15 Стилни изключи рамото върхове в тенденция за момичета в Индия

Върховете на жените винаги са придавали атрактивен дизайн, използвайки няколко цвята, за да хванат място в шкафа. Най-добрите дизайни като туника, танкове, халтер, обвивки и т.н. привличат жените да добавят чар към красотата си. Подобен дизайн, който се приема широко благодарение на невероятния си дизайн, е дизайнът на върха на рамото. Дизайнът позволява на дамите или тийнейджърите да напуснат раменете си от допира на дрехата.

от shoulder tops

Извън раменете Топчета за жени:

С различен дизайн на ленти и блеф дизайни, падащото облекло на рамото прави жените да се побъркат за него. Следват няколко сърдечни грайферни дизайни на разстояние от рамото на рамото, което трябва да погледнем.

1. Единична ивица:

единичен Strip Top

Отпечатано рамо от върховете дизайн с една лента дава невероятен поглед на дънки. Кратко по дължина, на върха се дава щипка бод на дизайна на врата, прикрепен с единична лента за раменете. Лентите могат да бъдат завързани, за да образуват лък или просто да се плъзгат, за да имат уникален вид.

2. Обикновена офроуд:

обикновен Off shoulder Top

Искате един прост, но изтънчен външен вид с перфектни от раменете за жени! Прекрасен връх, направен от хлабав памук, шифон и еластичен е най-доброто за него. Горната част е изработена от къси ръкави и дълги ръкави, които оставят раменете безплодни.

3. Boohoo Off Рамото върхове:

плач Tops

Известни също като върховете на реколтата на раменете, бууко върховете са доста чувствени. Горната част е направена от найлонов материал с къса дължина, подобна на тази на блуза. Ръкавите също са завързани на дължина за невероятен външен вид. В предната част на горната част са дадени две ивици, които могат да бъдат завързани, за да се направи фънки лък.

4. Раменете на женските рамена:

от shoulder Arms Tops

Красив дизайн с обрат е рамото на задните рамене евтини. Разтегателната конструкция на чантата на горната част е свободна в монтажа. На кръста се получават пълни ръкави, които са много свободни. Дизайнът позволява ръцете и раменете да са твърде безплодни с овален дизайн. На върха се дават две ленти, които са завързани за врата, за перфектно захващане.

5. Черен единичен рамо на пода:

черно Single Shoulder Top

Различен стил в върховете на рамото е този, който има дизайн с едно рамо. Черният връх е направен от полиестерен материал с еластичен дизайн на гърлото и отдолу, което създава няколко прави гънки на върха за прекрасен външен вид. Ръкавите също имат подобен дизайн.

Виж повече: Зелени цветове

6. Черно-бели ленти Връх:

черно and white Strips Top

Черно-белият дизайн на зебраните е доста известен сред тийнейджърите в наши дни. Горната част е изработена от памучен материал и за придаване на красота, черна пухкава лента е зашита от рамото до края на врата. От другата страна на рамото се дава една черна лента.

7. Дълбок отвор на рамото на рамото:

Дълбок Neck off shoulder Top

Търсите рамене на върха за лета, почивка или партита на плажове! Получете дълбок врат с двойни ръкави. На двойния цвят на върха се дават две сладки ленти за раменете и една за ръцете. Горната част е изработена от материал от шифон с вдлъбнато памучно вътрешно тяло.

8. Дизайнер от рамото на рамото:

дизайнер off shoulder Top

Търсите нещо уникално за специална партия! Черният очарователен кръст с едно рамо е най-подходящ за случая. Черният връх е направен от кадифе, а гърлото е изработено от мрежен материал със сребърно очертание. Долната част е проектирана кръстосано, където единият край е на талията, а другият - на бедрата.

9. Зимни разстояние от раменете за жени:

зима off shoulder Top

Пазаруване през зимата! Изпробвайте зимата на разстояние от рамото си дълго. Горната част е направена от вълнен материал с двойни нюанси за края на ръкава и шийката. Дизайнът на врата също включва два ципове на всяко рамо, което дава вид на сгъната яка. Върхът отговаря най-добре на кльощавите дънки с тежки зимни ботуши.

10. Плюс размер от рамото Най-горната част:

чист off shoulder Top

Имате тежко тяло и си мислите какво да изберете за излети! Опитайте с плюс размер от рамото дизайн на върха. Горната част е направена от чист материал, прикрепен с памук. На върха се дава височина на дължината на талията с дизайн на гърлото. Ръчните ръкави също са покрити с четка, за да се скрият тежките ръце.

Виж повече: Женски черни връхчета

11. Отпуснете рамото на рамото нагоре:

хлабав off shoulder Top

Размерът на свободните плюсове от раменете е доста популярен сред жените с тежко тяло. Черният обикновен връх е свободен от всички страни и от ръкавите за удобно износване. Заедно с това на ръкавите се дава и свободно прилягане. Горната част е изработена от копринен материал, който е подходящ за дънки и джинги.

12. Мъжки кръст, проектиран на разстояние от рамото:

Крос Designed Off shoulder Top

Търсите нов или най-модерен модел в дизайна на разстояние от рамото! Изпробвайте обикновен черен връх с кристален кръст. Горната част има дълбока шийка във форма V, където ръбовете достигат ръба на рамото. Тя също е кръст отдолу, показващи корема на шорти или дънки.

13. Flair Shirt Design Top:

нюх shirt Design Top

Умение, създадено от върха на рамото, е доста вирусно сред тийнейджърите в колежа. В кафявия връх е дадена единична лента за ръкава на рамото с дизайн на рамото в ръкав. Освен това на върха се дава и риза, подходяща за къси панталони, дънки или Capri.

14. Мода на рамото за момичета:

модерен off shoulder Top

Искате да имате модно и уютно едно парче от рамото на рамото! Опитайте с уникален дизайн, който също така визуализира външния вид на мини пола. Едната страна на върха е дълга, която дава сексуално излагане на краката. Заедно с това, на раменете се дава и обвързан дизайн за прекрасен външен вид.

Виж повече: Топ изображения на тръби

15. Гащеризон с лента за ръка за тийнейджъри:

Лента Sleeve Top

Искате да изглеждате привлекателни за един скъп момент! Върхът на ръкавите е най-доброто, което можете да получите за него. Извън върховете на рамото са изработени ръкави с ивици, които го правят по-чувствителен. На вратата също се дава дълбок дизайн с разтеглив материал.

Върховете на рамото на рамото са многобройни при жените, в сравнение с други най-добри дизайнери, поради своята чувственост. Широката гама от цветове, които дава, го прави по-привлекателен. Има различни дизайни за различни сезони като лятно износване, зимно износване, есенно износване и т.н. в този дизайн също, което ви кара да объркате да изберете от.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 45 = 50