15 невероятни туристически места в Когор да посетите | Стилове в живота

Коорг туризъм има много красиви, зелени и природни места, които да предложи на всички свои посетители. Той има спокойствие и успокояващ ефект и е известен със своята изключителна красота, климат и пейзажи. Тук има няколко места, които можете да посетите и ако се надявате да отидете на почивка на това място някъде, далеч от шума и суетата на градския живот, Коорг е вашата крайна дестинация, тук много прекрасни туристи места в коорг за посещение.

Красиви места за посещение в Коорг:

Тук предоставяме списък с най-добрите и прекрасни туристически места в коорг, за да посетите, който ви дава страхотно и невероятно време в забавлението си.

1. Abbi Falls:

Coorg-туристически дестинации

Това е едно от най-популярните туристически места в Коорг. Водопадите Abbi или Abbey Falls са най-известните и най-добрите водопади на Коорс. Те са около 70 фута височина и наистина са много зашеметяващи и невероятно да погледнете. Най-доброто време за посещение на това място трябва да бъде между месеците от юли до август, тъй като това е, когато музонът доминира над времето. Можете също така да дойдете тук за кратък пикник или екскурзия, тъй като климатът тук винаги е приятен и романтичен.

2. Gaddige:

gaddige_coorg-туристически дестинации

Gaddige е една от най-известните туристически дестинации, които да посетите в коорг с красиви гледки. Gaddige е известният исторически паметник на Кооргс. Тя е построена през осемнадесети век в мохамеджийски стил. Архитектурата е брилянтна и най-хубавото за това място е, че е добре запазена и запазена дори след стотици години. Посещението на това място определено ще ви помогне да научите повече за историята на Gaddige.

3. Cauvery Nisargadhama:

Cauvery-nisargadhama_coorg-туристически дестинации

Nisargadhama са един от най-красивите и зелени гори, които някога ще видите в Коорг. Дебелите бамбукови, сандалово дърво и тиково дърво изглеждат хипнотизирани и невероятни. Къщите край бреговете и водите на слонове са звездните атракции тук. Въпреки това можете да посетите и детски парк, парк за елени и други курорти за проучване. Коорг има много туристически места, които да посетите, в които неприятната низргадхама е едно от най-вълнуващите места.

4. Talacauvery и Bhagamandala:

talacauvery-и-bhagamandala_coorg-туристически дестинации

Талакаувър и Бхагамандала са известни поклонически центрове на Коорг и наистина са естествена красота. Това е родното място на известната река Cauvery и тук има много посетители. Пристигането на този сайт със сигурност ще доведе до усещане за мир и спокойствие.

5. Bylakuppe:

bylakuppe_coorg-туристически дестинации

Bylakuppe е известен със своите известни манастири, особено Namdroling. Това място е толкова добре украсено и добре утвърдено, че със сигурност ще бъдете разтревожени. Златните статуи на Буда отразяват културата и богатото наследство на тибетския народ. Повечето от туристите приеха, че това е една от най-спокойните дестинации в Коорг, които да посетят.

Виж повече: Мусоорски туристически места

6. резерват Дубаре Резерв горски и резервен лагер:

dubare-резерват гора-и-резервни-camp_coorg-туристически дестинации

Дубаре Резерват Горски и резервен лагер се намира на около 15 километра от Кушаннагар и има страхотен тренировъчен лагер за слонове. Можете също така да се потопите в тези красиви същества и да видите гледката към великолепието и природната красота, които Коорг предлага.

7. Храм Омкарешвара:

omkareshwara-temple_coorg-туристически дестинации

Храмът Омкарешвара на Коорг е отражение на културата, обичаите и традициите на индуската религия. Създадена е през 1820 г. в мохамеджийска архитектура. Разполага с централен купол и четири ъгъла, всеки от които има купол. На входа на този храм е намерен и Линга. Историята на този храм е добре известна и има доста хора, които посещават това място всяка година.

8. Седалището на Раджа:

раджас-seat_coorg-туристически дестинации

Raja's Seat се намира в Мадикери, близо до коорг. Това е мястото, където царете ще дойдат със своите съпрузи, за да се насладят на красотата на залезите. Това е едно от най-добрите места в цяла Южна Индия и е препоръчано от туристи, които са намерили това място абсолютно екзотично и великолепно. Това е едно от най-известните места за посещение в Когор.

9. Тадиадандамол:

thadiyandamol_coorg-туристически дестинации

Кооргът ви ще бъде непълен, ако не посетите екзотичното местоположение на Thadiyandamol. Най-добрият начин да измиете това място е да отидете на пътешествие, където можете да видите прекрасните гледки и прекрасните гледки, които това място предлага. Туристите на слон тук са най-подходящи за деца.

10. Mallalli Falls:

mallalli-falls_coorg-туристически дестинации

Това е мястото, където река Кумадархара се влива стръмно. Водопадът Mallalli е висок водопад, спускащ се на над 200 фута. Водата, която се движи надолу и се разбива срещу скали и камъни, създава вълнуваща гледка. Звукът на течащата вода подмладява съзнанието ви. Това е страхотно туристическо място в Коорг, за да слушате оркестъра на водата и да се отпуснете.

Виж повече: Мавриций красиви места

11. Барополе Река:

barapole-river_coorg-туристически дестинации

Основната атракция на мястото е рафтингът. Преживяването на бялата вода в река Барополе е един от най-добрите в страната. Реката е живописна и е съкровище от живописни наслада. Реката е заобиколена от гори от двете страни. На естественото водно тяло се провеждат редица водни спортове. Бараполе река в едно от най-приключенията туристически места, за да посетите в coorg, че може да даде чудесен и спокоен ти

12. Pushpagiri Trek:

pushpagiri-trek_coorg-туристически дестинации

В хълма Pushpagiri има редица пътеки за походи. Известно е за живописните развлечения, които осигурява трекингите. Климатът тук е спокоен целогодишно, което го прави подходящ за туристи. Целият регион е покрит с гъсти гори. Продължителността на пътуванията обикновено е в диапазона от 3 до 4 часа. Повечето пешеходци идват тук, за да мащабират връх Кумара Първа. Това е едно от най-добрите места за посещение в Коорг, за да видите забележителности за онези, които търсят вълнуващо приключение

13. Светилище за диви животни Pushpagiri:

pushpagiri-дивите sanctuary_coorg-туристически дестинации

Pushpagiri Wildlife Sanctuary е част от Western Ghats с изобилие от вечнозелени и полуремаркови гори, което го прави едно от най-чистите места за посещение в Коорг. Светилището се докосва до максимална надморска височина от 1700 метра над морското равнище. Най-високият връх тук е връх Pushpagiri. В този район се намира друго любимо място за трекинг и връх Kumara parvatha, където стотици пешеходци преговарят за трудностите на тази планина и си проправят път към.

14. Национален парк "Нагарохъл":

nagarhole-националистически park_coorg-туристически дестинации

Националният парк Nagarhole е известно светилище за диви животни, разположено в Коорг. Това е едно от най-невероятните места за посещение в Когор. Мястото е тигърски резерват и център на дивите слонове. Освен тигри и слонове, този национален парк е дом на диви кучета, габър и елени. Паркът е по същество гъста тропическа гора. Има много потоци, които минават през джунглата. Площите в и около тези потоци са с дивата природа.

15. Iruppu Falls:

iruppu-falls_coorg-туристически дестинации

Iruppu Falls е великолепен водопад в Коорг, който има религиозни конотации сред местата за посещение в Коорг. Каскадата се намира в хълма Brahmagiri. Падането на водата се спуска надолу за около 60 метра. Иначе тихата гора е приятно шумна, с красив резониращ звук от зачервените води.

Coorg е красиво място, където се прокрадва живописна красота и невероятна дива природа. Храмовете и водопадите тук са едни от най-добрите места за разглеждане в Коорг. Така че не пропускайте тези красиви туристически места в коорг. Посетете коорг и обновете ума си с терапия на природата.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Виж повече: Места за посещение в Чандигар

Leave A Comment

25 − = 17