15 прости и модерни дизайни на дизайнерски коктейлни пръстени

Проектирането на бижута е безкраен процес, тъй като се променя с променящата се мода. Това не е само нещо, което трябва да се носи от една жена, но и от човек. Днес има изобилие от дизайна на бижута. Ако искате творчество и дизайн с нещо необичайно виждане и стил, тогава дизайните на пръстените са най-добрата платформа, която показва вашето облекло и стил, тъй като те не само излагат вашето творчество, но също така може да ви накара да се почувствате на върха на небето. Известен също като клъстерен пръстен или пръстен за вечеря, пръстенът за коктейли обикновено ще е с големи размери и ще разполага с голям камък в центъра, заобиколен от малки камъни. През последните няколко години дизайнерски коктейл пръстени, които за известно време бяха по-добре оставени в миналото, направиха сериозно завръщане сега.

модерни-диамантени-коктейл-пръстени-дизайн

Коктейл диамантени пръстени не добавят изявление към малка черна рокля, но изглеждат също толкова добри с дълга черна рокля от коприна. Без значение какъв е стилът на обличане, който носите или какви функции посещавате; дизайна на коктейлни пръстени никога не е на място. Винаги в стил на стил и изглежда страхотно, коктейл пръстени, изработени от злато и диамант, са следващите големи неща в бижутата. Днес можете да получите и дизайнерските коктейлни пръстени, направени с вграден дизайн с диамантени камъни, които ще добавят докосване на блясъка към вашия ансамбъл.

Дизайнерски коктейл Диамантени пръстени:

Започнете да проучвате новите и модерни дизайни на коктейлни пръстени за жени и мъже и съм сигурен, че ще завършите с нещо, което ще бъде красиво и очарователно.

1. Шалонският пръстен:

Шалон-пръстен

Пръстенът има шестнайсет оникс кахоухона, издълбани в красив дизайн, и шестдесет кръгли диаманта, разположени около европейския център с диаманти, нарязани на платина. Дръжката и раменете на този пръстен ще бъдат завършени с очарователен дизайн с двадесет естествени смарагдови камъни, които дават елегантен вид на коктейлния пръстен.

2. Diamond Ring Coseyn:

coseyn-пръстен

Това е великолепно парче от диамантени коктейлни пръстени от платинено шампанско Asscher в рамка и е заобиколено от луксозния аскер и старите европейски акценти с диамант. Това е елегантна пробита галерия и блестящо диамантено рамо, което добавя истински бляскав външен вид и е вдъхновен от възпроизвеждащия пръстен.

3. Azua коктейл пръстен с диаманти:

Азуа-пръстен

Това уникално платиново изкуство на репродуктивен пръстен подчертава очарователния вертикален ред на трите фини сини панелни сапфири с кръгъл диамантен акцент в кръгъл монтаж за гладък и великолепен ефект.

Виж повече: Сгъваеми пръстени на звезда.

4. Коктейл "Луциен" в злато:

Люсиен-пръстен

Удивителният ретро пръстен от 14-каратово злато от 40-те години на миналия век, с искрящо синята риза, беше подчертан от четири основни рубини и два отлични диаманта. Тези диаманти са поставени в паладий за атрактивен вид и приблизително. 0,05 каратово тегло и отговаря на всички видове екипировки.

5. Ширил Диамант коктейл пръстен:

sharyl-пръстен

Този пръстен от 18 К бяло злато излага светещ оранжев рубин, поставен в двойни връхчета, със стресиращ диамант. Фрагментът на стебло с детайли за зърно от мелница дава прост и примамлив външен вид, като Art of deco възпроизвеждането е приблизително 0,08 каратово тегло.

6. Lanita пръстен:

lanita-пръстен

Това 18K родово покрито розово златно парче от ретро-старомодната конструкция е направено с прекрасна овална форма на турмалина, обградена от зашеметяващи диамантени акценти за елегантен външен вид. Това е около 0.32 карата тегло носенето и това ще даде хубаво чувство, че апартамент за всякакви дрехи.

7. Оранжевият коктейл пръстен Lonnie Orange Diamond:

Лони-пръстен

Lonnie коктейлни пръстени в златен дизайн имат 14K бляскаво овално бяло злато и неговият централен елемент е набит с оранжев диамант, този Art Deco пръстен е от Retro от 1950 година. Това е около 3.25 карата тегло и носенето на това ще даде добър външен вид.

8. Дизайнът на коктейлния пръстен на маргарета в злато:

margaretta-пръстен

Този 14K жълто златен годежни пръстен е овално оформен и набит с естествени сини рубинени красиви диаманти. Това хипнотизирано парче диамант е от викторианска епоха и прибл. Тегло 0,70 карата.

Виж повече: Рубидни златни пръстени.

9. Диамантеният пръстен на коктейл Arlena:

Арлена-пръстен

Този впечатляващ пръстен от ретро-ера подчертава цветен циркон с циркониев цвят с диамант с ударен метал на върха. Типичният ръб на ножа дава поглед на тази платинена фигура; това е приблизително. Тегло 0.56 карата.

10. Микаела златен коктейл пръстен:

Микаела-пръстен

Микаела пръстенът, който е златен коктейл пръстен, ще бъде наистина фантастичен, когато се носят със съответния екип. Това беше аметист, заобиколен от дребната перла в центъра на пръстена. Това ще бъде деликатно да се носят особено при специалните случаи.

11. Коктейл пръстенът "Porcello Designer":

porcello-пръстен

Пръстеновидният пръстен е познат сред всички останали коктейлни пръстени, които ще бъдат напълно отличителни и това е вид пръстен с ретро ера с остър и бляскав външен вид. Това ще бъде блестящо старите мина режа диаманти са определени в 10 К, съставен от ослепителни цветни модели.

12. Пръстенът Зенобия:

Зенобия-пръстен

Този пръстен на Zenobia определено ще изглежда великолепно с овална форма на синтетичен opal в центъра на пръстена. Тя е направена с 18k злато, което остава да бъде модата от 1950 години. Носенето на това с небрежно облекло ще бъде перфектно.

13. Андра златен коктейл пръстен:

Andra-пръстен

Андра пръстенът беше много познатият пръстен в категорията на коктейлните пръстени, тъй като те завършваха със спиращ дъха дизайн с овална форма аметист, който украсява ретро стил. За един вечен външен вид, тя беше снабдена с острието на ноктите.

14. Риба пръстен:

Реба-пръстен

Reba пръстен като забележителен дизайн с 14 к жълто злато и това ще бъде най-добрият избор за сватби и ангажименти. Това е направено с овална форма на изумруден център, който е заобиколен от впечатляващо тройно ореол от нарязани диаманти.

Виж повече: Диамантени пръстени с емардал.

15. Коктейл "Оли":

Оли-пръстен

Ако търсите перфектен и стилен коктейл пръстен, избора на този пръстен Оли ще бъде перфектният избор, тъй като това е смел дизайн с функции на бяло злато. Беше красиво изработена от пет парчета френски синтетични сапфири и двадесет и четири единични диаманта за изящни дизайн.

Коктейл пръстени са големите пръстени, които първоначално са предназначени да направят голямо изявление поради драматичния им вид и стил. Разбира се, те са най-популярни в бижутерската индустрия. Костюмните костюми за костюми спечелиха името си от епохата на Съединените щати, тъй като те останаха много популярен знак за просперитет. През 50-те години на миналия век коктейлът бижута все повече набира популярност и днес те се връщат сред модни аромати, които са в ретро. Докато пазарувате коктейл пръстен, е много важно да имате предвид някои неща, както искате да сте сигурни, че имате приятно преживяване и можете да задоволите с това, с което завършвате.

Коктейлните пръстени трябва да представляват богатство и изобилие и затова те трябва да са ослепителни на външен вид, за да привлекат вниманието на хората към потребителя. Моля, уверете се, че сте купили тези пръстени, които са по-големи от 3-5 карата. Разбира се, цената на тези коктейлни пръстени ще варира в зависимост от стила и дизайна, както и от човека, от когото сте закупили. В контраст, можете да използвате някои други скъпоценни камъни в тези коктейл пръстени, които ще добавят допълнителна красота на външния вид, който се вписва облекло от всички диапазон. Друго предимство на тези коктейлни пръстени е, че цената на замяна ще бъде по-малка в случай, ако бъде изгубена или открадната. Те се предлагат в широк спектър от колекции и можете да избирате цветовете, които са много смели като зелените и оранжевите цветове.

Изображения Източник: 1-15

Leave A Comment

+ 39 = 44