15 невероятни Rakhi (Raksha Bandhan) подарък идеи за сестра в Индия | Стилове в живота

Рахи подаръци !!!! Честването на Раки е единственият случай, когато можете да подарите сестра си сред всичките ритуали и традиции. Наистина е много важно да се уверите, че дарът ще бъде наистина специален. Връзката с групата на Раки започва пътуването си като относително обикновен и изглежда като обикновена нишка, която сестри ще бъдат вързани на китките на братята им. И им обещава защита през целия живот на фестивала на Рашка Бантан. Думата Raksha Bandhan е санскритска дума, която означава "вратовръзка или възел на защита

Най-добрите идеи за подарък за сърчи в Индия:

Нека намерим тук с посочените топ 15 най-добри подаръци Rakshha bandhan за вашите братя и сестри.

1. Подарък "Раки" за модерни братя:

Rakhi Gift for Trendy Brothers

Братя, които обичат много да спортуват, описват някои модерни подаръци, които са толкова желателни предвид избора на братята и сестрите ви. В същото време освен това, а след това да споделят различни raksha bandhan подаръци, които са на разположение на пазара. Изберете подаръка, който е с добро качество и модерен стилен подарък затруднява едновременно.

2. Стари и трезви братя Подаръци за Раки:

бъз and Sober Brothers Gifts for Rakhi

Големите братя като модерна изпълнителна риза ще бъдат добри подаръци за брат на Раки. Изберете ризата и очертайте ивиците или чековете според вкуса на брат си. Това има много по-голямо значение в raksha-bandhan като братя и сестри "придават много емоции на Rakhi подаръци на нашите братя.

3. Подаръци Rakhi за брачни бракове:

Rakhi Gifts for Married Brothers

Завържете лента за брат си и ги насърчавайте чрез всяко нагоре-надолу. Ако имате достатъчно късмет, за да имате такава сладка сестра в живота си. Тогава просто обикновен подарък за вашия брат и нека да направим щастливи за цял живот в семейството.

4. Kid Brothers Rakhi Подаръци:

хлапе Brothers Rakhi Gifts

Представете вашето по-младо дете брат с някои игри играят. Или изберете подаръци за играчки за raksha bandhan, които са предимно любими анимационни герои. И някои шоколадови бонбони и други бонбони ще бъдат удовлетворени от тях. Подаръкът "Раки" не е само друг подарък, а отражение на сестрите и братята.

5. Персонализирани подаръци Rakhi:

Индивидуално Rakhi Gifts

От детството показва парчета, които заснемат всички забавни моменти между вас и вашият брат / сестра на най-новото допълнение на миниатюрата на персонализирани юргани и мисля, че най-добрият подарък за raksha bandhan личното докосване и това винаги оставя белег. Те бяха по-достъпни с лесен празник на raksha bandhan

6. Подаръци за Smart Watch за Ракша Бандан:

умен Watch Gifts for Raksha Bandhan

Мислете, че една скъпа опция за подарък е много добра за вашите сестри и братя. Независимо дали те са изрод и фитнес или просто изобилстват да се насладят на носенето на многозадачен часовник за ръце по повод раки. Изберете интелигентните часовници за подаръци от ракшабандхан, които изглеждат много професионални и служат за множество цели, за да направят живота много по-лесен за ракша.

7. Традиционни подаръци:

традиционен Rakhi Gifts

Представяне на rakhi ще се насладите на прекрасен малък подарък за сестра на rakhi за прекарване на качествено време, че много повече ценности. Някои от най-добрите подаръци, които някой може да даде по повод ракшабандхан, може да е бог, всъщност да направи някои спомени с вашия брат и сестра.

8. Духовни подаръци за Ракша Бандан:

духовен Gifts for Raksha Bandhan

Духовните подаръци за празнуването на раки ще дадат истинска святост на вашата любовна сестра. Тя се нуждае от много благословии и най-добри пожелания, откакто даде началото и продължава да дава най-добрия си подарък за сестра на раки. От самото начало и продължи да дава най-доброто в нови отношения. Изпратете духовния подарък на вашата сладка сестра на тази празнична вечеря.

Виж повече: Подаръци за сестра

9. Бижута Rakhi Подарък за сестра:

бижута Rakhi Gift for Sister

Братята търсите скъпоценни и трайни подаръци за вашата сестра. След това решете да си купите зашеметяващо парче бижутер за нея. Тя може би живи бижута или всякакви други дизайнерски орнаменти на уплашени от raksha bandhan подаръци за сестра. За елегантен външен вид или алтернатива можете да помислите за закупуването на модерните и модерни бижута за стилната си сестра.

10. Подарък Rakshabandhan за женени сестри:

Rakshabandhan Gift for Married Sisters

Ако сестра ви се е омъжила и планирате да дадете някакъв професионален подарък, дължащ се на rakshabandhan. След това останете настроени и помислете за най-добрия подарък за сестра на раки. Тогава решаваме да имаме склонност да развиваме дълбоко разбиране и любов с сладките сестри. Ако имаме достатъчно щастие да имаме сладка сестра в живота си, тогава трябва да получите специален подарък за нея.

11. Персонализирани подаръци Rakhi за сестра:

Персонализирани Rakhi Gifts for Sister

Има много красиви моменти на подаръка, които са заловени в честването на Ракшабандхан. След това най-добрата възможност и вероятно най-трудният подарък за раки, който дава брат на сладката си сестра. Иновативната идея да дадеш на брат и сестра ще бъде радостна за тях.

12. Раки Посетете подаръци за сестра:

Rakhi Return Gifts for Sister

Специалният ден rakshabandhan е дълбочината на любовта и обичта между сестра и братята се раздразни един друг към безкрайните им аргументи и битки. Денят, в който сестрите свързват ракита с брат си, е символичен жест на тяхната умираща вяра, любов и безброй емоции, които братята и сестрите правят и избират най-добрите подаръци за раки.

Виж повече: Подаръци за братята

13. Подаръци Rakhi за сестра:

Rakhi Gifts for Baby Sister

Великият ден много от братята чакат да празнуват ракшанхан с малките си принцове, а в замяна братът обещава да я защити от несгоди и предизвикателства в живота си. Често срещани братя, които се грижат за тези любящи сестри с план като идеите за подаръци на ракха бандхан, за да направят вашите сладки също го правят един от най-очакваните фестивални събития.

14. Рахи подарък за сестра-поздравителни картички:

Rakhi Gift for Sister- Greeting Cards

Нека вашата доста връзка може да бъде от много години. Поздравителните картички могат да бъдат друг добър вариант за идеи за подаръци за сестра на раки. Отпечатайте всичките си чувства и емоции върху поздравителните картички на Rakhi, които могат да предадат всичките ви сърдечни желания на вашата сестра. Това е най-добрият начин да си спомните красивото време, което и двамата сте прекарали много пъти заедно през годините и годините

15. Шоколадови подаръци за ракшабандхан:

Шоколад Gift Hamper for Rakshabandhan

Момичета, много пристрастени към шоколадовите бонбони. Те изглеждат като най-много клишета на подаръци, което често е глупаво доказателство. И случаите на raksha bandhan често започват с възрастта на Cadbury, а тя остава да ни дават перфектна подаръчна опаковка от разнообразни шоколадови бонбони. Освен това, шоколадовият подарък за ракхи пречи на подаръка и най-добрият подарък за всяко момиче ще се чувства много щастлив през целия си живот.

Виж повече: Нови идеи за подаръци

Празнувайте Happy Raksha Bandhan за всички от най-добрите поводи, които носят сладка усмивка на всеки един от тях. Братът се връща и предлага подарък, а също обещава да се грижи и да се грижи за нея.

Leave A Comment

8 + 2 =