15 Последни златни гривни в 10 грама Стилове в живота

Златните гривни имат свое уникално място в индийските бижута. Независимо дали става въпрос за посрещане на новодошлия съпруга или бебешкия душ на някого, който е майка, даренията за злато са добър късмет за тях за ново начало. Също така, дизайнът на златния гривна доведе до някои революционни промени в дизайна, които го правят подходящ за партита и редовно износване. Най-новият модерен дизайн на златни гривни е дизайнът от 10 грама златни гривни. Те не само дават деликатен външен вид с атрактивни дизайни, но и леки за носене.

Златните гривни имат свое собствено уникално място в индийската бижутерия. Независимо дали става въпрос за посрещане на новодошлата съпруга или бебешкия душ на някоя бъдеща майка, даренията за злато са добър късмет за тях за ново начало. Също така, дизайните на златния гривна са свидетели на някои драматични промени в дизайна си, за да отговарят на всеки повод - от великолепна сватба до модерен коктейл. 10 грама Златни гривни са най-новата тенденция в сегмента златни бижута. Те печелят популярност за своите икономически ефективни, леки и модерни дизайни.

Различни модели златни гривни в 10 грама:

Нека да разгледаме някои дизайни, които трябва да бъдат включени в колекцията ви от гривни.

1. Бижута дизайн златни гривни:

злато Bangles in 10 Grams

Дизайнът на зърна в златните гривни в 10 грама е грабнал сърцата на няколко жени. Бретонът е обвит с няколко кръгли мъниста, закрепени върху гривната. Четирият комплект гривна дава перфектно съчетание на традиционните сари, най-вече за религиозни функции.

2. Единичен диамант златен гривна:

единичен Diamond Gold Bangle

Търсите съвременен дизайн на единичен гривна? Този златен гривна с 10 грама с диаманти е перфектен за вас. На гривната е дадена текстура с дюл с форма на диамант, релефен в нея. Човек дори може да избере две гривни и да ги носи като чифт. Това е хубаво на рокли за етнически функции.

3. Дизайнер Gold Gold:

дизайнер Gold Bangle

Този златен гривна е изявление, което обикновено идва като единичен гривна. Има деликатни флорални рисунки, за да изглежда естетически и тежък в същото време. Това е идеалният избор за индийското облекло и дори за западните облекла за сливане. Дизайнът е подходящ и за партита с дълги рокли.

4. Kundan Gold Bangle:

камък Gold Bangle

Тези златни гривни в 10 грама са обсипани с красиви кундани и идват с чифт тънки златни гривни, за да направят комплект. Дизайнът е известен също като Jadau bangles в някои части на Индия предимно Гуджарат.

5. Двоен дизайн златен гривна:

двоен Design Gold Bangle

Фантастичен дизайн на златни гривни от 10 грама е даден както в прост, така и в мрежова конструкция. Двойният комплект гривна е направен наполовина с мрежен дизайн, който добавя към неговата елегантност да го носи по рокли и етническо облекло. Те могат да се носят и на етнически и тоалетни износвания.

Виж повече: Злато Bangles 20 грама

6. Крива златен гривна:

прегърбен Gold Bangle

Търсите нещо уникално, за да украсите ръцете си? Това великолепно криви златни гривни с тегло 10 грама е чудесно съвпадение за рокли, курти, а също и западно износване. Дизайнът идва с флорални мотиви, обсипани с красиви диаманти.

7. Ganga Jamuna Gold Bangle:

Ганга Jamuna Gold Bangle

Нов възникващ модел в златните гривни в 10 грама е дизайнът на гривна Ganga Jamuna. Бретонът идва в верига от златни и сребърни листа, заключени един в друг. Дизайнът е перфектен мач за обикновени редовни облекла, където можете да подчертаете външния вид с тези гривни.

8. Проста златна гривна:

прост Gold Bangle

В комплект от две или единични, този златен гривна широко се използва за редовно износване и се прави в 10 грама злато. В гривна се дава цветен дизайн, релефно за бляскав външен вид. Бретонът може да се носи като едно парче или може да се комбинира с няколко гривни.

9. Машина златна гривна:

машина Gold Bangle

Нов дизайн, възникващ на пазара, е машината, предназначена за златни гривни в 10 грама. Бандата се предлага в комплект от дванадесет гривни, които могат да се комбинират с всякакви украшения от различни цветове. Срязването на гривните им дава блясък и блясък.

10. Обикновени златни гривни:

обикновен Gold Bangles

Приятният дизайн за носене в 10 грама златни гривни е този, който е направен без шарки или дизайни, но все още е очарователен. Обикновените гривни могат да се носят за редовно износване, придружено с етническо или западно износване. Връзките могат да се носят и на една ръка.

Виж повече: Златни дизайни Bangles в 8 грама

11. Паун награден златен гривна:

паун Designed Gold Bangle

Дизайнът на пауните е кралски дизайн, който да носи за всеки повод. Обикновеният златен гривна получава гривна, с паунов дизайн със скъпоценни камъни в него. Това е перфектният избор за вечерни партита и може да се носи всеки ден.

12. Patla Gold Bangle Дизайн:

Patla Gold Bangle Design

Златен гривна дизайн в един с 10 грама злато получаване през тези дни е Patla дизайн. На златния гривна се дава цветен и друг дизайн на мехения, щампован върху него с помощта на машина. Вълкът може да се носи за контраст поглед на рокли и sarees от време на време.

13. Деликатен златен гривен:

деликатен Gold Bangle

Този деликатен флорален вдъхновен златен гривна се предлага в 10 грама като модел гривна. Краищата на гривната са с двоен лист, който е свързан с кръгъл диамант. Моделът го прави подходящ за всички видове екипировки, а също и като прекрасен подарък за вашата любов.

14. Лист, предназначен за златен гривна:

листо Designed Gold Bangle

Търсите различен дизайн на гривна с зигзагови ръбове върху него? Тук има прекрасен дизайн с кристали от листа, направен от 10 грама злато. Бретонът е направен от няколко малки листа и е украсен с бели камъни. Този дизайн е многофункционален и може да съответства на почти всеки индийски екип.

Виж повече: 1 грама златни бижута

15. Перлен златен гривна:

перла Gold Bangle

Този двоен модел златен гривна идва в 10 грама, където част от гривната е направена от перли, а другата половина идва в деликатно издълбан дизайн в злато. Перлите могат да бъдат заменени с камъни или диаманти по ваш избор.

В ерата, в която хората искат да носят нещо уникално за всеки случай, 10гт златни гривни са идеалният вариант за тях. Те не само са леки, но и в многобройни дизайни, които отговарят на всякакви дрехи. Тези златни гривни могат да бъдат купени без вина, тъй като те са леки на джоба, в сравнение с традиционните златни гривни, които обикновено идват от 40 до 50 грама. Те са идеални и за тийнейджъри и млади момичета, които искат да носят злато, но изглеждат елегантни и стилни.

Leave A Comment

42 − = 36