15 Влюбените булчински булчински модни дизайни дизайн през 2018 г. | Стилове в живота

Вие не се нуждаете от основите на това как невероятно булчински блуза дизайн получава да присъства на индийска сватба. Така че, когато най-накрая е вашият ред, вие сте изправени пред всички блус и да разберете колко трудно е целия процес. Въпреки че всичко е приоритет в момента, нищо не бие да изглежда по най-добрия начин. В края на краищата, с всички снимки и всички, които ви зяпват, не искате да правите компромиси с вашето облекло. Трябва да сте избрали една много красива блуза, за да съответствате на изявлението ви за стил, но също така трябва да знаете, че ако вашата блуза не е наполовина красива като вашата сара, това усилие се губи в нейния буквален смисъл.

Булчински блуза дизайни за индийски булка с снимки:

1. Червена кадифена блуза:

булчински Blouse Designs
Как да изглеждате зашеметяващо в сватбения ден, който питате, а след това тук, вижте тази кадифена булчинска блуза. Сребърните дантели само правят нещата по-добре за вас. Освен това, дизайнерът не е пропуснал нито един златен намек, като по този начин завършва външния вид с взрив. Този булчински блуза дизайн е най-добре носен с мрежа или дантела sarees, които извличат най-много от кадифе и дизайни.

2. Традиционната блуза за печат:

булчински Blouse Designs-The Traditional Print 2

Ако се придържате към традициите и обичате колко красива е тази блуза Rajasthani, добре, добра новина за вас, това е класически булчински поглед в Западна Индия. Самата сватбена блуза е без ръкави и има висока яка, за да се хвали заедно с красивия кръгъл процеп в гърба. Работата върху блузата прави изглежда по-добре от същите стари дизайнерски идеи. Това е един от най-красивите дизайни на булчински блузи, които някога са казали повечето дизайнери.

3. Блуза отпред:

булчински Blouse Designs-Front Slit Blouse 3

Когато търсите прости дизайни на булчински блузи, това е толкова уникално, че със сигурност ще ви привлече вниманието. Фрида Пинто тук издърпва перфектно външния вид и прореза добавя към шикозния и смел поглед. Така че, ако сте достатъчно удобни, няма причина да кажете не на тази блуза.

4. Зелена булчинска булчинска блуза Дизайн:

булчински Blouse Designs-Green Embroidery Blouse 4

Тази блуза ще отговаря най-добре на копринени сареи или банараси сарее; Въпреки това, тя е една от най-избраните дизайни сватбена блуза поради своята простота. Нищо необичайно, зеленият цвят краде шоуто с неговия контраст със златния цвят. Сарее се добавя заедно, за да имате представа колко красива е цялата визия.

5. Нискочервена розова блуза:

булчински Blouse Designs-Low Cut Pink Blouse 5

Каменната облицовка на тази блуза е впечатляваща, което я затвърждава на 5-то място в нашия списък с булчински блузки. Блузата е подплатена, а в случай, че се притеснявате, че вашите шевове се показват, тази блуза е вашият начин да отидете. Има огледала навсякъде в блузата, което я прави приятна.

6. Класическа копринена блуза:

булчински Blouse Designs-Classic Silk Blouse 6

Шията на тази блуза е по-груба и по-широка от обикновено и материалът е коприна. Шията и ръкавите са добре очертани, а ръкавите са с прост и чист цветен дизайн навсякъде. Сарее тук е от същия цвят като блузата, но ако желаете, можете да изберете друг координиращ цвят.

7. Пинк яке стил булчински блуза Дизайн:

булчински Blouse Designs-Pink Jacket Style Blouse 7

Дизайнът на тази блуза е абсолютно похвално. Единият край на блузата е по-дълъг и е закован с красиви златни копчета от другата страна. В предната част на блузата има толкова много неща, че най-доброто за нея ще бъде прозрачният сарей.

8. Лист стил сватбена блуза Дизайн:

булчински Blouse Designs-Leaf Style Blouse 8

За тази булчинска блуза е налице парченце от листа. Зарите работят успоредно на сребро също толкова невероятно, а мънистата най-накрая поставят цялата блуза отделно. Това е умен избор за вашия сватбен ден.

9. Блуза с пълна ръкав:

булчински Blouse Designs-Full Sleeved Blouse 9

Как може да ни липсва най-малко една пълна ръкав блуза в списъка с това е хит на пазара за булчински пазаруване тези дни? Блузата е черна, с медни бродерии върху нея и материалът е коприна, както виждате.

10. Блуза със златна дантела:

булчински Blouse Designs-Blouse with Golden Lace 10

В случай, че искате блуза дизайна да отговаря на вашите saree на всяка цена, този е дизайнер булчински блуза опция за вас. Златната дантела съвпада с блузата перфектно със сарите. Повечето от южните индийски жени предпочитат този тип дизайн на сватбена блуза.

Виж повече: Булчински блуза дизайни за копринени сари

11. Сватбена блуза с полусвил:

булчински Blouse Designs-Semi Sleeved Blouse 11

Блузата, която виждате тук, има много малък ръкав, за да се хваля с отлична бродерия върху него. Самата булчинска блуза е дълбоко вратна и извита на върха. Това е един от най-новите дизайни булчински блуза, които определено могат да привлекат вниманието на всички в този сватбен ден.

12. Квадратна блуза:

Квадрат Cut Blouse

Този най-нов булчински блузов дизайн се хвали с много красива гръб с бродерия и каменна работа навсякъде. Той е очертан и с ръкави и висок врат, който разграничава целия дизайн. Можете да видите този тип булчински блузони в бенгалската култура.

Виж повече: Бродерия дизайни за блузи

13. Блуза стил Чоли:

булчински Blouse Designs-Choli Style Blouse 13

Vidya Balan се вижда тук, овладявайки идеята на булката перфектно с този дизайн на блуза. Той е пълен ръкав и прост, но все пак успява да се обжалва. Повечето от северните индианци носят този тип съвременни булчински блузони.

14. Царска блуза със сребрист цвят:

булчински Blouse Designs-Zardosi Stringed Blouse 14

След като видите красивия дизайн, вие казвате, че това е една от най-добрите дизайни на сватбената блуза за жени. Тук е често срещана блуза с рамка от жардоси и бродерия. Той е по същество кафяв, със златни дантели и голи гърбове.

Виж повече: Булчински дизайни на блуза за сари

15. Глутарати стил Блуза:

булчински Blouse Designs-Gujrati Style Blouse 15

Крайната блуза, която можете да огледате тук, е обикновена блуза с многоцветен конец. Тя е еднакво сложна и привлекателна и може да се носи от хора от всички възрасти, да изглежда различно и да се откроява сред тълпата на сватбата.

Тези дни, получаване на блуза, която е на равна нога с дизайна на вашите saree е толкова лесно, колкото ден, защото на появата на онлайн пазаруване. Уебсайтовете позволяват толкова много опции и в различни стилове, че е трудно да се реши за една щастлива блуза за вашия щастлив ден. Което защо, надяваме се с тези 15 най-нови булчински дизайни, които са големи на пазара; ние направихме решението ви леко по-лесно.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Leave A Comment

23 + = 30