15 най – красивите диамантени висулки Стилове в живота

Диамантите като бижута за цял живот са сърдечно сърце за всички жени. Жените са много луди за диамантени бижута, тъй като диамантите и бижутата са част от женствеността и голяма част от нея в социалния статус. Над всички бижута диаманти имат специално място в сърцето на жените. Очарователното нещо на диамантите е славната никога не засенчваща искра, която блести всеки път, когато тя носи.

повечето-красивите-диамантени-висулка-дизайн

Диамантите се считат за крайното изявление на модата. Днес най-новата мода в света на бижутата е омагьосана с диамантени бижута. Всички жени искат да изглеждат страхотно и да се открояват с различните си стил на обличане, независимо дали това са нейните дрехи, обувки или орнаменти.

Различни видове диамантени висулки:

Ето списък на 15 най-новите диамантени висулки за жени и мъже. Можете да го изберете.

1. Реална сърцевидна единична диамантена висулка:

парче с форма на сърце-медальон

Истинските диаманти са сърцето на мъжете и жените, както мъжете за цената на истински диамант, така и жените за красотата на истински диамант. И като вземете за едно голямо парче сърце истински диамант, по-добре да сте готови да спечелите няколко други сърца.

Един истински диамант със сърцевиден формат, обвит в чисто злато, е приспособител за окото във всеки случай. Без съмнение една жена, носеща истински диамант, се смята за една от най-щастливите жени, защото тя притежава истински диамант и любовник, който я получава истински диамант.

2. Обикновена американска диамантена висулка за момичета:

американско-диамант-медальон-комплект

Американски диаманти или синтетични диаманти са направени основно със стъкло или пластмаса. Те са фалшиви диаманти, но блясъкът и блясъкът на американските диаманти са не по-малко от истински диаманти. По отношение на разходите, американските диаманти са много евтини в зависимост от тяхното качество. И понякога дори се равнява на цената на реалните.

Изгледите, които американските диаманти дават на бижутата, се оказаха по-красиви от другите диамантени бижута. Американският набор от висулки с диамант изглежда страхотно, когато се носи. Целият златен висулка е покрит с диаманти, които привличат много очи.

3. Персонализиран диамант карикатура висулка:

поръчка с диаманти карикатура висулка

Персонализираните диамантени бижута са нещо, което не е често. Нашите бижута са изработени по избор на клиента. Тук един от примерите е диамантеният висулка с карикатура. Красивият висулка на tweety е пълен с цветни малки диаманти. Само любовник от Tweety може да поръча такъв висулка. Но можете да видите хора в лудост на диаманти за поръчки за висулки с различни дизайни, които са затрупани изцяло.

4. Сребърна висулка Teardrop Diamond:

разкъсване падащото диамант pendan

Бял диамант със скъсана капка е обвит в бяло злато, което прави красив висулка. Диамантите могат да бъдат нарязани на фин красота, като тази капка от сълза. Сребърна висулка, изглеждаща много очарователна, висяща на верига от бяло злато. Сребърен блясък на бялото злато го прави да изглежда отделно висящи с блясък на границата си.

5. Diamond Плосък висулка с единичен камък:

диамант-и-цитрин квадратни заключителната висулка

Скъпоценни камъни са свързани със слънцето на хората. Много хора обичат да носят бижута, изработени от скъпоценни камъни. Citrine е също един от слънчевите скъпоценни камъни и се смята за един от най-добрите от всички. Висулка с диамант от цитрин, увит със златни пръстени, вплетени с малки бели диаманти, е богат дизайн на висулка.

Виж още: висулки

6. Diamond Ruby висулка за жена:

рубин-диамант висулка

Говорейки за рубинен диамант и мислите за богатството на света. Знаменитости и богати хора от обществото обичат рубинните бижута и са очаровани да го носят. Ако представите рубинен огърлица с диаманти или бижута на жена, тя ще я задържи за сърцето си завинаги.

Рубинен висулка, покрит с бели диаманти, ще добави дъх, който ще блести на висулка. Диамантите Ruby също се предлагат в различни форми и размери. Рубинен диамант на огърлица на дама със сигурност ще я накара да се почувства специален и скъп.

7. Прясно изрязан бели диамант висулка:

фино нарязан бял диамант-медальон

Съхранявайки скъпоценните камъни и скъпоценните камъни настрани, а когато се появи името на белите диаманти, не можете да устоявате на някога. Блясъкът и блясъкът на бял диамант и нарязана на сърце форма побеждават сърцето на всяка жена. Медальон, изработен в бяло злато, с формата на бял диамант в сърцето, изглежда фантастично страхотно.

8. Сребърна висулка с диамант:

черно-с форма на сърце-диамантен медальон-

Черният диамант със сигурност е тъмно, за да бъде похвален, но красотата му несъмнено е невероятна. Дарението на черен диамантен висулка към вашата единствена любов ще я накара да се почувства страхотно. Тя може да носи черен диамантен висулка на черна рокля без ръкави на красива прекрасна среща с теб.

9. Сърцеобразна форма: Black Sapphire Diamond Танзанит висулка:

черно-сапфир-диамант висулка

Тъмно синьо сапфирен диамант с форма на сърце изглежда невероятно заобиколен от блестящи бели диаманти. Жените биха обичали да носят такъв висулка на специален ден с любовта си, облечен в красива широка рокля на врата, която показва красотата на висулката.

10. Четири кръг сапфир диамант висулка за мъже:

четири кръгли сапфир-диамантен медальон-

Четири сапфирни диаманта, обкръжени с диаманти, правят квадратна форма висулка е красив трезвен търси висулка. Сините нюанси на сапфирен диамант омагьосват очите и го гледат. Светлината на диаманта ни кара да чувстваме дълбочина. Сапфир диамантени бижута също е обичан от мъжете.

Вижте още: дизайнерски диамантени висулки

11. Кръгъл диамантен пръстен висулка:

Кръгла Diamond Bezel--висулка

Перфектната кръгла форма на бял диамант изглежда очарователна на бяла студена рамка и се вкарва през бяла златна верига. Единственият диамант, блестящ на врата ти, изглежда прекрасно. Изгледът на един бял диамант е очарователен дори и в рутинния живот.

12. Sky Blue Topaz и Diamond висулка:

небесносиньо-топаз диамант-медальон

Небесно син топаз диамант висулка изглежда грандиозно и прекрасно. Дизайнът, направен върху диаманта от топаз, е много деликатен и дава чувство за женствен вид. А топаз висулка работа на широка врата обличане ще изглежда невероятно дори и в дневна светлина.

13. Опал Diamond висулка с верига:

опал-диамант висулка

Диамантът Opal има размазване, но висулка, направена с диамант Opal, се възхищава от много любители на Opal. Скъпоценният опал идва в различни цветове като ясни чрез бяло, сиво, червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, магента, роза, розово, шисти, зехтин, кафяво и черно. Черните опрали са много редки.

14. Пурпурен златен медальон:

лилаво-диамантен медальон-

А лилав диамант е много обичаен цветен диамант, но бижута, изработени от лилаво диаманти, е сигурен, хипнотизиращ. Появата на лилав диамант в висулка е страхотно и изглежда от много жени и мъже.

Виж повече: Сребърен медальон Колие

15. Светло зелен диамант висулка:

светло зелен диамант-медальон

Светлият зелен диамант изглежда очарователен, когато е оцветен със злато и украсен с бели диаманти. Светлината на зеления диамант е невероятна.

Диамантите са в сърцата на света от векове назад. Диамантите са завладяващи жени и мъже по отношение на красотата и статута си. Диаманти, само камъни, събрани от потоци и реки, се срещат много рядко в наши дни, но стойността им е ценна от самото начало на творенията на диаманти. По-рано се смяташе, че диаманите се правят само за богатите хора, но сега нещата са различни. Всеки любител на диаманти може да носи диамантени бижута по свой избор.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

2 + 3 =