международно летище Мумбай:

Kareena Капур--без-грим-19

Карина Капоър с прост лек грим е забелязана на международното летище в Мумбай с тъмни лимонено жълти върхове и дънки ще даде зашеметяващ външен вид. В тази картина тя избере свободна коса и носеше елегантна черна чанта. Тя изглеждаше много ярка и енергична в сравнение с другите изяви на снимки.

20. С тениска и дънкови:

Kareena Капур--без-грим-20

Тази картина беше прекъсната на международното летище в Мумбай отново, където посети Делхи за конференция за филмови билети, в тази картина тя беше облечена с обикновени пълни ръкави и тъмносини великолепни джинси. Тук тя сложи Kajal само за очите си, а на лицето й няма допълнителен грим. Този поглед показва благословената усмивка на Карийна.

Надявам се, че сте харесали много с картините на Кариана Капур без грим. Тя има очевидно перфектна кожа с праскови и сметана на кожата, розови бузи и блестяща кожа. Тя е една актриса, която изглежда прекрасно дори без грим, докато се сравнява с друга актриса.

Кариана Капур определено трябва да се замисли, като помисли за супер звезда, която прави заглавия за мода и стил, всъщност е модна икона. Трябва да я разгледаме и като Икона за красота, тъй като тя вярва, че ще бъде напълно естествена и грим свободна.

Leave A Comment

+ 52 = 54