15 прости и стилни златни колани за жени и мъже

Модната индустрия даде революционен дизайн в коланите на талията. Аксесоарите се предлагат в различни дизайни, използващи метали, вериги, цветни дизайни и т.н. Нов дизайн в коланите на коланите е дизайнът на златния колан. Коланите са частично или изцяло изработени със злато, за да дадат на облеклото нов облик. Дизайнът на коланите обикновено се носят с дизайнерски екипи за специални случаи като сватби, парти на високо общество, религиозни функции и т.н..

злато belt designs

Когато са направени със злато, коланите получават точни релефни или декоративни дизайни, които вдигат шарката и външния вид на ползвателя.

Различни видове талията за златни колани за жените и мъжете:

Коланите на талията също са известни като Камарбанд, Оддианам, Ваданам и Кърджани на различни езици като Хинди, Гуджарати, Раджастхани и др. В Индия. Ето някои широкоспектърен дизайн на златен пояс, който може да отреже аксесоарите ви.

1. Обикновена златна лента за жените талия:

обикновен Gold Belt for Women Waist

Опростен модел в златния пояс на талията дава дори и обикновена рокля с изглед отстрани. Подобен колан се изработва в злато, без да има дизайн върху него. Простият колан дава на вашата тънка талия перфектен външен вид. Коланът се извършва на дизайнерски или обикновени облекла, като обикновени рокли за партита.

2. Оплетена златна лента за жени:

сплетен Gold Belt for Women

Сватбена колекция сте готови! Не можете да пропуснете златния колан на плетената дамска дамска блуза, който придава на вашето булчинско облекло подобрен вид. Коланът получава оплетен дизайн, изработен върху него с коронни релефни релефни релефни брави. Просто го носете и проверете Вашия променен вид.

3. златен колан змия за мъже:

Змия Skin Gold Belt for Men

За мъжете, златният пояс трябва да е труден и сгъстен. Ето един дизайн, който визуализира дизайна на змийска кожа за зашеметяващ външен вид. Отварянето на колана се дава на обикновен отвор с цвете върху него, центрирано с перла. Коланът има гладка вътрешна страна за удобно носене.

4. златен перла и диамантен златен пояс за жени:

злато Pearl and Diamond Gold Belt for Women

Търсите нов дизайн за талията си! Вземете този дизайн, който ви дава облик на злато и диаманти. Коланът е изработен от златни мъниста, които са центрирани с диаманти в центъра с различни криви, свързани помежду си.

5. Зимен златен колан за мъже:

цип Gold Belt for Men

Дизайнът на ципа в колана на талията е дал на мъжете нов достоен поглед за поводи. На колана е даден централен плосък златен шаблон, който придава ципа на краищата. Ключалката или катарамата на колана също е направена със злато за перфектно захващане на талията.

Виж повече: Пост майчинен пояс

6. Зинг Златен пояс за жени:

Jingles Gold Belt for Women

Женската талия, когато ви се докосне до джунгли, ще изясни вида на кръста ви на етническите. Да, дизайн на златен пояс е направен със звънци в злато. За да добавите малко повече внимание към колана, на единния колан се дават различни U-образни криви.

7. Индийски златен пояс за жените:

индийски Gold Waist Belt for Women

Индийският златен метален пояс има своето значение, особено за булките по време на сватби. Златният пояс получава върху него коронен дизайн, който допълнително е украсен със смарагди. Флоралните дизайни, щамповани, дават обединен поглед на носителя на сара.

8. Кристална пирамида златен пояс за мъже:

кристал Pyramid Gold Belt for Men

Принадлежността за колан за мъже получава нов стилен дизайн, като добавя златни кристали върху кожа. Да, на кожената лента са дадени няколко малки кристални пирамиди върху нея в злато. В дизайна се дава и кожен отвор, в който краят на колана е декориран със същите конструкции за перфектно завършване за ползващия за партита.

9. Златна верижка колан дизайн за мъже:

злато Chain Belt Design for Men

Коланът на златната верига винаги е бил предпочитан за мъжете. Когато се носят отстрани, верижните колани винаги увеличават своя външен вид. Дизайнът на колана се състои от три вериги, които образуват слоест вид. Най-долната верига е с дебело свързване, центърът е уютен, а най-високият е най-малкият дизайн на веригата.

10. Флорален дизайн Розов златен пояс за жени:

цветен design Rose Gold Belt for Women

Розовият златен пояс, когато е проектиран с цветни дизайни, дава блестящ поглед на потребителя, особено на булката в роклята. Прекрасният колан е изработен от розово злато, нетен материал и перли за правилно образуване. След това коланът се закрепва към найлонова лента, за да се подсигури правилно връзване и захващане на талията, за да изглеждате по-тънки.

Виж повече: Сгънати колани

11. Двоен златен колан за мъже:

двоен Lock Gold Belt for Men

Тънък златен пояс е изборът на много млади хора в наши дни. Позволява на мъжете да покажат тънкото си тяло в гимнастическия салон, когато им се даде точен задържане на талията. Коланът изглежда невероятно на случайни и също на парти костюми.

12. Мъжки каубойски златен пояс Дизайн:

Мъже Cowboy Gold Belt Design

Търсите луксозен външен вид със златен дизайн! Погледнете каубойския дизайн в категорията. Коланът е изработен с няколко бутона, като триъгълник. Златото също получава груб цвят, за да даде на колана реален шаблон.

13. Регулируем златен пояс за жени:

15 прости и стилни златни колани за жени и мъже

Регулируеми или казват, че отворените златни колани за дизайн на рокли са основен избор за жените, които обичат да остават в модата всеки път. На колана е даден дизайн на листа и на двата края, който се използва за носене и сваляне на колана. Носителят може да носи колана в какъвто и да е стил, благодарение на своята гъвкавост.

14. Тъкани дизайн на златен колан за мъже:

тъкани Gold Belt design for Men

Златен колан, когато е даден тъканен дизайн, изглежда много заплетен за ежедневно износване. Широко облечен в джинси и костюми, коланът е изработен от тъканен дизайн с елегантна широчина, която е най-подходяща за всяка талия за комфорт при сватби и партита.

Виж повече: Метални колани за жени

15. Дамски бижута и монети Златен пояс:

дами Bead and Coin Gold Belt

Не забравяйте, че натискането на монети върху колана на коремния танцьор! Обичам ги? Тук има подобен дизайн на женския златен пояс, който е направен с няколко златни монети, джунгли и мъниста за очарователен външен вид. Коланът е направен толкова здраво, че той дава чудесен глас, когато е в действие.

Тъканният колан злато е основно бижу за булките според индийската култура. Тя е част от Solah Shringar за невестата, която се носи на сарей, за да даде здраво задържане над кръста. Но мъжете и жените сега обожават талията си със златните колани и за други случаи.

Изображения Източник: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Leave A Comment

+ 47 = 50