15 Уникални идеи за дизайн на фоайе за столове за 2018 г. | Стилове в живота

С променящия се ум набор от хора, всичко в живота на човека се променя. Започвайки от идеите за интериорен декор в модулна кухня, промяната се намира навсякъде. Определението за стил се промени с нарастващите дни. Сега люлки са модифицирани на столове с възглавници, които осигуряват по-сложен външен вид с допълнителен бонус за комфорт. Мебелите с градинска мебел или вътрешен двор от различен тип ни помагат да обновяваме облика на цялата ни къща.

Освен проектирането на интериора, проектирането на екстериорните къщи също трябва да е проблем. Искаме да седнем на балкона или на предната веранда или задния двор и да се насладите на прекрасна чаша кафе. Тих изгрев и спокоен залез е всичко, което човек трябва да направи.

Модерни идеи за дизайнерски стол в Индия 2018:

Да открием тук с посочените 15 най-добри дизайнерски столове за 2018 година.

1. Дизайн на фоайе:

Салон Chair Design

Дизайнът на тези столове е доста уникален и прост. Състои се от фотьойл с табуретка към дъното. Подлакътниците не само осигуряват допълнително удовлетворение, но също така помагат при равномерното разпределение на телесното тегло, когато ръцете се поставят върху подлакътниците. Обикновено идва в двойка с татко, за да можем да държим краката си опънати.

2. Външен лаундж стол:

на открито Lounge Chair

Външните шезлонги обикновено се разполагат близо до басейна или в задния двор. След като се отпуснете в басейна, човек може да дойде и да си почине на стола. Този външен стол не държи ръчен стол и османска, а вместо това включва леки претеглени столове, които наистина са лесни за носене. Те могат да бъдат подплатени с кожени възглавници и могат да бъдат с различни цветове.

3. Модерен председател на фоайето:

модерен Lounge Chair

Модерен шезлонг е абсолютно необходим за създаване на приятна атмосфера в къщата. Модерен стол е подобрение от основния дизайн на стол. Състои се от нови стилни дизайни, които дават на помещението само вида, който иска. С появата на интериора под специализирани хора, нови и съвременни неща могат да се използват за подобряване на вида на вашата къща.

4. Председател на коженото фоайе:

Кожа Lounge Chairs

Тъй като шезлонгите са разположени главно навън, кожата изглежда е добър начин да отидете. Има различни качества от кожа, които са на разположение. Широка гама от цветове се предлагат и за кожени столове. Казано е, че усещането за кожата става по-добро с времето. Така че за хората, които искат да инвестират един път, кожените столове са най-добрият начин да отидете.

5. Кръгъл лаундж стол:

Кръгъл Lounge Chairs

Кръглата столове се разполагат главно в предната веранда или в хола и са центрирани с централна маса или масичка за кафе. Те не са огромни и са умерено малки. Те са покрити главно с кожени възглавнички и са с форма на табуретка и поемат по-малко пространство. Те обикновено се използват, когато пространството е малко по-малко като в студио апартамент.

6. Бял фоайе:

бял Lounge Chair

Бял шезлонг стол на верандата или балкона или в хола създава приятна атмосфера за гостите, които идват на вашето място. Белият носи светлина в къщата и може да промени общата картина на дадена къща, ако мебелите са поставени правилно. Той има протящи се метални крака и малка възглавница на главата.

7. Сгъваем председател на фоайето:

сгъване Lounge Chair

Сгъваемите столове са лесно преносими столове, които могат да се носят от едно място на друго. Лесната преносимост помага за пренасянето на стола до плажа, пикник или до задния двор. Дори и в къщи, където пространството е по-малко, това сгъваемо кресло за кресло може да се използва по време и часове на нужда и след това може да се държи далеч.

8. Vintage Lounge Chair:

реколта Lounge Chair

Това е дизайнерски стол, използван от нашите дядовци. Задните крака на стола са широки и опънати. Две плътни възглавнички са поставени за облегалката и заседанието. Този дървен салон има широко пространство, за да даде комфортна седалка. Поставянето на този стол във всекидневната ви ще продължи да напомня вашите златни спомени с дядо.

9. Classic Lounge Chair:

класически Lounge Chair

Този бял шезлонг ще добави клас във вашата всекидневна. Можете дори да имате съвпадащи дивани с този стол. Две малки меки възглавници са поставени за вас, където можете да легнете и да си починете. Тъй като е поставен до прозореца, така че легнете, можете да изведете изглед отвън. Това ще ви даде невероятен опит в дъждовния сезон.

10. Хол за спалня:

Салон Chair for Bedroom

Този кожен стол от кожа ще подобри външния вид на спалнята ви. Столът има многоцветен кръг. Тя е къса с малки остри крака. От двете страни има две гъста зона за облегалки за ръце, които дават отпускане на рамото ви. Като лежите в него, човек ще получи здрав сън и дори може да се почувствате опресняван след кратка дрямка.

Виж повече: Кожени столове Модели

11. Уникален председател на фоайето:

Единствен по рода си Lounge Chair

Този сгъваем кресло е най-подходящ за офиса ви, където служителите могат да легнат от известно време, за да се опресняват. Това ще повиши нивото на ефективност и ще направи вашата работна атмосфера готина. Това е двоен цвят стол и тъй като е сгъваема няма да заема много място. В този стол горната част е малка и под нея е голяма.

12. Алуминиев лаундж стол:

алуминий Lounge Chair

Това са външни шезлонги, изработени от алуминиева храна с обратно колело. Тя ще бъде издръжлива, тъй като е от алуминий, така че запазването на възглавнички върху него ще бъде по-добър вариант. На гърба на шезлонга има флорален дизайн, който изглежда атрактивен. Можете дори да преместите този стол с помощта на задните колела.

Виж повече: Колекции за външни столове

13. Нетрадиционен председател на фоайето:

необикновен Lounge Chair

Това е прослави създаването на столове фоайе. Дървени ролки са подредени така художествено, за да направят салон. Това е просто привлекателно парче стол с стойка, за да поддържате краката си. Поставяйки го на закрито или на открито, той безусловно ще получи похвала и всички ще се опитат да седнат в него. Той ще бъде център на атракция и ще създаде приятна атмосфера.

14. Хол с козирка:

Салон Chair with Canopy

Предлагането на такъв хубав кръгъл стол в близост до басейна или задния двор ще бъде допълнително предимство. Салонът е снабден с балдахин, който ще осигури подслон на главата ви. В този кръг салон може да се насладите на непрекъснат свеж въздух. Прекарването на известно време в открито небе ще ви напълни с нови мисли и мотивация.

Виж повече: Проектиране на сгъваеми столове

15. Двойно фоайе:

двойно Lounge Chair

Този сладък външен кресло е предназначен за деца. Това е за двама души означава, че две деца могат да седят тук. Този дървен салон е украсен с възглавница и подслон. На възглавницата има зигзагов дизайн. Децата обичат да прекарват времето си навън и тук ще получат пряка слънчева светлина от слънцето. За здравословното възпитание на деца е необходимо също да се играе.

На пазара се предлагат различни столове, които обслужват различни цели. Въпреки че основната цел е седнала, голямо разнообразие поставя комфорта на различно ниво. Благодарение на този широк спектър на избор, става по-лесно за купувача да избирате. За да се произведе продукт, който би могъл да бъде произведен в широк мащаб и икономичен на джоба, се появи стол за столове.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

88 − 78 =