15 най – добрите часовника татуировка дизайни Стилове в живота

Часовник tattoo designs

Татуировките, новият шаз на съвременния свят са поели всички обекти на персонификация и са го превърнали в изкуство с най-елементарните елементи, които виждаме всеки ден. Това, което започна с цитати и цветя сега е направено в по-голям феномен чрез включването на просто като нощно часовник, за да изобрази вътрешно значение. Има татуировки, които са направени, поставени от чисто желание да се направи едно направи например например може би цитат или цвете и след това има хора, които са свързани с татуировките си много като тези класически.

Най-добър часовник татуировка дизайни:

Ето някои от дизайна на татуировките Часовник, които можете да получите на вашето тяло.

1. Татуировка на часовника:

любов-часовник-татуировка-11

Часовникът татуировка дизайни може да символизира вечно обожание. Това би могло да бъде обожанието, което имате за вашите хора или за вашите деца (в който случай могат да се присъединят имената им, лицата им или датите на раждане). Едно нормално изображение, което се използва за такива планове, е сърцето. Гълъби, цветя, свещени пратеници и звезди също могат да бъдат използвани. Часовниковите татуировки могат също така да обединят различни изяви и образи на приятели и семейство, в който случай фокусната алегория се превръща в едно от вечното обожание, неограничено от времето. Накрая часовниковите татуировки могат да пристигнат в огромен брой форми и да задоволят отличителните способности, които променят централната му важност, като се движат от хронометъра, използван от заека като част от "Алиса в страната на чудесата", до пясъчен часовник или дори слънчев часовник. Наистина необичайно и необичайно очертаване на татуировка, часовникът безспорно ще вдъхнови почит на хората, които имат шанс да го видят.

2. Пеперуда дизайн татуировка:

пеперуда-часовник-татуировка-14

Този бляскав часовник татуировка дизайн за мъже и жени може да говори с емоции като вечен и присъствие. Независимо от това къде в кой ъгъл на Вселената пътуваме, но времето винаги ще остане постоянно. С часовника, символизиращ този изключителен смисъл, много хора харесват това като татуировка. Съществуват различни компоненти, които могат да бъдат включени в контур, например пеперуди, цветя, блажени пратеници и звезди. С вдъхновяваща гледна точка тази татуировка може да изразява най-дълбоките ви емоции без думи. Това е един от най-добрите часовници татуировки за жени.

Виж повече: Как да получите татуировка

3. Победата на джоба:

Най- pocket ticking

Спомни си старите джобни часовници, които висяха от джобовете на господарите и лордовете, покрити със злато, с копче, показващо римски цифри? Взет от тази концепция, това е класически старинни часовници със същите характеристики, но много прилича на изкривяването отстрани, неразбираемите набори ни накараха да мислим, че нищо не остава завинаги. Въпреки това, величието на татуировката е достатъчно умело създадено от брилянтните засенчвания. Това е един от добре изглеждащите часовници татуировка дизайни за момичета.

4. Ultimate Reminder Tattoo Design:

Крайната-напомняне-татуировка-13

Това окончателно татуировка часовник татуировка изображения актуализации за нас винаги да се помни, че времето наистина седи здраво за никого. Татуировките на часовниците могат да препоръчат твърдост, толерантност, задържане преди да се представи конкретен резултат. В много случаи и особено, че те са изкривени или означени като омекотяващи, както в картината на Салвадор Дали, те показват, че идеята за времето не може да бъде обвързана с малки пакети, например часове или минути, и че опитът да се контролира е по същество измама. Усещането ни за прогреса на времето не съществува, затова направихме цялата рамка, която да се опитаме и управляваме.

Виж повече: Татуировка дизайни за татко

5. Часовник татуировка на китката:

Времето е най-жизненият компонент в човешкия живот и часовникът се използва за измерване на времето, което го прави задължителен приспособление. Снимки на часовника Татуировки говорят за нечие разположение и емоции, което е мотивацията зад защо татуировка изработка е администриране на сърцата на отделни лица за изтеглени простия време. Този малък дизайн на татуировка за мъже е много ценен заради типичното му значение. Той има изключително необичайно значение, което го свързва със значението на времето.

часовник-татуировка-15

Часовникът се идентифицира с изключителна цел от време в живота, например дати на раждане на момиче, сватбени чествания и дори дата на смърт на приятел или член на семейството. По този начин, татуировките за часовници със символизираха времето, живота, преминаването и здравината и винаги напомнят на конвейера за критичността на всяка секунда в живота си.

6. Полумесецът:

Най- crescent side

Това е друга концепция за татуировка на часовника, в която часовникът не е изцяло направен като единствен предмет, а за балансиране на цитата и изкуството, едновременно с това се подчертава малко от двете. Цитатът отстрани издава изключително вдъхновяващо послание, с което казва: "наслаждавайте се на времето, което имате, защото времето е крадец". Избледненият бит на часовника се откроява на другия полумесец.

Виж повече: Семейни татуировки дизайни за жени

7. Mc-Twisp и часовника:

Mctwisp and the clock

Помнете белия заек в Алис в страната на чудесата, където обикаля със стар джобен часовник в ръката си, надявайки се щастливо и прескачайки насам-натам. Това е много подобна концепция, при която заек, който държи часовник, докато той хмел, прави основната атракция.

8. Тъмният часовник:

Най- dark clock

Това е още едно дъх, като красива часовникова татуировка, която смесва тъмнината със себе си. Часовникът се разсейва на много малки птици, които се издигат в небето, докато основата му остава на земята. Това е един от най-добрите тъмни черни часовник татуировка дизайни за мъже.

9. Приказен часовник:

фея tale clock

На розово легло почива часовник с ангелски крила. Човек дори може да замести леглото с рози с облаци. Дълбокият вътрешен смисъл изобразява пътека на преданост към всемогъщия, за да избегне тръните на розите. Силна концепция, озаглавена само в малка художествена творба. Това е един от най-добрите часовници татуировки с рози.

10. Татуировка 3D часовник:

3D clock tattoo

Хълбокът на татуировката е станал толкова интелигентен и широк в този момент, че майсторството на това изкуство е довело до ниво, където размерите колаж да образуват страхотно произведение на изкуството подобно на това 3D татуировка, направено за прецизност. Старите цифри разкриват усещането за отминали епохи, докато кликващите ръце предсказват изминалото време.

11. Татуировка на времето за изгаряне:

изгаряне на време-татуировка-12

Това е древната версия на снимки на часовника татуировки. Има много хора в широката общественост, които не виждат колко печелившо е времето. Всъщност те участват в упражнения, които не повишават стойността на техния живот, като се предполага, че ще се възстановят някъде по пътя. Те се оплакват по-късно, когато открият, че времето не е на тяхна страна и миналото им няма връщане, за да постигнат своите стремежи и мечти. Следователно това е татуировка, която е изключително добра за всички, които разбират оценката на времето.

12. Тогава бухал и неговото време:

Тогава owl and its time

Не всички часовници се нуждаят от черен фон, за да потвърдят значението му, същото може да се направи с помощта на множество цветове с още по-интересна концепция. За всички хора, които изгарят полунощното масло, ето едно страхотно понятие, за да разкажете историята си само с обикновена рисунка. Бухалката, книгите, на които е седяла, часовникът в гърдите й, всички те дават чувството, че не го правят?

13. С обрат:

с a twist

И тук искам да кажа буквално с обрат, това е много женски часовник татуировка дизайн може да се избере, че има смесица от музика, започвайки с китара и завършва с навити часовник, завъртане надолу, за да се образува друг. Това е нова концепция с добавки като водното конче в средата или сатенена панделка, за да изглежда фонът по-изпълнен и зает.

14. Old Is Gold:

Стар is gold

Знаете как старите тенденции се връщат към съвременния ден, за да станат съвсем нови тенденции. тук е класически пример за това. Древният джобен часовник се превръща в центъра на вниманието и спортува в него женственост, човек може да използва цветя с листа си и всичко това, за да създаде комфортно чувство. Римските цифри ни отвеждат до пътя на носталгията, докато фоновата схема добавя към нея.

15. Котва Татуировка:

котва-часовник-татуировка-16

Анкери татуировка часовник дизайн е хладно разширяване на редовни татуировка очертания, котви, които първоначално са били използвани като домашни конфигурация за моряци и водачи, може да добавите друг възнамеряващи да татуировка, свързани с твърдост и качество.

Часовникът е изключително приспособима картина и може да бъде контролиран в различни последствия, разчитащи на начина, по който се изобразява. Хуетните татуировки в по-голямата си част включват по-оживен или положителен край на всяка картина, позволявайки сивата скала или високият контраст, за да изобразяват по-оригинални тонове. Въпреки стил и засенчване, часовникът е особен образ на време, забележителен период или минута в живота.

Изображения Източник: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

2 + = 5