15 Привлекателни крила татуировка дизайни с значения

Стилът на татуировка включва различни дизайни в него. Татуировката може да бъде оцветена в различни дизайни и структури. Сред тях татуировка крила е един. Като име тя подсказва, че татуировката ще бъде оцветена в различни дизайни на крила. Wings татуировка варира по цвят, размер и дизайн. Татуистът прави дизайна, тъй като нашето лично чувство се изразява чрез татуировката на крилата към света от завършването на татуировката. Крилата татуировки са направени в големи размери по цялата част на гърба, което означава някои същества като кон, дракон, еднорог, череп и други същества.

атрактивни крила заря-проверка-дизайн-с-значения

Знаци на татуировки на крилата са изложени като любов, адаптивност, свобода, паднало състояние, смърт, предано наследство и любов към природата и т.н. Това са символичното представяне на потребителя. Това може да се направи и от двата пола. Тези татуировки са лесно регулируеми от глезена до пълен гръб.

Най-добрите крила татуировки дизайни:

Крилата татуировки могат да бъдат с различни стилове и различни размери според дизайна и на коя част от тялото ще бъдат с мастило. Освен тези малки крила татуировки също са популярни се прави на ръката, глезена, рамото и долната част на гърба, която показва вашите стремежи и вярвания. Освен едноцветните татуировки, се правят и татуировки с цветни крила. Някои от различните дизайни на татуировки на крилата се следват за общо съзнание.

1. Татуировки на феите:

крило-татуировка-дизайн-15

Wing татуировка може да се направи само като дизайн или отразява символична стойност. В този дизайн на крилата татуировка, тя отразява фея дизайн. Както е показано във фея разказва и митологични герои, има много същества с крила, които им помага да летят, които са част от митологични истории. В приказките ангелите притежават крила, които ги карат да летят през широкото небе. В митологичните разкази посланиците също са имали широки крила, които ги правят по-лесни за пренасяне на посланието към Бога. Различни същества, които в действителност нямат крила, но са изобразени с крила във фантастични истории. Ако обичате да се възползвате от татуировката, трябва да опитате това. Тази проста татуировка е предназначена за жени, но тя изглежда стилно покриваща цялата си част.

2. Любов Цитати с крила татуировка:

крило татуировка дизайни-11

Ако искате да добавите специални котировки заедно с татуировката на крилата, това е най-добрият вариант. Татуировки, направени чрез котировки, са последните тенденции сред мъжете и жените. Проектите се правят със специален цитат. Можете да добавите любовни кавички, специални думи или характер, за да подобрите красотата на татуировката, така че да изглежда привлекателна. Тук думите, заслепени между крилата, са: "Любовта е как оставаш жив дори и след като си отидеш." Тя се запечатва на гърба на дамата. В този дизайн, крилата са в релаксиращ режим, показващ, че е паднал. Това е един от най-добрите дизайни на татуировки за жени.

3. Татуировки с крила:

крило-татуировка-дизайн-12

Можете да добавите всякакви компоненти или забележителни предмети в татуировката, които искате да се похвалите през цялото време. Нещата, които са значителни в живота на човек, се изобразяват с дизайна на татуировките. Тук компонент за обувки за коне се запечатва между двете крила. Тази татуировка на крилото на обувката е с триизмерен ефект с различен цветен ефект. Цветните ефекти изглеждат различно от другите моно цветни татуировки и имат някакъв вид фънки стил. Тя ще бъде перфектна, ако подхванете тази малка татуировка на ръката си.

4. Татуировка на Меджи Дизайн на крилете:

крило-татуировка-дизайн-10

Това мечди проектирано крило татуировка е артистичен израз, образуващ две крила в горната част на гърба. Ако изберете да изглеждате секси и изобретателни, опитайте тази постоянна татуировка. Тази татуировка е наистина уникална от така наречената татуировка на крилата. Сложните иновативни дизайни се изработват от кръгли шарки и блок дизайн. Този дизайн е смесица от дизайни и различни дизайни mehndi са на разположение за формиране на различни модели. Тази секси mehndi проектирана татуировка е една от иновативните татуировки за жени.

5. Татуировка на дяволските крила:

Wings Tattoo Designs 5

Дяволската крила татуировка е в състояние на паднали. Това означава, че представянето ще бъде много трудно. Дяволът ще бъде не само череп, но този ще бъде комбиниран с рога и кости и т.н. Цветове като червено и черно са най-вече използвани. Те са главно оцветени на крака и назад.

Виж повече: Дърво татуировка дизайни

6. Татуировка на пеперудата:

Wings Tattoo Designs 6

Пеперудите са най-доброто представителство за татуировки. Тези татуировки крила се виждат в почти всеки различен дизайн на татуировки. Butterfly wing tattoo е символ на трансформиране от една държава в друга. Тъй като пеперудите се появяват от пашкулите на скромна молец. Крилата могат да бъдат оцветени от по-малки размери до по-големи размери от частта на глезена до пълния гръб.

7. Татуировки на птиците:

Wings Tattoo Designs 7

Тъй като татуировката може да бъде оцветена във всеки дизайн птичи криле, те са сред тях. Птиците ще се издигнат от пепелта ще бъдат елегантни. Обикновено орелът се използва предимно в татуировките на птичи крила. Крилата на птиците са оцветени в глезените и китките и т.н..

Виж повече: Дейзи татуировка дизайни

8. Татуировка на звездното крило:

Wings Tattoo Designs 8

Звездни татуировки са оцветени най-вече. Но комбинацията от звезда с крила ще бъде страхотна. Може да се направи в няколко цвята, за да направи татуировката по-привлекателна.

Виж повече: Цветни татуировки дизайни

9. Татуировка на племенните крила:

Wings Tattoo Designs 9

Wings татуировка може да се направи с племенни дизайн в него. Тази татуировка ще бъде уникална, която представлява различното естество на човека.

10. Татуировка на счупените крила:

Wings Tattoo Designs 4

Счупеното крило татуировка е общо представяне на падналото състояние. Тази татуировка обикновено се извършва от хората, които ще бъдат самотни, тъй като имат нужда от подкрепа. Така че това е добра идея да се представи, че лицето има нужда от помощ. Тя може да бъде оцветена навсякъде от глезена до задната част пълна.

11. Татуировка на сърцето:

Wings Tattoo Designs 2

Те ще са същите като татуировката на крилата, но тя е проектирана с формата на сърцето в нея. Тези татуировки са много популярни от векове. По принцип сърцето се представя за любов. Крилата са представени за свобода. Когато и двете се съчетават, тя представлява свободата на любовта. Така че хората, които са много близки до любимите си хора, представят любовта си към тая татуировка на сърцето.

12. Татуировка на кръстосаните крила:

Wings Tattoo Designs 3

Общото представяне на кръста е Исус. Тя се представя като религиозна свобода. Тези дизайни правят носителя уникален в тълпата. Исус беше претърпял кръст. Когато крилата се съединяват с кръст, това се вижда като свобода от кръст за Исус. Така че татуировки кръстосани крила се виждат най-вече от хората, които обичат да бъдат религиозни. Това е един от най-добрите дизайни за татуировки за мъжете.

13. Ангел и демон татуировка на долната част на гърба:

крило-татуировка-дизайн-13

Жените, които обичат да носят нагоре или да ги носят, татуировката на долната част на гърба е най-добрият вариант да се похвалиш. Долната част на гърба ви се подчертава, като направите татуировка на крилото. Тази татуировка на ъгъла и демонските крила описва вашето убеждение с митологичен ефект. Можете да добавите някои закачливи думи, които отразяват вашата идея. На лявото крило се прави прекрасен ореол, който изобразява ангела. Тук две крила отразяват два противоположни ефекта, т.е. един от ангел и друг от демони.

14. Котва татуировка:

крило-татуировка-дизайн-14

Това татуировка крила има дизайн на котва между двете крила. Той се прави фантастично направен на гърдите с тъмно синьо мастило със светло червеникав ефект и въже се обвива около котвата. Това ви кара да изглеждате смели.

15. Татуировка на Ангел Уингс:

Wings Tattoo Designs 1

Ангеловото крило е представено като татуировката на човека, оставен в небето след преминаването на света. Тези татуировки ще бъдат прости и уникални. Тези татуировки ще бъдат пълни и персонализирани. Татуировките обикновено се предпочитат от задната страна на тялото. Татуировката може да бъде оцветена в интерес на потребителя. Тези татуировки са оцветени в различни размери с различни цветове. Допълнителни дизайни се добавят, за да го видите атрактивно.

Има различни стилове на татуировки на крила, които отразяват митологичната история, а някои са артистични, които изглеждат иновативни. Тук в тази статия се отразяват и двата стила. Топ петнадесет крила татуировка дизайни за жени и мъже са показани в тази статия.

По същия начин различни значения на татуировки крило са на разположение за ползвателя да оцветят татуировка с комбинацията от крила.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

68 + = 77