15 Последни Anarkali Kurtis за жени в Индия | Стилове в живота

Anarkali kurtis дължи името си на измисления Anarkali, в историческата епоха на Mughal император Акбар. Това име означава качествата на мекотата, невинността и красотата, свързани с дамата, която носела Анаркали. Тази цветна коприварка се превърна в модната мода на този век. Съществуват етнически, формални, случайни и повече анаркални дизайни в гамата от колекции.

Най-добър Anarkali Kurtis за жени в Индия:

Някои от великолепните колекции на най-добрите Anarkali Kurtis за жени са представени тук,

1. Velvet Applique Anarkali Kurti:

кадифе Applique Anarkali Kurti

Открийте тези нови категории папагал зелен цвят Anarkali kurtas за жени, който има тъмносин цвят апликация от Velvet материал. Тя е допълнително украсена с кафява цветна граница, която е стил Polka dot. Цялостното качество на материала, използван за тялото, е изцяло нетиран тип. Проектът за врата, който се предлага тук, е тип яка и е без ръкави. Необходимо е, ако наистина се нуждаете от мини ръкав, а след това е снабден с материала, за да се боя по желание. Тези неща, общо взето, правят това специално парти на курти да бъде модерно и също така с традиционен украсен вид.

2. Printed Pink Anarkali Kurti:

печатен Pink Anarkali Kurti

Сега погледнете този красив розов курти, който се състои от тялото на Калам Кари и границата е отпечатана розово. Материалът на цялото тяло е памук, а дизайнът на горната част на тялото е подобрен с процъфтяващия каламарски стил. Комбинацията от тези два мотива го прави привлекателна, за да го носите веднага. Този памук Anarkali Kurta може много добре да се движи с подходящ цвят на дъното, който може да бъде крак или джуджета. И това е вашето желание да избереш шала или думата, която отговаря на външния вид.

3. Anarkali Kurti с ръчно изработено бродирано палто:

Anarkali Kurti with Hand curated embroidered coat

Пригответе се да притежавате този красив червен цвят памук Anarkali kurti, който се налага с красиво бродирана жилетка. Обличането е съставено от натрошен памучен материал, който му придава уникален вид. И палтото, което е изцяло ръчно подготвено, е чисто традиционният модел на бродерия на Раджастани. Проектът anarkali Kurti отново се модернизира, като се използва тенденцията на пълен ръкав. Като цяло уникалният цвят, използван тук, е само червен. Така че можем да изберем всякакъв вид тъмни нюанси на дъното, които за предпочитане са подходящи за този анаркили памук курти. Тя може да бъде кожи, боядисани с крака, както е показано на снимката, или може да е тъмно синьо, жълто или дори черно.

4. Черно и червено дълго Anarkali Kurtis:

черно and Red Long Anarkali Kurti

Погледнете очите си по този червен и червен анаркален курт. Този модел е проектиран с широко разпространена граница, която има апликация на птичия чертеж и също проверени мотиви върху него. Свързвайки се с това, горната част на курта е проектирана така, че да съответства на външния вид. В същото време, поддържане на тялото на kurti да бъде ясно. Трябва много добре да вървим със същите червени сенки, за да може да изглежда прекрасно. За да добавите красота към външния вид, можете да завършите презентацията, като изберете едни и същи червени сенки, които отговарят на дизайна и външния вид на kurti.

5. Обикновена и печатна дължина на телетата от памук Anarkali Kurti:

обикновен and Printed Cotton Calf Length Anarkali Kurti

Комбинацията от обикновени тъмносини и отпечатани розови материали е представена тук, за да се даде модернизиран модерен дизайн на Anarkali kurti. Характерът на шията е от типа, който се затваря напълно като тип яка, а използваните тук ръкави са три четвърти. Този памук Anarkali kurti за предпочитане е предназначен за случаен износване и може да се носи от жените от всички възрасти. Наистина няма нужда от целенасочени принадлежности, които да подобрят красотата ви с това облекло. Несъвпадайте този курти с вашите любими стилове и панталони, които със сигурност ще откраднат шоуто.

6. Флот Анаркали Курти с палто от палто:

военноморски флот Anarkali Kurti with Waist Coat

Хвани този модерен анаркали курти за жени, които имат уникален модерен палто с талия с пълен ръкав. Границата на курти и ръкавите, заедно с палтото на талията, са под една и съща дизайнерска категория. Дизайнът на този подчертан мотив е донякъде близък до ивицата с шарени форми на множество цветове. Материалът на този курти е много удобен за носене. Тук се вземат предвид както дизайнът, така и удобството, за да се даде най-доброто от него.

7. Жълти къси дължини Anarkali Kurti:

Къс Length Yellow Anarkali Kurti

Разгледайте тази красиво моделирана къса анаркали курти за модерните тийнейджърки. Това жълто сенчесто цвете, нарязано на курти, ви кара да го гледате без никакво колебание. Цялото тяло е покрито с обикновен жълт памучен материал, заедно с подчертаваща се граница, която съдържа както черни отпечатъци, така и границата с розови сенки. Изгледът е красив само защото този дизайн е уникален в своята гама от куртис с къса дължина. Нищо не спира да го купува за гардероба си.

8. Пълните ръкави Printed Anarkali Kurti:

пълен Sleeves Printed Anarkali Kurti

Този ослепителен синьо-бял модел Anarkali Kurti е още една гама от първокласно събиране на тази серия. Той е красиво проектиран със същия модел отпечатана работа както в ръкавите и границата. И тялото на kurti отново е украсено с друг подходящ дизайн. Изглежда толкова просто и същевременно автентично. Обикновено избрани от жените, които се нуждаят от облекло да носят по време на всеки нормален ден, но за тези, които търсят колекция колекция. Ръкавите са с пълна дължина, така че не е нужно да търсите за съвпадение на аксесоарите. Те дават невероятен и скромен облик, който го носи.

9. Бургундски многократни разфасовки Anarkali Kurti:

Бургундия Multiple Cuts Anarkali Kurti

Обърнете очите си на тази колекция на Anarkali Kurtis, за да сте сигурни, че не пропускайте този привлекателен и красив дизайн. Разфасовките на този курти са проектирани по такъв начин, че материалът, използван в ръкавите, да се използва за тези разфасовки, за да се даде контраст между анаркалните разфасовки и дизайна на тялото на курти. Тази колекция е толкова модерна сред момичетата, защото и цветът, и мотивите са наистина уникални. Бургундският сянка е един от популярните сред други модерни цветове.

10. Вискоза плета партия носят Anarkali Kurti:

вискоза Knit Party Wear Anarkali Kurti

Търсите ли перфектно облекло за любимия ви семеен повод? Ето търсенето ви завършва с това парти на Anarkali Kurti. Този очарователен и възхитителен избор на anarkali style kurtis е горещата колекция на този сезон. Тук атрактивният нюанс на оранжевото, заедно с черен цвят, се сдвоява. Вискозният материал от черен цвят е трикотажен с дизайн на пълен ръкав. Тялото на kurti получава неограничена златна граница, която е уникална по рода си. Като цяло, ако изберете това облекло, наистина сте направили нещо най-добро за себе си.

Виж повече: Партия Носете Kurtis

11. Сив смесен памук Anarkali Kurtis:

сив Blended Cotton Anarkali Kurti

Обърнете внимание на тази красиво проектирана последна анаркали курти. Сивият нюанс е изключително смесен с прикачен към него безцветен връх. Шифонът се използва за цялото сиво тяло, което го прави гладък. Печатаният без ръкави връх с пълна дължина сив курти ще бъде отличителната колекция сред вашите любими.

12. Етаж дължина Специални поводи Anarkali Kurti:

етаж Length Special Occasion Anarkali Kurti

Това е идеалната категория за специалния случай като сватбено тържество. Човек може да избере този отпечатан anarkali kurti, който е забележително проектиран с комбинацията от два красиви цвята. Отпечатаният модел на златните мотиви е добре подчертан върху черния материал на Джорджет. Избраните ръкави са с пълна ръка и в същото време те попадат в категорията на куртис с пълна дължина. Няма съмнение, че този диапазон със сигурност ще открадне вида на шоуто.

Виж повече: Дълъг прав дизайн на курти

13. Перфектно бяло смесва Anarkali Long Kurti:

съвършен White Blended Anarkali Long Kurti

Открийте тези перфектни бели дами Anarkali Kurti, които се състоят от златна дантела. Изключителната комбинация от златисто оцветяване на кремави косъмчета дава удивителен вид. Отидете с добре подстригана гъста коса и минимални аксесоари, за да изглеждате просто, но страхотно. Също така можете лесно да разминавате с този елегантен бял анаркали курти с добре подготвени крака, тъй като това е красива атмосфера.

14. Оранжева памучна етническа носия Anarkali Kurti:

оранжев Cotton Ethnic Wear Anarkali Kurti

Направете този удивителен дизайн на курта, като го изберете като свой избор. Това Anarkali Kurta за жени е най-добрият вариант за ежедневно износване или може да се избере дори и за ежедневно износване. Комбинацията от три цвята - оранжево, зелено и удивително червено, го прави смешно. Тези диапазони на колекциите се предпочитат най-вече от младежи, които обичат ярки модни нюанси. Той е направен удобен за носене, като избира мини ръкави като най-важното.

15. Зашеметяващ модерен външен вид Anarkali Kurti:

зашеметяващ Modern Look Anarkali Kurti

Не на последно място, погледнете този прекрасен и модерен модернизиран случаен Anarkali Kurti. Това е красив розов сенчест курти, който има яка тип яка и три четвърти ръкави. Всичко е ясно, но има обикновена двойна цветна рамка както в ръкавите, така и в куртиите. Границата се състои от оранжеви и жълти нюанси, които по същество подчертават външния вид. Тилът на яката с уникално създадени апликации завършва с изключителното си покритие. Това е най-модерният и очарователен модел на колекцията от памучни къри, избрана от съвременните жени.

Ето забележителните и изключителни колекции от колекции курти за жени, които търсят модерната дива. Сега, не се колебайте да направите поне един или два от вашите собствени. Това е всичко специално и изключително предназначено за цел да направиш да се чувстваш отличителен за този, който го носи.

Виж повече: Последни печатни курти

Leave A Comment

81 − 75 =