15 Последни модели на единични дизайни на злато в злато

Единичният натиск може да се съчетае с костюм и саар. Дамите обичат да подобряват своята красота, като правят Shringaar с гривни, анкета, бинди, обици и т.н. Има много разнообразие в дизайна на единични гривни. Единичните златни дизайни са горещи фаворити в дамите. Те винаги предпочитат да имат златни гривни, които да носят единични и в двете си ръце. Можете също така да имате еднолинеен диамантен гривна, който можете да носите със саре. Има дори фантазия единични гривни и етнически също.

Различни видове единични удари:

Този дизайн на гривна в злато ще отговаря на всяка функция. Дори днешните млади момичета обичат да носят единични гривни с Курти и Leggings. Те предпочитат най-вече последния единичен гривна в злато. Следователно, единични гривни могат да се носят от дами от всички възрастови групи, при условие че те биха искали.

1. Единичен стилен златен гривна:

единичен Stylish Gold Bangle

Това е стилен единичен гривна дизайн в злато. Младите момичета като колежа ще предпочитат този дизайн най-много, тъй като ще се подхожда и с техните западни рокли. Този дизайн е много готино за момичетата. Има и регулируема лента.

2. Дизайн на диамантен накрайник с единична линия:

единичен Line Diamond Bangle Design

В този гривна има цяла единична линия диамант. Това е истински златен гривна и може да е скъпо. Можете също така да носите метални гривни от друг цвят с този диамантен гривна с единична линия. Тя прилича добре на вашата сара.

3. Традиционен единичен дизайн на гривна:

традиционен Single Bangle Design

Работата по този гривна е традиционна, открита преди години. Тя е с такъв хубав дизайн и е била използвана предимно от нашата баба. В някакво семейство има ритуал, който дарбата й дарява на снаха си.

4. Уникален дизайн в единичен накрайник:

Единствен по рода си Design in Single Bangle

Дизайнът на този единичен гривна е наистина страхотно. Последният е на пазара. Тя ще бъде високо ценена от модни съзнателни дами. Макар че е ясно, дизайнът е толкова елегантен. Тя ще изглежда тежка в своята простота. Това е задължително да има дизайн.

5. Дизайн с усукани единични греди:

усукан Single Bangle Design

Изкривеният модел в единичен гривна наистина изглежда красив. Трябва да се положат много усилия, за да се направи този гривна. Това е комбинация от три гривни. Едната е от пълен диамант, а други две - от чисто злато. Това ще изглежда луксозно и уникално.

Виж повече: Колекция каменни бижута

6. Сребърна единична гривна:

солиден Silver Single Bangle

Този единичен гривна е в сребро. Той има нов дизайн като обрат е създаден с намотка. Дамите ще харесат този модел. Сребърното сребро е достъпно за всеки и можете да го носите ежедневно, без да се притеснявате. Тя ще изглежда зашеметяваща.

7. Единичен гривна в листа Серия дизайн:

единичен Bangle in Leaf Series Design

В този единичен гривна има серия от листов дизайн. Във всеки лист е поставен диамант. Този модел се среща рядко и ще изглеждате необичайни с този единичен гривна. Този дизайн ще добави благодат към вашата красота.

8. Обикновена златна единична гривна:

обикновен Gold Single Bangle

Това е кръгъл сребърен обикновен златен единичен гривна. Тя няма работа и дизайн от какъвто и да е вид. Той е идеален за жени за ежедневно износване. Тя ще изглежда красива и на момичетата. Може да има дами, които обичат да носят обикновен гривна и това може да бъде за тях.

9. Единичен гривна с перла:

единичен Bangle with Pearl

В този гривна има златно и перлено произведение. Това е широка гривна и само един е достатъчен, за да запълни ръката си. Този модел е много достъпен в Раджастан. Раджастани дама носят този вид гривни във функции. Има толкова златна работа.

10. Античен единичен дизайн на гривна:

античен Single Bangle Design

Това е античен дизайн в единичен гривна. Тя е обсипана с камъни и диаманти. Дизайнът ще привлече вниманието на хората. Други дами със сигурност ще похвалят този дизайн и дори може да почувства ревнува от вас, за да получите такъв хубав гривна. Розовият камък е любим на всички.

Виж повече: Дизайн на месингови бижута

11. Twin Twin Peacock дизайн:

близнак Peacock Single Bangle Design

Този златен единичен гривна изглежда красив, с двоен паун. Това има два пауна с цветни камъни. Останалите цели гривни са релефни с три серии перли. Тя ще изглежда атрактивна на дамската ръка и ще изглежда чудесно в брака.

12. Етническо злато единично злато:

етнически Gold Single Bangle

Това е етнически дизайн в златна единична гривна. Има много малка работа от злато и лилав камък. Има много фини разфасовки от злато, направени, за да дадат очарователен дизайн. Това също трябва да е скъпо. Тя ще изглежда великолепна и изключителна.

13. Дизайнерски единичен накрайник:

дизайнер Single Bangle

Това е специално проектиран единичен гривна. Удивителни зърна със злато се правят, което има завладяващ външен вид. Дизайнерски единичен гривна ще се постави директно в съзнанието на хората. Всеки ще се побърка да види този дизайн. Всяка дама ще пожелае за това.

14. Сватбена специална единична конструкция:

сватба Special Single Bangle Design

Това е много популярен дизайн с единичен дизайн. Невестата може да носи този единичен гривна на сватбата си. Той е пълен с малки диаманти, които ще блестят и ще хванат очите. Умът на дамите ще остане да вижда блясъка на диаманти.

Виж повече: Кристален дизайн на гривни

15. Sober единичен дизайн на Bangle:

трезвен Single Bangle Design

Тази единична гривна дизайн е трезвен с диаманта във всеки интервал. Дизайнът на този бретон е толкова приятен и доста прекалено. Тя ще изглежда добре със салварския костюм също. Дизайнът е елегантен и висококачествен. Тя ще се хареса на ума.

Единичните дизайни на гривни от злато и диамант са толкова естетически приятни и съблазнителни, че човек ще им хареса например. Може да има широки и тънки както в единичен гривна. Зависи от вашия вкус какво да носите. За ежедневно износване, нещо единично украшение ще изглежда красиво. И за функциите, широката единична гривна ще изглежда зашеметяваща с тежка сара. С прекрасните си дизайни, тя ще открадне сърцето на дамите. Дамите просто не могат да спрат да харесат невероятни дизайни на единични гривни. И е правилно дамите да я украсят с красиви бижута.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

97 − 89 =