18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Наувари означава девет ярда. Тези сареи са направени с помощта на една 9-ярка кърпа и това е мястото, където се появява терминът "Наувари". Те спортуват някои от най-добрите дизайни за сарей и някога спортуват някакъв уникален модел, направен върху тях. Ако търсите различна версия на sarees, които следват различна тенденция на дизайн и уникални модели, тогава това ще бъде един от най-добрите там. Привлекателният модел, направен върху тях, е доста привлекателен и ще бъде подходящ за всички жени там.

Нувъри е вечен секси махарастрен сарей, който е оцелял поколения. Не видяхме ли Мадхури Диксит на Деепика Падуконе, носейки ги по стил и грация?

Интересното е, че saree от стил Nauvari има своите корени във войната. В по-ранните времена жените Мараха воювали заедно с мъжете и се чувствали нуждата от дреха, която подпомагала свободното движение. Тази идея родила сара на Наувари. Интересно не е? Добавеният комфорт идва от облекчението, което не ви е нужно да носите под него!

Красива Науреари Sarees за жени с изображения:

Тук са топ 15-те вида Nauvari sarees nuvari saree снимки заедно с тяхното кратко описание, което определено трябва да знаете за.

1. Синьото копринено саре:

nauvari sarees

Това е доста проста надури saree, която спортува страхотен дизайн, направен върху нея. Привлекателният модел, който тази сара се показва на палевата част, която по-късно се изтегля на върха, за да покрие главата, е едно от най-хубавите неща за тази сара. Това е преди всичко за този конкретен дизайн, че хората ще намерят това saree много съблазнително. Тя е толкова красива, че може лесно да се каже, че е една от най-добрите сардеи на всички времена под категорията на наварските сареи.

2. Брахмини Наувари Сарей:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Това е още един невероятно изглеждащ стил на навита саре. Удивителният модел, който тази saree следва, ще бъде напълно подходящ за всички жени, които искат да изглеждат най-добре с индийския стил на облекло. Цветът на пурпура, направен на тази сара, заедно с жълтеникавия шаблон на паллувата част, вероятно е един от най-хубавите неща за тази сара.

3. Памучната смес Nauvari Saree:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Това е едно от най-хубавите навяри сареи на всички времена. Той има памучен микс, което прави това удобно износване. Виолетовият цвят върви ръка за ръка с дизайна, направен на него и за всички добри характеристики, които този вид сари е демонстриран, може да се твърди, че е един от най-добрите на надуари сарей на всички времена.

4. Bollywood Красота селективен Nauvari Saree с голяма граница:

Nauravi Sarees-Bollywood Beauty Selective Nauvari Saree 4

Тук е един невероятен модел на навари сарее, който някога е бил спортен от една от най-добрите Боливудски красавици на всички времена. Това е толкова невероятно, че почти всяка жена там ще бъде повече от желание да спортува тази. Моделът, направен на границите и на предната част, го прави така носещ се и за всички големи характеристики може да се каже, че е един от най-добрите навари сарени на всички времена.

5. Художествената Наувари Паяни Сарее:

Nauravi Sarees-Artistic Nauvari Paithani Saree 5

Ето една от най-добрите сардеи на всички времена. Това nauvaripaithani saree е един от най-добрите там и поради всички масови причини това е едно от онези неща, които жените ще се радват да носят при специални случаи, ако те наистина са готови да спортуват индийския външен вид. Художествените модели, направени на тази красива сара е нещо, което ще бъде подходящо за всички жени, които са влюбени в цветовете. Тъй като има сериозен дисплей на цветовете в тази навара, може би това е за вас.

Виж повече: Чандъри Сарийс Изображения

6. Жълтата Наувари Сарей:

Nauravi Sarees-Shree Ambe Nauvari Saree 6

Ако имате нужда от една от най-добрите сардеи на всички времена, тогава това може да е точното за вас. Жълтият цвят на тази сара е определено нещо, което всички жени там се възхищават. Ще бъдете сърдечно благодарен, че спортувате тази сара навсякъде, където я носите.

7. Светло розово Наувари Сарей:

Nauravi Sarees-Bright Pink Nauvari Saree 7

Тук има науари сарае, които спортуват в розово цвят и поради добрата причина това е една от най-добрите нанарядени сара, които някога ще намерите. Най-добрите особености на този конкретен сарий са яркорозовият цвят, както и тежкият метален шаблон. Малките сложни дизайни, направени върху тях над розовата повърхност, са една от най-хубавите неща за тази сарея и затова може да се каже, че тази сара е толкова красива.

8. Марахи Наувари Сарее:

Nauravi Sarees-Paithani And Nauvari Saree 8

Цветът, който тази сара се показва, е преди всичко една от най-хубавите неща за тази сара. Най-доброто нещо за тази сара е, че жените ще бъдат изключително комфортни със спортния страхотен дизайн на тялото. Границите са доста добре украсени. Тази сара може да се каже на перфектния пакет от традиционни красота със стил.

9. Очарователната Наувари Сарее:

Nauravi Sarees-Adorable Nauvari Saree 9

Ето нещо, което почти всички жени там ще се възхищават. Удивителният модел, който тази сара спортува заедно с красивия цвят, е нещо, което е подходящо да вдъхнови почти всички мъже и жени там. Ако желаете да спортувате най-добре, това е нещо, което искате.

10. Ежедневния памук Наувари Сарей:

Nauravi Sarees-Casual Nauvari Saree 10

Това определено е една от най-простите навяри сареи на всички времена. Страхотната текстура, която показва този сари е нещо, което всички любители на сареи не могат да свидетелстват всеки ден. Ако сте готови да направите най-добрия си външен вид, тогава това може да бъде нещо, което ще ви помогне с това. Изпробвайте този комфортен дизайн на ноури саре.

Виж повече: Дизайнер Бандани Саре

11. Перфектният дизайнер Nauvari Saree:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Тук имаме една от най-атрактивните надури сареи, които някога ще намерите. Ако сте готови да спортувате новия облик в дизайнерския бизнес, това определено е правилното нещо за вас. Тя ще върви ръка за ръка с блуза с подобен цвят. В случай, че се чудите да направите грандиозен облик навсякъде, тук е най-добрият избор за вас. Контрастираща цветна блуза ще добави към красотата.

12. Пурпурната южна индийска жакард Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Purple South Indian Allure 12

Тук има лилава сарей, попадаща в категорията на Наувари сареи. Малките сложни модели, направени на повърхността на тази сара е нещо, което ще свърши работата, за да изглеждате много впечатляващо. Сарее е вдъхновено да изглежда като южноиндийски стил и служи точно за това. Сравнете ги с хубава блуза с модерен дизайн и с минимални бижута, за да направите велик изглед.

13. Махаращрийският дизайнер Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Maharashtrian Designer Saree 13

Това отново е красиво изглеждащ ноури сарей, това е дизайнерска сара. Изразителната особеност на тази сара е, че основно идва, защото цветът е едно от най-хубавите неща за този дизайнерски сарий. Това ще бъде още една жълта nuvari saree за сватба. Сравнете ги с красиви гривни, обици и огърлици, за да получите перфектния булчински облик. Прелистете и направете очите да се обърнат!

14. Тамилският Наувари Сарей:

Nauravi Sarees-Tamil-Looking Nauvari Saree 14

В случай, че търсите нещо съвсем ново и привлекателно, това е нещо, което ще ви помогне да направите да изглеждате изключително примамливи. Това е вдъхновено от традиционния тамилски вид, който е светъл и добре изглеждащ. Това nuvari saree е наистина традиционен и красив.

Виж повече: Последни

15. Дизайнера на Pune Nauvari Saree:

Nauravi Sarees-Pune Designer Nauvari Saree 15

Последно, но не на последно място, това отново е едно от най-хубавите навичарски сардеи на всички времена, които спортуват много атрактивен модел, направен върху тялото. В паллу определено е един от най-добрите характеристики за това saree и по всички добри причини това saree е нещо, което ще бъде напълно глоба за жени, които са готови да спортуват най-добрата си представа чрез saree.

Най-добър Наувари Sarees за сватба:

Сватбената колекция nuvari saree предлага разнообразие от цветове и модели и възможност за избор. Обърнете внимание на готовата колекция nuvari sarees, която е вдъхновена от булчински облик.

1. Традиционната сватба Nuvari Saree:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Тази сара е пълна жълта и е типичен махарастрийски ноури сарей, автентично драпиран като Марахи. Той е с минимален дизайн и е прост в цялото тяло и паллу. Границите са леко блестящи и светлосини, за да придадат контрастен вид.

2. Сватба Nuvari Saree Пълно червено:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Още един новъри сарей, който просто спира дъха. Този булчински сезон, изпробвайте този автентичен булчински червен ноуари сарей, който има точки по цялото тяло на бял цвят. Блузата е от същия цвят и е вдъхновена да изглежда проста с минимален аксесоар. Какво ще кажете за този яркочервен оцветен ноуари сарей?

3. Contrastive Nuvari Saree за сватба:

18 Традиционна колекция на Наувари Сарейс със снимки | Стилове в живота

Тази класическа ноури саре е пълна роза в цвета на тялото и зелен цвят. Контрастилните цветове са привлекателни и привлекателни за окото. Блузата също е зелена на цвят. Сравнете сара с някои хубави принадлежности, за да му дадете прекрасен облик. Посъветвайте се със стил!

Саресите са всеки ден, любим на жените. Независимо дали става дума за традиционното износване в коприна или непринуден памук, всички те ви обгръщат в комфорт и съвършенство. Красотата се увеличава, когато я съчетаете с правилната блуза. Обикновено драпиране или традиционния начин, някакъв аксесоар с него е добавена магия, която ще добави към чара. Изпробвайте гамата от колекции, повечето от тях са прости и елегантни! Носете ги по стил и се забавлявайте!

Leave A Comment

+ 78 = 88