15 Последни и традиционни дизайни на Куридар Кюрта Стилове в живота

Churidar kurti salwar костюми са известни от векове и от времето, когато са произлезли костюми от сауру. Традиционното индийско облекло се разпознава от костюмите на куридър салвар камезе. От време навреме, за да се сдобият със своя моден стил на стил, традиционните костюми сарвар се обръщат с преобразувания, които изглеждат по-красиви, отколкото преди всеки път, когато идва в нов дизайн. Чуждите костюми могат да се носят в тесни дънки или дълги глезени с тънки панталони или гамаши. Churidar kurta, имащ куридарски ръкави и кръпка, работи върху чиполата, или някакво очарователно различие в частта choli на kurti изглежда свежа и нова в света на дрехите и облеклото.

15 Latest & Traditional Churidar Kurta Designs

Незначителна разлика в дизайна и шарката на куртито дава грандиозен поглед на екипажа. Кратките курти, които имат ръкави на кура или са без ръкави, дават грандиозен поглед на жените, които искат традиционен поглед върху тях. Напротив, дългият куртит на дължината на глезена или на пода дължина kurti изглежда едновременно удивителни дизайни, които представят традиционния вид на куридарските куртове. По този начин, днешната мода представи анаркалните кураси, които силно напомнят за най-новите дизайни на куридарските курти.

Красива и стилна дизайна на Churidar Kurta за жени в тенденция:

Нека трябва да разгледаме 15-те най-добри куридарски курти за дами.

1. Denim Churidar Kurta:

Churidar-Kurta-дизайн

Елегантните дизайнерски куридарски курти са едни от най-модерните и стилни курти, които определено биха искали да имат. Хладната дънкова тъкан е тази, която дадена дама иска да носи. Синият нюанс на деним и червеното докосване на завършването на курта подчертават екипажа.

2 без ръкав Churidar Kurta с Dupatta:

без ръкави Churidar Kurta with Dupatta

А без ръкав дизайн куридар куртове изглежда очарователен за всяка дама. Комбинацията от розово златисто и жълто е толкова освежаващо ярко мач, което зашеметява всички очи. Дизайнерската бродерия на модела на врата също дава традиционно усещане за екипажа.

3. Съвпадение на комплекта Churidar:

Съчетаване Churidar Set

Съвпаденият дизайн на куридар сурва, създаден с Churidar Salwar, изглежда перфектното облекло за традиционен външен вид. Двете разфасовки на курти леко в предната страна са нов дизайн на същите кунгъси в стил Пенджаби. Страничните разфасовки изглеждат различни и стилни.

4. Anarkali Churidar Kurta:

Anarkali Churidar Kurta

Anarkali churidar kurti е един от горещите модни стилове в наши дни. Светлината на полата на анаркалните рокли изглеждат традиционни и красиви. Чудните ръкави и чалдрата на курта изглеждат драстично страхотни.

5. Mid Cut: Churidar Kurt:

среден Cut Churidar Kurta5

В средно изрязан курти куридарски стил с ръкави на кури и комбиниран с Churidar Salwar е един от най-страхотните модели. Едно напълно бродирано куртка в тъмни цветове изглежда великолепно по време на празненствата и наистина е парти износване.

Виж повече: Churidar Pant дизайни

6. Кратък Churidar Kurta:

Къс Churidar Kurta

Краткият комплект куридар курти обикновено се носи по-малко в наши дни, но дизайнът на такава комбинация със сигурност е красив външен вид. Жените с малка височина изглеждат зашеметяващи в такава зашита курта. Чудър сейвър в комбинация с куридар курта е подходящ за такива момичета с височина.

7. Плисиран Churidar Kurti:

плисе churidar Kurti

Блестящата лятна екипировка може да бъде прекрасна, за да бъде толкова невероятна. Плюшеният дизайн на куридър курти с обикновена копчета и пълна печатаща пола се удължават точно над глезените и изглеждат само уморени. Един съвпадащ обикновен дупат и куридар саувър е това, което всяко момиче би обичало да свети.

8. Обикновена пола Churidar Kurti:

обикновен Skirt Churidar Kurti
Една ярка изпъкнала пола и отпечатана холи е още една невероятна дизайнерка, която изглежда красива. Чуридар Курта дизайн с такава невероятна комбинация от дизайн изглежда традиционно изглеждащ към днешната модна тенденция. Дължината на глезена на kurta и churidar salwar дава крайния блестящ външен вид на екипажа.

9. Асиметрична Hem Churidar Kurta:

Асиметричен Hem Churidar Kurta

С дизайнера поглед към сортовете salwar kameez модели добре обичан дизайн е бил също се възхищава от любителите на модата тези дни. Асиметричният дизайн на ръба на куридър курти се превърна в стилен костюм, който се превърна в част от всеки гардероб.

10. Дължина на глезена Churidar Kurta:

глезен Length Churidar Kurta

Дължината на глезена churidar kurta е една гореща тенденция, която е гореща фаворитка сред дамите този сезон. Независимо дали става въпрос за късоориентирани момичета или за високи момичета, гърдите на куридар куртис изглеждат невероятни.

Виж повече: Churidar Readymade

11. Бандити отпечатани Churidar Kurta:

Bandhini Printed Churidar Kurta

Един бандин печат churidar kurti е световно известен от много години, всъщност от момента, в който е внедрена работата на bandhini. Бандинските отпечатъци изглеждат толкова традиционни, но и прохладни. Съвпадащ куридар със сауру и дупата е пълният набор от екипировка.

12. Бродирани Choli Churidar Kurta:

Бродирани Choli churidar Kurta

Хедър шарени шари на бродиране са един страхотен модел, в който жените изглеждат невероятно интелигентни. Чили и бродировъчни лунички в комбинация от жълто и червено изглеждат изключителни. Жените с очарователна височина изглеждат прекрасни в такива дизайни.

13. Свободен бод Churidar Kurta:

хлабав Stitch Churidar Kurta13

Свободното бодлив бодлив куридар кърта е един очарователен дизайн, който изглежда елегантно прохладен от дамите през лятото. Широкият свръхширокостен бод на дизайна на kurta churidar изглежда очукан, но стилно изявление за обличането на дамата.

14. Casual Printed Churidar Kurta:

небрежен Printed Churidar Kurta14

Небрежният дресинг може да бъде и динамичен с стила на дизайнера "куридар кварти". Едно просто цветно отпечатано сивкаво сенчесто оцветено курта може да изглежда еднакво удивително, както и другият дизайнер Salwar Kameez. Блок отпечатани salwar и dupatta дава традиционно докосване на kurti.

Виж повече: Anarkali Churidar Patterns

15. Черен Чуридар Кърт:

черно Churidar Kurta

Черните никога не са излизали от даден сезон. Летата рядко избират черно, но вътрешната функция, облечена с черно облекло, със сигурност може да покани черния куридар курти с подобен черен куридар сюрвар и дизайнер отпечатан или бродиран дупката.

От друга страна, цветовете също играят жизненоважна роля в това облекло да стане по-привлекателно и бляскаво. Избирането на правилните цветове и правилното им съчетание дава грандиозно поглед към дресинга. Обикновените цветове изглеждат брилянтни в дизайна на куридарските курти, тъй като обикновените цветове придават голямо значение на дизайна на куридар. Докато отпечатаните дрехи имат и своето значение на стил в него. Бродерията и кръпката също изглеждат невероятни с шаридарния модел. Изборът на перфектната двойка салвар също прави голяма разлика в стила на модата на куридар крута. А churidar salwar е добре познат всички време предпочитан стил на salwar. Но един патани salwar или Patiala salwar също изглежда невероятно с късния churidar salwar.

Leave A Comment

65 + = 73