15 Стилни и най-добри татуировки Кинг идеи за дизайн с картини | progressivenewsdaily.info

15 Стилни и най-добри татуировки Кинг идеи за дизайн с картини

King татуировки са много модерни и стилни дизайни на татуировки. Включва корона или думите "цар". Царят споменава отношението си към своята корона; малкият дизайн на короната е известен и сред младежите или възрастните. Вдъхновението идва от символа. Днес този стил на царска корона получаваме под формата на татуировка, татуировки се изискват от ден на ден и професионални татуировки художници получаваме навсякъде. Мъжете искат да опитат този стил на различни татуировки; те се чувстват като те получават вътрешна сила, защото на тази татуировка. Кралят татуировка е малък дизайн, но смислен фокус върху вашето отношение. Изберете от този широк списък от татуировки и направете лична и най-впечатляваща татуировка.

Последни и красиви дизайни на кралски татуировки за мъже и жени в тенденция:

Нека да разгледаме 15-те най-добри татуировки.

1. Корона и дума татуировка:

корона and Word Tattoo

Това е татуировка на царя, която има образ на корона и татуировка на думата "цар". Короната е направена от прости камъни и думата е с курсив шрифт. Изберете това за причудливо поемане на роялти.

2. Татуировка на царя на пиките:

цар of Spades Tattoo

Това е още един татуиран цар, който има не само короната и буквата "К", но и изображението на лопата. Татуировката на царя на пики е игра на карти. Изберете това с комбинация от татуировката на кралицата за жената в живота си. Това е най-добрата кралица кралица татуировка дизайн за двойки.

3. Татуировка на кралската корона:

цар Crown Tattoo

Краун татуировката на короната е още една бляскава татуировка, която има татуировка на образа на царската корона. Короната е подробно описана и с червеното кадифено покритие. Бижутата и перлите в короната са подчертани добре.

4. Паметник Кинг татуировка:

паметник King Tattoo

Това е кралски татуировка дизайн, който има датата на паметник, който бихте искали да добавите към татуировка. Датата е написана на банер под короната. Изберете датата, която символизира нещо в живота ви.

5. Татуировка на лъвския крал на Дисни:

Disney Lion King Tattoo

Перфектен за жена е тази прекрасна татуировка на Лъвския крал, вдъхновена от Дисни. Това има образа на лъва, както и вдъхновяващи думи "Запомни кой сте", татуирани върху. Изберете това, за да представите всеки специален ден в живота си. Когато този филм стартира този път този филм дал добри вдъхновяващи мисли на всички, опитайте този символ на дизайна на лъвския цар.

6. Татуировка "Черно кралско корона":

черно King Crown Tattoo

Тук има татуировка черна царска корона на ръка, която изглежда зашеметяваща върху бледа кожа. Короната е засенчена и напълнена с бяло черно мастило. Центърът също има красив дизайн. Ако сте добре с нормален дизайн, но ако се нуждаете от нещо различно, отидете с този модел на прост или стилен модел на короната.

7. Татуировка на лъв:

лъв Tattoo

Лъвът е кралят на джунглата. Това може да се представи в татуировката. Тази лъвска татуировка цар има лъв с корона на главата си. Изображението е много изумително и впечатляващо. Лъвските очи дават сила и когато проектирате този вид татуировка, то със сигурност можете да почувствате сила в тялото си.

8. Нейният крал татуировка:

тя King Tattoo

Впечатлете любимия си човек с тази татуировка на царя. Това царско татуирово изображение има величествена корона с думите "Нейният крал". Вашият любим човек със сигурност ще бъде развълнуван от тази персонализирана татуировка. Изпробвайте този и привлечете вниманието на любимия ви.

9. Първоначален татуировка на крал Кинг:

първоначален King Tattoo

Изберете цветна татуировка на царя, в която има начална татуировка. Короната е татуирана блестящо със син цвят, добавен към бижутата. Извършеното засенчване също е много впечатляващо. Можете да добавите първото си име или фамилия първоначално с дизайн.

10. Татуировка на латино крал:

латински King Tattoo

Тук има много голяма царска татуировка, която покрива гърба на човек. Тук имате реалистично изглеждащ лъв татуировка с корона на главата му. Лъвът тук е груб и ядосан. Този стил се нуждае от подходящо внимание от татуировка дизайнер, малко трудно става, докато проектиране, но дава вашето правилно отношение.

11. Кралски крал и джокер татуировка:

царски King and Joker Tattoo

Това поемане на картовата игра е много подходящо за хора, които обичат да залагат. Тази татуировка има карта на царя на сърцата и шегаджията една до друга. Изберете това за по-голяма площ, която да бъде покрита.

12. Кита и котва татуировка:

цар and Anchor Tattoo

Това прекрасно татуировка е с корона и котва заедно. Думите "Моят крал" и "моята котва" са изписани прекрасно тук. Изберете тази татуировка за лично докосване. Тя е малко по-различна, така че можете да смесите както цар и котва в този дизайн по ваш избор.

13. Сценарий на цар татуировка:

писменост of King Tattoo

Тук е зашеметяващ татуировка цар, която има сценария под него. Короната на татуировката е изпълнена чудесно и сложно. Всеки от бижутата на короната е идеално добавен тук. Няколко думи определят тази коронова позиция, можете също да персонализирате.

14. Просто цар татуировка:

прост King Tattoo

Ако обичате деликатни неща, то тази татуировка на царя е точно от това, от което се нуждаете. Простият татуировка на царя включва само малка корона, която се прави елегантно. Изберете това за областта на ръцете. Тази татуировка също харесваше и момичетата, онези момичета, които харесват приятеля си като крал.

15. Татуировка на старо училище:

Стар School King Tattoo

Тук има татуировка от старо училище цар, която има образ на крал с корона на главата си. Емблемата на краля също е татуирана в дизайна. Изберете това, за да вземете традиционния тип татуировка. Ако искате да опитате стар модел на училище за вашия уникален външен вид, тогава отидете с вид стил.

Кралят татуировки може да бъде драматичен или прост. Те могат да включват само корона или думите като "крал", "Мой цар" и т.н. Изберете нещо, което означава за вас и може да стане лично. Опитайте някои уникални вдъхновение съобщение с този стил на татуировка, татуировки цар са най-добрите сред всички татуировки модели. Вземете невероятен и уникален дизайн в широка колекция от татуировки. Опитайте различен сянка и за този дизайн.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 1 = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map