15 най - добрите Lotus цветя татуировка дизайни и значения Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

15 най – добрите Lotus цветя татуировка дизайни и значения Стилове в живота

Lotus цвете е от голямо значение в азиатските традиции. Lotus дизайн татуировка са доста популярни и са търсени. То означава символизъм и съдържа много по-дълбоко значение. Lotus татуировки могат да бъдат отпечатани от и на мъжете и жените, а татуировката изглежда добре на всяка част от тялото. Лотус цветя татуировка означава борба, промени и растеж в живота. То също има много духовно значение. Лотус татуировка дизайни често са придружени от koi риба татуировки.

Като важен символ, цветето от лотос е използвано, за да символизира чистотата, ново начало и нова надежда за живот, дълголетие, издръжливост и божествена красота. Като любовник татуировка на лотос, можете да получите много дизайни, тъй като те не само са красиви, но и имат смисъл. Поради значението, което притежава, то е отличено с най-доброто място в толкова много култури и изобразено в хиляди пъти.

най-добре лотос цвете татуировка дизайни-и-значения

Лотусът е станал символ на много неща. Тук ще бъдете пощадени от обичайното дълго вдъхновено въвеждане, което ще се вмъкне направо в татуировките. Получавате невероятната колекция от най-завладяващите татуировки от лотоса, които ви карат да се наслаждавате със сигурност. Започнете незабавно.

Фантастични татуировки Lotus цветя със снимки:

Ето най-атрактивните дизайни на татуировки за цветя на лотос за момчета и жени с картини и техните значения. Можете да съберете най-доброто от тук.

1. Хинду Лотус татуировка:

лотос Flower Tattoo 9

Lotus цветя Татуировки са проектирани с елегантни цветове, привличащи вниманието, като сенките им имат ом символ, който представлява в преданата култура на индуските хора. Всъщност тя е проектирана, включваща 8 венчелистчета и украсена с пурпурно розово мастило. При разглеждането на тези дизайни се чувства по-невероятно от другите дизайни. Той дълбоко предполага духовни понятия, които са бурно характеризирани от Божията любов.

2. Татуировка на гърдите Lotus Flower Tattoo с черепа и крилата:

лотос Flower Tattoo 14

Лотус татуировка с розово цветно цвете обикновено ще донесе черепа и крилата от смърт до живот. Изглежда, че нещо се е увеличило в горната част на нещо друго, което е умряло веднъж и прилича на това да донесе изкупление. Черепът, използван в тази татуировка, е бил преоткрит, тъй като е направен от оживените цветове. Какъвто и да е дизайн, който може да е на разположение с дизайна на татуировката с образа на черепа, ще бъде уникален, че изненада други, които го гледат.

Виж повече: Роза татуировка дизайни

3. Koi ритъм Lotus цвете татуировка дизайн:

лотос flower tattoo 3

Тук има класическа татуировка лотос, заедно с риба koi. Това е много популярен дизайн в Япония и Китай. Вместо да използвате синьо, можете да използвате черно и да го контрастирате с друг цвят. Увеличаването на този дизайн го оставя с много голям риск да се огледа на място и грозно. Препоръчително е да използвате тънки линии и да запазите размера си компактен. Това е един от най-популярните дизайни на лотос цветя за жени.

4. Двоен Lotus Flower татуировка дизайн с риби:

лотос flower tattoo 4

Тук има друг популярен дизайн, в който има две кои риби, а фонът е добре боядисан. Цветната комбинация допълва предмета, а вече подчертаният фон ще добави дълбочина към татуировката, а композицията също ще изглежда изпълнена. Можете да промените всички цветове в зависимост от вашия тен и къде искате да го поставите. Този тип сложни татуировки от лотос все по-популярни в наши дни.

Виж повече: Cherry Blossom татуировка Значение

5. Атрактивни татуировки Lotus Flower:

лотос flower tattoo 5

Това са някои геометрични дизайни на лотос, които също са в много търсене. Увеличаването им и попълването им с ярки цветове ще направят това да изглежда блестящо и неоспоримо атрактивно. Опитайте се да изберете цветове, които определят вашите характеристики, така че да добавите повече значение към вашата татуировка и да запазите линиите в получер шрифт. Можете да направите това, защото те са геометрични модели и позволяват такива промени.

6. Hand Lotus Tattoo Design:

лотос flower tattoo 6

Можете също така да изберете класически цветен лотос плосък ефект татуировка. Тя е много проста и чиста. Можете да добавите дълбочина чрез засенчване на татуировката и използване на повече тонове. Маркирайте го с тънък черен контур и този дизайн е гъвкав и в зависимост от това, къде искате да го поставите. Това сладко лотос цвете татуировка дизайн един ще изглежда добре навсякъде, но особено много съблазнителен на ръцете.

Виж повече: Лили татуировки снимки

7. Анимационен стил Lotus Flower Tattoo Design:

лотос flower tattoo 7

Тази анимирана татуировка е много подходяща за ръцете и коремните ви страни. Добавете още пъпки и листа към този прост дизайн и ще имате много творческо произведение на изкуството, издълбано на вашето тяло. Маркирайте със светлинни тонове във фонов режим. Това ще отнеме глупавия поглед. Можете също така да добавите още подробности и да ги разгънете на страните, без да възпрепятствате външния вид.

8. Малък татуировка Lotus Flower On Foot:

лотос цвете татуировка-8

Това татуировка е много привлекателна и износва лесно. Повечето момичета искат да се възхищават на този вид красива татуировка лотос навсякъде по тялото. Той е много класически и сладък също. Тук в този образ малък лотос е красиво татуиран на глезена.

9. Lowe Обратно Lotus цвете татуировка Дизайн:

лотос flower tattoo 1

Тази абстрактна татуировка е трябва да изберете за долната част на гърба си! Дизайнът е толкова добре изтеглени и изпълнени, че ще се вписват перфектно в гърба ви. Освен това можете да направите линиите по-дебели и татуировката малко по-голяма, ако желаете, и също така можете да добавите малко по-малка детайлност. Добавянето на абстрактни листа в долната част също ще добави определено количество проектиране към него.

10. Многоцветни татуировки Lotus Flower On Leg:

лотос Flower Tattoo 10

Тази татуировка от цветя на лотос е създадена с многоцветни мастила, които най-често биват харесвани от жените, а не от мъжете. Тя изглежда доста една от всички други дизайн на всички татуировки цвете лотос на разположение. Татуирането с по-креативни цветове ще бъде наистина страхотна привличане на публиката. Lotus дизайн татуировки са били използвани много поради своите впечатляващи проекти за създаване на кралското превъзходство.

11. Stomach Lotus Татуировка дизайни:

лотос Flower Tattoo 11

Дизайните татуировки на татуировка на лотос ще бъдат татуирани в стомаха. Този тип лотосови татуировки ще бъдат секси, тъй като лотосовото цвете е блестящо с някакъв декоративен дизайн, за да ги подобри и изглежда по-красиво от други. Венчелистчетата на лотосов цвят ще изглеждат много изящно.

12. Дизайн на татуировка на риби Lotus:

риба лотос-татуировка-дизайн

Тази татуировка на лотос от риба ще помогне перфектно на всеки човек да стои сам. Татуировка, направена от синя вода и розово цветно цвете, ще направи изображението на koi риба, използвано в татуировката, за да изскочи от нея. Фонът за тази татуировка е проектиран от начина, по който тя има ярко син цвят вода и сива риба, заедно с розово цвете лотос цвете.

13. Пръстен Lotus Татуировка дизайни:

лотос Flower Tattoo 13

Наистина е невероятно да имаш много малък лотос върху пръст, който също е на малък пръст. Всъщност точността, която е била използвана за въвеждане на това изображение в малко пространство, е наистина невероятно нещо, използвайки твърдите и прости черни линии. Ако сте любезен да имате смели татуировки, изборът на татуировка ще бъде перфектен.

14. Татуировка на черно цвете Lotus:

лотос flower tattoo 2

За разлика от обикновения цветен и възпроизведен образ на цветето, тази стилизирана татуировка е задължена да привлече вниманието и оценката. Добре детайлен и компактен дизайн е основното изискване за добра татуировка. Това отговаря на всичко, от което се нуждаете. Също така, този дизайн ще изглежда добре навсякъде, където искате да го отпечатате на тялото си. Разширяването му няма да навреди на външния вид, но се уверете, че не го компресирате твърде много.

15. Сладък свещен дизайн Lotus Flower Tattoo:

лотос Flower Tattoo 15

Свещеният дизайн на татуировка на лотос, както е показано по-горе, ще бъде много изящно веднъж, ако е татуиран и може да бъде различен, тъй като е направен от светло розови венчелистчета и централна част в жълт цвят. Този конкретен дизайн идва от Азия и е най-широко известен от всички хора по целия свят. В китайската медицина и готвенето този цвят лотос ще бъде използван най-вече.

Има многобройни дизайни на татуировки от цветя на лотос и можете да изберете такъв, който да изразява вашата индивидуалност и чувства. Просто носейки тази татуировка, можете да предадете послание на света, за да получите силата, надеждата и духа, само за да ви напомня, че никога не казвате, че умирате, за да издържите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map