15 Най – добри Шафона Sarees с снимки Стилове в живота

Името "Шифон" идва от френската дума. Това леко тъкано платно е с променлива въртяща се прежда. Тези обрати дават на тази сара лека груба текстура. Грубата структура прави занаятчията леко трудно да се справя и трябва да работи постоянно, тъй като шиенето или бродерията не може да се направи твърде бързо. Както естествените, така и синтетичните влакна могат да се използват за производството на сари. Шифоновите сарфеи от синтетични влакна могат да бъдат боядисани само със специални цветове, докато естествените влакна могат да бъдат оцветени с някакъв нюанс на цвят. Шифонските сари са много меки и лесно се компресират. Шифонът е по-блестящ от нормалната жаржета саре с гладка текстура. Шифонът се използва за производство на различни материали за облекло.

Най-добри шифони Sarees с снимки:

Хората предпочитат да носят бижута от шифон за гладка текстура. Налице са 15 топ шифони sarees с изображения, както е дадено по-долу.

1. Домат червен дизайнер Шифон Saree с кръпка граница:

шифонени-Sarees

Тази доматен червен сарей се комбинира със златна граница. Просто изглеждате елегантно. Този прост дизайнер сари е просто подчертава границата. Тази сафена сари е мека и ще се увие по тялото ви, за да подобри вашата фигура. Носенето на това облекло перфектно е достатъчно; не е нужно да избирате повече. Носете една и съща цветна блуза с тази сара.

2. Бежово Шифон Saree:

2.Beige plain chiffon saree

Тази обикновена сафена е просто бежово на цвят без никакви дизайни. Тази сара има просто златна и сребърна граница в сара с полупрозрачна текстура. Тази мека текстурирана шиефонна сара може да се носи от жени от всички възрасти. За да създадете контрастен поглед, просто сдвоете червена блуза с това.

3. Червен шифон Saree с границата Zari:

3.Red chiffon saree with zari border

Простият червен полупрозрачен шифен сарей ви кара да изглеждате жизнерадостен. Просто докосване се дава, като се осигурява лъскава златисто оцветена граница зари. Опитайте се да носите блестяща златна блуза без ръкави с тази дреха за вашата партия. Обикновените златни аксесоари ще съвпадат перфектно и ще допълват вашата грим.

4. Сив цветен дизайнер Шиффон Сарей:

4.Grey coloured designer chiffon saree

Това сиво шиещо саре е наистина необичайно сред сарените. Ако обичате да носите нещо уникално, изберете това облекло за Вашите специални поводи. Грей абсолютно отива с розово, така че може да експериментирате с този шифен сарей. Розов ефект се осигурява само по протежение на границите, за да се запази простотата на този шифон saree. Сивият цвят прави сарата непрозрачен, което прави тази сара подходящо износване за всеки повод.

5. Оранжеви цветни шифон Saree:

5.Orange coloured chiffon saree

Оранжевият шифен сарий ви прави блестящ. Високият отразяващ цвят на оранжевия цвят го прави различен от другите оранжеви нюанси. Златни граници и златни работи се извършват по долната част на тази шиафска сара. Със сигурност гледате партито в този лек китарен сарий. Свържете го с блуза с пълен ръкав.

6. Светло розово шифрово бродерия Saree:

6.Pink chiffon embroidery saree

Тази розова шифон сарее има прозрачен външен вид. Ако се чувствате удобно с този външен вид и можете лесно да носите това облекло, изберете това без никакво съмнение. Флоралните дизайни се извършват на редовни интервали от време. Тези цветни бродерии се извършват в червено и зелено. Видимата бродерия прави тази сара необичайна като цяло.

7. Синьо и зелено Faux шифон Saree:

7.Blue and green faux chiffon saree

Тези нюанси на синьо и зелено изглеждат великолепно в текстурата на шифон. Това е правилно половин и половина шифона саре. Частта от палия има син ефект с различни златни произведения, а другата половина на сарее има зелен оттенък със златни произведения в редовни модели.

8. Крем Многоцветен печат Шифон Saree:

8.Cream multi coloured chiffon saree

Цветът на крема е успокояващ цвят в екипировката. Тук в този шифон сарей. Този успокояващ ефект е в контраст с многоцветните части по протежение на другата част на сарея, поддържайки палу като прост крем, оцветен със сини и розови граници.

9. Чист зелен цветен шифон Saree със златни произведения:

9.Pure green coloured chiffon saree with golden works

За да направите това чисто зелено оцветено шиефон saree различно, сложните работи се извършват със златисти и зелени конци. Елегантна златна граница минава през сара. Сдвояване на тази шиафон сарее със същата цветна зелена блуза с къс ръкав.

10. Жълт дизайнер на шифон Saree:

10.Yellow chiffon designer saree

Тази жълта шифонка saree се захваща добре над тялото ви, за да подчертае вашата фигура. Вие абсолютно изглеждате зашеметяващ, че това е елегантна саре. Тази дизайнерска сара е с черни стандартни дизайни, което я прави подходяща комбинация от стилове. Червените граници преминават през сара със сребърна подплата.

Виж повече: Жоржет отпечатани сари

11. Партия на зелените дизайнери носят шифон Saree:

11.Green designer party wear chiffon saree

Това зелено просто има лъскав ефект. Можете да се откажете от тази сара при всеки специален случай или във всяка страна. Има една тъмна сребърна граница, която просто минава през тази сара, за да подобри красотата си. Контрастирайте тази сара с ярка светло розова и синкава блуза. Съвпадащи или златни аксесоари ще вървят идеално с тази сара.

12. Обикновен цвят на цветя от сафинов сарит със златна граница:

12.Simple violet coloured chiffon saree with golden border

Виолетова шифона сарее със златни граници и дизайн е специалността на тази сара. Периодични сложни дизайни със златисти и виолетови елементи се извършват само по границата. Тази дълбоко виолетова шифонска саре е с много малки точкови бродерии, които правят тази сара да изглежда безразлична. Дизайнерската виолетова цветна блуза ви кара да изглеждате привлекателни.

Виж повече: Бенгалски Тант Саре

13. Розов шиффон сарей с кадифена граница:

13.Pink chiffon saree with velvet border with stones

Тази сафенка се състои от различни нюанси на розово. Долната и горната половина се състоят от два различни нюанса с черна граница от двете страни. Двете светлоотразителни нюанси подобряват вашата красота. Камъните работят на черна кадифена граница. Черната кадифена блуза прави да изглеждате добре.

14. Жълти цветни Faux шифон Сватбени сари с каменно произведение:

14.Yellow coloured faux chiffon wedding saree with stone works

Тази сватба от сватбена шифон се състои от бродерия и каменни произведения, които я правят различна от стандартната сватба. Работите по бродиране се извършват в червено, розово и зелено върху жълтата базирана шифона саре. Нека да опитаме това в плевене на парти или други поводи, като запазим традиционните сари отстрани. Този цветен ви прави блестящ.

Виж повече: Бомки Сарайс

15. Черно шифен сари с бродерия:

15.Black embroidery chiffon saree

Чифтовият сарин в черен цвят се смесва със златна декоративна граница. Съчетано е със златна декоративна дизайнерска блуза. Дайте тази двойка сарей във всеки специален случай, за да имате привлекателен външен вид.

Тези стилове на шифон саре са лесно достъпни на пазара или в онлайн сайтове за пазаруване. Опитайте тези sarees в различни случаи, за да подобрите коефициента на красотата си.

Leave A Comment

− 1 = 1