15 най-добри зелени чай марки в пазара Стилове в живота

Харесва ли ви зеленият чай? Ако отговорът е "да", тогава е много важно да знаете за различните марки зелен чай на пазара. Зеленият чай предлага няколко ползи за вашето здраве и по този начин се превръща в здравословен тоник и много популярен в целия свят. Зеленият чай съдържа антиоксидантни свойства и е отговорен да се бори против свободните радикали. На пазара има огромна гама от марки зелен чай. Освен това тази статия ви помага да купите най-отличната марка в зеления чай!

Топ 15 марки зелени чай в пазара:

1. Тазо зелен чай:

Tazo Green tea

Това е много популярен, както и широко достъпен зелен чай и може да бъде на разположение почти някъде. Перфектният вкус на този зелен чай Tazo играе ефективна роля, за да донесе тази марка на такова голямо ниво и мащаб. Интерактивният уебсайт разпределя за изследване на планетата разнообразие от чайове, които се предлагат като чаша за пиене на чай,.

2. Тетли чист зелен чай:

зелен tea brands

Всяка чанта чай Tetley съдържа 2 грама зелен чай, който бързо влива най-големия вкус. Той обхваща антиоксиданти, които се бият заедно с увреждащите химикали плюс поддържат добра фитнес. Ежедневното пиене на зелен чай Tetley ви благоприятства за подмладяване, отпускане, охлаждане и укрепване на тялото, както и намаляване на стреса с нежелани ефекти на замърсяване. Той е мек зелен на цвят и има ужасно приятен вкус.

3. Tzu-The:

Дзъ The

Тази марка представя огромна колекция от зелен чай, освен това допълнителни стоки, включващи зелен чай. Сравнително свежа компания, която се фокусира не само върху най-добрия зелен чай на пазара, но също и да живее като творчески в създаването на нови продукти за зелен чай, които имат предимство подобно на достъпно чрез зелен чай. За много кратко време тази марка се превръща в добре познат конкурент в производството.

4. Чамънски органичен мента Зелен чай:

Chamong Organic Mint Green Tea

Това е чай Darjeeling, а също така и сингъл от най-добрите органични чайове, които се предлагат на пазара, които групират в силата на хранителните вещества плюс антиоксидантите във всеки лист.

5. Twinning Jasmine Green Tea:

Туининг Jasmine Green Tea

След приготвянето на този чай освобождава светло лимонено жълто блясък, което е изключително атрактивно и перфектно. Този зелен чай включва ниско съдържание на калории и най-добрите антиоксиданти в природата. Този чай предлага тревен вкус и по този начин ви благоприятства за подмладяване на ума си. За да направите това, листата са изпечени от премия чай имоти да даде най-добрия вкус. Той идва в много вкусове като Ърл Грей Зелен чай, Жасмин, лимон и мента.

6. Липтон зелен чай:

Lipton Green Tea

Този зелен чай Lipton е чист с прост плюс и се приготвя от специално подбраните чаени листа, както и на света. Този зелен чай покрива флаваноидите също е 100% естествено лишен от консерванти или оцветяване. Той придава удивителен светлозелен цвят с фин аромат и огромен вкус. Това със сигурност е най-добрата марка зелен чай в Индия. Тази марка предлага и друг аромат като мед, женшен от лимон, смесено зрънце, червена нар, бяло манго тийн праскова, жасмин от плодовете портокал, и зелен чай от зелен чай Acai дракон..

7. Maeda-en Tea:

Маеда-ен Tea

В Maeda-en Tea се предлагат редица от най-пресните, заедно с най-високият отличен зелен чай в света, които се представят честно от Япония. Тази фирма основно "предлага чист зелен чай на купувачите. За да направите този чай Maeda-en Чадо, в противен случай обичайните чаени ритуални процеси се използват. И това е една от най-големите причини, поради които този зелен чай е достъпен в целия свят.

8. Зелен чай Bigelow:

Бигълоу green Tea

Зелената марка Bigelow за зелен чай съдържа влиятелни антиоксиданти в не напълно оформения чай, който изпълнява ролята на естествен боец, който осигурява надеждна клетъчна надеждност чрез завладяващи вредни свободни радикали. Торбичките за зелен чай Bigelow се блокират в джоб за защита на вкуса, за да покрият целостта на хроматичния чай. Той се асимилира плюс увиване в САЩ.

9. Йоги зелен чай:

експерт по йогизъм Green Tea

Йогинският зелен чай поддържа вашата естествена система за защита, защото включва антиоксидантни свойства. Той също така покрива кофеина донякъде. Йоги чай е известен органичен зелен чай марка в Индия, Шри Ланка и Китай. Това осигурява много отличен аромат с деликатен аромат. Този зелен чай също предлага аромат на гърлото, ехинацея и джинджифил лимон.

10. Yamamotoyama:

Yamamotoyama

Тази марка е само един от най-добрите в индустрията, тъй като качеството на зеления чай някога е 1690. С помощта на директна електронна търговия, онлайн поръчване, отнема този продукт на следващата височина плюс експерти по чай се съгласяват, че някои от най- отличен зелен чай произтича от тази компания. Сайтът препоръчва разнообразие от зелени чайове и дава истинска и ненасилствена отговорност.

Виж повече:  Патанджали козметични продукти

11. Тадж Махал Зелен чай:

Тадж Mahal Green Tea

Много популярна поговорка е свързана с това, "Wah taj". Това е най-добрата марка за чай на Брук Бонд Тадж. Голямото количество антиоксиданти спомага за поддържането на подходящо тяло. Този зелен чай покрива много стимулиращ вкус, освен това чувствен аромат. Листата са избрани от първокласните градини. Мед Лимон, Дарджилинг и Ърл Грей Зелен чай са някои други вкусове.

12. Зелен чай GAIA:

GAIA Green Tea

Този чай включва антиоксиданти, които контролират здравната изгода от лечението на рака, както и утвърждават дългия живот. Това е от полза за изграждането на усещането, че сте отново енергизирано и енергично. Този зелен чай не само намалява теглото, но и подобрява имунната ви система, като спира символите на стареенето.

Виж повече:  Най-ефективният крем за справедливост

13. Цигански чай на Жена Египетския монетен двор:

Zhena s Gypsy Tea Egyptian Mint

Това е биологично, био-динамично отглеждано Ceylon green, което включва египетската мента, която се успокоява и стимулира. Можете също така да опитате мента със своята комбинация чрез намек за Южна Америка Stevia.

14. Органичен Индия Tulsi Зелен чай:

органичен India Tulsi Green Tea

Помага за намаляване на студ, кашлица и стрес, както и за подобряване на издръжливостта, загуба на тегло и сглобяване на имунитет заради антиоксидантите. Тя поддържа повишаване на метаболизма и изгаряне на мазнини.

Виж повече: Нов парфюм на опиум

15. Чай Градина Зелен Oolong Чай:

чай Garden Green Oolong Tea

Той покрива аромата на билковия чай, просперитета на черен чай, плюс целостта на зеления чай. Този чай помага за подобряването на метаболизма, поддържайки превъзходен и енергичен начин на живот и намалява теглото. Антиоксидантите с витамин С подпомагат намаляването на лошия холестерол, високото кръвно налягане, повишават имунитета, контролират телесната температура и намаляват кожното дразнене и рехидратират.

Leave A Comment

6 + 1 =