18 Най – добрата колекция от нетни шарени блузи блузи дизайни за шията за дами Стилове в живота

Най-напред, говорейки за нетните сарйове, вие знаете колко деликатни са те. Вие не искате те да загубят низ тук или камък там, защото вашите блузки куки. Без значение колко древен или датиращ сарей може да бъде, сареите никога няма да излязат от модата. Сареите са безкраен и класически традиционен костюм. Това красиво облекло прилича на тялото на всяка индийска жена перфектно. Може да се носи навсякъде. Има различни видове sarees но нетната saree е обратно в центъра на вниманието с повече дизайни и изглежда абсолютно зашеметяващ.

И така, сега, когато самите вие ​​сте направили покупката си и търсите най-добрите блузи за вашето saree, какво ще кажете да ви помогнем да решите един? Прочетете нататък.

Най-добър блуза шията дизайн каталози за нетните Sarees:

Дизайнът на шията играе еднакво важна роля при превръщането на жените в красиви. Вижте най-новите дизайни на блуза за нетните сарде, които сме събрали за вас.

1. Синя и златна блуза:

Син And Golden Blouse Design For Net Saree

Тази блуза ще ви пасва най-добре, когато търсите дизайн на саре блуза, който е син на цвят. За да го върнете нагоре, блузата е ясна, като по този начин обръщате цялото внимание на вниманието около сложния палл на сарето, което избирате. В идеалния случай можете да го носите за всеки прост случай.

2. Блуза с дълъг ръкав:

чист Sleeved Blouse Design For Net Saree

Когато самата сарка се хвали с чисто облекло, защо дизайна на вратата на блуза не може да проследи оловото! Облеклата за блузка са памучни и обикновени, но ръкавите са от една и съща цветна прозрачна дантела. Носете го плаващ стил и в действителност не се нуждаете от повече аксесоари, които да допълват вида ви. Този съвременен дизайн на блузата може да бъде идеално износване за парти.

3. Блуза с граница:

блуза With Border For Net Saree

Тази блуза е същият цвят като сарийката, но това, което я прави толкова удивително, е сребърната граница, която се поставя стратегически в блузките. Това обикновено е смело движение и ако сте уверени, че вашата сара не покрива лоното ви, можете да го направите!

4. Обикновена едноцветна блуза:

обикновен Uni-Color Blouse Design For Net Saree

Когато имате намерение да носите сара, която има бродерия навсякъде, не искате вашата блуза да се припокрие с каменната облицовка на вашия сарий. Този избор е полезен в такива случаи. Тази нетна блуза модел е много базов и с един цвят, а оттам и идеален за обикновени случаи. Можете също така да изпробвате различни модели на шията и да персонализирате избора според вашия вкус.

Виж повече: Блузка обратно шията дизайни за памук Sarees

5. Блуза с едно рамо за бродерия:

един Shoulder Embroidery Blouse For Net Saree

Рамото, което държи saree, се вижда тук с нещо като половин ръкав. Блузата е уникална и високата врата има красива рамка от същия дизайн, която покрива останалата част от блузата. Този дизайн на най-новата блуза е наистина творчески и може да искате да носите това за парти. Носете го стил. Трябва само малко доверие да носите и носите това право. Можете също така да изпробвате някои уникални дизайни за модела на врата.

6. Блуза с едно рамо:

един Shoulder Puff Blouse Design For Net Saree

Току-що, когато си помислихте, че пухкавите блузи са излезли от модата, ето едно да докажете, че грешите. Това е обикновена блуза, която ще изглежда добре както със съответната черна сарея, така и с бяла мрежа. Този дизайн на блуза за врата на нетната саре ще върви добре всеки ден. Пуф блузи гарантират, че те изглеждат прости, но също така добавят тънък стил към вашия дресинг. Черната мрежеста блуза ще върви добре с всяка друга тъмноцветна сара.

Виж повече: Блуза дизайни за копринени сари

7. Висулка с пълна ръкав Цветна блуза:

Високо Neck Full Sleeved Floral Blouse Design For Net Saree

Дизайнът на пълна ръкава за блуза за нетните сарйове винаги е невероятно. Вратът на блузата, който виждате тук, е златист, а останалата част от блузата, включително и пълните му ръкави, има красив флорален пайети, който върви добре с всяка черна сара с граница, но не изглеждат по-добре, както виждате тук. Блузата също ще съответства на бродирана сара, която за предпочитане е цветна. Може да искате да опитате с пълна ръка или да отидете за половин ръкав.

8. Олекотена блуза:

оранжев Halter Neck Blouse Design For Net Saree

Блузата за нетните сардери, която виждате тук, е оранжева вратовръзка, която изглежда още по-добре с тази полянка нетна сара. Така че, когато имате настроение да експериментирате, това би било най-добрият ви залог. Опитайте този най-нов дизайн на нетна блуза с цветна саре. Блузата е идеално без ръкави и ще изглежда добре за сватба или парти.

9. Off Рамото Нежна Сарей блуза:

от Shoulder Net Saree Blouse Design

Друг различен от списъка, ако не сте били достатъчно смели за вашата нетна сара, можете да добавите още един жреб, като излезете от рамото от сцената. Тази нетна блуза за сари ще върви добре с всякакъв вид саре и цвят. Блузата без ръкави тук е идеалният избор. Можете също така да включите някаква работа върху тялото на блузата.

10. Висока блуза с яка за зъби за нет Сарей:

Високо Collar Neck Blouse Design For Net Saree

Високата яка, съчетана с пълен ръкав, изглежда прекрасно. Високата яка добавя определена елегантност на стила. Опитайте близко рамо. Когато го направите, уверете се, че блузата има пълен дизайн над него. Отидете за три четвърти ръкав с различна граница на ръцете. Нагоре за това?

11. Off блуза за рамото за Net Saree:

от Shoulder Blouse Design For Net Saree

Дизайнерът на блуза на рамото дава много елегантен и красив вид. Работата на бродерията върху горната част на блузата го прави по-уникален и перфектен. Блузата за сажди в рамото е пришита до съвършенство. Изпробвайте редица работи върху блузата. Огледалната работа за блузата ще бъде идеален избор, за да блести прекрасно през мрежестата сара.

12. Блуза с небето за Net Saree:

без гръб Net Blouse For Net Saree

Представете си една блуза без гръб? Е, с тази пълна ръкава блуза дизайн за нетните Saree, можете действително да го flaunt инча Това обратно блузка дизайн врата за sarees е новата тенденция и ще изглежда добре с вашите saree. Тя може да се добави със стилни възли отзад и всяка украса, ако ви харесва да бъде.

13. Блуза с блуза с блуза за нетните сари:

скъпа Neck Blouse For Net Saree

Сладката блуза е тази, която придава много кралски дизайн на блуза с вратовръзка за нетните сари. Бродерията, направена на тази блуза с различни материали като бродиране на дантела, тежки зари, работа с джинджифил и т.н., го прави по-красива. Той дава много изящен външен вид и изглежда красив.

Виж повече: Прости дизайни на блуза

14. Дизайнерска блуза на лодка за мрежеста сара:

лодка Neck Net Blouse Design For Net Saree

Човек би трябвало да отиде за дизайна на саре блуза. Този дизайн на мрежестата блуза изглежда невероятно красив. Моделите могат да бъдат бродерия или мозайка. Чорапогащници, съответстващи на сара, могат да се използват в края на блузата. Може да са пълни ръкави, половин ръкави или без ръкави. Бутоните в мрежестата блуза са на гърба, тъй като нетните сарде са сравнително малко прозрачни. Вратът на лодката е новият любим модел в града. Какъв по-добър начин да съответствате на този модел блуза за вашата сара?

15. Блейд за китайски якичка за Net Saree:

Китайски Collar Blouse For Net Saree

В този стил на блуза има малка яка на блузата с дантела и тръби на яката. Човек може да добави друг тип дантела на яката и цялото деколте, за да изглежда много добре. Китайски яка блуза дизайн е много красив и стилен дизайн блуза. Сравнете този дизайн на половин нетна блуза с някои обеци, за да отидете с него.

16. Блузка за халче за халат за Net Saree:

оглавник Neck Blouse Design For Net Saree

Що се отнася до дизайна на мрежестата блуза с къс ръкав, блузата на вратовръзката е изтънченият дизайн на блуза в Боливуд. В блуза с вратовръзка един човек се чувства удобно да се възхищава от кожата и ръцете си. Тя ще изглежда по-бляскава, когато косата е вързана и съвпада с подходяща обица.

17. Кръгъл кръг и квадратна шийка Дизайн:

Кръгъл Neck And Square Neck Design For Net Saree

Тези дизайни на блуза за врата на нетните сари са най-често износените дизайни на сари да носят жени. Тези модели на врата ще изглеждат добре както на високи, така и на къси жени и могат да бъдат перфектно съчетани с нетната саре. Кръглата шийка е популярен и често срещан избор от векове насам. Квадратният модел на блуза с къс ръкав за нетните сари е идеален за тези с широки рамене.

Виж повече: Висока шията шарена блуза модели

18. Спагети ленти Блуза за нетните Saree:

спагети Straps Blouse Design For Net Saree

Нетните дизайни на блуза сари е на тенденция с младежите. Тънки ремъци или спагети ленти блуза прави един изглежда много бляскав. Ремъци могат да бъдат цветни бродерии, бижута или дори пайети каишки. Те изглеждат добре за всеки случай. Това е последният дизайн на блуза за нетната сари.

Сарее е женска дреха от Индия, носена от жените, изглеждат зашеметяващи. Сарее е най-разнообразното облекло. Сарее се носи от жени на всяка възраст. Сарее е изработена от различни тъкани, но сега нетната саре е в тенденция. Въпреки че нетната saree не може да бъде направена твърде тежка, но има един начин да добавите определена елегантност към простата си нетна сара е блузата. Блузите са също толкова важни, колкото сарите. Блузата може да направи или да разбие сара.

Винаги е добре да експериментирате малко с блузата си. Netted блуза дизайни са популярна тенденция и те придават модерен външен вид. Не мислете два пъти да експериментирате с вашата блуза. Отиди творчески и кажи на дизайнера как ти харесва. Те биха могли да бъдат вдъхновени от любимия ви стил на Боливуд или южноиндийския стил. Направи го!

Leave A Comment

83 + = 88