15 Последни фланелени ризи за мъже и жени в мода 2018 | Стилове в живота

Фланела като материал е мек и тъканен. Тя е изработена от вълна или дори памук. Тези топли и размити ризи имат обикновена шарка или дори тартан. Използва се и в ризи с копчета и ризи с качулки. Фланелените ризи за мъже и жени идват в много от класическите комбинации. Червено, синьо, черно и зелено са някои от най-често използваните цветове за тези фланелни ризи. Тези ризи са удобни за мъже и жени. Ако сте измили два пъти, то се вписва добре. Качеството на материала е фантастично. Ако някой има дълги оръжия, те могат да опитат фланелени ризи в пълен размер.

бархет shirts

15 най-добри фланелни ризи с нови стилове в тенденция:

Според бюджета и размера си можете да опитате много опции в широка колекция от фланелени ризи.

1. Олекотена фланелена риза за мъже:

Беловрата flannel shirt for men

Бъдете смели с тази червена и черна фланелена риза с яка. Тъмно оцветен за фея изглежда мъже, подходящи за тази риза. Ризата е оформена с кръстосани проверки на джобовете и панела с бутони. Големите смели чекове добавят характер към тази фланелена риза. Мъжете могат да използват редовни за среща на открито.

2. Монограмирана женска фланелна риза:

монограм women’s flannel shirt

Определете себе си и изпробвайте монограмна фланелена риза, която носи името ви. Тази хладна фланелена риза в класически червен, син и бял е готино, за да се съчетае с дънки или гамаши. Това е пълен ръкав и има яка, за да отида с.

3. Обувки мъжки фланелен ризи:

с качулка men’s flannel shirt

Качулката е винаги предпочитана от мъжете, придава примамлив външен вид и онези мъже, които обичат да ходят на вечер, обичат да носят тази риза с качулка. Изберете фланелена риза с качулка за вашата работа на полето или просто за ден на момче. Качулката действа като мода и защита от слънце или дъжд. Действието на сенчестата проверка е доста привлекателно.

4. Мъжка памучна фланелена риза:

Мъже Quilted flannel shirt

За тази допълнителна топлина изберете дамаска фланелена риза. Тази мъжка фланелна риза е много топла и уютна. За обикновена употреба за открито през зимния сезон, този тип ризи ще бъде подходящ. Допълнителният слой осигурява много добра устойчивост на студените бриз дни.

5. Фланелна риза за жени без ръкав:

без ръкави women’s flannel shirt - Copy

Тази без ръкави индиго фланелна риза за жени е чудесно за летен ден. Детайлите на раменния панел го правят много западен и небрежен. Сдвоете го с дънки за най-красивия готин вид.

Виж повече: Най-добре печатни тениски

6. Фланелна риза с лилава линия:

руно lined flannel shirt

Насладете се на прохладния ден, чувстващ уют в тази най-добра фланелна риза за мъже. Тази облицовка от руно осигурява меко докосване до вътрешната страна на ризата. Той ви осигурява и слой топлина.

7. Черна мъжка фланелена риза:

черно men’s flannel shirt

Тази качулка обикновена черна фланелна риза е много готино и елегантно. Честата черна риза е много непринудена и се променя от редовните фланелени ризи. Използваният материал е чудесен за лято или дори зима.

8. Печатна фланелена риза за жени:

печатен flannel shirt for women

Да се ​​омъжиш ли или да си шаферка? Изпробвайте тази печатна фланелена риза за жени. Ако искате да привлечете вниманието, то това е по-добър избор. Жените обичат да отпечатват всяка любовна дума или някакво специално име като дизайн върху печатна риза. Този тип риза може да вземе добър коментар и в тълпата. Думите, отпечатани на гърба на тази фланелена риза, са много привлекателни.

9. Фланелна риза с къс ръкав за мъже:

Къс sleeve flannel shirt for men

Отидете случайни в тази къса ръкав фланелна риза за мъже. Тегло на тази риза е средно и след измиване няма нужда да изпращате и за пране. Ризата е чудесна за млади момчета и мъже. Наличните цветове са много и повечето от комбинациите са класически.

10. Тънка фланелка за жени Flannel:

тънък fit women’s flannel shirt

Изберете тази фина фланелна риза за жени в класическа комбинация синьо и черно. Кръстосаните проверки на раменния панел дават допълнително размери на ризата. Дайте му случаен поглед, като навиете ръкавите.

Виж повече: Смокиня риза Индия

11. Не желязна фланелена риза за мъже:

Non Iron flannel shirt for men

Изберете тази свободна риза за мъже от не железен материал за пълен безгрижен външен вид. Сплетената риза има проверки на долната половина и обикновена касета върху раменния панел. Това му придава много изтънчен външен вид.

12. Фланелена риза рокля за жени:

бархет shirt dress for women

Изпробвайте тази дълга фланелена риза за жени с различен стил. Жените, които са тънки, предпочитат най-вече тази риза на ризата. Удобното облекло с дългата риза върви добре както е или е съчетано с гамаши. Червената фланелена риза също е една от класическите комбинации.

13. Бяла кафява фланелена женска риза:

избелени stone flannel women’s shirt

Отидете за свеж поглед в тази фланелена женска риза в избелен камък. Прекрасните розови тонове на тази риза със сигурност ще ви впечатлят. Късата дължина на ризата го прави много приятна и стилна.

14. Топлинна фланелена риза за жени:

термичен flannel shirt for women

Насладете се на прохладните зимни дни с тази топлинна фланелна риза за жени. Охладената фланелена риза с раглан ръкави ви дава много непринуден външен вид. Добавянето на контраст по стените на фланелската риза добавя характер.

Виж повече: Поло ризи за мъже

15. Ризи за студено рамо на фланел за жени:

Студ shoulder flannel shirt for women

Ремонтирайте най-добрата си фланелена риза и я направете великолепна. Последната тенденция на студено рамо може да бъде постигната и с вашата фланелена риза. Прилича на ризи от раменен тип, но те наистина са удобни за жените. Изпробвайте тази модна тенденция и направете глави.

Фланелевите ризи за мъже и жени са облечени или качулки, дълги ръкави или къси ръкави. Когато си купувате някакви ризи, понякога ще намерите дълги ризи и ръкавите са къси. Тези видове ризи са удобни както за мъже, така и за жени. Можете да изберете перфектен избор с размера си. Мъжете обичат да изпробват различни екипи за екскурзия. Тогава тези ризи са добро за вашите партита с приятели. Изберете най-доброто от тази широка гама от ризи, които ще ви затоплят в прохладните дни.

Изображения Източник: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

2 + = 6