15 най – добрите дизайни на Kolangal Rangoli със снимки | Стилове в живота

Изкуството Kolangal rangoli е напълно съчетание от традиционни и културни проекти. Като цяло всички знаем, че колемът е известен още като ранголи. Тези дизайни са толкова естествени и лесни за научаване също. Дори и начинаещите могат да се професионализират в кратък период от време. Проектите на Kolangal rangoli се извършват предимно от жени, които са много красиви. Можете да ги украсите с цветове, камъни, светлини, цветя и рисове също.

Rangoli Kolangal Designs

Най-добрите дизайни Rangoli Kolangal с снимки:

Ето 15 дизайна на Kolangal Rangoli с снимки, които лесно могат да се правят у дома.

1. Pongal Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs

Този дизайн на колела Rangoli представлява четири калашки и четири кокосови дървета, изчертани в симетрична форма. Основата е квадратна и границите са много симетрично проектирани с бял прах Rangoli. Интериорът на Калаш също така следва геометричен модел и всичките четири калашки и кокосови дървета са еднакви един с друг.

2. Обикновено Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 2

Този колегалски дизайн е изключително прост, но привлекателен и може да бъде направен и от начинаещи. Тя се основава на концепцията на точките и линиите се наричат ​​около точки, следвайки фиксиран модел. Въпреки че моделът изглежда малко труден и тежък, той може лесно да бъде практикуван с безплатна ръка. Различни цветове на точки могат да се използват, за да направят Rangoli колоритен и привлекателен.

3. Циркулярни дизайни на Kolangal Rangoli:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 3

Кръгъл формат, този дизайн на Rangoli се основава на тема на цветовете на дъгата и представлява всичките седем цвята на дъгата. Ранголи е разделена на три основни кръга, но моделът продължава във всички кръгове. Центърът е направен безупречно, използвайки разнообразие от цветове, докато границите на кръговете са направени с бял цвят. Най-външната граница изисква голямо умение и търпение, за да се получи такъв перфектен и атрактивен дизайн.

4. Star Rangoli Kolangal Дизайн:

Kolangal Rangoli Designs 4

Това е един от най-простите дизайни на колеланга Ранголи, който следва звезда и триъгълник. Той също така се основава на дизайна на точките Rangoli, където в точките се съединяват с прави тънки линии. Има малка точка и кръг в центъра и почти всеки човек ще може да направи този колегалски дизайн. Човек може да направи този Ранголи по-декоративен, като използва разновидности на цветовете за модела, който използва, за да подчертае.

5. Сложни дизайни на Kolangal Rangoli:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 5

Такъв дизайн на колеланга Ранголи е сливане на редица проекти, изпълнени с най-съвършено съвършенство. Линиите са перфектно изготвени със същото ширина, необходимо за всеки дизайн, което му придава тежък и привлекателен вид. Ранголи съдържа квадрат и няколко полукръга, всеки от които е декориран. Човек трябва да бъде много внимателен, докато избира цветовете, така че да има еднаквост, която се поддържа в целия дизайн на Rangoli, за да го направи по-завладяващ.

6. Колоритен дизайн Kolangal Rangoli:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 6

Това е много колоритен коланг-дизайн, съставен от ярки цветове. Основната му тема е цветя, а външното цвете съдържа и четири дия. Едната граница помага да се даде правилна форма и форма на всеки модел и да се подпомогне при създаването на красотата на Ранголи. Оригиналните диази могат да се поставят и извън Ранголи или дори в центъра на Ранголи, така че да станат по-привлекателни през нощта.

7. Лорд Ganesha Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 7

Този дизайн на Ранголи представлява проста рисунка на лорд Ганеш в центъра. Използвани са кръгови граници и дизайн, като всички те се синхронизират много добре помежду си. Интегралните дизайни са направени с бял прах Rangoli, който всъщност придава на колежанския дизайн богат и очарователен външен вид. Рисуването на Господа е било направено и с перфекционизъм и простота.

8. Цвете Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 8

Огромно добре проектирано цвете е изработено и декорирано като колангъл Ранголи дейн. Беше използвана положителна комбинация от ярки и дълбоки цветове и бяха направени големи венчелистчета. Самият център съдържа по-малък цветен дизайн, докато всяко голямо венчелистче има и малко цвете, проектирано в него. За начинаещите може да се проектира и този Ранголи, а колегалът няма да отнеме много време, за да бъде завършен.

9. Добре дошли Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 12

Тези проекти на Колангъл се считат за вечнозелени и са подходящи през цялата година, независимо от фестивала или повод. Думата "Добре дошли" е написана два пъти с буквата "C", прилежаща към двете думи. Четири цветя са изтеглени на всеки ъгъл, а целият Ранголи е квадрат. Всяко писмо в думата е написано с различен цвят.

10. Kolangal Diyas Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 10

Това е изключително красив и завладяващ дизайн на Колангъл, състоящ се от дия и обикновени текстури. В центъра са поставени пет диаса, всички от които са изправени пред различни посоки. Останалата част от Rangoli е проектирана просто с бял прах Rangoli. Текстурите и линиите са перфектно изработени, поради което този дизайн изглежда уникален и завладяващ.

Виж повече: Най-добрите дизайни на Rangoli за конкуренция

11. Паун Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 11

Четири патици са изтеглени в четири ъгъла на този дизайн на Rangoli. Този дизайн на Колангъл се състои от точки, които са свързани, за да образуват различни дизайни. Две кръгове със стрелки са изтеглени от противоположните страни, докато четирите патица са почти една точна имитация един на друг, образувайки еднаква текстура.

12. Диамантна форма Rangoli Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 9

Този дизайн на колела Rangoli изисква много търпение и практика и не може лесно да бъде направен. Линиите, оцветяването, дебелината на границата, всички трябва да се погрижат правилно, за да се направи този дизайн увлекателен. Времето, прекарано в създаването на този Ранголи обаче, ще си струва и определено ще бъде вдъхновяващо. Дизайнът като цяло е с форма на диамант / квадрат.

Виж повече: Pookalam Rangoli Дизайн

13. Класически дизайни на Kolangal Rangoli за Diwali:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 13

Тя е цветна Колангал с шест венчелистчета. Всяко венчелистче съдържа рисунка на дия и човек може дори да постави дия върху рисунката, за да добави малко светлина към Ранголи. На ръба на всяко венчелистче е изтеглена малка шарка, която несъмнено добавя красота на Колангал. Този дизайн е подходящ и за начинаещи, тъй като човек може лесно да привлече този очарователен колега на Колангал Ранголи.

14. Нови дизайни на Kolangal Rangoli за фестивали:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 14

Това е много прост дизайн, състоящ се от шест уникални венчелистчета с малки вихри по краищата. В центъра е изчертана обикновена червена точка, а венчелистчетата се състоят от зелени ивици с жълто като основен цвят. Вихрите са нарисувани с бял цвят, а зелените ивици винаги са нарисувани.

Виж повече: Лесно дизайни Rangoli за Diwali

15. Lotus Kolangal Rangoli Дизайн:

най-доброто Kolangal Rangoli Designs 15

Четири цветя се изписват на всеки площад, с различно цвете в центъра. Четирите цветя са подобни една на друга и са проектирани като многоцветни зелени и прасковени цветове. Централното цвете се състои от венчелистчета, които са оцветени в жълто и праскова, а квадратната граница е нарисувана с кафяво

Leave A Comment

25 − 22 =