15 Най – добрите дизайни на Колам Ранголи | Стилове в живота

Хората обичат да правят Ранголи във и пред къщите си. Повечето хора вярват, че Колам носи щастие и късмет в семейството и добавя цвят към живота. Още повече, тя помага за издигането на красотата на резиденцията и изглежда страхотно, когато един Rangoli е проектиран по някакъв специален повод.

1. Цветя и Звезден Колам за фестивали:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 1

Този дизайн се основава на темата за цветя. Съществуват няколко цветя, като се има предвид модела на целия дизайн на Колам. Цветята са изтеглени с бял креда на прах и точките са много красиви и безупречно направени. Дизайнът изглежда завладяващ, без дори да се използва друг цвят.

2. Специален дизайн на Колам за Pooja:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 2

Този дизайн изобразява Калаш в центъра, заедно с дияс и лотос. Дизайнът е прост, но изискан и дори начинаещ може да опита за този дизайн. Коламът трябва да бъде изпълнен с различни цветове и човек трябва да се възползва и от цветя, за да подобри цялостната настройка на дизайна.

3. Dot Колам Ранголи Дизайн:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 3

Този дизайн на Колам е спокоен и привлекателен и се основава на идеята за дизайна на Колам. Линиите следват модел, който подпомага красотата на Колама до напълно ново ниво. Точките са добре позиционирани и дизайнът отразява перфектната диамантена форма. Линиите се изготвят с прах от креда, като може да се използва и сух ориз или прах.

4. Ранголи Колам с цветя:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 4

Няколко цвята с една форма и размер са изтеглени в този дизайн на Колам. Листата са били съставени заедно с цветята и всяка част е била очертана с бял цвят. Целият дизайн е симетрично изчертан и интериорът на цветята е даден перфектен дизайн, а цветовете са различни за всяко цвете.

5. Плогален колам с цветя и листа:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 5

Този дизайн на Колам е образец на съвършенството. Симетрията, която следва дизайнът, го прави привлекателен. Всяко цвете е изчертано с различен цвят, а листата са изчертавани с цвят зелен. Листата са свързани, но те спомагат за отделянето на цветовете, което му дава по-широк и по-плътен вид.

6. Колам с пауниран паун:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 6

Този дизайн на Колам има различни цветни дизайни, заедно с изтеглените птици. Той е с точков дизайн на Колам и точките в него са оцветени, което дава възможност за привличане на вниманието на дизайна. В центъра има много добре проектирана точка, а Колам следва квадратния модел.

7. Star Rangoli Колам:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 7

Звездната форма е любимо на всички времена. Този дизайн на Колам следва модел на безкрайност и по този начин за начинаещите е много трудно да го проектира. Външната граница е направена със синьото, а интериорът е направен със зелено. Моделът е много красиво изчертан, без и грешка в симетрията. Необходимо е огромно количество умения и търпение, за да се проектира този Колам.

8. Модели на Колам Dot Rangoli:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 8

Този дизайн на точки Kolam е много прост и спокоен и може лесно да се направи лесно. Това е квадратният дизайн на Колам с линиите, които свързват точката в перфектна синхронизация. Без всякаква сянка на съмнение, начинаещите могат да дадат този изстрел, тъй като е много лесно и резултатът е и привлекателен.

Виж повече: Обикновено дизайни Rangoli с цветя

9. Малък дизайнер Дия Колам:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 9

Дияс означава яркост и просперитет и затова хората обичат да нарисуват дия в Колам. Този дизайн е пълен въз основа на темата на diyas и са свързани с точките. Препоръчва се цветовете на диазите да се оцветяват в жълто и оранжево, тъй като ще дадат на Колам много радостен външен вид и ще го направят да изглежда още по-завладяващо.

10. Манго Дизайн Колам:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 10

Лятото е сезонът на манго и по този начин този дизайн на манга Колам ще се синхронизира много добре със сезона. Квадратът формира основата на този дизайн, а манго са много красиво изтеглени, с листа, образуващи ъглите. Централното пространство е изпълнено със завладяващ дизайн, който се разбира добре с Колам.

Виж повече: Pookalam Rangoli

11. Традиционен дизайн на Калаш и дърво Колам:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 11

Калаш означава уелнес и по този начин много хора адаптират този дизайн. Калашът е съставен с най-съвършено съвършенство и кокосовите дървета се свързват помежду си с точката в центъра. Всеки Калаш следва същия стил и оцветяващ стил, както и кокосовите дървета. На всяка част е дадена схема, така че трябва да се изчистят и да се изострят границите.

12. Роза Колам Ранголи:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 12

Шест красиви рози са изтеглени в този дизайн на Колам ранголи. Съществуват и шест цвята с триъгълна форма, които са изтеглени под празните пространства между цветята. Този Колам Ранголи е прост, но все още увлекателен дизайн и е комбинация от различни красиви и ярки цветове.

Виж повече: Красиви дизайни на Ранголи за Дивали

13. Обикновен цвят на Колам:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 13

Едно цвете е изработено с червен и оранжев прах от ранголи. Венчелистчетата са оцветени с червено, а центърът е оцветен с оранжев прах Rangoli. Основната работа е направена с бял прах върху и около основата на червено и оранжево. В центъра е изтеглено цвете, като се използва белият прах, а всеки външен лист има същия дизайн. Кривите или вълните са изчертани като горна и долна граница, което в крайна сметка добавя красота към дизайна на Rangoli.

14. Дивали Колам Дизайн с 3 нюанса:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 14

Няколко дия са използвани за украса на този Rangoli. Такъв Колам Ранголи е специално проектиран по време на фестивала на Дивали, отразяващ важността на светлината и развратността. Този дизайн съдържа кръг, квадрат и триъгълници, както и поради това е сливане на първични форми. Не са използвани много цветове и бялата боя Rangoli се използва за изчертаване на границите и повечето други дизайни. Центърът съдържа цветове, използвани за украса на кръга.

15. Колам дизайн:

най-доброто Kolam Rangoli Designs 15

Въртяща се форма, образуваща числото "6", е проектирана с използване на жълт прах от ранголи. Няколко прости и колоритни паунови пера са изтеглени по външните части на вихъра. Дизайнът отразява своето богатство и е подходящ за всеки повод или фестивал. Всяко пауново перо е безупречно изчертано и всяка от тях е пълна имитация на другата. Вихърът също е идеално проектиран, за да се запази необходимата разлика.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15

Leave A Comment

− 2 = 1